Перейти к публикации
  • 0

Світло Gavita Pro 1000 de

Вопрос

Всім привіт! Можливо хтось використовував ці світильники? Варто їх брати?

Хочу поставити два штуки на бокс 240/120/200. Вистачить два штуки по кілу?

Як в них з температурою? Сильно гріють?

З електроенергією все добре. Це питання не обговорюємо

Screenshot_20240105_145316_Chrome.png

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 1

@Lemonkesh @kostia

так то воно так. Але тільки якщо ці UHE gen2 нормальні. 

Бо саме у цьому поколінні з великою кількістю ламп приключилася біда на етапі запайки їх на радіатор і серед них просто величезний відсоток браку.

Перші пару циклів вони бігають нормально. А потім раз в цикл у тебе буде по 1-2 діоди з кожної пластинки відправлятися до пращурів. 

Ну а ще це лампа 2019 року... є у мене сумніви щодо того що вони відбігали лише 2 цикли. 

p.s з цього покоління є і не брак. Але ... рулетка, сам розумієш. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Думаю для твоих размеров бокса и одного хватит только вытяжка хорошая нужна

Да цена конечно ух я так понимаю это евро

Screenshot_2024-01-05-16-46-00-122_com.opera.browser.thumb.jpg.db82cafae62c546827f846e3fbad693f.jpg

Поделиться сообщением

• 0

Бро, ціна зараз на олх б/у по 8000грн продають, от і задумався за них.

Ще є в продажі лед панелі б/у по 7000грн, вроді два цикли пройшли.

Сиджу і голову ламаю що взяти

Screenshot_20240105_171130_OLXua.png

Screenshot_20240105_171134_OLXua.png

Screenshot_20240105_171124_OLXua.png

Изменено пользователем Lemonkesh

Поделиться сообщением

• 0

@Lemonkesh для кастомановского света 2 цикла это не о чём бро,моя 5 лет отходила и наверное ещё бы работала но с этими ебучими выключениями сгорел драйвер ( п.с. лампы работают цикл за циклом без перерыва , там на диоды вроде заявлено 50 000 часов работы а за тем идёт деградация и если не перегревать панель т.е разгонять только до того момента пока грется не начнёт сильно прослужит долго,другое дело если проблема не с драйвером а с чем то другим тут уже на совести продавца скорее ,спроси ради приличия чего так дёшево отдают если прошла всего 2 цикла )

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

• 0

Бро, запитав кастамана,  вони 320-330ват. Це їх три штуки потрібно на бокс

Да на б/у думав норм ціна!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

мб це і є причина по якій їх так дешево намагаються продати ) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Да і я про це думав, що з 2019року всього два цикли, потім лежали весь час в гаражі, ну таке...

Так а що про gavita? Два по 1000 ват буде багато для такого боксу? 

Чи може два Днат по 600?

Поделиться сообщением

• 0

@Lemonkesh DE 1000w днат - найкращий днат з усіх днатів. 

І хоч 2 квт це дохуя для твого боксу. Але у них наскільки я пам'ятаю є регуляція потужності 600/750/825/1000/1150w. Тому в принципі це не проблема і якщо ціна влаштовує - то можна брати.

Звичайно лед буде краще, якщо не бракований :giggling:

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, Lemonkesh сказал:

Чи може два Днат по 600?

мені в 120х120 одного днат 600 було малувато. Не критично, але по кутках було мало світла. Перейшов на лед 660 ватт, що як-раз десь як днат 1000 по світлу. 

В принципі якщо намутити додаткову підсвітку ЛЕДами - буде норм і з 600 ватт днат. Тим паче що він дешевий. 

Поделиться сообщением

• 0
52 минуты назад, GG19876 сказал:

@Lemonkesh DE 1000w днат - найкращий днат з усіх днатів. 

І хоч 2 квт це дохуя для твого боксу. Але у них наскільки я пам'ятаю є регуляція потужності 600/750/825/1000/1150w. Тому в принципі це не проблема і якщо ціна влаштовує - то можна брати.

Звичайно лед буде краще, якщо не бракований :giggling:

Так бро, є регуляція. Да і ціна вроді як за такий днат то влаштовує. Але є але, як з температурою буде. 

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Lemonkesh сказал:

Так бро, є регуляція. Да і ціна вроді як за такий днат то влаштовує. Але є але, як з температурою буде. 

В прохолодну пору року все буде норм. 

А от літом при +30 за бортом - питання. Якщо вентиляція і обдув будуть досить сильними то на 600-750w потужності має бути ок. Ну і перевернути день і ніч місцями, щоб лампи вночі горіли. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
9 часов назад, GG19876 сказал:

В прохолодну пору року все буде норм. 

А от літом при +30 за бортом - питання. Якщо вентиляція і обдув будуть досить сильними то на 600-750w потужності має бути ок. Ну і перевернути день і ніч місцями, щоб лампи вночі горіли. 

Дякую бро за відповіді. Буду думати!

Поделиться сообщением

• 0
16 часов назад, Lemonkesh сказал:

Сиджу і голову ламаю що взяти

я би радив квантум борди на LM301b/h. Прекрасні лампи з відмінним кпд.  Радіатори продумані, не дуже теплоємні. Зверху можна поставити активні кулери і температура буде 35градусів і дуже довгий час експлуатації. За час, скільки юзаю борди, в деяких знайомих, вже встигла здохнути не 1 кастаманівська лампа.  І все через те, що драйвер кріпиться на радіатори і самих радіаторів над то багато. + нема активного тепловідводу. Для ламп такого цінового сегменту, це взагалі не припустимо. 

• Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz дай вгадаю. Майже всі здохші лампи про які ти чув = GEN-2. 

От зовсім не в перегріві справа. 

Температури у них в нормі, інші лампи з більшими температурами і гіршими радіаторами довше живуть, драйвери таким же чином кріпляться у багатьох ламп на ринку, і кріпляться вони на достатній відстані від радіаторів, а при бажанні можно написати щоб драйвер зробили виносним і присобачити до радіаторів активний обдув своїми руками.

Якби вигорало через тепло від драйвера - ставалося б це в першу чергу прямо біля драйвера. Але якщо спитаєш - як саме у людей вони починають ламатися = напевно більшість скаже щось в дусі "час від часу вигорає по декілька діодів на кожній матриці, деякі діоди починають світити яскравіше, деякі тускліше" 

Це не перегрів. Це брак виникший на етапі запайки їх на радіатор. З часом між доріжками на платі відбувається КЗ, вилітає частина діодів, на інші діоди де нема КЗ приходить підвищений струм і вони теж починають час від часу вилітати нарощуючи швидкість подихання. 

Згоден з тим що це лажа повна. Неприємно ніхуя. І у ламп такого рівня такого лайна не має бути.  

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн :giggling: чувак вирішив у breaking bad податися 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, GG19876 сказал:

@ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн :giggling: чувак вирішив у breaking bad податися 

😃 чому у всі тяжкі?

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, GG19876 сказал:

У кастамана 58к виходить на такий бокс! Не мало!!!

Я писав, світло не проблема!

Поделиться сообщением

• 0

Днат ні як не бентежить по потребам єлектроенергії! От тільки температура! Але думаю це виріться кондиціонером

Поделиться сообщением

• 0
2 години тому, ХаПаZz сказав:

я би радив квантум борди на LM301b/h. Прекрасні лампи з відмінним кпд.  Радіатори продумані, не дуже теплоємні. Зверху можна поставити активні кулери і температура буде 35градусів і дуже довгий час експлуатації. За час, скільки юзаю борди, в деяких знайомих, вже встигла здохнути не 1 кастаманівська лампа.  І все через те, що драйвер кріпиться на радіатори і самих радіаторів над то багато. + нема активного тепловідводу. Для ламп такого цінового сегменту, це взагалі не припустимо. 

Привіт бро , я як людина далека від індору , хотів запитати - на скільки буде гірший квантумборд на LM281B ? В чому я програю якщо візьму LM281B а не LM301b/h ?

Поделиться сообщением

• 0

@Яр13 За ті ж ватти отримаєш помітно менше світла. Більше ніякої різниці. 

Можеш просто на оф сайті самсунга глянути по назві. Там все написано 

Поделиться сообщением

• 0
4 години тому, GG19876 сказав:

@Яр13 За ті ж ватти отримаєш помітно менше світла. Більше ніякої різниці. 

Можеш просто на оф сайті самсунга глянути по назві. Там все написано 

Наприклад , одна рослина і 120 ватний квантумборд  на 281 діодах або на 301 діодах , що я виграю чи втрачу залежно від моделі діодів ? Сухі цифри це одне , цікавить що на практиці 

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, Яр13 сказал:

Наприклад , одна рослина і 120 ватний квантумборд  на 281 діодах або на 301 діодах , що я виграю чи втрачу залежно від моделі діодів ? Сухі цифри це одне , цікавить що на практиці 

Втратиш частину врожаю, в ідеально рівних умовах на 281b діодах наросте менше. Менше світла = менше врожай, логіка проста.  

Сухих цифр тут достатньо, бо ми просто говоримо про кількість світла. А на практиці - фінальний результат залежить від цілої купи факторів де світло - лише один з них.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 години тому, GG19876 сказав:

Втратиш частину врожаю, в ідеально рівних умовах на 281b діодах наросте менше. Менше світла = менше врожай, логіка проста.  

Сухих цифр тут достатньо, бо ми просто говоримо про кількість світла. А на практиці - фінальний результат залежить від цілої купи факторів де світло - лише один з них.

Зрозуміло, і на 301 діодах можна запороти 

Поделиться сообщением

• 0

Бразы а может кто знает что за светодиоды cree в лампах кастамана ?У меня Е-395 уже три года без остановки работает и до сих пор все збс :yes:И кстати интересно почему все делают борды на самсунгах если cree как по мне вряд-ли хуже ..

Изменено пользователем haps

Поделиться сообщением

• 0

Саме цікаве! Мої повідомлення були вище. Ніхто не відповів,  тому що чекав одобрення від адміністратора! Я не розумію, я щось продаю що мої повідомлення треба контролювати?

В особистих також не відповів!!!!!!

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...