pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Тест-гровінг,UA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Будуть присутні такі сорти/сідбанки: @milen9(Wedding Chesekake fast,Kerosene Krash Foto,O.G Kush Foto,Cinema Haze auto,Night Queen auto @sim Kritical Kush Fast,O.G Kush Fast,S.A.D Fast @GanjaSeeds Dos-si-Dos auto,Dos-si-Dos Photo Ну і ще щось подумаю,може знайду десь Іспанську генетику,мрія №779😏 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 января По сємкам маю ось що...Збираю кеш на якісь дуже круті сємки(3-5шт) упаковку візьму або Barney's або Swet Seeds,в цьому сезоні то 100% і порівняю якість трави і чи дійсно ціна=сама висока якість.Так,це будуть Fast-версії,в силу більшості порад.Джа допоможе@milen9, @RISEWEED, @GanjaSeeds, @sim 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Є знатоки по індору в даний період?Згадав,що збирав колись бомж-палатку,подивився-ніби нічо так,можна гровити,5 кущів за глаза влізе і ще місця повно,так от,палатка знаходиться в неопалюваному приміщенні і з ввімкненим світлом-температура 22-25,цикл буде нічним,щоб компенсувати лампами падіння температури,як буде краще,18/6,де 6 годин нічні будуть припадати на 10:00-16:00 з періодично вмикаючогося дуйчика чи 24/0,без дуйчика?Я рахую,що останній варік-жоска порнуха і ліпше все ж таки з дуйчиком)І да,насіння замочені і вже всі луснули,від @milen9 Cinema Haze auto,Night Queen auto,British Style auto,по світлу-поки бічлед і 2 галогенові прожектори на 250 на 450W,жарять як пекло і спочатку парився,що від контакту може щось загорітись,типу пінофолу або мішковина з-під селітри,з якої власне і зібрана палатка...хз думаю в кінці місяця взяти якісь Quantum Board на 240W в районі 7К грн,але поки маю що маю... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Такі діла) Темпа замала,думаю дуйчик вирішить,маю ось такий 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля По світлу,буду замовляти китай-лед борди 2шт і Мінвелл на 240W і замонтую на металеві швелера-вуголки в якості радіатора,думаю для початку вистачить,потім мб ще 2шт поставлю на цвітіння.Хто гровив на таких?Буде толк?Бо ціна дуже демократична,за 240W-всього 3500грн комплектом виходить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 февраля 1 день від каски,Cinema Haze(2шт)+Night Queen(1шт) чудово залишили скорлупку в землі,British Style поки що з пропусками по зажиганію🤨Дуже довго росте корінець,ще навіть над землею не піднялись обидві,але все ок,підожду гляну,мб сорт врожайний буде)Температура:17-18С,попшикав легенько з пульвіка осмосом.Купив механучний таймер на дуйчик,тепер кожні 3 години буде вмикатись на 15хв на 1 положенні тумблера потужності. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля Затарився трохи стимуляторами,буду потрохи давати корневін в компот і стимульятор росту,дуже гарно себе показав в ауті,бурштинку з пульвіка.British Style обидві так і не роздуплились,сємки сидять в землі з росточками і не ростуть а от Cinema Haze і Night Queen вже витягнулись по 2-2.5см і формується друга пара листів.Думаю їх замінити на автіки від @RISEWEED 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля 2 калаша вже плавають,нам потрібні здорові і міцні дівки,тормозячі не в наш вагонСтоп-матч,потрібен трансферТріхоми вмєсто ізвілін 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 февраля 5 днів,під корінь-100г осмосу з корневіном+янтарка,по листу-янтарка+циркон.Трошки прохолодно в халабуді) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 14 марта 8 минут назад, andriyko сказал: У мене нещодавно так було, грішив на перелив, дав просихати - перестало далі сохнути. Яку розсаду готуєш бро? F-1 помідорки,6 сортів дорогі бляха,75-100грн/10 насінин,латук,базилік 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RISEWEED 1 716 Опубликовано: 14 марта Disesel Ryder в мене нема Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 14 марта 5 минут назад, RISEWEED сказал: Disesel Ryder в мене нема То Diesel від @POSTAL,опечатка 6 минут назад, RISEWEED сказал: Disesel Ryder в мене нема Big Bang,скинув каску 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 16 марта Растішки після промивки по 4-5л з Hydro Cleaner,жду поки висохнуть і заряжу свіжим компотом.Бля походу дуже багато мікоризи вимив бо я прямо щедро насипав,робив десь по 50 дірок.Пройоб.По чучуть ростем. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 18 марта Трохи щось якось та йде.Годування поки пропускаю,ще сильно тяжкі поти.Коріння пре просто ппц в Cinema Haze зверху,кожен день присипаю.Калашу шось хуйово якось і Dos-Si-Dos догнав його.Хз вже й азот давав 1.5 куба на літр і калмаг і хелати(кальцій,калій,залізо)і промивав а тому коко пахую,дренаж 1800 пездує.ну хз може оговтається.Збираю таку бічовську лампу з битлед 5 рядів буде по 5 ламп по 15w 3000K,4500K,6500K,ітого-375 китайських ватів,можно сміло ділити на 2.Ну як досвіт на перший час поканає.По влажності-тоже трошки задохуя,80-90 з ввімкненими лампами і вночі-90-95% нада срочно канальнік,на днях поставлю 100% нехай навіть 2 домовента якихсь 150ВКО типу,є 2 рукавні отвори в тенті на видув,вдув-пасив(сітка-вікно)Плюсану за стіми віт AN Tasty Terpenes.Стволи пруть просто товстенні і гілки ростуть з багатьма міжвузлями,крута штука,всім раджу)пездюки пішли,всі 4 ростуть не погано,там кокос вже промитий і буіеризований,має бути бомба вобщє пацики)Запах просто пздц вже,фільтр нада тоже буде ох скільки ще всього фвльтр,лампи щеРоботи непочатий край.Думаю через місяць буде тепло вже і растіхи докаітнуть в аутдорі а в будку залетять фоти від бро @StaffTHC,там аж 5 сортів приїхало на тест ну і якісь полетять в аут а якісь загровлю в індорі для теплих літніх вечірніх покурів 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 18 марта 57 хвилин тому, pro100grow сказав: AN Tasty Terpenes Це на цвітіння стими, з другого тижня цвіту їх лити треба, глянь таблицю на офіційному сайті AN. Ти, мабуть, теж на FloraGrowing замовляв? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 марта 12 часов назад, andriyko сказал: Це на цвітіння стими, з другого тижня цвіту їх лити треба, глянь таблицю на офіційному сайті AN. Ти, мабуть, теж на FloraGrowing замовляв? Ага.Та ні,це якраз конкретно для веги,там пише що застосовується для росту товстіших стеблів і великих суцвіть.Яхз як там шо нк я буду фулл цикл лити,дуже лютєйша штука,просто ніжні гідки стриляють самі без підгинань і формується кущ-куля) з дуже товстими гілками ріл,раніше так не росло. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 19 марта 3 години тому, pro100grow сказав: Ага.Та ні,це якраз конкретно для веги,там пише що застосовується для росту товстіших стеблів і великих суцвіть.Яхз як там шо нк я буду фулл цикл лити,дуже лютєйша штука,просто ніжні гідки стриляють самі без підгинань і формується кущ-куля) з дуже товстими гілками ріл,раніше так не росло. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 марта 56 минут назад, andriyko сказал: Ага,точно)Ну на вєгі воно не помішало геть,стволи пздц я тобі ріл кажу.І це на землі!всі як один товстезні і зріанюються в ряд а з них ще по 2-4 гідки лізуть з кожної.Генетика мб но не у всіх ж.При тому,що я практично їх не чепаю,в плані LST і т.д,ото трішки підігнув резинкою і всьо. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 марта Таки не витримав,вирішив тренувати.Растіхи окріпли і показали вуса,позашинав бокові гілки по кругу а центральні 3 залишив щоб росли в формі тризубаЯкщо грам по 50 з йолки наросте,буду дуже вражений @milen9ну тепер головне щоб по кількості ТГК було ухххх)) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 20 марта 12 часов назад, pro100grow сказал: тепер головне щоб по кількості ТГК було ухххх)) Главное шоб вставляло как надо,а количество тгк…во первых как проверить(обычному гроверу)?,а во вторых может быть маркетинг или тупо наебалово,т.к. было шо с заявленным меньшим количеством тгк,наваливала сильнее,чем с заявленым большим. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 1 час назад, Хотабыч сказал: Главное шоб вставляло как надо,а количество тгк…во первых как проверить(обычному гроверу)?,а во вторых может быть маркетинг или тупо наебалово,т.к. было шо с заявленным меньшим количеством тгк,наваливала сильнее,чем с заявленым большим. Та оце ж,просто автомати це така лотерея пздц,то виросте ліліпут і убойний пздц то дура 2м бадиль)Золота середина був Auto Powe Plant від Жені з херсона,ще були такі сємки Hap Drap,2019-2020 сезон.Ото дудка знатна була і росло як дурне))Зараз пацани сказали здивують, @RISEWEED гарантує Іспанську генетику,ну растіха прикольна вже і пахне круто,лопухи розміром з мою долоню.Но калаш капризний виявився. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 20 марта 2 часа назад, pro100grow сказал: Та оце ж,просто автомати це така лотерея пздц,то виросте ліліпут і убойний пздц то дура 2м бадиль)Золота середина був Auto Powe Plant від Жені з херсона,ще були такі сємки Hap Drap,2019-2020 сезон.Ото дудка знатна була і росло як дурне))Зараз пацани сказали здивують, @RISEWEED гарантує Іспанську генетику,ну растіха прикольна вже і пахне круто,лопухи розміром з мою долоню.Но калаш капризний виявився. От местных,откровенного бадыля(автики)не попадалось.Были средненькие по качеству,но были и довольно хорошие.Ну а карлики…это в большей степени от опыта гровера зависит,хотя не исключаю ньюансов с генетикой.Впрочем ни когда не делал ставку на автики в диком ауте,как ни крути,а они требуют более тщательного внимания(ухода),относительно фотиков,особенно если нет возможности посещения хотябы раз в 2-3 дня.А ещё,заметил сам,да и у людей отмечал похожее,-поздняя высадка(конец июля и позже),отрицательно сказывается на размере.Не знаю как это работает,но факт остается фактом. Но у тебя индор,так шо понаблюдаем. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 31 минуту назад, Хотабыч сказал: От местных,откровенного бадыля(автики)не попадалось.Были средненькие по качеству,но были и довольно хорошие.Ну а карлики…это в большей степени от опыта гровера зависит,хотя не исключаю ньюансов с генетикой.Впрочем ни когда не делал ставку на автики в диком ауте,как ни крути,а они требуют более тщательного внимания(ухода),относительно фотиков,особенно если нет возможности посещения хотябы раз в 2-3 дня.А ещё,заметил сам,да и у людей отмечал похожее,-поздняя высадка(конец июля и позже),отрицательно сказывается на размере.Не знаю как это работает,но факт остается фактом. Но у тебя индор,так шо понаблюдаем. Тут буде і аутдор фотіки і ранніки,жду ще якісь 2-3 неділі і буду скидати десанта.Щось змішане бо хочу деякі сорти вєгу в ауті вирощувати і тупо жостко коцати а потім то всьо на цвітіння в палатку 12/12 так і авти в ауті також будуть це 100%.Думалось вже заводить тему в відповідному розділі та забагато плутанини буде в перемішку з аутдорною роботою,підрахунками і т.д тож буде отак якосьЦей сезон сильно багато сортів і самому б не проєбатись,люблю відповідальність і точність,можливо навіть перфекціоніст Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта Купив вентилятор бюджетний на витяжку,150мм діаметр і 286кубів,краще ніж нічого,мб ще докуплю один такий бо хата велика а є ще один рукав під вент і вікно на пасивний вдув.Зверху отак. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 20 марта 31 хвилину тому, pro100grow сказав: 286кубів,краще ніж нічого Краще й не треба )) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта Нічний душ по листу,після тренувань -осмос -янтарка -епін -циркон 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 1 час назад, andriyko сказал: Краще й не треба )) та там ще буде гофра і фільтр тільки фільтр буду зовні ставить а канальнік в рукаві в гофру. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта Це пезда,поставив вєнт на свою голову,отак за пару годин безперирвного продува,палатку аж всередину засосало,я думав так надаЯ тепер хз як вони вобщє відреагують на такий стрес ну лягло тупо все🤯Я у жосткому відчаї... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 20 марта 44 минуты назад, pro100grow сказал: Це пезда,поставив вєнт на свою голову,отак за пару годин безперирвного продува,палатку аж всередину засосало,я думав так надаЯ тепер хз як вони вобщє відреагують на такий стрес ну лягло тупо все🤯Я у жосткому відчаї... а вдув был ? не пойму чего их так покрутило,такое впечатление что вдува вообще не было. не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 41 минуту назад, kostia сказал: а вдув был ? не пойму чего их так покрутило,такое впечатление что вдува вообще не было. вдув був пасивним бро.яхз шо дєлать пізда Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 48 минут назад, kostia сказал: а вдув был ? не пойму чего их так покрутило,такое впечатление что вдува вообще не было. осьо такий вєнт і знизу вдув пасив і вийшло як вакуумна труба.оце канальнік пездує я ж не знав((( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 20 марта @pro100grow попробуй уголок палатки не закрывать ,вдув должен быть в два раза больше выдува ,видимо недостаточный диаметр вдува был раз палатку втягивало бро. не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 1 час назад, kostia сказал: @pro100grow попробуй уголок палатки не закрывать ,вдув должен быть в два раза больше выдува ,видимо недостаточный диаметр вдува был раз палатку втягивало бро. так точно і булосполовина вікна того було закрито заліпкою(ящо думаєш з того приводу?Відлигають?Геть і россада томатів уся лягла(((Жалко триндець.Зараз виключив облув зовсім,навіть вентилятор,який ганяє повітря і світло бордів на 40%. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 20 марта @pro100grow да бро из за этого и было так и темпа росла от этого и был ташкент в боксе не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас