Louvre 578 Опубликовано: 7 мая, 2024 Жага до життя + робота над помилками роблять свою справу разом. Одужала, "колоситься", є потенціал. Тільки більше не чікай цю файну чіку) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 836 Опубликовано: 7 мая, 2024 2 часа назад, kotoamatsukami сказал: є такі дефекти Это старые? или на новых вылезло? мало вводных, но можно предположить что кальций. Ибо он не слишком мобилен. Когда ты поломал ребра растихе - ты усложнил доступ в кальцию. Который должен перемещаться по стеблю. Но стебли ты поломал. Здается мне тут есть какая - то связь. хз дают кальций по листу или нет, тут пусть более умные люди поправят.. 2 часа назад, kotoamatsukami сказал: Bud Ignitor уже можно не давать. Зацвела ж а он дорогой)) 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 836 Опубликовано: 7 мая, 2024 2 часа назад, kotoamatsukami сказал: є такі дефекти или попалил листовой обработкой. если так - то піхуй. Відросте а если кальций - надо устранить 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 7 мая, 2024 3 minutes ago, boyarskiy said: Это старые? Так Подивимось як далі буде, мб одиночний випадок 5 minutes ago, boyarskiy said: уже можно не давать. Зацвела ж Так, якраз тільки перші два тижні давав як по інструкції то це останній день Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 836 Опубликовано: 7 мая, 2024 11 минут назад, kotoamatsukami сказал: Так Подивимось як далі буде, мб одиночний випадок старые пох. Следи на новыми) 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 12 мая, 2024 ДВК 57. Хавки даю мало наче але всеодно горить і палає. Але схиляюсь що це дефіцит кальцію. Можливо ще фосфору. Дійсно вода дистилят і я не давав калмаг бо той що був мав кінську дозу азоту. Приїхала нова хавка то почав давати. Взяв Revive бо читав що це рятівник. А коли приїхав то почитав склад і там по суті CalMag Extra тільки КалМаг в менших дозах і без азоту і хелатного заліза може там ще є якась сполука Х… Ще буду читати. А якщо таки так як я пишу то це калмаг міні доза. Сьогодні дав 2 мл/л того Revive мб допоможе… якщо я таки правий що це деф Кальцію. Я от думаю за хавку. Тримати 0.5 чи таки 1. Зрозуміти б таки чи це дійсно дефіцит чи ні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
4apik 421 Опубликовано: 13 мая, 2024 Привет , а листья сухие и шершавые на ощупь. ? И ещё, ты её опрыскиваешь чем-то. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 867 Опубликовано: 13 мая, 2024 Капризная попалась однако... 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 544 Опубликовано: 13 мая, 2024 3 години тому, MrHaze сказав: Капризная попалась однако... Дякую, Бро, так настрій підняв, з ранку день не задався. А тут просто переключило, до сліз Вибачаюсь за флуд в темі, але що цей автомат вже переніс, щоб ще вкінці охрестили капризним)))) 2 1 B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 867 Опубликовано: 13 мая, 2024 13 минут назад, Barabashka69 сказал: Дякую, Бро, так настрій підняв, з ранку день не задався. А тут просто переключило, до сліз Вибачаюсь за флуд в темі, але що цей автомат вже переніс, щоб ще вкінці охрестили капризним)))) Швази жесткое перенесла спору нет... но человек кормит рекомендованными дозировками а лист вон какой. ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 13 мая, 2024 21 хвилину тому, MrHaze сказав: Швази жесткое перенесла спору нет... но человек кормит рекомендованными дозировками а лист вон какой. А як там до листя і шишок ті добрива попадають як вона переломана вся, якби ж там тільки швазі... Але то таке, думаю в кожного був досвід після якого думав "так робити більше не треба" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 13 мая, 2024 26 minutes ago, andriyko said: так робити більше не треба Є таке, переломав за сильно, але це досвід. На майбутнє буду розуміти) але думаю ще раз буду гроувити Сквірт але вже в меншому горшку щоб не ломати її вже але думаю з швазі також, для експеременту) 26 minutes ago, andriyko said: як там до листя і шишок ті добрива попадають Ту ж Revive адванси пишуть що можна і по листу давати. От тільки хз чи це не зробить гірше. 5 hours ago, 4apik said: листья сухие и шершавые на ощупь Дуже шершаві, і сухі аж трощаться. 4 hours ago, MrHaze said: Капризная попалась однако... Тут дуже багато моїх фейлів. От чи капризна вона то будемо знати коли я адекватно її загровлю 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 867 Опубликовано: 13 мая, 2024 23 минуты назад, kotoamatsukami сказал: дуже багато моїх фейлів Что конкретно ты считаешь причиной таких листьев бро? И почему у других с этими же удобрениями и с той же дозировкой таких проблем небыло? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 13 мая, 2024 19 hours ago, MrHaze said: Что конкретно ты считаешь причиной таких листьев бро? Як я і писав про те що вода без калмагу була. Писав тижневому репорті. Але я не впевнений, але і сказати що це проблема стрейнту не можу. 20 hours ago, andriyko said: А як там до листя і шишок ті добрива попадають як вона переломана вся От думка про те що переломана перш ніж ви побачите фото хочу уточнити що я гнув на суху перед поливом, і коли я гнув то було ок а вже на наступну добу вона так поламалась але вже от є, я теж переборщив але це був перший досвід. А тепер про теорію що в поламаних все зле Далі кидаю пари суцвіття/перелом Spoiler Судячи по цьому немає кореляції «перелом=проблеми» Проблеми є в тих місцях які поближче до центру лампи. Лампу я підняв вже як 2 дні на 35 см. Я от ще думаю що заблизько лампа стояла і можливо банально вона обпалилась бо спочатку вона була опустилась а потім підняла стеблі і там було десь 20см і я протупив вчасно підняти. Це ще один варіант. Ще й ми бачимо що інші поломані які були далеко від лампи не мають такі проблеми От так стоїть лампа І от зона погорівших Ось так зараз лампа стоїть, думаю достатньо 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 867 Опубликовано: 13 мая, 2024 1 час назад, kotoamatsukami сказал: я і писав про те що вода без калмагу була. Люди вообще на базе только гровят...или я не прав? Удобры же комплексные? Там есть кальций и магний? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 13 мая, 2024 1 година тому, kotoamatsukami сказав: Збоку навіть прикольно виглядає 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 13 мая, 2024 1 hour ago, MrHaze said: Люди вообще на базе только гровят...или я не прав? Удобры же комплексные? Там есть кальций и магний? Так, ти правий. І я сам на твоїй стороні тому і їхав без калмагу. Але читав тут багато тем де люди теж мали трабли і часто рішення було це додатковий калмаг. Тому і я почав давати. Сумбур тут весь через відсутність досвіду. А всі стіми помимо бази виключно на бажанні дати більше. Але не факт чи це треба було все на другий гроу. Але життя одне то живем по максимуму 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dench 88 Опубликовано: 15 мая, 2024 В 07.05.2024 в 22:20, boyarskiy сказал: или попалил листовой обработкой. если так - то піхуй. Відросте а если кальций - надо устранить А кальцій на старому листі теж вилазить? Бо у всіх статтях з дефіциту кальцію пишуть, що ці плями з'являються на новому листі. У моєї рослини схожі плями на старому листі, теж грішу на кальцій, але ось ця писанина по дефу кальцію на сайтах вводить в оману, що деф кальцію з'являється на верхньому листі. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dench 88 Опубликовано: 15 мая, 2024 В 13.05.2024 в 20:06, MrHaze сказал: Люди вообще на базе только гровят...или я не прав? Удобры же комплексные? Там есть кальций и магний? Пишуть, що під деякими світлодіодами рослині потрібно більше кальцію. Правда чи ні? Типу не вистачає рослині якогось спектру і їй через це потрібно більше кальцію. Тільки не зрозумів, чи це під усіма світлодіодними лампами або лише дешевими, де немає якогось спектру. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 15 мая, 2024 Друже, підскажи будь ласка, що за підставки ти використовуєш для горшка? виглядає дуже зручно, але я хз як це інтернеті знайти 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 19 мая, 2024 On 5/15/2024 at 5:32 PM, MrSilverBullet said: Друже, підскажи будь ласка, що за підставки ти використовуєш для горшка? виглядає дуже зручно, але я хз як це інтернеті знайти Дякую за комплімент Бро, такої в інтернеті не знайдеш, це моя власна розробка, суто під 3.5l горшок як в мене під контейнер харчовий 5л для дренажу. На 3D принтері друкую, якщо цікаво то напиши в пп і можу дати модель і інструкцію щоб міг повторити) Але це ще прототип) Ще багато задумів не реалізовано) А якщо ти про пластикові інші то це підставка з епіцентру на кухню а-ля стелаж. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 19 мая, 2024 ДВК 64 (Bloom 27) Не хоче їсти більше 0.5 порції. Поки їдемо на 0.5. Поломався осмос то день була крануха 360ppm, так сказати відчула контраст. Минула проблема вирішилась, підняття лампи допомогло, по трохи набирає, їдемо далі. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 19 мая, 2024 On 5/15/2024 at 3:45 AM, dench said: Правда чи ні? Я хз, в мене тут UHE то наче преміальне світло. А так такої інфи не зустрічав. Як щось накриєш то кидай в пп, цікаво) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 725 Опубликовано: 19 мая, 2024 1 година тому, kotoamatsukami сказав: Дякую за комплімент Бро, такої в інтернеті не знайдеш, це моя власна розробка, суто під 3.5l горшок як в мене під контейнер харчовий 5л для дренажу. На 3D принтері друкую, якщо цікаво то напиши в пп і можу дати модель і інструкцію щоб міг повторити) Але це ще прототип) Ще багато задумів не реалізовано) А якщо ти про пластикові інші то це підставка з епіцентру на кухню а-ля стелаж. Привіт бро, скільки коштує роздрукувати таку підставку ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 20 мая, 2024 11 hours ago, Яр13 said: Привіт бро, скільки коштує роздрукувати таку підставку ? Привіт Бро) Ціна друку залежить від багатьох факторів але починається все з матеріалу. Я друкував з PLA і там з підтримками 400г а зараз ціна катушки 3кг 1359 грн (+доставка) тобіш ~180грн (0.45 грн за грам) друк такої підставки якщо в тебе є принтер. На olx або в неиі можна знайти друк за 2-3 грн. Але то вже буде зовсім інша ціна і оверпрайс) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас