MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 В 21.03.2024 в 10:54, Neverminder сказал: Сіс, вхід рН 5.5-5.7 треба давати в твоєму випадку. 6.0 - багато. На границі... Показать больше Окей, раді експерименту, я можу повторити. Однак, повинно бути точне розуміння, що поливаючи 5.5 ph, ситуація із дренажем зміниться. Бо то як я заібалася сьогодні вже, це словами не описати)) Може на вихідних повторю. Подивимось 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 21 марта, 2024 В 21.03.2024 в 11:09, MamaIndica сказал: Окей, раді експерименту, я можу повторити. Однак, повинно бути точне розуміння, що поливаючи 5.5 ph, ситуація із дренажем зміниться. Бо то як я заібалася сьогодні вже, це словами не описати)) Може на вихідних повторю. Подивимось Показать больше Скоріше за все це послідовність невимитого кокосу. Так в тебе файний і дорогий кокос котрий по задумці не треба промивати, бо він вже промитий та 0 ппм. Але под крануху багато хто все одно ровняє та промиває на початку. А з приводу того що ти боїшся перелити або перемити кокос - не переймайся. Кокос це та ж сама гідропоніка. Я бачив репорти де чели солили свій кокос та терміново несли промивати його прям в душ под краном, влівали по 30+ літрів і все добре, кокос така штука що хоч 50 залій він вже через пів дня сухий буде) А растіха як на мене в тебе суперфайно виглядає, так тримати 👍 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 В 21.03.2024 в 14:15, INVICTUS сказал: Скоріше за все це послідовність невимитого кокосу. Так в тебе файний і дорогий кокос котрий по задумці не треба промивати, бо він вже промитий та 0 ппм. Але под крануху багато хто все одно ровняє та промиває на початку. А з приводу того що ти боїшся перелити або перемити кокос - не переймайся. Кокос це та ж сама гідропоніка. Я бачив репорти де чели солили свій кокос та терміново несли промивати його прям в душ под краном, влівали по 30+ літрів і все добре, кокос така штука що хоч 50 залій він вже через пів дня сухий буде) А растіха як на мене в тебе суперфайно виглядає, так тримати 👍 Показать больше Дякую бро, дуже приємно. Я б можливо теж із крану полила, та в мене з крану як раз десь 7.8 ПШ іде)) А 30 літрів гатити це для мене мабуть часів 5 часу)) Хз, я розумію що ПШ на виході неадекватний, але не впевнена, що це наразі важливий показник, і що треба так запарюватись 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 21 марта, 2024 В 21.03.2024 в 14:31, MamaIndica сказал: але не впевнена, що це наразі важливий показник, і що треба так запарюватись Показать больше Тут плюсую, бо сам за 40 днів грову жодного разу пш не міряв, стоїть запечатаний 😂😂😂 Тікі ппм міряю, брат жив. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 22 марта, 2024 41 день Плановий полив 1.5 л (1мл база, 1мл б52, 1 мл калмаг) Вхід: 5.8, 607 Вихід: 8.0, 331 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 22 марта, 2024 В 22.03.2024 в 04:41, Neverminder сказал: сіс, від рН залежить засвоюємість мікроелементів Показать больше Бачила подібну таблицю (що мається на увазі під значенням грунт? Земля?) . Буду моніторити по рослині, якщо щось піде не так, буду морочитися. Бо наскільки я зрозуміла, щоб моїй піпісінці вирівняти ПШ то треба цілий день на ці процедури виділяти (враховуючи в якому темпі я поливала вчора). Тож, буду по ситуації реагувати. Просто судячи по цій таблиці, моя мала вже повинна була загнутися, якщо дивитись на гідропоніку. І як в мене може бути передоз Каліем, якщо він виходить не поглинається? P.S. Забавна в цілому таблиця. Типу проміжок (відстань ліній) між ph 7 і 9, такий же як між 6.0 і 6.1. Як там побачити 7.8 мої? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 22 марта, 2024 В 22.03.2024 в 07:19, Neverminder сказал: + Показать больше В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 405 Опубликовано: 22 марта, 2024 В 21.03.2024 в 06:45, MamaIndica сказал: Окей. Дивись. Ось сьогоднішні фото. Невже по ним можна сказати, що в мене засол? Або якісь натяки на засол? Показать больше схоже як забагато мікри в компотику,я своїм зараз даю Gro 2 Micro 1 Bloom 1 виходить 500ппм без стімів і стімами докидую ще 150-200ppm,потім калмаг(в мене в порошку)Пш відразу щолочить жостко 9+ а потім то всьо компенсую янтаркою до 5.5-6.5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 405 Опубликовано: 22 марта, 2024 В 22.03.2024 в 07:40, MamaIndica сказал: В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz Показать больше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 654 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 22.03.2024 в 21:15, pro100grow сказал: компенсую янтаркою до 5.5-6.5 Показать больше она не стабильна бро,представляю как охуевают от этого расты ,если нет средств на спец средства для корректировки рн то лучше выйди на заправку да преобрети электролит и им понижай . покрутить лопухи могло и от скачков рн а ты грешишь на вент. не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 405 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 04:47, kostia сказал: она не стабильна бро,представляю как охуевают от этого расты ,если нет средств на спец средства для корректировки рн то лучше выйди на заправку да преобрети электролит и им понижай . покрутить лопухи могло и от скачков рн а ты грешишь на вент. Показать больше та ну я то точно знаю,його не було і все ок,я його й зараз не включаю,росте без нього поки,бурштинка кислить добре,стабільно роствор сутки стоїть і ph рівний. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 654 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 06:30, pro100grow сказал: та ну я то точно знаю,його не було і все ок,я його й зараз не включаю,росте без нього поки,бурштинка кислить добре,стабільно роствор сутки стоїть і ph рівний. Показать больше да делай как хочешь только потом не жалуйся ,тебе говоришь а ты как и не слышишь вроде уже давно жёвано пережовано то что тебе сейчас пытаюсь донести 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 405 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 06:38, kostia сказал: да делай как хочешь только потом не жалуйся ,тебе говоришь а ты как и не слышишь вроде уже давно жёвано пережовано то что тебе сейчас пытаюсь донести Показать больше ну бо поки так буде,фільтр приїде і буде норм витяжка,зараз влна занадто мощна і бокс втягує навіть з відкритим повністю вентиляційним отвором,який в мене вибір якщо не ждать фільтр щоб просто збити пропускну спроможність.Ти ж так нічого толком і не порадив,я все сам,шляхом втику і помилок,на жаль.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 654 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 06:42, pro100grow сказал: ну бо поки так буде,фільтр приїде і буде норм витяжка,зараз влна занадто мощна і бокс втягує навіть з відкритим повністю вентиляційним отвором,який в мене вибір якщо не ждать фільтр щоб просто збити пропускну спроможність.Ти ж так нічого толком і не порадив,я все сам,шляхом втику і помилок,на жаль.... Показать больше я про янтарку говорил бро а то что вытяжка мощная сильно для твоего бокса поменяй вент на менее мощный или диммируй его. не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 22.03.2024 в 21:15, pro100grow сказал: схоже як забагато мікри в компотику,я своїм зараз даю Gro 2 Micro 1 Bloom 1 виходить 500ппм без стімів і стімами докидую ще 150-200ppm,потім калмаг(в мене в порошку)Пш відразу щолочить жостко 9+ а потім то всьо компенсую янтаркою до 5.5-6.5 Показать больше До чого тут Мікро? Ти базу мою бачив? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 23 марта, 2024 Корочі, я вирішила, що ПШ виходу більше поки що не публікуватиму, аби не перетворювати гроу репорт на тред філософського (камню 😂) обговорення, припущень і т.д. на цю тему. 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 405 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 06:45, kostia сказал: я про янтарку говорил бро а то что вытяжка мощная сильно для твоего бокса поменяй вент на менее мощный или диммируй его. Показать больше та оце ж бро,зараз читаю інфу як можна діманути,просто тут треба якийсь походу реостат бо він напряму від 220 або,самий ізі варік,як по мені-дати йому великий угольний фільтр і ще додатково його всунуть в чохол з поролону,буде в самий раз і на вдув поставлю 100ʼ канальнік замісь вікна і витяжка по таймеру раз в 3 години повна рециркуляція-15хв Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 23 марта, 2024 42 день 1.5 л ( 1 мл/л база, 1 мл/л б52, 1 мл/л калмаг) Вхід: 5.8ph, 605 ppm Вихід: 345 ppm Один листочок (3 фото), якийсь дивний. Хз що це 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 654 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 07:28, MamaIndica сказал: Корочі, я вирішила, що ПШ виходу більше поки що не публікуватиму, аби не перетворювати гроу репорт на тред філософського (камню 😂) обговорення, припущень і т.д. на цю тему. Показать больше так то е чудово сис )значит хаавает вот рн и растёт от этого ,ты мониторь то что вливаешь . если дать компот с увеличенной концентрацией съест и не подавится . раста намекает тебе что осилит и больше ,насыпай 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 08:39, MamaIndica сказал: 42 день 1.5 л ( 1 мл/л база, 1 мл/л б52, 1 мл/л калмаг) Вхід: 5.8ph, 605 ppm Вихід: 345 ppm Один листочок (3 фото), якийсь дивний. Показать больше норм листочок) раста виглядає збс 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 752 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 10:13, kostia сказал: так то е чудово сис )значит хаавает вот рн и растёт от этого ,ты мониторь то что вливаешь . если дать компот с увеличенной концентрацией съест и не подавится . раста намекает тебе что осилит и больше ,насыпай Показать больше Тоже знаю что если пш растет значит растиха хавает... 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 10:13, kostia сказал: так то е чудово сис )значит хаавает вот рн и растёт от этого ,ты мониторь то что вливаешь . если дать компот с увеличенной концентрацией съест и не подавится . раста намекает тебе что осилит и больше ,насыпай Показать больше Дякую. Я це розумію. Тому завтра вже планувала дати 2мл бази. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 10:19, BlueberryMuffin сказал: норм листочок) раста виглядає збс Показать больше Дякую, а що то таке? Пігментація? Я про 5листник, що в середині на крупному плані 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 11:28, MamaIndica сказал: Пігментація Показать больше думаю да , не схоже на болячку, часто бачу в себе таке не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 353 Опубликовано: 23 марта, 2024 В 23.03.2024 в 08:39, MamaIndica сказал: 345 ppm Показать больше промила 800-1000 наступного разу можна наступного разу давати не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас