Kroonik 497 Опубликовано: 28 января Добрий день, хочу зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 Аспара 714 Опубликовано: 28 января Самый простой и надежный прибор , именно с него китайцы начали делать своё говно https://growing.com.ua/kontrol_ph_i_ec/ph_metr_milwaukee_ph_600.html Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 1 127 Опубликовано: 28 января переходь на світлу сторону вже, а не тоді коли награєшся досхочу 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 260 Опубликовано: 28 января 4 часа назад, Kroonik сказал: Добрий день, хочу зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн Купуй рідкий, електронний хуйня 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Vacuum 6 755 Опубликовано: 28 января Когда-то очень давно))) когда начинал учится грову , пробовал электронные пш разных фирм остановился на жидком гехе . Бери жидкий ! Нормальная тема ps пш и ппм перестал мерять много много лет назад и результаты получаются все лучше и лучше))) 5 ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sshkiper 4 455 Опубликовано: 28 января 1 час назад, Vacuum сказал: Когда-то очень давно))) когда начинал учится грову Здоров бро теперь как у шеф повара есть свой нож , так у меня свой кондуктометр) 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 28 января 7 часов назад, jumbojet сказал: переходь на світлу сторону же, а не тоді коли награєшся досхочу 10 часов назад, Kroonik сказал: Добрий день, хочу зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн абсолютлі райт. Рідкий пш метр дуже гарно нам всім підходить. Надійність максимальна, ніяких калібрувань і іншої фігні пов'язаної з тим що калібровка злетіла і ти накосячив. Коштує ультра дешево. Мінуси з'являються тільки якщо ти дальтонік . 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 28 января 4 часа назад, Vacuum сказал: ps пш и ппм перестал мерять много много лет назад и результаты получаются все лучше и лучше))) угу. Я теж з кожним роком все менше лізу з вимірами. В основному тільки якщо пробую невідомі мені добрива, під час якихось важливих моментів - як потужна дефоліація чи шось таке. Іноді просто з цікавості. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января 9 минут назад, GG19876 сказал: абсолютлі райт. Рідкий пш метр дуже гарно нам всім підходить. Надійність максимальна, ніяких калібрувань і іншої фігні пов'язаної з тим що калібровка злетіла і ти накосячив. Коштує ультра дешево. Мінуси з'являються тільки якщо ти дальтонік Справа в тому хочу автіки різних сортів висадити, буде 8 відер, полив кожен день, треба кучу пш рівняти, Рідкий пш метр впорається с такою кількістю? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 28 января @Kroonik ти кожній рослині хочеш мануальне годування влаштувати ? Для кожної міряти і мішати все окремо ? Ну ... я з таким не їбався. Я рощу на кокосі і просто поливаю одним і тим самим всі кущі. Дренаж у мене йде в піддон а з нього в тазик. Не міряю дренаж для кожної рослини окремо, просто проливаю добряче і іноді вливаю розчин з дренажного тазика назад у рослини (це ще один сценарій де я використовую прилади = щоб вирівняти параметри вчорашнього дренажу і використати його повторно) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января 5 минут назад, GG19876 сказал: ти кожній рослині хочеш мануальне годування влаштувати ? Для кожної міряти і мішати все окремо ? так, хочу потренуватися, я інвалід, час в мене є...... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января @GG19876 Короче потрібен пш метр, в мене в огороді фотіки ростуть 9 штук,ім треба пш метр теж ))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 28 января 6 минут назад, Kroonik сказал: в мене в огороді фотіки ростуть 9 штук,ім треба пш метр теж ))) В огороді вони і без пш метра непогано ростуть якщо не помиляюся ))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 029 Опубликовано: 28 января @Kroonik рідкий пш все одно гарно підходить, багато грошей збережеш. Але якщо хочеш робити десятки вимірів за короткий проміжуток часу тоді це може бути не супер зручно. Хз нащо, але тримай https://prom.ua/ua/p1386423249-metr-apera-instruments.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_50_b2b&gad_source=1&gclid=us zip code + до нього ще рідину для зберігання електрода. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января і Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января @Warming росте гарно, але проблема в мене коли я роблю розсаду , треба максимально комфортні умови, тому рівняю пш до 2х тижнів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января @GG19876 Дякую. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 28 января 18 минут назад, Kroonik сказал: росте гарно, але проблема в мене коли я роблю розсаду , треба максимально комфортні умови, тому рівняю пш до 2х тижнів Щось не так з водою для поливу? Чи може субстрат специфічний? Перших пару тижнів розсаді нічого окрім води не потрібно, всі поливають відстояною кранухою до моменту переїзду в аут і норм. В ауті також в відрах, в бегах, в пакетах і т.п. на звичайній землі ніхто не використовує ніякі прибори і все ок, якщо звісно не робити шкоду самостійно. В відрах просто дренаж нормальний зробити щоб компоти там не застоювались і через раз проливати вода/удобри. І слідкувати за правилом - краще недо- чим пере- Ну можна ще визначити кислотність самого грунту і робити на це поправку при підготовці лунок і годуванні, але щоб моніторити рн весь гров на відкритому грунті - хз навіщо 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января @Warming 49 минут назад, Warming сказал: Щось не так з водою для поливу? Чи може субстрат специфічний? Вода дощова, субстрат Щедра земля +30% перліт промиваю землю перед посадкою..... бро я воюю с розсадою кожен рік, в цому році з 12 сємок тільки 6 кущів, прошлого року 15 з 15 , позапрошлий рік запоров 12 з 12 ....земля покупна сильно заряджена вони вилазять та померають..... Мені дуже подобається цей сорт. В цьому році взяв 24 сємки, гляну скільки вийде..... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 28 января 23 минуты назад, Kroonik сказал: Вода дощова, субстрат Щедра земля +30% перліт промиваю землю перед посадкою Тю! Давай розбиратись )) Цю проблему можна вирішити і без приборів. На якому етапі проблеми і що відбувається? Сорі, зрозумів. Землю не думав поміняти? Навіть з городу взяти перевірити. Але пролити розчином перекиси 50/50. Сємки також замочувати в розчині перекиси 1/3 і можна тією ж водою полити перші рази. Переливаєш може? Не вдуплю що за банк? Може постачальника поміняти. Або воду на кипячену Може навіть фото є, було би добре Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января 11 минут назад, Warming сказал: Тю! Давай розбиратись )) Цю проблему можна вирішити і без приборів. На якому етапі проблеми і що відбувається? Да пш метр тут не причому я згоден я його беру для відер, давай спробуємо це для мене велика проблема. Дивись як я роблю, беру землю мішаю з перлітом, промиваю дощовою водою, воно просиха. що стає пухке пухке, закидаю землю в бутилки з під пива обрізані 2.5 літри, сємку пророщену туди тикаю, воно вилазе, скидує каску почина рости, а як лізти 3х листник починає, воно дуже стає темно зеленим і рости перестає.....я грішу що забагато азоту , я пробував землю з города брать, так вона як ком віходить .... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 28 января @Warming Деякі рослини навіть каску скинуть самі не можуть, ім приходиться допомагати, може семки старуваті, як пощастить який рік які візьмеш Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 28 января 22 минуты назад, Kroonik сказал: я грішу що забагато азоту Можливо. Тут краще ТДС метр мати )) Подивися які ще грунти є там де купляш щедру землю, може краще чуть доплатити. Або можна цю замішувати разом з домашньою + перліт + кокос. Правда домашню з городу бажано обробляти від зарази. Ну і не в болоті пророщувати, субстрат має бути просто вологим. Я попередній пост доповнював, там і про сємки поцікавився також. На перший погляд ніби все по стандарту. Варіанта три: 1) земля 2) сємки 3) ти сам Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 28 января 50 минут назад, Kroonik сказал: може семки старуваті Але проростають в основному всі? Якщо протягом трьох діб від замочування сємки впевнено випускають корінці по 1см то з сємками все ок і це вже 50% успіху. А якщо сємки відлежали на різних складах хз скільки і наполовину живі, то і проростати будуть через раз і гинути від любої дурниці. Там і температурний режим дуже важливий також 53 минуты назад, Kroonik сказал: пш метр тут не причому я згоден я його беру для відер Та він і для відер не потрібний. В відра намішати нормальної пухкої землі, насверлити отворів знизу щоб кисляк вільно виходив і як буде норм земля - будуть і норм баобаби. З удобрами тільки не косячити. Якщо навчишся піднімати сємку і паростки - далі буде легше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 29 января @Warming 3 часа назад, Warming сказал: а він і для відер не потрібний. В відра намішати нормальної пухкої землі, насверлити отворів знизу щоб кисляк вільно виходив і як буде норм земля - будуть і норм баобаби. З удобрами тільки не косячити. Якщо навчишся піднімати сємку і паростки - далі буде легше Бро я ще раз кажу кожен рік тіж самі умови , одні у тіж самі сємки, рік назад Автіки фотіки усі до одного проклюнулись і виросли без жодних проблем, наступний рік тіж самі умови так сама земля і все померає як вилазе, це даже не під лампою я іх піднімав під сонцем....ні одного автіка не зміг зробити все померало..... ці фотіки я вже саджаю 7 років... 3 часа назад, Warming сказал: Та він і для відер не потрібний. не розумію як це можна....вода дощова 7+ пш, ппм 30 а треба робити 6.5, +як удобри добавляєш пш падає до 5 пш, треба цого піднімати,.....або я щось не так розумію??? Одні кажуть вікинь прибори, другі кажуть купи прибори....... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kroonik 497 Опубликовано: 29 января @Warming Бро, останні 2 роки я піднімав розсаду на Щедрій землі, а перед цим брав Флора Лімон+Роза, 2 роки все було гаразд всі фотіки вилазили і росли як по команді, а потім якийсь рік я взяв землю заколотив посадив і все вилізло стало темно зеленим і перестало рости.....всі семки запоров... Пішов я в той магазин де брав землю мол так і так у вас земля хуйова, а ззаді мене бабка якась типу.... о синок я теж брала цю землю уся россада огірків пропала.....ну я так зрозумів що земля дуже заряджена для сємок...... На другий рік взяв Щедру Землю, закинув у нее спочатку дичку щоб перевірити яка земля, все норм росло, потім почав садити Фемки з магаза і всі до однієї семки вилізли і росли як на ура....Автіки та фотіки))) Цього року узяв туж саму землю, і 6 з 12, при тому ще мені приходилось ебатися з ними .....усі автіки що брав і садив пропали.....вилазять стають темнозеленими и перестають рости.. Цого року не знаю яку землю брать..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Kroonik 497
Добрий день, хочу зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн
Поделиться сообщением
34 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас