Jump to content
  • 0

Пересушил шишки, как исправить ?


Question

Сушил шишки 3 дня просто на подносе в боксе с включеной вентиляцией, в итоге берешь они прям крошаться сразу все, слышал что можно положить их в банку с долькой яблока или апельсиновой кожурой на 20-30 минут и они реанимируются, подскажите пожалуйста

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

20-30 минут вряд-ли хватит. Но вариант с кожурой рабочий. 

  • Like +1 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 часа назад, GG19876 сказал:

20-30 минут вряд-ли хватит. Но вариант с кожурой рабочий. 

в банку просто сверху положить или выложить на открытое пространство и рядом или на сами шишки пораскидывать кожуру ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 години тому, MiniHarvest сказав:

в банку просто сверху положить или выложить на открытое пространство и рядом или на сами шишки пораскидывать кожуру ?

 

У мене було повне відерко пересушених бошок , то я в середині положив два слоя дольок яблука і закрив кришкою , за одну ніч відійшли 

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@MiniHarvest боведа решит все твои проблемы в лучшем виде ) 

  • Like +1 3

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 часа назад, MiniHarvest сказал:

в банку просто сверху положить или выложить на открытое пространство и рядом или на сами шишки пораскидывать кожуру ?

 

банку заповнити не більше ніж на 1\2 - 2\3. Кинути всередину пару шматків кожури грейпфрута\апельсина і закрити кришкою. 

Через пару годин відкрити кришку і перевірити, якщо ще нє - то чекай + додай кожури. 

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Різне зволоження за допомогою овочів та фруктів легко може спровокувати появу плісняви. Треба дуже обережно з цим.

Можна взяти скляну банку, охолодити її в холодильнику і охолодженою потримати пару секунд горлом вниз над киплячою водою. Як тільки стінки покрилися конденсатом, загружаєм шишки і закручуєм кришку

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

В табакерках спеціальний керамічний камінь продають на випадок пересихання табаку. 50 грн коштував раніше. Ставиш його на 5 хв у воду, потім на короткий час в кейс з табаком. Нещодавно теж шш пересужив, скористався цим камінцем, допомогло

  • Like +1 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Использовал кожуру от апельсинов, мандаринов, ложишь а дно банки и вверху. Через 4-5 часов вытягивай кожуру вся влага уйдёт в шихи, если мало просто поменяй кожуру на новую. Перемешвй шихи после этой процедуры, и открывай банку по 20 минут в день, шихи вернут свой истинный вес!)

  • Like +1 1

:jahwatering:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...