Перейти к публикации

Поділіться досвідом)

Рекомендованные сообщения

@boyarskiy  В мене таки ситуація що було 5 сімян ) 1 нерозкрилася , 1 якась заторможена , ці вже каски поскидали а та ще тільки з під землі показала каску. Тобто в мене наразі 2 повноцінні , 1 тормоз) і 1 завтра посаджу, вже корінець випустив в диску. Тобто в кращому випадку буде 4 в гуршому 3 рослинки , якби ви раніше написали то я би вчора не клав цю 3тю сімку, було би або 2 , або 3. 

1) В мене зараз проблема, я боюсь витягати з під стаканів їх ((( бо вологість повітря 38% , я вважаю це із за постійно працюючої витяжки, вона працює в мене 18\6 і кожні наступні години(поки виключене світло по 15 хвилин на годину) , та один раз після виключення світла на 15 хвилин довше працює щоб остудити повітря. 

2) Температура якщо увімкнута витяжка то порядком 26-27 градусів але вологість 36-38% і то у мене там стоять лотки з серветками які я промочив водою щоб хоч якось зволожити повітря. Я зараз прийшов з роботи виключив витяжку подивлюся наскільки нагріеться повітря та чи піднімится вологість.

3) Е зволожувач повітря може його поставити? Не буде плісняви? І яка ідеальна вологість на стадії (тільки зкинув каску) 

НА фото 1( велетень) каску ще не скинув, але в тричі більший за того малюка)) Я їх ще під стаканами тримаю, думав вже на ніч зняти та завтра без стаканів, але як бути з низькою вологістю ( вони загинуть

photo_4_2023-11-09_18-18-47.jpg

photo_5_2023-11-09_18-18-47.jpg

photo_6_2023-11-09_18-18-47.jpg

Поделиться сообщением

1 час назад, WeedStreet сказал:

этот тоже буферизирован

плагрон много чего пишет. Как и на заборах тоже. Я этот кокос пользую под одну задачу (крайний раз, буду отказываться); поэтому пишу исключительно на личном опыте - без стартового пролива 3ес/5.8 лезут дефициты. 

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

Наразі найактуальніша проблема це вологість повітря , я вже і поставив зволожувач у середину , і діммер купив поставив на витяжку зробив трішки слабкішою щоб усе вологу невисмоктувада - до дупи … максимальна вологість яка в мене зараз це в середньому 53-55% температура 26.6-27.8 . А всі пишуть що потрібна вологість 60-65% на цій стадії, хз що робити . Може переставити діммер з витяжки на світло ? Зробити трішки менше світла і температуру до 26 , може і вологість підвищиться ? Але тоді витяжка знову буде почати нормаль)) може тоді ще один діммер замовити . Короче , а так дітвора росте потрохи, каски 🪖 висять на листочках крайніх , це вважається вже «Скинув каску»? Коли починати добрива додавати ? Ну тому малому точно ще рано, я його садив останнім сьогодні усього 3й день як він був опущений в землю , а вже листочки розпускае. IMG_2251.thumb.png.1146598dff99e9ebd7cc9063e3cace1e.png

IMG_2252.png

IMG_2251.png

IMG_2253.png

Поделиться сообщением

On 11/9/2023 at 6:39 PM, FedorKastorkin said:

плагрон много чего пишет. Как и на заборах тоже. Я этот кокос пользую под одну задачу (крайний раз, буду отказываться); поэтому пишу исключительно на личном опыте - без стартового пролива 3ес/5.8 лезут дефициты. 

Ну хз. Я юзаю только плагрон в кирпичах, проблем не было. Буферизирую калмагом от Biobizz, без заморочек с ес. Но чистый без буферизации тоже вполне нормально вырос этажа на три четыре, после чего был посажен в землю. Так шо может не от того у тебя дефициты )

Поделиться сообщением

On 11/9/2023 at 6:21 PM, K0koC said:

грунт реально називается Plagron GrowMix

Тогда не заморачивайся. Это земля. Первые пару недель можешь его только водой проливать. Если есть добавки для корневой, тоже можешь. Если не, то купи )))

Поделиться сообщением

On 11/9/2023 at 6:31 PM, K0koC said:

градусів але вологість 36-38% і то у мене там стоять лотки з серветками які я промочив водою щоб хоч якось зволожити повітря. Я зараз прийшов з роботи виключив витяжку подивлюся наскільки нагріеться повітря та чи піднімится вологість

Не наводи суеты. У тебя пока только ростки. Сними стаканы, иначе они запарятся. У тебя в боксе 27, а под стаканом парник за 30. За влажность пока можешь сильно не переживать, начнешь нормально поливать до дренажа - влажность поднимется. На данном этапе это абсолютно второстепенный показатель. 40% достаточно будет с головой.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Бро, ти б краще реп завів, було б зручніше 

Поделиться сообщением

В мене є такі 2 добрива(дали подарунком) чи підходять вони мені , чи підкажіть які купити 

IMG_2278.jpeg

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...