pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Тест-гровінг,UA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Будуть присутні такі сорти/сідбанки: @milen9(Wedding Chesekake fast,Kerosene Krash Foto,O.G Kush Foto,Cinema Haze auto,Night Queen auto @sim Kritical Kush Fast,O.G Kush Fast,S.A.D Fast @GanjaSeeds Dos-si-Dos auto,Dos-si-Dos Photo Ну і ще щось подумаю,може знайду десь Іспанську генетику,мрія №779😏 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 января По сємкам маю ось що...Збираю кеш на якісь дуже круті сємки(3-5шт) упаковку візьму або Barney's або Swet Seeds,в цьому сезоні то 100% і порівняю якість трави і чи дійсно ціна=сама висока якість.Так,це будуть Fast-версії,в силу більшості порад.Джа допоможе@milen9, @RISEWEED, @GanjaSeeds, @sim 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Є знатоки по індору в даний період?Згадав,що збирав колись бомж-палатку,подивився-ніби нічо так,можна гровити,5 кущів за глаза влізе і ще місця повно,так от,палатка знаходиться в неопалюваному приміщенні і з ввімкненим світлом-температура 22-25,цикл буде нічним,щоб компенсувати лампами падіння температури,як буде краще,18/6,де 6 годин нічні будуть припадати на 10:00-16:00 з періодично вмикаючогося дуйчика чи 24/0,без дуйчика?Я рахую,що останній варік-жоска порнуха і ліпше все ж таки з дуйчиком)І да,насіння замочені і вже всі луснули,від @milen9 Cinema Haze auto,Night Queen auto,British Style auto,по світлу-поки бічлед і 2 галогенові прожектори на 250 на 450W,жарять як пекло і спочатку парився,що від контакту може щось загорітись,типу пінофолу або мішковина з-під селітри,з якої власне і зібрана палатка...хз думаю в кінці місяця взяти якісь Quantum Board на 240W в районі 7К грн,але поки маю що маю... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Такі діла) Темпа замала,думаю дуйчик вирішить,маю ось такий 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля По світлу,буду замовляти китай-лед борди 2шт і Мінвелл на 240W і замонтую на металеві швелера-вуголки в якості радіатора,думаю для початку вистачить,потім мб ще 2шт поставлю на цвітіння.Хто гровив на таких?Буде толк?Бо ціна дуже демократична,за 240W-всього 3500грн комплектом виходить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 февраля 1 день від каски,Cinema Haze(2шт)+Night Queen(1шт) чудово залишили скорлупку в землі,British Style поки що з пропусками по зажиганію🤨Дуже довго росте корінець,ще навіть над землею не піднялись обидві,але все ок,підожду гляну,мб сорт врожайний буде)Температура:17-18С,попшикав легенько з пульвіка осмосом.Купив механучний таймер на дуйчик,тепер кожні 3 години буде вмикатись на 15хв на 1 положенні тумблера потужності. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля Затарився трохи стимуляторами,буду потрохи давати корневін в компот і стимульятор росту,дуже гарно себе показав в ауті,бурштинку з пульвіка.British Style обидві так і не роздуплились,сємки сидять в землі з росточками і не ростуть а от Cinema Haze і Night Queen вже витягнулись по 2-2.5см і формується друга пара листів.Думаю їх замінити на автіки від @RISEWEED 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля 2 калаша вже плавають,нам потрібні здорові і міцні дівки,тормозячі не в наш вагонСтоп-матч,потрібен трансферТріхоми вмєсто ізвілін 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 февраля 5 днів,під корінь-100г осмосу з корневіном+янтарка,по листу-янтарка+циркон.Трошки прохолодно в халабуді) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 7 апреля Проливка: -осмос+B-52+Tasty Terpenes+Floriz,молоді дав Tarantula. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 8 апреля Расти на промитому коко набагато ліпше себе почувають,почався мега жор,кожен день полив,окрім калаша.там походу корньова гниль.Не подобається він мені ну хай бідолага вже доцвіте коль стігми кинув.Cinema Haze,Night Queen від @milen9вже починають пухнути та насипати цукру,в кожен полив даю Tasty Terpenes 2ml/Л,гілки просто товстезні ростуть,супер генетика.Amnesia,Big Bang від @RISEWEEDгонять лопухи вже розміром з пот,аналогічно з дівками від @POSTAL,Diesel Ryder,Afghan Kush,WW XXL показала стать і походу збирається на передцвіт,ех...той стрес на малих строках по калмагу дав норм так тупнякПоходу нихуя не наросте...обідно да ладно,буде шо курить і так. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 9 апреля Доброго вечора✋🏻 Годування🌱 🌲Cinema Haze,Night Queen,AK-47 💧джерельна вода,900ppm 7ph-3,5л -Gro-2.5ml -Micro-3.5ml -Bloom-4.5ml -Tasty Terpenes-4ml -Big Bud-4ml -Floriz-0,3g компот:1980ppm 6.8ph 🌲Big Bang,Dos-si-Dos,WW XXL,Amnesia,Afghan Kush,Diesel Ryder 💧джерельна вода,900ppm 7ph-5л -Gro-4.5ml -Micro-3.0ml -Bloom-2.0ml -Tasty Terpenes-4.0ml -B-52-4.0ml -Tarantula-3.0ml -Floriz-0,4g -Янтарна к-та-0,2g компот:1690ppm 5.8ph 🌱По листу: вода+B-52+Tasty Terpenes+Кальцій хелат 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 11 апреля Почався жор.Годування: 🌲Cinema Haze,AK-47,Night Queen 💧джерельна вода 4Л 1700ppm 7.5ph -Gro-2.5мл -micro-4.5мл -bloom-4.5мл Tasty Terpenes-8мл Cal Mag-0,5г Янтарна к-та-0,3г компот:3000ppm 6.6ph 🌱по листу: гумат кальцій+гумат калій+гумат залізо+Б-52 🌲Dos-si-Dos 💧джерельна вода 3.5л 1700ppm 7.5ph -gro-4.5мл -micro-4.5мл -bloom-4.5мл Tasty Terpenes-8мл Cal Mag-0,3г янтарна к-та-0,3г Floriz-0,1г компот:2690ppm 5,86ph 🌱по листу: гумат кальцій+гумат калій+гумат залізо+Б-52 🌲Big Bang,Amnesia,WW XXL,Afghan Kush,Diesel Ryder 💧джерельна вода 3.5л 1700ppm 7.5p -gro-3.5мл -micro-3.5мл -bloom-3.5мл Tasty Terpenes-7мл B-52-7мл Floriz-0,2г Cal Mag-0,3г янтарна к-та-0,3г компот:2567ppm 5,9ph 🌱по листу: гумат кальцій+гумат калій+гумат залізо+Б-52 📝вологість-60-80%,квітучі растішки скоро підуть в аутдор доквітати а зелень нехай вегетує 📝WW XXL погнала в ріст,нижні гілки товсенні лізуть і заростає усе,як і Big Bang,листя величезне,напевно буде норм кущ 📝калаш тупить ну щось да наросте,йому йде на користь легка засуха Всим Джа 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 12 апреля Слава Україні🇺🇦 Постриг растіх,в основному,великі лопухи зверху,щоб росли боковухи.Нижні залишив для фотосинтезу,в принципі не заважають.Після душ 🌱По листу: -B-52 -Tasty Terpenes -Янтарна к-та -епін -циркон -кальцій гумат -гумат заліза расти від @milen9 набирають жирку,обстпає цукром і вже центруха розмуром з 1,5л пляшку. White Widow XXL від @POSTALначебто як ще більше наростає,що може не радувати як і інші рослини від @GanjaSeeds і @RISEWEED Летим далі 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 апреля 58 дня від каски,полив водою з Tasty Terpenes,прибирався вдомаі знайшов свьорток з шишками позапрошлорічного Opium Foto Reg,прийшла в голову ідея включити Кровосток-куртец.Ситуація не те що схожі,просто такий каннабіс дійсно навіть на каннабіскап не курили і він розбудив в мені ностальгічні спогади 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 апреля Годування>аналогічно минулому разу 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 апреля Полив вода+стіми по листу:янтарка+В-52 Їде для тесту ще 250W леду SMD китай,буду монтувати на радіатори з кулерами,як досвєт. Ну і общій видон ,лист круте за недавнього вітрового ожогу,це буває в мене коли механічний таймер клинить і вентиляція валить фуллдень😒Вже практично всі оклимались.Це просто для мене перший тест-індор гров а для растіх-стрес-н-гоу😂 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 апреля Приїхав китайлед,йобанарот.Ну шо,Let's колхозіть...)Тест гров хулі,ніде їх не зустрічав раніше в репортах,кажуть що бездрайверні матриці-параша,а хто що думає за SMD бездрайвер?Оот і глянемо. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 029 Опубликовано: 19 апреля @pro100grow така ж параша як і всі бездрайверні. Ну може трішки краще ніж фіолетові говноледи і ті що люмінофором залиті. Рівень - битледу. У будь якому разі краще з чогось подібного - зібрати на кобах. https://www.sea.com.ua/ua/svetodiodnaya-produktsiya/svetodiodnye-matricy-luminus/?LedItemSearch[per_page]=15&LedItemSearch[in_stock]=0&LedItemSearch[in_stock]=1&LedItemSearch[remark]=&LedItemSearch[producer_id]=&LedItemSearch[name_foreign]= 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 апреля 1 час назад, GG19876 сказал: @pro100grow така ж параша як і всі бездрайверні. Ну може трішки краще ніж фіолетові говноледи і ті що люмінофором залиті. Рівень - битледу. У будь якому разі краще з чогось подібного - зібрати на кобах. https://www.sea.com.ua/ua/svetodiodnaya-produktsiya/svetodiodnye-matricy-luminus/?LedItemSearch[per_page]=15&LedItemSearch[in_stock]=0&LedItemSearch[in_stock]=1&LedItemSearch[remark]=&LedItemSearch[producer_id]=&LedItemSearch[name_foreign]= так то да,тільки не хочу багато витрачати кеша,там матриці дорожчі на багато і до них треба мінвелл,а за ці гроші я можу собі зібрати краще ще 2 плашки квантумів,просто не в цей цикл напевно бо зараз криза трошкиВ планах зайнятись так понлиблено індором це на прикінці осені,до того часу зароблю грошей і докуплю щось.Поки так Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 апреля Хейз з королевою переїхали в аут,в тенті у всих пролів~ -крануха+осмос-8л -янтарна к-та-0,9г фотки вчорашні,сьогодні годування,тепер буде кожен день по 2 рази -таке відчуття,що вони скоро й мене зїдять -знову барбершоп самих великих лопухів і Б-52 по листу 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 029 Опубликовано: 20 апреля 21 година тому, pro100grow сказав: так то да,тільки не хочу багато витрачати кеша,там матриці дорожчі на багато і до них треба мінвелл,а за ці гроші я можу собі зібрати краще ще 2 плашки квантумів,просто не в цей цикл напевно бо зараз криза трошкиВ планах зайнятись так понлиблено індором це на прикінці осені,до того часу зароблю грошей і докуплю щось.Поки так мінвели не потрібні. Драйвери з параметрами 700-900ма 35 вольт коштують по 150-200 грн. Так, дешеві, так не супер наворочені. Але це якось пофігу, все-одно набагато надійніші за бездрайверки чи битледи. я рахував, по економіці віходить лише відсотків на 20-30 дорожче ніж битлед на ватт. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 апреля 12 минут назад, GG19876 сказал: мінвели не потрібні. Драйвери з параметрами 700-900ма 35 вольт коштують по 150-200 грн. Так, дешеві, так не супер наворочені. Але це якось пофігу, все-одно набагато надійніші за бездрайверки чи битледи. я рахував, по економіці віходить лише відсотків на 20-30 дорожче ніж битлед на ватт. мені ця люстра вийшла-500грн вся в зборі бо провода були і кулера були,термопаста була,чогоб і ні Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 апреля 🍽️годування 💧осмос 10л 150ppm 7.9ph 🌲Amnesia,Afghan Kush,Diesel Ryder,Big Bang,WW XXL -gro-20мл -micro-20мл -bloom-15мл -Floriz-0,5г -B-52-20мл -Tasty Terpenes-20мл -Cal Mag-2г -кальцій хелат-1,5мл -калій гумат-1,5мл -янтарна к-та-1,2г компот:1219ppm 6.0ph 🌲Dos-si-Dos ,AK-47 💧осмос 3л 150ppm 7.9ph -gro-3мл -micro-6мл -bloom-6мл -Калій гумат-0,2мл -Tasty terpenes-6мл -Cal Mag-0,2г янтарна к-та-0,3г компот:1191ppm 6.3ph 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 23 апреля Годування все те ж саме+нові стіми від бро @kriss,будем набирати массу)))+тестить Big Grapes більш детальний репорт завтра 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 23 апреля В 19.04.2024 в 18:09, GG19876 сказал: @pro100grow така ж параша як і всі бездрайверні. Ну може трішки краще ніж фіолетові говноледи і ті що люмінофором залиті. Рівень - битледу. У будь якому разі краще з чогось подібного - зібрати на кобах. https://www.sea.com.ua/ua/svetodiodnaya-produktsiya/svetodiodnye-matricy-luminus/?LedItemSearch[per_page]=15&LedItemSearch[in_stock]=0&LedItemSearch[in_stock]=1&LedItemSearch[remark]=&LedItemSearch[producer_id]=&LedItemSearch[name_foreign]= Братішка,ти був правим на 200%,матриці-повний кал,вже 2 перегоріли,слава Богу,в моєї присутності та все обійшлось ок бо там вистрелив діодний мост і кусок плати відірвало і маса закоротила на корпус.поки відʼєднав живлення від цих двох парашних матриць,3 світять ну бля так почав стріматись бро шоб не прийшлось пожарних викликать пздц на ізмєні.Думаю вмєсто них вєбать планки як на саморобной лампі і вкрутить ще 25-30 битледів,надійніше в рази ніж це гівно або все ж таки якось викрою лаве на 2 плашки бордів,в ідеалі бо йолки ростуть хароші,їх світить нада харашо,зараз в дорозі ще 10 битледів по 18w 3000K бо там є вільні патрони.Поки так Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 029 Опубликовано: 23 апреля @pro100grow ну.... мда, хуйня повна. Скупий платить двічі. У мене до-речі на кабелюці що веде в бокс стоїть автомат захисту. Теж раджу, навіть якщо ніколи не знадобиться і не спрацює. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 25 апреля В 23.04.2024 в 23:12, GG19876 сказал: @pro100grow ну.... мда, хуйня повна. Скупий платить двічі. У мене до-речі на кабелюці що веде в бокс стоїть автомат захисту. Теж раджу, навіть якщо ніколи не знадобиться і не спрацює. в мене теж є автомат,я тєхнарь бро і все спаяв,просто з гівна і палок як говориться все що познаходив,провода з інших якихось приладів і тд.Я просто хотів протестить ці матриці,бро,нарахунок скупого-згоден з цією фразою,але я таким не являюсь,я добре братське серцедокуплю просто ще бордів та й всьо,на них круто росте і пожежобезпечно,ну треба ж погратись)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 25 апреля Годування: вранці/ввечері по 2л в кожен бегпот 🌲WW XXL,Amnesia,Afghan Kush,Dos-si-dos 💧крануха+осмос 790ppm 7.9ph 8л -Gro-8мл -Micro-16мл -Bloom-20мл -Tasty Terpenes-16мл -B-52-16мл -Big Bud-16мл -Bud Candy-16мл -Floriz-0,9г -янтарна к-та 0,6г 💧компот:1220ppm 6.0ph крануха в мене з колодязя,дуже багато ппм по мінералам,якщо в чистому виді то 2500ppm показує водичка така...закінчився калмаг,як альтернатива,дав таку воду 🌲Diesel Ryder,Big Bang вирішив ще потримати трохи на азоті 💧крануха+осмос 790ppm 7.9ph,4л -Gro-8мл -Micro-6мл -Bloom-5мл -Tasty Terpenes-8мл -B-52-8мл -Big Bud-8мл -Bud Candy-8мл -Floriz-0,3г -Янтарна к-та-0,3г 💧компот 1109ppm 6.2ph 🌲Cinema Haze,Night Queen,AK-47 💧крануха+осмос 3л -Gro-0 -Micro-4мл -Bloom-4мл -Tasty Terpenes-6мл -Big Bud-6мл -Bud Candy-6мл -Floriz-0,2г -Янтарна к-та-0,2г -калій хелат-0,2г -фосфор гумат-0,2г 💧компот:1279ppm 6.3ph 💧після вимкнення освітлення,дав по листу всим,окрім Night Queen i Cinema Haze Б-52,Tasty Terpenes,янтарка,мікра 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Почав скубти Night Queen після сушки в мікрохвильовці,по трошки,1 банка і в соплі.хз потримати ще щоб побільше наросло хочеться і курить нкма ничо(А купляти по 300грн/грам,де пів грама-листя,палки і сємки не дуже хочеться.Якось так,ростемо по троху.В боксі так смачно пахне,запах просто гуд.Cinema hz має запах зірочки з бензином а Night Queen пахне свіжою солодкою випічкою з корицею та землею 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 25 апреля загальний барбершоп,політ супер.Листя росте зі скоростю звука,не вспіваю відривати по великій торбі кожен раз,загнув в Досідоса верхушку,позмяв ствол і перегнув бо піднімать лампи заради 1 коли-не комільфо.Мілині набирають жирку,виглядають і на смак просто 15/10,дуже смачні расти. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 27 апреля По троху пухнемо. Всі расти на удобрах на цвітіння,окрім Cinema Haze,Night Queen,в них чисто стіми ще 2 полива і буду переводити на Overdrive,дуже гарні та пахучі,гріх не показати 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 27 апреля проливка калмаг+Floriz+янтарка 229ppm 6.3ph 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 29 апреля Обидві перевів на Overdrive. -приймають сонячні ванни Night Queen-80% тріхом молочного відтінку,янтаря поки зовсім не видно.Думаю наморозить в морозілці кубіки льоду і накидать в пот Cinema Haze,схоже буде зріти чуть більше ніж сестра. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 29 апреля лід під корінь для Night Queen від @milen9 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас