Lemonkesh 1 Опубликовано: 5 января Всім привіт! Можливо хтось використовував ці світильники? Варто їх брати? Хочу поставити два штуки на бокс 240/120/200. Вистачить два штуки по кілу? Як в них з температурою? Сильно гріють? З електроенергією все добре. Це питання не обговорюємо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 GG19876 13 029 Опубликовано: 5 января @Lemonkesh @kostia так то воно так. Але тільки якщо ці UHE gen2 нормальні. Бо саме у цьому поколінні з великою кількістю ламп приключилася біда на етапі запайки їх на радіатор і серед них просто величезний відсоток браку. Перші пару циклів вони бігають нормально. А потім раз в цикл у тебе буде по 1-2 діоди з кожної пластинки відправлятися до пращурів. Ну а ще це лампа 2019 року... є у мене сумніви щодо того що вони відбігали лише 2 цикли. p.s з цього покоління є і не брак. Але ... рулетка, сам розумієш. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Vacuum 6 755 Опубликовано: 5 января Думаю для твоих размеров бокса и одного хватит только вытяжка хорошая нужна Да цена конечно ух я так понимаю это евро ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 5 января (изменено) Бро, ціна зараз на олх б/у по 8000грн продають, от і задумався за них. Ще є в продажі лед панелі б/у по 7000грн, вроді два цикли пройшли. Сиджу і голову ламаю що взяти Изменено 5 января пользователем Lemonkesh Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 kostia 28 328 Опубликовано: 5 января @Lemonkesh для кастомановского света 2 цикла это не о чём бро,моя 5 лет отходила и наверное ещё бы работала но с этими ебучими выключениями сгорел драйвер ( п.с. лампы работают цикл за циклом без перерыва , там на диоды вроде заявлено 50 000 часов работы а за тем идёт деградация и если не перегревать панель т.е разгонять только до того момента пока грется не начнёт сильно прослужит долго,другое дело если проблема не с драйвером а с чем то другим тут уже на совести продавца скорее ,спроси ради приличия чего так дёшево отдают если прошла всего 2 цикла ) не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 5 января Бро, запитав кастамана, вони 320-330ват. Це їх три штуки потрібно на бокс Да на б/у думав норм ціна! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 5 января мб це і є причина по якій їх так дешево намагаються продати ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 5 января Да і я про це думав, що з 2019року всього два цикли, потім лежали весь час в гаражі, ну таке... Так а що про gavita? Два по 1000 ват буде багато для такого боксу? Чи може два Днат по 600? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 5 января @Lemonkesh DE 1000w днат - найкращий днат з усіх днатів. І хоч 2 квт це дохуя для твого боксу. Але у них наскільки я пам'ятаю є регуляція потужності 600/750/825/1000/1150w. Тому в принципі це не проблема і якщо ціна влаштовує - то можна брати. Звичайно лед буде краще, якщо не бракований . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 5 января 16 минут назад, Lemonkesh сказал: Чи може два Днат по 600? мені в 120х120 одного днат 600 було малувато. Не критично, але по кутках було мало світла. Перейшов на лед 660 ватт, що як-раз десь як днат 1000 по світлу. В принципі якщо намутити додаткову підсвітку ЛЕДами - буде норм і з 600 ватт днат. Тим паче що він дешевий. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 5 января 52 минуты назад, GG19876 сказал: @Lemonkesh DE 1000w днат - найкращий днат з усіх днатів. І хоч 2 квт це дохуя для твого боксу. Але у них наскільки я пам'ятаю є регуляція потужності 600/750/825/1000/1150w. Тому в принципі це не проблема і якщо ціна влаштовує - то можна брати. Звичайно лед буде краще, якщо не бракований . Так бро, є регуляція. Да і ціна вроді як за такий днат то влаштовує. Але є але, як з температурою буде. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 5 января 1 час назад, Lemonkesh сказал: Так бро, є регуляція. Да і ціна вроді як за такий днат то влаштовує. Але є але, як з температурою буде. В прохолодну пору року все буде норм. А от літом при +30 за бортом - питання. Якщо вентиляція і обдув будуть досить сильними то на 600-750w потужності має бути ок. Ну і перевернути день і ніч місцями, щоб лампи вночі горіли. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 6 января 9 часов назад, GG19876 сказал: В прохолодну пору року все буде норм. А от літом при +30 за бортом - питання. Якщо вентиляція і обдув будуть досить сильними то на 600-750w потужності має бути ок. Ну і перевернути день і ніч місцями, щоб лампи вночі горіли. Дякую бро за відповіді. Буду думати! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 500 Опубликовано: 6 января 16 часов назад, Lemonkesh сказал: Сиджу і голову ламаю що взяти я би радив квантум борди на LM301b/h. Прекрасні лампи з відмінним кпд. Радіатори продумані, не дуже теплоємні. Зверху можна поставити активні кулери і температура буде 35градусів і дуже довгий час експлуатації. За час, скільки юзаю борди, в деяких знайомих, вже встигла здохнути не 1 кастаманівська лампа. І все через те, що драйвер кріпиться на радіатори і самих радіаторів над то багато. + нема активного тепловідводу. Для ламп такого цінового сегменту, це взагалі не припустимо. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 6 января @ХаПаZz дай вгадаю. Майже всі здохші лампи про які ти чув = GEN-2. От зовсім не в перегріві справа. Температури у них в нормі, інші лампи з більшими температурами і гіршими радіаторами довше живуть, драйвери таким же чином кріпляться у багатьох ламп на ринку, і кріпляться вони на достатній відстані від радіаторів, а при бажанні можно написати щоб драйвер зробили виносним і присобачити до радіаторів активний обдув своїми руками. Якби вигорало через тепло від драйвера - ставалося б це в першу чергу прямо біля драйвера. Але якщо спитаєш - як саме у людей вони починають ламатися = напевно більшість скаже щось в дусі "час від часу вигорає по декілька діодів на кожній матриці, деякі діоди починають світити яскравіше, деякі тускліше" Це не перегрів. Це брак виникший на етапі запайки їх на радіатор. З часом між доріжками на платі відбувається КЗ, вилітає частина діодів, на інші діоди де нема КЗ приходить підвищений струм і вони теж починають час від часу вилітати нарощуючи швидкість подихання. Згоден з тим що це лажа повна. Неприємно ніхуя. І у ламп такого рівня такого лайна не має бути. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 6 января @ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн чувак вирішив у breaking bad податися 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 6 января 2 минуты назад, GG19876 сказал: @ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн чувак вирішив у breaking bad податися 😃 чому у всі тяжкі? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 6 января 4 минуты назад, GG19876 сказал: @ХаПаZz а борди це добре. Але 120х240 бокс, треба тищ 40-50 грн чувак вирішив у breaking bad податися У кастамана 58к виходить на такий бокс! Не мало!!! Я писав, світло не проблема! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 6 января Днат ні як не бентежить по потребам єлектроенергії! От тільки температура! Але думаю це виріться кондиціонером Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 258 Опубликовано: 6 января 2 години тому, ХаПаZz сказав: я би радив квантум борди на LM301b/h. Прекрасні лампи з відмінним кпд. Радіатори продумані, не дуже теплоємні. Зверху можна поставити активні кулери і температура буде 35градусів і дуже довгий час експлуатації. За час, скільки юзаю борди, в деяких знайомих, вже встигла здохнути не 1 кастаманівська лампа. І все через те, що драйвер кріпиться на радіатори і самих радіаторів над то багато. + нема активного тепловідводу. Для ламп такого цінового сегменту, це взагалі не припустимо. Привіт бро , я як людина далека від індору , хотів запитати - на скільки буде гірший квантумборд на LM281B ? В чому я програю якщо візьму LM281B а не LM301b/h ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 6 января @Яр13 За ті ж ватти отримаєш помітно менше світла. Більше ніякої різниці. Можеш просто на оф сайті самсунга глянути по назві. Там все написано Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 258 Опубликовано: 6 января 4 години тому, GG19876 сказав: @Яр13 За ті ж ватти отримаєш помітно менше світла. Більше ніякої різниці. Можеш просто на оф сайті самсунга глянути по назві. Там все написано Наприклад , одна рослина і 120 ватний квантумборд на 281 діодах або на 301 діодах , що я виграю чи втрачу залежно від моделі діодів ? Сухі цифри це одне , цікавить що на практиці Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 6 января 4 минуты назад, Яр13 сказал: Наприклад , одна рослина і 120 ватний квантумборд на 281 діодах або на 301 діодах , що я виграю чи втрачу залежно від моделі діодів ? Сухі цифри це одне , цікавить що на практиці Втратиш частину врожаю, в ідеально рівних умовах на 281b діодах наросте менше. Менше світла = менше врожай, логіка проста. Сухих цифр тут достатньо, бо ми просто говоримо про кількість світла. А на практиці - фінальний результат залежить від цілої купи факторів де світло - лише один з них. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 258 Опубликовано: 6 января 2 години тому, GG19876 сказав: Втратиш частину врожаю, в ідеально рівних умовах на 281b діодах наросте менше. Менше світла = менше врожай, логіка проста. Сухих цифр тут достатньо, бо ми просто говоримо про кількість світла. А на практиці - фінальний результат залежить від цілої купи факторів де світло - лише один з них. Зрозуміло, і на 301 діодах можна запороти Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 haps 4 247 Опубликовано: 6 января (изменено) Бразы а может кто знает что за светодиоды cree в лампах кастамана ?У меня Е-395 уже три года без остановки работает и до сих пор все збс И кстати интересно почему все делают борды на самсунгах если cree как по мне вряд-ли хуже .. Изменено 6 января пользователем haps Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Lemonkesh 1 Опубликовано: 7 января Саме цікаве! Мої повідомлення були вище. Ніхто не відповів, тому що чекав одобрення від адміністратора! Я не розумію, я щось продаю що мої повідомлення треба контролювати? В особистих також не відповів!!!!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Lemonkesh 1
Всім привіт! Можливо хтось використовував ці світильники? Варто їх брати?
Хочу поставити два штуки на бокс 240/120/200. Вистачить два штуки по кілу?
Як в них з температурою? Сильно гріють?
З електроенергією все добре. Це питання не обговорюємо
Поделиться сообщением
31 ответ на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас