MamaIndica 399 Опубликовано: 6 марта, 2024 2 часа назад, MamaIndica сказал: 25 день Зробила полив тільки що, Вага аірпоту була 4.7. Компот 2л ( 1.5ml/l база, 0.75ml/l б-52, 1ml/l калмаг) Вхід: 5.6 PH, 790 ppm Вихід: (оновлю десь через годину) - 6.7 ph, 489 ppm P.S. Цікава річ, у кокосі виявила сорняк (1 фото, зліва в кутку над пальцем), це нормально? Капець, стовбур такий товстий, що я навіть хз, як його буду оце гнути По ідеї це я буду робити завтра, бо полила сьогодні зранку, як би він ще більше не вимахав за цей час )) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 713 Опубликовано: 6 марта, 2024 Может не будешь гнуть систа... сделай дефолиацию,открой свету точки роста и все ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 марта, 2024 14 минут назад, MrHaze сказал: Может не будешь гнуть систа... сделай дефолиацию,открой свету точки роста и все Проблема в том, що сам виробник рекомендує лст, плюс вона, як говориться на сайті потенційно буде висока. Та і мені не хочеться знову умовну ялинку, як у моему попередньому грові. Навіть хз, я подумаю над цим, час ще є… Дякую за пораду 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 6 марта, 2024 36 минут назад, MamaIndica сказал: Капець, стовбур такий товстий, що я навіть хз, як його буду оце гнути По ідеї це я буду робити завтра, бо полила сьогодні зранку, як би він ще більше не вимахав за цей час )) не бійся і не таке гнули) 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 7 марта, 2024 ну що там ? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 8 марта, 2024 27 день Свята святами, а робота в саду за розкладом. І так, почала робити тренування. Деякі листя обрізала, щоб побіги не перекривались. Трохи царапнула основний стовп, надіюсь їй не сильно боляче. Трохи пізніше, можливо через пару годин, нагну ще сильніше, щоб рослина лягла горизонтально. Вага аірпоту 5.4, умови без змін. p.s. Ці зелені садові ниті, якісь за жорсткі (колючі). Саме тому я по ходу діла, вирішила, замінити її на білу синтетичну (не знаю з чого вона). Другу зелену теж заміню згодом. Не судіть суворо, бо це перший раз треную. Якщо на вашу думку треба щось підлатати, пишіть, буду вдячна, до критики відношусь з розумінням. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 8 марта, 2024 все норм як на мене очі бояться руки роблять 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 8 марта, 2024 Планую полив завтра зранку, судячи по вазі аірпоту. Питання таке, чи треба їй сьогодні щось давати, для того, щоб «зняти стрес»? Чи все ж почекати до завтра і полити за планом? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 8 марта, 2024 15 минут назад, MamaIndica сказал: зняти стрес висока вологість найкращий лікар 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 8 марта, 2024 5 минут назад, BlueberryMuffin сказал: висока вологість найкращий лікар Зараз 56% вологість. Час робити вологе прибирання )) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 8 марта, 2024 9 минут назад, MamaIndica сказал: Зараз 56% вологість. Час робити вологе прибирання )) подарунок на свято зі святом доречі цвісти і пахнути вам обом 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 713 Опубликовано: 8 марта, 2024 С праздником тебя систа 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 8 марта, 2024 2 часа назад, BlueberryMuffin сказал: подарунок на свято зі святом доречі цвісти і пахнути вам обом Дякую, так і будемо 2 часа назад, MrHaze сказал: С праздником тебя систа Дякую, дуже приємно 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 8 марта, 2024 3 часа назад, MamaIndica сказал: 27 день Свята святами, а робота в саду за розкладом. І так, почала робити тренування. Деякі листя обрізала, щоб побіги не перекривались. Трохи царапнула основний стовп, надіюсь їй не сильно боляче. Трохи пізніше, можливо через пару годин, нагну ще сильніше, щоб рослина лягла горизонтально. Вага аірпоту 5.4, умови без змін. p.s. Ці зелені садові ниті, якісь за жорсткі (колючі). Саме тому я по ходу діла, вирішила, замінити її на білу синтетичну (не знаю з чого вона). Другу зелену теж заміню згодом. Не судіть суворо, бо це перший раз треную. Якщо на вашу думку треба щось підлатати, пишіть, буду вдячна, до критики відношусь з розумінням. Все файно сіст, я те ж перший раз робив +-як в тебе вийшло, та результатом задоволенний) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 9 марта, 2024 28 день. 4 тиждень сьогодні зробила полив 3 л (База 1.5 мл/л, Б-52 1 мл/л, кал маг 1мл/л) Вхід: 5.4 ph, 758 ppm Вихід: 6.8 ph, 618 ppm Вага: 6.2 кг Якщо я правильно розумію, зростання ПШ на виході, свідчить про те що мала голодує, та активно споживає. Що мені необхідно зробити, аби переломити ситуацію? Чи не зволікати взагалі? Також дещо підрехтувала ЛСТ, натягнула сильніше прути, аби стовбур прийняв більш горизонтальне положення. Всім гарного дня! 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 9 марта, 2024 29 минут назад, MamaIndica сказал: 27 день. 3 тиждень сьогодні зробила полив 3 л (База 1.5 мл/л, Б-52 1 мл/л, кал маг 1мл/л) Вхід: 5.4 ph, 758 ppm Вихід: 6.8 ph, 618 ppm Вага: 6.2 кг Якщо я правильно розумію, зростання ПШ на виході, свідчить про те що мала голодує, та активно споживає. Що мені необхідно зробити, аби переломити ситуацію? Чи не зволікати взагалі? Також дещо підрехтувала ЛСТ, натягнула сильніше прути, аби стовбур прийняв більш горизонтальне положення. Всім гарного дня! з пш на виході все норм , це ще не голод голод буде якщо ппм ще буде суттєво відрізнятися 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 9 марта, 2024 не знаю чи це в мене так , але на цих добривах при 700ппм трохи давилися рослини не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 9 марта, 2024 7 минут назад, BlueberryMuffin сказал: не знаю чи це в мене так , але на цих добривах при 700ппм трохи давилися рослини Ну в мене ще ж і вода ~200 ппм) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 9 марта, 2024 2 минуты назад, MamaIndica сказал: Ну в мене ще ж і вода ~200 ппм) в мене 300-350) частенько мішаю з дощовою 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 9 марта, 2024 8 часов назад, MamaIndica сказал: 28 день. 4 тиждень сьогодні зробила полив 3 л (База 1.5 мл/л, Б-52 1 мл/л, кал маг 1мл/л) Вхід: 5.4 ph, 758 ppm Вихід: 6.8 ph, 618 ppm Вага: 6.2 кг Якщо я правильно розумію, зростання ПШ на виході, свідчить про те що мала голодує, та активно споживає. Що мені необхідно зробити, аби переломити ситуацію? Чи не зволікати взагалі? Також дещо підрехтувала ЛСТ, натягнула сильніше прути, аби стовбур прийняв більш горизонтальне положення. Всім гарного дня! Чудово погнула, продовжуй також і буде все супер) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 12 марта, 2024 31 день. Зробила полив 3л (2мл/л база, 2 мл/л б-52, 1 мл/л калмаг) Вхід: 5.5 ph, 916 ppm Вихід: 6.9 ph, 716 ppm Вага: 6.4 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 12 марта, 2024 гарно виходить 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 12 марта, 2024 5 часов назад, BlueberryMuffin сказал: гарно виходить Дякую! Але все ж не дає мені покою 6.9 пш на виході (це найбільший показник за весь час), може поливати вже кожен день чи бази більше давати? Короче, я не розумію що з ним робити. А судячи с таблиці, поглинання корисних речовин найкраще десь у проміжку від 6.0-7.0 пш, а в мене вже 6.9 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 652 Опубликовано: 12 марта, 2024 Не переживай ,растение питается нормально 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 12 марта, 2024 1 час назад, sshkiper сказал: Не переживай ,растение питается нормально Домовились Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас