Перейти к публикации
  • 0

Проблеми з фільтром, сильний запах !SOS!

jawa638

Вопрос

Всім доброго дня, виникла проблема,фільтр погано працює, стоїть сильний запах, все герметично, по стінках боксу видно що вони вжимаються,тобто вентилятор норм смокче))

Найгірше те, що я в квартирі і шифрую за сусідів,брази виручайте.

1. гроубокс 60*60*140
  2. вентилятор на +- 260м3 (його тяги вистачає) також стоїть регулятор обертів, можу понизити чи підвищити,але пробував різниці немає
  3. в боксі 4 куста на цвітінні (так,я розумію що місця мало, і я нагрішив шо так багато їх засунув туди, але вже не викидати ж) да і норм вони себе почувають, але є думки шо їх багато і фільтр не справляється, можливо сильно пахучі і це теж впливає, хто що думає? 
  4. фільтр МарсГидро новий 

Чуть пояснення, вже був досвід вирощування, але з минулими разами проблем з запахом не було

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
17 минут назад, FedorKastorkin сказал:

ближайшие люди в километре.

ПС если честно, в этих условиях он не сильно нужен.

А у меня всего один сосед и тот гровер. Лет пять как поселился, дом постоил, и сразуже спалили друг друга :giggling: дед с бородой и серьгами в ушах:giggling: 

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
28 минут назад, FedorKastorkin сказал:

вывод один - фильтр не работает

ну от і я думаю про це. Може просто брак попався чи б\у \ підробка. Якщо раніше все працювало нормально. 

Я спочатку подумав що у нього герметична кімната і вологість під сотню... Це б пояснило чому фільтр не працює. 

Але він пише 65-70% - що абсолютна норма. А значить проблема може бути в іншому.  

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Бугор сказал:

сразуже спалили друг друга :giggling: дед с бородой

"всего лишь на какую-то долю секунды, но дедушке уже всё ясно. Дедушка на него смотрит и спрашивает: ага?" (с)

• Джа Пре +1 1

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, Бугор сказал:

А у меня всего один сосед и тот гровер. Лет пять как поселился, дом постоил, и сразуже спалили друг друга :giggling: дед с бородой и серьгами в ушах:giggling: 

Расскажи за деда) Скоко лет курит?) как со здоровьем?) 
хочу понимать чего ждать:giggling:

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
В 14.12.2023 в 12:09, SilentBob сказал:

Не правильно рассчитана вентиляция. На такой бокс хватает вытяжки до 100м³/ч и фильтр 120-150м³. Стенки бокса не болжны втягиваться, фильтр тупо не успевает очистить такой поток воздуха.

Стоит регулятор оборотов, то есть мощность втягивания с бокса можно изменить, тестировал разные режимы, но основная проблема была во влажности, уже исправил, дома 2 дня не был, отвык от запаха, приеду принюхаюсь

Поделиться сообщением

• 0
19 часов назад, FedorKastorkin сказал:

эт уже после.

Но если фильтр на 300 куб/час не чистит в идеал бокс на пол-куба, вывод один - фильтр не работает

Влажность бро, исправил уже

Поделиться сообщением

• 0
19 часов назад, FedorKastorkin сказал:

@jawa638 Хотелось бы, конечно, еще для ясности проверить схему подключения.

Гофра - канальник и після вже фільтр

Тобто фільтр позаду боксу, а не всередині, до цього був всередині, класична схема (фільтр,гофра і канальник і з нього гофра на вихід з боксу)  але почитав що цей фільтр можна як завгодно встановлювати, от і експериментував через запах, але проблема в вологості була, зараз залишив 1 варіант

Поделиться сообщением

• 0

Всім дуже вдячний за допомогу, питання можна вважати закритим, ще пахучок різних куплю і все буде супер)

Поделиться сообщением

• 0
6 часов назад, boyarskiy сказал:

за деда) Скоко лет курит?) как со здоровьем?) 
хочу понимать чего ждать:giggling:

Дед в порядке. Лет 40точно курит. На Тоёте Тундре предпочитает передвигаться, обычный джип слишком мелкий, стоит без дела. :giggling: 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, jawa638 сказал:

Влажность бро

если понизил до 40  - вполне возможно, растения перестали пахнуть потому, что они умирают

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, FedorKastorkin сказал:

если понизил до 40  - вполне возможно, растения перестали пахнуть потому, что они умирают

не гони,нормально себя чувствуют растихи, шо с ними будет, не первый гров, проблема была с влажностью,щас бокс переехал в сухое помещение и норм, как раз на цвет 

Поделиться сообщением

• 0

Хай, бро! Колись я купував у свій новий гроубокс таку ось приблуду, та так й не сподобився встановити. То щось заважало, а тепер я у процессі переїзду та він мені не потрібен. Як що в тебе руки під DIY рівні, то можешь зробити озонатор на випуску з веніляції. Я планував взяти скриньку об'ємом десь літрів 10 та поставити на випуску щоб знизити швидкість потоку воздуху та в ньому поставити цей озонатор, а випуск зробити у вентіляцію, яка б виходила на вулицю. Як що цікаво - ось посилання на пост з барахолки.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...