Перейти к публикации
  • 0

Збираю гроубокс брази , потрібна ваша допомога

Вопрос

Весна на носі , але цей раз я вирішив замість ауту запустити індор . Вже купив палатку 120х60х180 і світло квантумборд 301 діоди 240w . Планую докупити якийсь а-ля сяомішний термометр/гігрометр , пару вентиляторів на обдув і недільний цифровий таймер , а далі потрібна ваша допомога .

1 Яку і де купити витяжку з фільтром ? 

2 Добрива для землі , бачив хлопці купують тут на форумі , дайте лінк на профіль продавця або лінк на магазин .

3 Ще порадьте прибори для замірів

Ну і можливо я щось пропустив - доповніть список необхідного 

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
19 хвилин тому, Яр13 сказав:

2 Добрива для землі , бачив хлопці купують тут на форумі , дайте лінк на профіль продавця або лінк на магазин .

1. ніби норм магазин, вентилятор треба рахувати - дивись відповідний розділ на форумі

2. добрива

3. tds метрконтроль рн

земля плагрон\біобізз, щоб уникнути траблів

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
37 минут назад, Яр13 сказал:

Весна на носі , але цей раз я вирішив замість ауту запустити індор . Вже купив палатку 120х60х180 і світло квантумборд 301 діоди 240w . Планую докупити якийсь а-ля сяомішний термометр/гігрометр , пару вентиляторів на обдув і недільний цифровий таймер , а далі потрібна ваша допомога .

https://shop.floragrowing.com/ua/

Це магаз бро з форму

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
24 хвилини тому, VladIsLove сказав:

Привіт бро! З приборів можу порадити ось це: https://prom.ua/ua/p320824139-tds-metr-solemer.html?adjust_campaign=share&adjust_adgroup=android&adjust_creative=product&utm_campaign=share_button&utm_medium=referral_link&utm_source=b2c_app_android

https://prom.ua/ua/p833616383-test-zhidkij-floragrowing.html?adjust_campaign=share&adjust_adgroup=android&adjust_creative=product&utm_campaign=share_button&utm_medium=referral_link&utm_source=b2c_app_android

Дешево та сердито.

На землі в індорі то ризик, кокос зе бест) але у тому чи іншому випадку порекомендую одне і те ж, бо підходить для всього, тільки дозування для землі менше: https://prom.ua/ua/p377120503-komplekt-udobrenij-tripart.html?adjust_campaign=share&adjust_adgroup=android&adjust_creative=product&utm_campaign=share_button&utm_medium=referral_link&utm_source=b2c_app_android

Теж дешево та сердито)

А в чому ризик бро ? Якщо розібратися то в мене досвіду тільки торішній аут - але овочі/фрукти я вже вирощував не раз і не два, а в індорі взагалі 0 . Вирішив що буде земля бо якось воно здається простіше , є сенс морочитися з кокосом ?

Поделиться сообщением

• 0
36 хвилин тому, jumbojet сказав:

1. ніби норм магазин, вентилятор треба рахувати - дивись відповідний розділ на форумі

2. добрива

3. tds метрконтроль рн

земля плагрон\біобізз, щоб уникнути траблів

Та я порахував ніби 1.2×0.6×1.8=1.29

1.29×60=77.7 + 30% на вугільний фільтр , виходить 101 , виходить що соткі вистачить ? Але який саме купити щоб не за всі гроші і відносно тихий

Поделиться сообщением

• 0
2 хвилини тому, VladIsLove сказав:

Земля просто лотерея, навіть хороша земля від одних і тих самих виробників може відрізнятися і чомусь може рости гірше. До того ж довше росте набагато, в той час як на кокосі загалом десь 85 днів достатньо в середньому, в індорі на землі в людей більш ніж 100 днів росте. Загалом воно то нічого, і вирости може норм, просто що більше світла витрачати треба і може бути таке, що можуть бути протормозки в рості. А потім перехворіє і попре рости, і таке було в мене, але часу всеодно більш витрачалося)

Ще причина, кокос набагато легше промити аніж землю. Він більш передбачуваніший і більше дихає, менше важить.

Я як перейшов на кокос то про землю і думати не думаю, тільки якщо це не аут звісно)) 

На твою думку наскільки складніше гровити на кокосі , чи це ті самі яйця тільки в профіль ?

Поделиться сообщением

• 0
2 хвилини тому, VladIsLove сказав:

Якщо хочеш можу потім в лс поділитися як я це роблю. Рік назад категорично не приймав кокос і думав що це все складно дуже) якщо купиш промитий то легше трохи але дорожче) я брикет 5 кг за 260 беру непромитий

А які в тебе горщикі ? Я бачив тут тємку за бегі і айрпоти але ще не визначився що буде у мене .

Да бро напиши в лс , я ще не купляв землю , може дійсно зразу гровити на кокосі як дядькі)

Поделиться сообщением

• 0
1 хвилину тому, VladIsLove сказав:

Зараз зупинився на 5ти літрах, в мене 2 кущі в 5тилітровках можуть порвати все. Враховуючи позакореневі підкормки, то навіть 10 літрів кокосу на рослину в мене забагато)

https://shop.floragrowing.com/ua/p925864588-grow-bag-usilennyj.html

Цвіль не заводиться на цих мішках ?

Поделиться сообщением

• 0
Тільки що, VladIsLove сказав:

В мене булая якась фігня, але то був не посилений. На посиленому поки не було такого. До того ж я користувався мікоризой тоді. Питав колись, казали всі що нічого страшного не було) і правда, на рослину ніяк не вплинуло як і казали 

Ще може підкажеш який таймер взяти , чи будь який ? 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 21.02.2024 в 15:32, Яр13 сказал:

Ще може підкажеш який таймер взяти , чи будь який ? 

https://feron.ua/elektrotovary-i-komplektuyushchie/rozetki-s-taymerami/rozetka-s-tajmerom-feron-tm211/

Якщо актуально, хороший, компактний таймер, паше вже 6 рік.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...