Edman 41 Опубликовано: 23 января, 2024 Всем привет! Что скажите за этот сорт? Особенно интересует как он фонит и какой накур от него. Вроде относится к слабопахнущим. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 620 Опубликовано: 23 января, 2024 (изменено) Критикал в основном урожайная генетика. Лучше брать кресты и гибриды в купе с этими генами. 1 час назад, Edman сказал: какой накур от него. зависеть от семян будет. От освещения. И вообще как повезет со стрейном в целом. Фото версия будет покрепче чем, авто, хотя, я не очень согласен на счет того, что автики уступают фотикам Изменено 23 января, 2024 пользователем ХаПаZz 4 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 23 января, 2024 В 23.01.2024 в 12:39, ХаПаZz сказал: я не очень согласен на счет того, что автики уступают фотикам ну... а я з цим згоден. Є авти які на рівні, але в цілому "по палаті" - фотіки помітно потужніше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 620 Опубликовано: 25 января, 2024 В 23.01.2024 в 19:31, GG19876 сказал: Є авти які на рівні, але в цілому "по палаті" - фотіки помітно потужніше Ну, а сам то ти як часто підіймаєш автікі у співвідношенні до фотіків? Я, здебільшого по автікам і мені траплялося чимало різних по міцності. А коли відкрив для себе генетику DNA та їхні OG, так і взагалі переосмислив це все. Звісно коли займався фотіками, то мені траплялися аж противні, настільки вони були міцні, але без певного ряду фітоканабіноїдів на компенсацію убойної купи тгк. Зайва убойність як для мене, це зайве. Бо дурно робиться. Більше ніж реальних 23-24% тгк і вже з одного покуру летиш собі на весь день. 20% тгк для щоденого вживання як на мене за очі вистачає, і організм не дуріє. Останній фотік, який підіймав був Blue cheese. Якийсь вын противний був. Давав в голову сильно і прихід був просто топорним, бо тгк було дофіга і розмазувало в соплі. Таке в день не покуриш) От і думаю, нащо міцніше, якщо і сучасний рівень автіків вже досягнув непоганого апогея, особливо в купі з якимось відшліфованими генами. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 25 января, 2024 7 часов назад, ХаПаZz сказал: Ну, а сам то ти як часто підіймаєш автікі у співвідношенні до фотіків? 50\50. Але останнім часом авти уникаю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 431 Опубликовано: 27 января, 2024 Гровив і авти критикал, і фоти - не сильно пахнуть ніби. Накур може бути різним, але здається більш-менш позитивно все. Критикал урожайний і швидкозріючий. Але для досвідчених курців може здатися трохи слабуватим В 25.01.2024 в 12:04, ХаПаZz сказал: нащо міцніше, якщо і сучасний рівень автіків вже досягнув непоганого апогея Будь-якому середньостатистичному автіку полюбому далеко до середньостатистичного фото. Просто якщо фотік надто криє, його потрібно вживати в менших дозах. Деколи практикую мікродозинг мощних сортів фотоперіодів і дуже толково для прогулянки наприклад, або інших справ та дозвілля. Автік такого ефекту не дає, таки не вистачає йому об'єму, щоб 2-3 напаса створювали належний ефект. Теж практично повністю відмовився від автоматів. Якщо є фото - до автоматів не тягне зовсім, абсолютно не то пальто 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Edman 41 Опубликовано: 28 января, 2024 В 27.01.2024 в 16:57, Warming сказал: Гровив і авти критикал, і фоти - не сильно пахнуть ніби. Накур може бути різним, але здається більш-менш позитивно все. Критикал урожайний і швидкозріючий. Але для досвідчених курців може здатися трохи слабуватим Будь-якому середньостатистичному автіку полюбому далеко до середньостатистичного фото. Просто якщо фотік надто криє, його потрібно вживати в менших дозах. Деколи практикую мікродозинг мощних сортів фотоперіодів і дуже толково для прогулянки наприклад, або інших справ та дозвілля. Автік такого ефекту не дає, таки не вистачає йому об'єму, щоб 2-3 напаса створювали належний ефект. Теж практично повністю відмовився від автоматів. Якщо є фото - до автоматів не тягне зовсім, абсолютно не то пальто Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 620 Опубликовано: 1 февраля, 2024 В 27.01.2024 в 16:57, Warming сказал: Просто якщо фотік надто криє, його потрібно вживати в менших дозах Так по суті лише в цьому і є вся різниця. Економія. Але і дуже вигоди, я не бачу. На циклі автіків все одно буде виходити більше вихлопу ніж з фотіків. Недолік убойності з головою компенсує врожайність і завжди можна зробити два поклони. Якщо мало раптом. Я раніше так само вперся рогом в ті фотіки і думав, що лише вони мастхев. Але то все не постійно. Годний фотік знайти теж не просто, як і годний автік. От було в мене пара фотіків убойних. Але нічого більше. Просто вагон тгк і від покуру робилося хижо. То мені таке не цікаво то точно. Я звісно маю деяких знайомих, які вже не курять, а скорше споживають в нереальних об'ємах щоб накуритися. Їм і фотіка з 30+% тгк буде мало. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 431 Опубликовано: 2 февраля, 2024 20 часов назад, ХаПаZz сказал: Так по суті лише в цьому і є вся різниця. Економія Ні, бро. В нашому випадку економія це не про нас. Сподіваюсь ти розумієш про що я )) 20 часов назад, ХаПаZz сказал: Годний фотік знайти теж не просто, як і годний автік. Це точно. З десятка сортів якщо 2-3 порадуют - вже добре 20 часов назад, ХаПаZz сказал: Я звісно маю деяких знайомих, які вже не курять, а скорше споживають в нереальних об'ємах щоб накуритися. Їм і фотіка з 30+% тгк буде мало Це все від вживання одного типу продукту певний період часу. Якщо би у них була можливість протягом дня кожний покур вживати різний сорт, то картина була би дещо іншою Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Edman 41
Всем привет!
Что скажите за этот сорт? Особенно интересует как он фонит и какой накур от него.
Вроде относится к слабопахнущим.
Поделиться сообщением
8 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас