Перейти к публикации
  • 0

Проблеми з фільтром, сильний запах !SOS!

jawa638

Вопрос

Всім доброго дня, виникла проблема,фільтр погано працює, стоїть сильний запах, все герметично, по стінках боксу видно що вони вжимаються,тобто вентилятор норм смокче))

Найгірше те, що я в квартирі і шифрую за сусідів,брази виручайте.

1. гроубокс 60*60*140
  2. вентилятор на +- 260м3 (його тяги вистачає) також стоїть регулятор обертів, можу понизити чи підвищити,але пробував різниці немає
  3. в боксі 4 куста на цвітінні (так,я розумію що місця мало, і я нагрішив шо так багато їх засунув туди, але вже не викидати ж) да і норм вони себе почувають, але є думки шо їх багато і фільтр не справляється, можливо сильно пахучі і це теж впливає, хто що думає? 
  4. фільтр МарсГидро новий 

Чуть пояснення, вже був досвід вирощування, але з минулими разами проблем з запахом не було

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 14.12.2023 в 15:51, FedorKastorkin сказал:

ближайшие люди в километре.

ПС если честно, в этих условиях он не сильно нужен.

Показать больше  

А у меня всего один сосед и тот гровер. Лет пять как поселился, дом постоил, и сразуже спалили друг друга :giggling: дед с бородой и серьгами в ушах:giggling: 

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 14.12.2023 в 15:46, FedorKastorkin сказал:

вывод один - фильтр не работает

Показать больше  

ну от і я думаю про це. Може просто брак попався чи б\у \ підробка. Якщо раніше все працювало нормально. 

Я спочатку подумав що у нього герметична кімната і вологість під сотню... Це б пояснило чому фільтр не працює. 

Але він пише 65-70% - що абсолютна норма. А значить проблема може бути в іншому.  

Поделиться сообщением

• 0
  В 14.12.2023 в 16:16, Бугор сказал:

сразуже спалили друг друга :giggling: дед с бородой

Показать больше  

"всего лишь на какую-то долю секунды, но дедушке уже всё ясно. Дедушка на него смотрит и спрашивает: ага?" (с)

• Джа Пре +1 1

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0
  В 14.12.2023 в 16:16, Бугор сказал:

А у меня всего один сосед и тот гровер. Лет пять как поселился, дом постоил, и сразуже спалили друг друга :giggling: дед с бородой и серьгами в ушах:giggling: 

Показать больше  

Расскажи за деда) Скоко лет курит?) как со здоровьем?) 
хочу понимать чего ждать:giggling:

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
  В 14.12.2023 в 10:09, SilentBob сказал:

Не правильно рассчитана вентиляция. На такой бокс хватает вытяжки до 100м³/ч и фильтр 120-150м³. Стенки бокса не болжны втягиваться, фильтр тупо не успевает очистить такой поток воздуха.

Показать больше  

Стоит регулятор оборотов, то есть мощность втягивания с бокса можно изменить, тестировал разные режимы, но основная проблема была во влажности, уже исправил, дома 2 дня не был, отвык от запаха, приеду принюхаюсь

Поделиться сообщением

• 0
  В 14.12.2023 в 15:46, FedorKastorkin сказал:

эт уже после.

Но если фильтр на 300 куб/час не чистит в идеал бокс на пол-куба, вывод один - фильтр не работает

Показать больше  

Влажность бро, исправил уже

Поделиться сообщением

• 0
  В 14.12.2023 в 15:53, FedorKastorkin сказал:

@jawa638 Хотелось бы, конечно, еще для ясности проверить схему подключения.

Показать больше  

Гофра - канальник и після вже фільтр

Тобто фільтр позаду боксу, а не всередині, до цього був всередині, класична схема (фільтр,гофра і канальник і з нього гофра на вихід з боксу)  але почитав що цей фільтр можна як завгодно встановлювати, от і експериментував через запах, але проблема в вологості була, зараз залишив 1 варіант

Поделиться сообщением

• 0

Всім дуже вдячний за допомогу, питання можна вважати закритим, ще пахучок різних куплю і все буде супер)

Поделиться сообщением

• 0
  В 15.12.2023 в 06:37, boyarskiy сказал:

за деда) Скоко лет курит?) как со здоровьем?) 
хочу понимать чего ждать:giggling:

Показать больше  

Дед в порядке. Лет 40точно курит. На Тоёте Тундре предпочитает передвигаться, обычный джип слишком мелкий, стоит без дела. :giggling: 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 15.12.2023 в 10:58, jawa638 сказал:

Влажность бро

Показать больше  

если понизил до 40  - вполне возможно, растения перестали пахнуть потому, что они умирают

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0
  В 15.12.2023 в 16:47, FedorKastorkin сказал:

если понизил до 40  - вполне возможно, растения перестали пахнуть потому, что они умирают

Expand   Показать больше  

не гони,нормально себя чувствуют растихи, шо с ними будет, не первый гров, проблема была с влажностью,щас бокс переехал в сухое помещение и норм, как раз на цвет 

Поделиться сообщением

• 0

Хай, бро! Колись я купував у свій новий гроубокс таку ось приблуду, та так й не сподобився встановити. То щось заважало, а тепер я у процессі переїзду та він мені не потрібен. Як що в тебе руки під DIY рівні, то можешь зробити озонатор на випуску з веніляції. Я планував взяти скриньку об'ємом десь літрів 10 та поставити на випуску щоб знизити швидкість потоку воздуху та в ньому поставити цей озонатор, а випуск зробити у вентіляцію, яка б виходила на вулицю. Як що цікаво - ось посилання на пост з барахолки.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...