MamaIndica 399 Опубликовано: 12 марта, 2024 Питання, можна відрізати листя, що знаходяться знизу? Бо вони по суті лежать на кокосі і сонечко на них не потрапляє. Та і вигляд у них чесно кажучі такий собі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 708 Опубликовано: 12 марта, 2024 3 минуты назад, MamaIndica сказал: Питання, можна відрізати листя, що знаходяться знизу? Бо вони по суті лежать на кокосі і сонечко на них не потрапляє. Та і вигляд у них чесно кажучі не здоровий Можно если сильно хочется 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 75 Опубликовано: 12 марта, 2024 26 минут назад, MrHaze сказал: Можно если сильно хочется А если нельзя, но очень хочется, то тоже можно. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 12 марта, 2024 4 часа назад, MamaIndica сказал: Дякую! Але все ж не дає мені покою 6.9 пш на виході (це найбільший показник за весь час), може поливати вже кожен день чи бази більше давати? Короче, я не розумію що з ним робити. А судячи с таблиці, поглинання корисних речовин найкраще десь у проміжку від 6.0-7.0 пш, а в мене вже 6.9 та ніби норм все трошки калмаг підняв би 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 12 марта, 2024 1 час назад, BlueberryMuffin сказал: та ніби норм все трошки калмаг підняв би Типу 2 мл/л калмагу буде не забагато? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 12 марта, 2024 21 минуту назад, MamaIndica сказал: Типу 2 мл/л калмагу буде не забагато? ну ти ж у кріса таришся 2мл/л взагалі рекомендована доза 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 13 марта, 2024 32 день. Вирішила продовжити тренування, та відкрити світло для побігів. З рештою прийшлось принести в жертву листя. Полив планую робити завтра, двома літрами, так як я сьогодні заміряла об‘єм вчорашнього дренажу і він виявився за високим, аж 1.6л. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 488 Опубликовано: 13 марта, 2024 Уже пора каждый день поливать 1 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 14 марта, 2024 33 день Вчора, ввечері зробила полив 1,5л (2мл база, 2 мл б52, 2 мл Калмаг) Вхід: 5.7 ph, 1180 ppm Вихід: 7.2, 890 Наступний полив завтра вранці, і буду лити вже кожен день. Бо для мене зручніше це робити зранку. Нажаль, після тренування, через деякий час, не витримала одна гілка, та хруснула. Зробила шину, надіюсь вичухається. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 374 Опубликовано: 14 марта, 2024 45 хвилин тому, MamaIndica сказав: хруснула намаж медом у місці зламу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 14 марта, 2024 43 минуты назад, Neverminder сказал: намаж медом у місці зламу Дякую за пораду, зроблю 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 14 марта, 2024 2 часа назад, MamaIndica сказал: Дякую за пораду, зроблю і наскільки можеш підніми вологість не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 14 марта, 2024 16 минут назад, BlueberryMuffin сказал: і наскільки можеш підніми вологість 72% зараз у боксі 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 14 марта, 2024 34 минуты назад, MamaIndica сказал: 72% зараз у боксі оклигає 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 15 марта, 2024 В 13.03.2024 в 07:27, MamaIndica сказал: 32 день. Вирішила продовжити тренування, та відкрити світло для побігів. З рештою прийшлось принести в жертву листя. Полив планую робити завтра, двома літрами, так як я сьогодні заміряла об‘єм вчорашнього дренажу і він виявився за високим, аж 1.6л. Гнеш як профі, якщо честно. В тищу раз краще чим я своі погнув, заздрю по доброму, в тебе чудово цей момент вийшов. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 15 марта, 2024 В 14.03.2024 в 14:28, MamaIndica сказал: 33 день Вчора, ввечері зробила полив 1,5л (2мл база, 2 мл б52, 2 мл Калмаг) Вхід: 5.7 ph, 1180 ppm Вихід: 7.2, 890 Наступний полив завтра вранці, і буду лити вже кожен день. Бо для мене зручніше це робити зранку. Нажаль, після тренування, через деякий час, не витримала одна гілка, та хруснула. Зробила шину, надіюсь вичухається. Хз яб компот на даному етапі трішки слабкішим робив. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 16 марта, 2024 34 день Полив 1.5 л (2мл/л база, 2 мл/л б-52, 2 мл/л калмаг) Вхід: 6.0, 1140 Вихід: 7.2, 1000 35 день 1.5 л (2мл/л база, 2 мл/л б-52, 2 мл/л калмаг) Вхід: 6.1, 1070 Вихід: 7.1, 1000 Потрохи ростимо. Тренування поки що не роблю, зачекаю коли гілка заживе. Тільки трішки підрізала лопухи, щоб більше світла приймали побіги. Також, якщо я правильно розумію, рослина показала стать. P.S. Це нормально, що автік в мене вже стільки часу на веге? 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 16 марта, 2024 16 часов назад, INVICTUS сказал: Гнеш як профі, якщо честно. В тищу раз краще чим я своі погнув, заздрю по доброму, в тебе чудово цей момент вийшов. Дякую, та до профі мені ще далеко)) Плюс, бачив факап виліз?)) Я про надломлену гілку 16 часов назад, INVICTUS сказал: Хз яб компот на даному етапі трішки слабкішим робив. Та наче по ппм все гуд, їсть добре, не переїдає.😉 AN взагалі радить 4мл/л бази давати на цьому єтапі 🤯 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 374 Опубликовано: 16 марта, 2024 1 година тому, MamaIndica сказав: зачекаю коли гілка заживе спокійно гни інші 1 година тому, MamaIndica сказав: стільки часу на веге? нормально 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 16 марта, 2024 Ще питання, чому деякі кінчики листів такі? Це проблема? Може це світло їх так жарить, бо я лампу давно не піднімала. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 16 марта, 2024 трошки пригальмуй з хавкою) 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 16 марта, 2024 55 минут назад, BlueberryMuffin сказал: трошки пригальмуй з хавкою) Дякую, вже друге зауваження на рахунок їжі, треба робити висновки )) Завтра тоді полью 1 мл/л бази. Чи обʼєм Б-52 також зменшити? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 16 марта, 2024 1 час назад, MamaIndica сказал: обʼєм Б-52 так , теж менше дай , в тебе запас там є 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 17 марта, 2024 36 день Полила 1.5 л (1 мл/л база, 1 мл/л б52, 2 мл/л калмаг) Вхід: 6.1, 890 Вихід: 7.2, 1000 Судячи по виходу ппм, завтра проллю 3 л води з вирівнянним ПШ, щоб не було передозу. Все правильно? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 708 Опубликовано: 17 марта, 2024 Да систа,судя по листьям водичка то что нужно 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас