K0koC 5 Опубликовано: 9 ноября, 2023 @boyarskiy В мене таки ситуація що було 5 сімян ) 1 нерозкрилася , 1 якась заторможена , ці вже каски поскидали а та ще тільки з під землі показала каску. Тобто в мене наразі 2 повноцінні , 1 тормоз) і 1 завтра посаджу, вже корінець випустив в диску. Тобто в кращому випадку буде 4 в гуршому 3 рослинки , якби ви раніше написали то я би вчора не клав цю 3тю сімку, було би або 2 , або 3. 1) В мене зараз проблема, я боюсь витягати з під стаканів їх ((( бо вологість повітря 38% , я вважаю це із за постійно працюючої витяжки, вона працює в мене 18\6 і кожні наступні години(поки виключене світло по 15 хвилин на годину) , та один раз після виключення світла на 15 хвилин довше працює щоб остудити повітря. 2) Температура якщо увімкнута витяжка то порядком 26-27 градусів але вологість 36-38% і то у мене там стоять лотки з серветками які я промочив водою щоб хоч якось зволожити повітря. Я зараз прийшов з роботи виключив витяжку подивлюся наскільки нагріеться повітря та чи піднімится вологість. 3) Е зволожувач повітря може його поставити? Не буде плісняви? І яка ідеальна вологість на стадії (тільки зкинув каску) НА фото 1( велетень) каску ще не скинув, але в тричі більший за того малюка)) Я їх ще під стаканами тримаю, думав вже на ніч зняти та завтра без стаканів, але як бути з низькою вологістю ( вони загинуть Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FedorKastorkin 683 Опубликовано: 9 ноября, 2023 1 час назад, WeedStreet сказал: этот тоже буферизирован плагрон много чего пишет. Как и на заборах тоже. Я этот кокос пользую под одну задачу (крайний раз, буду отказываться); поэтому пишу исключительно на личном опыте - без стартового пролива 3ес/5.8 лезут дефициты. На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
K0koC 5 Опубликовано: 12 ноября, 2023 Наразі найактуальніша проблема це вологість повітря , я вже і поставив зволожувач у середину , і діммер купив поставив на витяжку зробив трішки слабкішою щоб усе вологу невисмоктувада - до дупи … максимальна вологість яка в мене зараз це в середньому 53-55% температура 26.6-27.8 . А всі пишуть що потрібна вологість 60-65% на цій стадії, хз що робити . Може переставити діммер з витяжки на світло ? Зробити трішки менше світла і температуру до 26 , може і вологість підвищиться ? Але тоді витяжка знову буде почати нормаль)) може тоді ще один діммер замовити . Короче , а так дітвора росте потрохи, каски 🪖 висять на листочках крайніх , це вважається вже «Скинув каску»? Коли починати добрива додавати ? Ну тому малому точно ще рано, я його садив останнім сьогодні усього 3й день як він був опущений в землю , а вже листочки розпускае. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WeedStreet 1 513 Опубликовано: 12 ноября, 2023 On 11/9/2023 at 6:39 PM, FedorKastorkin said: плагрон много чего пишет. Как и на заборах тоже. Я этот кокос пользую под одну задачу (крайний раз, буду отказываться); поэтому пишу исключительно на личном опыте - без стартового пролива 3ес/5.8 лезут дефициты. Ну хз. Я юзаю только плагрон в кирпичах, проблем не было. Буферизирую калмагом от Biobizz, без заморочек с ес. Но чистый без буферизации тоже вполне нормально вырос этажа на три четыре, после чего был посажен в землю. Так шо может не от того у тебя дефициты ) | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | завершен Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WeedStreet 1 513 Опубликовано: 12 ноября, 2023 On 11/9/2023 at 6:21 PM, K0koC said: грунт реально називается Plagron GrowMix Тогда не заморачивайся. Это земля. Первые пару недель можешь его только водой проливать. Если есть добавки для корневой, тоже можешь. Если не, то купи ))) | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | завершен Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WeedStreet 1 513 Опубликовано: 12 ноября, 2023 On 11/9/2023 at 6:31 PM, K0koC said: градусів але вологість 36-38% і то у мене там стоять лотки з серветками які я промочив водою щоб хоч якось зволожити повітря. Я зараз прийшов з роботи виключив витяжку подивлюся наскільки нагріеться повітря та чи піднімится вологість Не наводи суеты. У тебя пока только ростки. Сними стаканы, иначе они запарятся. У тебя в боксе 27, а под стаканом парник за 30. За влажность пока можешь сильно не переживать, начнешь нормально поливать до дренажа - влажность поднимется. На данном этапе это абсолютно второстепенный показатель. 40% достаточно будет с головой. 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | завершен Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 328 Опубликовано: 12 ноября, 2023 Бро, ти б краще реп завів, було б зручніше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
K0koC 5 Опубликовано: 12 ноября, 2023 В мене є такі 2 добрива(дали подарунком) чи підходять вони мені , чи підкажіть які купити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас