webmaster 17 482 Опубликовано: 1 апреля Режь не стесняйся, только под 0 не надо, будет сильный стресс. Раз в 3-4 дня можно по 20-30% убирать, ну или по 10 каждый день 3 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 2 апреля 51 день 1.5л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8 ph, 879 ppm Вихід: 570 ppm 52 день 1.5л (2 база, 2 б52, 1 калмаг) підняла дозування б52 Вхід: 5.8, 964 Вихід: 564 Сьогодні знов трішки підрізала листя. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 2 апреля Belissimo bella 👍 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 2 апреля У мене є питання щодо світла. Наразі відстань від світла до найвищих точок в центрі десь у районі 25 см. Чи є сенс підняти лампу хоча б до 35 см, аби збільшити об‘єм освітлення? Бо мені здається, візуально, що бокові точки взагалі мало світу отримують. Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 2 апреля 1 минуту назад, MamaIndica сказал: Чи є сенс підняти лампу хоча б до 35 с Звісно е,підіймай 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 2 апреля 8 часов назад, MamaIndica сказал: 51 день 1.5л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8 ph, 879 ppm Вихід: 570 ppm 52 день 1.5л (2 база, 2 б52, 1 калмаг) підняла дозування б52 Вхід: 5.8, 964 Вихід: 564 Сьогодні знов трішки підрізала листя. Пішла жара 👍💪 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 2 апреля Наразі зараз що ппм на виходи шо вигляд 9/10, так тримати сіст, через два дні погоне єбанутий предцвєт, вангую. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 4 апреля 53 день 1.5 л (2 база, 2 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8, 925 Вихід: 645 54 день 1.5 л (2 база, 2 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8, 930 Вихід: 681 Сьогодні знов зробила зачіску. На разі виходить так, що стрижу рослину раз в два дні. Лампу підняла до 35 см. По умовах, температура десь 23 градуси, вологість тримаю десь у районі 60% 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 апреля 55 день 1.5 л (Grow A/B - 2, B52 - 2, Calmag - 1) Вхід: 5.8 ph, 963 ppm Вихід: 719 ppm 56 день 1.5 л (Grow A/B - 2, B52 - 2, Calmag - 1) Вхід: 5.8, 907 Вихід: 738 Традиційно підстригла растіху. Політ нормальний. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 6 апреля Можно поднять ppm 1000-1200,сейчас открывается так называемое «фосфорное окно »,аппетит будет хороший👍 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Krystina 694 Опубликовано: 6 апреля Привет, посмотри внимательно-в бокс свет нигде не проникает? это важно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 апреля 2 часа назад, sshkiper сказал: Можно поднять ppm 1000-1200,сейчас открывается так называемое «фосфорное окно »,аппетит будет хороший👍 Добре, спробую з наступного тижня давати 3 мл бази 😉 Трішки хвилююсь аби не перекормити ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 апреля 1 час назад, Krystina сказал: Привет, посмотри внимательно-в бокс свет нигде не проникает? это важно Привіт, в сенсі? Коли растіха спить? Ну в мене відкриті бокові шлюзи на боксі, але вони досить низько знаходяться. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 289 Опубликовано: 6 апреля 38 минут назад, MamaIndica сказал: Добре, спробую з наступного тижня давати 3 мл бази 😉 Трішки хвилююсь аби не перекормити ) спочатку на фото здалося що вже цвіте не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 апреля 18 минут назад, BlueberryMuffin сказал: спочатку на фото здалося що вже цвіте Я би тільки була рада. Та здається мені, що то довга історія ще мене очікує з цією растіхою. І найгірше, що я не розумію чому все так довго. Так, зрозуміло, що це сатива домінант, але дивлячись репорти цього зерна на гроудіарес, там такої затяжної веги я не зустрічала🤷♀️ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 6 апреля 1 час назад, MamaIndica сказал: Привіт, в сенсі? Коли растіха спить? Ну в мене відкриті бокові шлюзи на боксі, але вони досить низько знаходяться. По этому она нормально зацвести не может,или делай полную темноту хотябы на 4 часа в сутки либо уже 24/0,сумрак это плохо,может и огермитса exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 289 Опубликовано: 6 апреля 1 час назад, MamaIndica сказал: Я би тільки була рада. Та здається мені, що то довга історія ще мене очікує з цією растіхою. І найгірше, що я не розумію чому все так довго. Так, зрозуміло, що це сатива домінант, але дивлячись репорти цього зерна на гроудіарес, там такої затяжної веги я не зустрічала🤷♀️ сіс, в мене теж автіки на 50му дні тільки передцвіт почали, ти не одна така тільки в мого сорту як виявилося довга вега це звична ситуація ,я тільки задоволений , це буде крутий кущ до речі який світовий режим в тебе , бо в описі репорту не знайшов , або провтикав 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 апреля 1 час назад, sshkiper сказал: По этому она нормально зацвести не может,или делай полную темноту хотябы на 4 часа в сутки либо уже 24/0,сумрак это плохо,может и огермитса Добре, буду закривати повністю на 6 годин 35 минут назад, BlueberryMuffin сказал: сіс, в мене теж автіки на 50му дні тільки передцвіт почали, ти не одна така тільки в мого сорту як виявилося довга вега це звична ситуація ,я тільки задоволений , це буде крутий кущ до речі який світовий режим в тебе , бо в описі репорту не знайшов , або провтикав 18/6 😉 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 6 апреля А як повітря буде потрапляти до боксу, якщо я всі шлюзи закрию? Це взагалі нормально? Бо я тільки що спробувала закрити всі шлюзи, і при увімкненій витяжці, бокс просто зжимаеться у середину, що загалом логічно, бо звідки витягати повітря у такому випадку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 6 апреля 5 часов назад, MamaIndica сказал: Я би тільки була рада. Та здається мені, що то довга історія ще мене очікує з цією растіхою. І найгірше, що я не розумію чому все так довго. Так, зрозуміло, що це сатива домінант, але дивлячись репорти цього зерна на гроудіарес, там такої затяжної веги я не зустрічала🤷♀️ В тебе ж був затуп на початку приблизно десь у тиждень, а то й навіть й трішки більше на декілька днів у 0 ппм кокосі, коли вона навіть не росла. Ось і приплюсуй десь тиждень, та й все нормально виходе, трішки дольше по часу вийде, как в мене при стресу, але жити можна. Невеликий пройоб ✨ 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 6 апреля 5 часов назад, MamaIndica сказал: А як повітря буде потрапляти до боксу, якщо я всі шлюзи закрию? Це взагалі нормально? Бо я тільки що спробувала закрити всі шлюзи, і при увімкненій витяжці, бокс просто зжимаеться у середину, що загалом логічно, бо звідки витягати повітря у такому випадку Можеш когда ночь вытяжку выключать,на таймер поставь вместе со светом exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 7 апреля 9 часов назад, sshkiper сказал: Можеш когда ночь вытяжку выключать,на таймер поставь вместе со светом А це не призведе до утворення плісняви? Стояче повітря у боксі не до добра наче, ні? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 7 апреля 47 минут назад, MamaIndica сказал: А це не призведе до утворення плісняви? Стояче повітря у боксі не до добра наче, ні? Пока негде плесени заводитса,а как будет где она уже зацветет нормально и можно будет душники оставлять открытыми exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 7 апреля 51 минуту назад, MamaIndica сказал: Стояче повітря у боксі Вент на обдув же есть? exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 7 апреля 59 минут назад, sshkiper сказал: Вент на обдув же есть? Звісно, ось на останніх фото його видно. Працює поки що на першій швидкості 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас