Neverminder 2 937 Опубликовано: 8 декабря, 2023 Мої вітання шановна Громадо! Сьогодні починаю починати підіймати Shkiper Kush Auto Fem від бро @kostia Шо маємо: Лінійка адвансов, саморобний кал-маг, кокосій,мікориза,МФК, сульфат калію Ростити буду тут: Світло: Ultimate QB 250W від specled на 150-му мінвелі Тож погнали! Буде цікаво. Підписуйтесь. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 8 декабря, 2023 Починаю з буферизації кокосію: Заливаю холодною водою на 6 годин, після цього міняю воду і ще на 6 годин. Лиш після цього заливаю компотом 1:1:1 (МГБ)+ 2 мл кал-мага+2 мл Б-52 на добу. Горішок Крупні горіхи гарного кольору та фактури. Має шось бути))) За носик горіх - кусь Бульк! Тож,шановні, зустрінемось завтра! 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Аспара 713 Опубликовано: 8 декабря, 2023 Удачного и беспроблемного грова Бро ! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 8 декабря, 2023 18 хвилин тому, Аспара сказав: Удачного и беспроблемного грова Бро ! Спасибо,бро! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 349 Опубликовано: 8 декабря, 2023 Бажаю успішного грову) 3 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 8 декабря, 2023 36 хвилин тому, boyarskiy сказав: Бажаю успішного грову) дякую,бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 9 декабря, 2023 Вітаю вельмишановне панство! Вирішив не чекати добу бо горіх потонув,а кокосій за 12 годин замаринувався. Тож починаємо продовжувати Т.я. в боксі ще цвіте дівчинка, буду робити спот для розсади. Зробив таку геніальну річ (кому надо можу скинути креслення) Дренаж Добавимо трохи розпушувачів субстату Можливо,хтось скаже "нахіба - це ж кокосій". Відповідаю. Все просто: я-художник. Я собі так бачу)))) Обов'язково мікориза І отримуємо ось таке: Параметри виходу компота: рН 6,1 ррм 465 Садимо насінину жопою догори і відправляємо все у малявочник Все. Чекаємо доки зійде. Триматиму вас,шановні колеги, в курсі. Всім мирного неба! 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 021 Опубликовано: 10 декабря, 2023 Сьогодні теж піду за своїми шкіперкушами на пошту. Буду для них окремий бокс готувати 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 12 декабря, 2023 7 годин тому, VladIsLove сказав: Аргумент)) додаткова аерація субстрату точно ніколи не завадить. Особисто для себе я вирішив додавати в майбутньому менше перліту у цілях економії грошей, тому що зараз 1 растіха росте практично без перліту, а інші 2 ростуть із великою кількістю перліту(50 на 50 з кокосом), різниці якщо чесно не бачу поки що. Тут кожен "дроче" як хоче))) Вдалого грова, друже, насіння виглядають дуже файно До речі я індюк походу, без дренажу гровлю думав для кокосу він не потрібен....наче то поки проблем немає Дякую,бро! Дренаж має бути, шоб коріння не було у компоті і не гнило 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 12 декабря, 2023 Мої вітання,колеги! Я приємно здивований: маємо 1 ДВК Дуууже якісний матеріал Ще раз дякую бро @kostia Таке питання,шановні: з якою періодичністтю викладувати фото растихи? Як ви бажаєте: щоденно, раз на три дні, раз на тиждень. Дякую за відповідь. Всім мирного неба. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 021 Опубликовано: 12 декабря, 2023 @Neverminder раз на тиждень оптимально. Іноді частіше, якщо відбувається щось цікаве. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 292 Опубликовано: 12 декабря, 2023 37 минут назад, Neverminder сказал: Мої вітання,колеги! Я приємно здивований: маємо 1 ДВК Дуууже якісний матеріал Ще раз дякую бро @kostia Таке питання,шановні: з якою періодичністтю викладувати фото растихи? Як ви бажаєте: щоденно, раз на три дні, раз на тиждень. Дякую за відповідь. Всім мирного неба. бро приятно конечно читать но я не имею не какого отношения к качеству орехов,уж если хвалить кого то только Шкипера с помощницей. 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 12 декабря, 2023 19 хвилин тому, kostia сказав: бро приятно конечно читать но я не имею не какого отношения к качеству орехов,уж если хвалить кого то только Шкипера с помощницей. Бро, благодаря тебе эти орехи попали ко мне А бро @sshkiper огромный респект за труды 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 021 Опубликовано: 12 декабря, 2023 @VladIsLove якщо зробиш так щоб горщик не стояв в калюжі = все буде норм. А ще їбани превентивно у полив триходерму і сінну паличку. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 12 декабря, 2023 6 годин тому, VladIsLove сказав: не обрізав лопухи сьогодн Бро, я не ріжу лопухи) Рослина не жере компот на пряму - спочатку перероблює в сахари,які накопичує В ЛАПУХАХ,а ти їх ріжеш))) Враховуючи те,шо це - автік і в нас 75 днів цикл, матимемо кущ бадилля замість шишла 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 13 декабря, 2023 7 годин тому, VladIsLove сказав: Дивись, тут момент досить спірний, розкажу чому так вважаю. Але ні у якому разі я не сперечаюся і не переконую, просто поділюся своєю позицією і все) Згоден із тобою щодо того, що це фіговасто і рослина уж точно не планує що ій будуть відрізати лопухи) Але в мене це більше як вимушена міра, тому що в мене дуже дуже густо ростуть рослини, непристойно густо(тільки якщо не експрес росте, там нічого підрізати взагалі).Тобто так, що повітря знизу не ходить, всюди листя одне до одного притуляється і через це там постійно вода, тобто багато дуже місць у такому разі мокрі. Задля запобігання всякої фігні і застою повітря там, я обрізаю і не раз(зараз на боксі така гора їх шо пздц, що з ними робити не знаю), і наростає ще стільки ж лопухів, просто безліч їх. І з шишлом до речі проблем ніколи не було з автіками при частковому кропінгу, все було ще і як плотне та мощне) головне щоб рослина була здорова та умови гарні. Тому в цьому моменті я не згоден, але звісно згоден що краще без цього, рослина розраховує на ті листя, які вона нарощує. От в ауті можна розгулятися і не потрібно обрізати ото все) Мрію в ауті на кокосі гровити в горщику, але на жаль не маю можливості поки що. Кожен з нас гроверів, друже, як художник) бачить цей процес по своєму і вирощує саме так, як йому це здається найкраще, і має звісно на те причини обосновані) вважаю, що будь які суперечки навкруги грову, якщо хтось прямо очевидно не лажає, це як сперечатися кому подобається наприклад гірчиця а кому ні)) Мирного неба Особисто я лопухи підгинаю. Потім на цвітінні рослина сама їх від'їдає. Бо,коли ріжеш, відрізаєш один лист - виростає два) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 15 декабря, 2023 Мої вітання,шановні колеги! 3-й ДВК Приємно вражений темпами росту - генетика що треба. Чекаю коли можна вже буде скуштувати дівчинку із слиною на очах Підгорнув грунт під сем'ядолі задля кращого розвитку коріння: Всім мирного неба! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 19 декабря, 2023 Вітаю вельмишановне панство! 7-ДВК На ніч даю по листу мікру,Б-52 та сульфат калію Рослинка росте напрочуд швидко Всім мирного неба! 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 6 898 Опубликовано: 19 декабря, 2023 Не погано,бро. В січні я теж реп зроблю. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 22 декабря, 2023 Вітаю,колеги! Маємо 10 ДВК Рослинка показала стать: Тож,поздоровляю вас і себе - в нас дівчинка. Продовжуємо продовжувати. Збільшив азот. Зараз поливаю МГБ 2:3:1+кал-маг+Б-52 Всім миру! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 696 Опубликовано: 22 декабря, 2023 3 часа назад, Neverminder сказал: Маємо 10 ДВК Рослинка показала стать 10дней и пестики уже, ты уверен?прям как старый добрый лорик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 349 Опубликовано: 22 декабря, 2023 3 часа назад, синоптик сказал: 10дней и пестики уже, ты уверен?прям как старый добрый лорик Лорик доминирует в этом стрейне 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 22 декабря, 2023 4 години тому, синоптик сказав: 10дней и пестики уже, ты уверен?прям как старый добрый лорик Бро, ты же видишь: на фото - усики...Девочка) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 22 декабря, 2023 8 хвилин тому, sshkiper сказав: Лорик доминирует в этом стрейне О-хо-хооо!!! Дорогой ты мой человек! Я просто обожаю Northen Lights. Хотел поднимать после вдовушек. Бро, ты-ЧЕЛОВЕЧИЩЕ! Ура, опять будет регги,теплое одеяло и месяц нирваны 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 2 937 Опубликовано: 24 декабря, 2023 Вітаю шановне панство! 12 ДВК Шо трапилось: вчора трохи завтикав і полив малу не тим компотом. Потім прийшов до тями і зрозумів шо 750 ррм на виході ще забагато) Пролив кранухою - мала сказала і опустила вуха, бо залив. Тож сьогодні хай підсохне, а я ,користуючись нагодою,бо тургора поки нема, почну її гнути. Хай буде) Всім Миру! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас