Jump to content
  • 0

Патока тросникова..


Question

Привіти.. Вирішив підгодовувати микоризу, замовив патоку... Як підгодовувати,хто юзав? Та дивлюсь в ній куча корисного для "помідор"))

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

цукрової тростини - це природній цукор у вигляді темно-коричневого, густого сиропу. Патока, яку багато хто називає "чорним золотом", багата природним кальцієм, залізом, магнієм, селеном, калієм, хромом, вітамінами С і вітамінів групи В і фолієвою кислотою. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Тоже банка стоит без дела. Раньше готовил на ней гумусовый чай. Теперь лень этой фигней заниматься, ибо есть стимы от биззов. Думаю попробовать давать в раствор по пару мл.

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...