BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 18 февраля, 2024 хто мав успішний досвід в боротьбі з цими піздюками в індорі? проблема в тому що рослинам нема ще двох тижнів порадьте щось дієве, фітоверм не допоміг не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 19 февраля, 2024 17 хвилин тому, BlueberryMuffin сказав: можливо але питання пропорцій відкрите думаю що десь 1.5-2 мл\л + гарненько пропшикати поверхню субстрату з горщиком = подури і всі інші повиздихають. Це доза яку рекомендує сама Syngenta для помідорів і огірків в закритому грунті. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 18 февраля, 2024 Якщо по хардкору то шось з цього 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 18 февраля, 2024 У мене колись 100 років тому вони були. Поборов препаратом Актара від цієї ж фірми. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 18 февраля, 2024 8 минут назад, GG19876 сказал: У мене колись 100 років тому вони були. Поборов препаратом Актара від цієї ж фірми. одноразово обробляв чи кілька разів ? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 18 февраля, 2024 Тільки що, BlueberryMuffin сказав: одноразово обробляв чи кілька разів ? 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 18 февраля, 2024 1 хвилину тому, BlueberryMuffin сказав: одноразово обробляв чи кілька разів ? теж з'явилися на початку веги. Тому обробив двічі з проміжком у три тижні +- Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 18 февраля, 2024 2 минуты назад, GG19876 сказал: теж з'явилися на початку веги. Тому обробив двічі з проміжком у три тижні +- дякую за допомогу не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 879 Опубликовано: 18 февраля, 2024 9 часов назад, BlueberryMuffin сказал: фітоверм Дозняк треба робить 1/100 , тоді допоможе. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 19 февраля, 2024 11 часов назад, Бугор сказал: Дозняк треба робить 1/100 , тоді допоможе. вже пізно , купив сьогодні актеллік тепер питання як його вносити в субстрат і в яких пропорціях після фітоверму пам'ятаю мав ще мавсерйозні трабли з кущами не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 19 февраля, 2024 11 часов назад, Бугор сказал: Дозняк треба робить 1/100 , тоді допоможе. вже пізно , купив сьогодні актеллік тепер питання як його вносити в субстрат і в яких пропорціях після фітоверму пам'ятаю мав ще мавсерйозні трабли з кущами воно? p.s. ахахах , чому я не дивуюсь , на кожному сайті навіть для однакових культур різні пропорції не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 879 Опубликовано: 19 февраля, 2024 6 часов назад, BlueberryMuffin сказал: як його вносити в субстрат Тріпси хіба в грунті живуть? Ану фотку давай, мо то не тріпси. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 19 февраля, 2024 1 час назад, Бугор сказал: Тріпси хіба в грунті живуть? Ану фотку давай, мо то не тріпси. подури не тріпси не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 19 февраля, 2024 1 година тому, BlueberryMuffin сказав: подури не тріпси ну, в принципі актеллік штука універсальна. Думаю він вб'є тупо все будь то подури чи тріпси. А от чи поливають актелліком субстрат і яка доза - не знаю. Можливо треба не поливати - а просто гарненько обробити поверхню субстрату + горщик і вони всі і так повиздихають. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 19 февраля, 2024 17 минут назад, GG19876 сказал: ну, в принципі актеллік штука універсальна. Думаю він вб'є тупо все будь то подури чи тріпси. А от чи поливають актелліком субстрат і яка доза - не знаю. Можливо треба не поливати - а просто гарненько обробити поверхню субстрату + горщик і вони всі і так повиздихають. можливо але питання пропорцій відкрите не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 19 февраля, 2024 хоча канєшно бити Актелліком по подурам це як з 2С7 шмаляти по горобцях ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 19 февраля, 2024 Только что, GG19876 сказал: 2С7 ахахаха лол а шо ж їм фітоверм тоді нічого не зробив ? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 030 Опубликовано: 19 февраля, 2024 12 хвилини тому, BlueberryMuffin сказав: ахахаха лол а шо ж їм фітоверм тоді нічого не зробив ? я скоріше про те що подури в принципі не дуже шкідливі, якщо порівнювати з тими ж кліщами, листовертками, трипсами і тд. А Актеллік те ще ядло (сам відчуєш як почнеш розводити) А ще подури це ознака високої вологості і наявності в боксі якоїсь органіки що гниє, що не є добре. Треба все вичистити, вимити і обробити. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 19 февраля, 2024 13 минут назад, GG19876 сказал: я скоріше про те що подури в принципі не дуже шкідливі, якщо порівнювати з тими ж кліщами, листовертками, трипсами і тд. А Актеллік те ще ядло (сам відчуєш як почнеш розводити) А ще подури це ознака високої вологості і наявності в боксі якоїсь органіки що гниє, що не є добре. Треба все вичистити, вимити і обробити. о, це вже розжував так розжував, дякую не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Толя 3 007 Опубликовано: 20 февраля, 2024 Подуры индикатор перелива/переувлажнения, они безобидны, корневой гнилью питаются. Нужно просто отрегулировать полив или влажность в субстрате. В кокосе они по умолчанию) каждый цикл их наблюдаю 1 @tolya2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 879 Опубликовано: 20 февраля, 2024 22 часа назад, BlueberryMuffin сказал: нічого В мене напостой вони є, я їх не трогаю взагалі, хай собі лазять. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Michman 3 264 Опубликовано: 21 февраля, 2024 Если брать конкретно подуры, то я как то разок захотел их вывести, вливал Актару и ещё 2 или 3 других препарата, ни чего не помогло..... если у тебя кокос и место влажное, можно сразу и не пытаться их уничтожить..... Если трипсы Актара убивает с 1 пакета на 10л, то подур я душил 1 пакет на 2 литра......они мне сказали сосни хуйца.... я даже 5-6 препаратов использовал, Базудин, Почин ещё добавлял..... В общем на сколько я помню, то я их вывел только тогда, когда горшок полностью в воду опускал, тогда они тонут..... и то позже они снова завелись..... Ситуация с места где влаги было не особо много. Помню как они появились в тот момент, когда растения были не в лучшем состоянии, с корневой были проблемы, и сразу же пропали, как только корни стали белоснежными и горшок стал быстро сохнуть, в таких случаях они сами уёбывают... 1 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
BlueberryMuffin 5 341
хто мав успішний досвід в боротьбі з цими піздюками в індорі?
проблема в тому що рослинам нема ще двох тижнів
порадьте щось дієве, фітоверм не допоміг
не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал
Поделиться сообщением
21 ответ на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас