Trueaccout 84 Опубликовано: 23 марта 11 часов назад, pro100grow сказал: треба більше ламп бро і знімай розсівач,так потримаєш до тепла і висадиш норм,вони тягнуться а це не дуже ок,дренаж пінопласт?Земля наче ок,росте Земля чорнозем росте все. Але думаю купити землю тому що плотна сильно. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 625 Опубликовано: 26 марта В 23.03.2024 в 10:01, Trueaccout сказал: Земля чорнозем росте все. Але думаю купити землю тому що плотна сильно. Я завжди розбавляю чорнозем/покупна пухка земля/перліт навіть якщо перліт вже є в покупній землі,завжди добавляю відсотків 15-25. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 7 апреля (изменено) Хай брази. Погода огонь відправив 2 фото у відкритий грунт, навіть підросли на 0.5 см за 2 дні. Біла вдова Нефертіті Хто знає підкажіть. Чорнозем, але як пластилін, якщо добавлю пісок на скільки це допоможе? Ще є варіант з коров'ячим перегноєм. Изменено 7 апреля пользователем Trueaccout 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 7 апреля В 26.03.2024 в 16:06, pro100grow сказал: Я завжди розбавляю чорнозем/покупна пухка земля/перліт навіть якщо перліт вже є в покупній землі,завжди добавляю відсотків 15-25. Які пропорції бро підкажи будь ласка . І якщо замінити перліт на кокосовий субстрат? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 625 Опубликовано: 7 апреля 1 час назад, Trueaccout сказал: Які пропорції бро підкажи будь ласка . І якщо замінити перліт на кокосовий субстрат? на 3л чорнозем 6л покупна 1л перліту туди,на горшок 10л і так далі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 7 апреля 1 час назад, Trueaccout сказал: Хай брази. Погода огонь відправив 2 фото у відкритий грунт, навіть підросли на 0.5 см за 2 дні. Біла вдова Нефертіті Хто знає підкажіть. Чорнозем, але як пластилін, якщо добавлю пісок на скільки це допоможе? Ще є варіант з коров'ячим перегноєм. Если как пластелин,-песок не поможет,лучше убирай этот грунт,а засыпь покупного,вперемешку с перегноем,можно не покупать,а взять верхового слоя с посадки(я с под акаций беру).Литров пятнадцать заделай(по возможности и больше)будет боль мение. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 20 апреля Хай брази. Нефертіті Біла вдова Висадив авто в беги 15 л. Біла Українська, Сніжна королева, 2х Ак-47. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 3 мая (изменено) Хай брази. Фотоперіодам 47 днів😐. В березні таке собі пророщувати(. Але настало тепло і ростуть добре. Нефертіті вже почала приємно пахнути). Почав гнути як можна раніше, тому що той рік вже десь ~1.5 м були і гнути дуже погано😁. Нефертіті Біла вдова Ще помітив що вдова показала стать😐. Може хтось підкаже що це. На фото погано видно, немає макро. Изменено 3 мая пользователем Trueaccout 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 17 мая Хай брази. Ростуть дуже добре. Низьку температуру перенесли на легку. Нефертіті Біла вдова А авто більше не буду садити так рано 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 20 июня Хай брази. Ростіхи ростуть гуд.Видно велику різницю між нефертіті і вдовою.Була атака білих мошок обробив акторою+ під корінь щоб не лізли в стовбур квартиранти. Вспів центр переломами і одну бокову😬. Загоїлось🙂. Удобрення не давав листки темно зелені в якийсь момент почав хвилюватися щоб не підгоріли, але все ок. Є проблема мабуть буде забивати вдову.Буду щось думати. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 29 сентября Хай брази. Зрізав білу вдову. Растіха виросла велика .Зрізав майже половину і аж потім побачив що фото не відкривається. Так що є фото тільки половини. Бошки набиті і великі, запах слабкий. Потрібно підійти близько щоб його почути. На запах приємна з нотками квітів і щось схоже на цитрус. По силі на 8/10. Тріп індічний, після банки не хочеця виходити в соціум, або ще якісь справи прийдеться відкласти. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 30 сентября (изменено) На прохання Бро @Trueaccout скидаю його фотки White Widow Foto fem. Фото до обрізки чомусь у нього не відкривались на телефоні, тому зробив повторні трошки обрізаний кущ. Изменено 30 сентября пользователем sim 5 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 64 Опубликовано: 30 сентября Лихо вы в паре гровите... 😄 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 30 сентября 10 минут назад, Semen66 сказал: Лихо вы в паре гровите... 😄 Бро ми не гровимо у парі, чомусь він не може відписувати у тему, до твого посту думав що вина у невисокому рейтингу, але тепер хз чому не всім пропускає повідомлення. Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения