Kitopes 119 Опубликовано: 25 февраля, 2024 Сьогодні побачив на двох листях отаке Рятуйте, панове! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 25 февраля, 2024 Это дефицит магния бро,дай калмага если есть,а если нету то купи в аптеке сульфат магния и дай по листу 1гр на литр 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 25 февраля, 2024 1 година тому, MrHaze сказав: Это дефицит магния бро,дай калмага если есть,а если нету то купи в аптеке сульфат магния и дай по листу 1гр на литр Дякую, бро! З другого тижня оприскував аптечним сульфатом магнію на ніч, але через кілька днів перестав, бо прочитав у когось, що це зайве, "рослина все бере з грунту". Та, мабуть, те, що поливаю водою з осмосу і викликало дефіцит магнію... Сьогодні на ніч оприскаю мульфатом магнію, а завтра пошукаю у найближчих магазинах той калмаг. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 25 февраля, 2024 Оце воно? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 26 февраля, 2024 17 часов назад, Kitopes сказал: Оце воно? Думаю пойдет 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 493 Опубликовано: 26 февраля, 2024 21 час назад, Kitopes сказал: Оце воно? не оно бро, там калий и магний, магний то тебе нужен но там такие гранулы которые хрен растворишь в воде... 2 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 26 февраля, 2024 Тогда лучше от Адванседов calmag у бро kriss закажи... 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 26 февраля, 2024 54 хвилини тому, webmaster сказав: не оно бро, там калий и магний, магний то тебе нужен но там такие гранулы которые хрен растворишь в воде... Дякую. Так, трохи розчинилось, але каменюки залишились. РРМ піднялось з 30 до 140. Тим розчином і полив. Може не не треба осмосом поливати, а краще звичайною водою з крана? Але вона не дуже добра. РРМ близько 450-500. Чи відбирати ії до мембрани після попереднього фільтрування? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 034 Опубликовано: 26 февраля, 2024 @Kitopes каліймаг - не те шо треба. Калмаг = кальцій-магній. А калімаг = калій-магній. Тобі треба ось це https://agreemarket.com.ua/uk/udobrenija-uk/mineralnye-udobrenija-uk/sulphat-magnija-05-kg-uk.html Пачки на пів життя вистачить. 1 година тому, Kitopes сказав: Але вона не дуже добра. РРМ близько 450-500. Чи відбирати ії до мембрани після попереднього фільтрування? або так, або мішати 50\50 крануху з осмосом або поливати по черзі. Варіантів багато. Але сульфат магнію все-одно не завадить мати під рукою. Корисна штука 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 26 февраля, 2024 5 годин тому, MrHaze сказав: Тогда лучше от Адванседов calmag у бро kriss закажи... Замовив, але в наявності нема. Має бути у середу. Доведеться зачекати трохи. Ще до купи замовив В52 та Rivive, щоб було. 2 години тому, GG19876 сказав: @Kitopes каліймаг - не те шо треба. Калмаг = кальцій-магній. А калімаг = калій-магній. Тобі треба ось це https://agreemarket.com.ua/uk/udobrenija-uk/mineralnye-udobrenija-uk/sulphat-magnija-05-kg-uk.html Пачки на пів життя вистачить. або так, або мішати 50\50 крануху з осмосом або поливати по черзі. Варіантів багато. Але сульфат магнію все-одно не завадить мати під рукою. Корисна штука Дякую за пораду! Замовив калмаг. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 28 февраля, 2024 Потроху дорослішаємо. Вже 29 день від каски Сьогодні другий раз дав узвар. По 0.75 мл\л Micra, Grove, Bloom. Зробив 2 л на відстояній воді з крана. Трохи помудохався з РН, бо наміряв щось близько 7,5. Тому підкислив лимонной кислотой до 6,9, а потім вже додав добрива. Після додавання добрив наміряв РН 6,9 ТДС 701 Дренаж близько 0,3 л РН 7.0 ТДС 1030 Манюня теж росте потроху Завтра чекаю на калмаг та В52. І у мене питання щодо них. Їх додавати в основні добрива, чи окремими поливами? 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 29 февраля, 2024 30 день. Вчора ввечері після поливу намагався розтягнути листя в різні боки, щоб більше світла проходило всередину куща, але, здається, впорався не дуже))) Сьогодні отримав від @kriss калмаг, В52, та Revive. Одразу приготовив розчин Revive 3 мл\л для оприскування і оприскав обидві рослини. Може це допоможе зменшити наслідки дефіциту магнію... Завтра планую полити розчином калмагу. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 5 марта, 2024 01/03 на 31 ДВК полив калмагом 2мл\л 3.03 нарощую дозу добрив. по 1 мл\л MGB, calmag та Б52. 2,5 літра РН 6,8 (підкисляв янтаркой) ТДС 855 Дренаж близько 0,5л РН 6.9 ТДС 1510 Сьогодні, 05\03 (35 ДВК) на 2.5 л дощової води (пер її в баклагах на горбу хтозна звідки. А поки пер ту воду згадав грузинський мульт "Води, Бабаджян, води". Рекомендую до перегляду, але папіредживаю: дуже дивний мульт, тому спершу рекомедую прийняти дари природи, а потім вже дивитись) з додаваннм 0.5 мл\л калмагу. РН 6.6 ТДС 200. В дренаж вийшло десь 0.6 л РН 7.0 ТДС 1190 І в мене питання: Це вже збирається квітнути чи шо? Бо, дякую за листя, але я вже щоб полити той горщик, почуваюсь, як Мауглі у джунглях. Ну і манюня теж росте 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 212 Опубликовано: 6 марта, 2024 9 часов назад, Kitopes сказал: в мене питання: Це вже збирається квітнути чи шо? Бо, дякую за листя, але я вже щоб полити той горщик, почуваюсь, як Мауглі у джунглях. Да бро,около недели и будут полноценные одуваны.Это так сказать предцвет,за следующие 2-3 недели,кустик должен хорошо стрельнуть в рост. Я не силен в индоре,но вроде как цвет светловат(возможно не хватает азота)хотя может так камера передает. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 6 марта, 2024 Ее бы промыть хорошенько под душем бро...1000 с хуем ппм это много...а потом залить 600ппм с калмагом пш 6.0 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 6 марта, 2024 7 годин тому, Хотабыч сказав: Да бро,около недели и будут полноценные одуваны.Это так сказать предцвет,за следующие 2-3 недели,кустик должен хорошо стрельнуть в рост. Я не силен в индоре,но вроде как цвет светловат(возможно не хватает азота)хотя может так камера передает. Щодо кольору, то так і є - нижні листя трохи жовтуваті, бо не оговтались від дефіциту магнія після поливу водою з осмоса. Зараз причину усунув - додаю калмаг. Вони повинні позеленіти, чи то вже таке й буде? І самі нижні два листа майже жовті. Там до них світло не доходить... 8 годин тому, MrHaze сказав: Ее бы промыть хорошенько под душем бро...1000 с хуем ппм это много...а потом залить 600ппм с калмагом пш 6.0 А це зробити в наступний полив чи не чекати? В мене кепські справи з водой. В крані РН 8.5 ТДС 450-500 (підкисляю янтаркой). В осмосі ТДС 30-50, а РН теж завеликий. І чи не буде стресу, якщо завжди було РН 6,9 а зробити 6.0? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 6 марта, 2024 Тогда полей сегодня таким компотом как я рекомендовал с дренажем 1 литр Стресса не будет,лампу ближе ставь 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 6 марта, 2024 Тільки що, MrHaze сказав: Тогда полей сегодня таким компотом как я рекомендовал с дренажем 1 литр Стресса не будет,лампу ближе ставь Дякую! Зараз буду промиватіи 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 6 марта, 2024 Зробив 3 л на осмосі з бурштиновой кислотой. РН 6.0-6.1 ТДС 610 (калмаг+MGB) Перші пів-літра, що вийшли в дренаж були РН 6,8 ТДС 970, наступні пів-літра РН6.8, ТДС 1140. Ще майже пів-літра РН 6.9 ТДС 1210. Не розумію, наче, чим далі, тим має зменшуватись, а в мене навпаки. Чи так і має бути? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 7 марта, 2024 10 часов назад, Kitopes сказал: Зробив 3 л на осмосі з бурштиновой кислотой. РН 6.0-6.1 ТДС 610 (калмаг+MGB) Перші пів-літра, що вийшли в дренаж були РН 6,8 ТДС 970, наступні пів-літра РН6.8, ТДС 1140. Ще майже пів-літра РН 6.9 ТДС 1210. Не розумію, наче, чим далі, тим має зменшуватись, а в мене навпаки. Чи так і має бути? Оставляй уже как есть старина... видимо заряд земли еще растиха не скушала... Все будет хорошо) 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 7 марта, 2024 (изменено) 27 хвилин тому, MrHaze сказав: Оставляй уже как есть старина... видимо заряд земли еще растиха не скушала... Все будет хорошо) Изменено 7 марта, 2024 пользователем Kitopes 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 9 марта, 2024 39 ДВК 3 дні були без полива. Приготував 3 л узвару МГБ+калмаг. РН 6,0 ТДС 570. Як у суху землю . У дренаж вийшло менше півлітра РН 6,8 ТДС 850. Нарешті знизився ппм. Коли поливав та розсунув нижнє листя, то побачив, що перші листи пожовкли. Це нормально? До них зараз майже не проходить світло, та і коли поливаю, бува на них попадає узвар добрив. Може погоріли... то шо з ними робити? Хай самі опадуть, чи краще обрізати? Та чи треба взагалі там щось обрізати? Бо листя дуже рясне, навіть попри те, що я його майже щодня намагаюсь розтягнути вбоки. Чи не займати? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 496 Опубликовано: 10 марта, 2024 @Kitopes у тебя явный дефицит магния бро,это не даёт нормально усваивать азот кусту и тормозит рост,по кубу 2 раза в неделю если земля или пока не зацвёл можно душ с сульфатом магния 1 куб на литр. 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 900 Опубликовано: 10 марта, 2024 На нижние листики не обращай внимание бро Новые листья вроде здоровые (насколько позволяет разглядеть фото) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 119 Опубликовано: 10 марта, 2024 3 години тому, kostia сказав: @Kitopes у тебя явный дефицит магния бро,это не даёт нормально усваивать азот кусту и тормозит рост,по кубу 2 раза в неделю если земля или пока не зацвёл можно душ с сульфатом магния 1 куб на литр. @kostiaДякую, бро. Так і є. Додаю калмаг вже 2 тижні до кожного поливу, бо поливаю осмосом, а він майже повністю демінералізований. 35-40 РРМ. Від того на початку і був дефіцит магнію. Але добрі люди підказали і зараз нове листя вже насичено зелене. Але те, шо пожовтіло, так, мабуть, і лишиться... Поливатиму зараз через день - бо за три дні горшик майже сухий. 2.5 л води випило. Чи не замало буде, якщо лише раз на тиждень до тієї води додавати калмаг? 1 година тому, MrHaze сказав: На нижние листики не обращай внимание бро Новые листья вроде здоровые (насколько позволяет разглядеть фото) Дякую, @MrHaze. Все так. Пускає багато нових пагонів. Гну майже щодня. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас