СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 28 апреля, 2024 Всім привіт нам 16 днів зняв колпаки сьогодні дівчата отримали перші промені сонечка їм сподобалосьполив яросом і почистив від зілля щоб не затіняло,ось такий вид мають тут біг.юа. і татарка.сьогодні замочу spase manky від Шеви і від Кріса rbx2 ,i short райдер.А в травні Джелатто і ww від бро кактуса 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 1 мая, 2024 Ось буду застосовувати поки такі удобри прикупив ростконцентрат і янтарну кислоту,хто мав справу з таким добривом як часто поливать ? Бо я в перше дякую. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 501 Опубликовано: 2 мая, 2024 В 01.05.2024 в 10:04, СэрМюллех сказал: Ось буду застосовувати поки такі удобри прикупив ростконцентрат і янтарну кислоту,хто мав справу з таким добривом як часто поливать ? Бо я в перше дякую. Растения маленькие пока,не торопись.Можно пол рекомендуемой дозы дать,следующий полив просто водой,а дальше смотри понравится ли растишкам,и в случае положительного результата,по немногу увеличивай дозировку. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 789 Опубликовано: 2 мая, 2024 @СэрМюллех рівного грову! Масті в тебе хороші. Там SM#3 в двох різних упаковках, вони чимось відрізняються? З рост-концентратом обережніше, не борщи, особливо якщо в комплексі з іншими удобрами Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 2 мая, 2024 Так spase manky там гібрид з різними батьками регуляри не фемкі,А я ростконцентрат поки не даю навіщо поки тількі вода ,і янтарка по листу і все.Дуже спекотно ,сьогодні замульчував всі лунки бо торф'яна земля бистро сохне ,нічого прийдеться поливати всі ростуть бодрячком 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 789 Опубликовано: 2 мая, 2024 33 минуты назад, СэрМюллех сказал: А я ростконцентрат поки не даю Поки не даєш, але будеш. Досить концентровані і активні удобри, май на увазі. Space monkey - Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 3 мая, 2024 Доброго ранку ,садоводам в нас зміни появилися сестрички північне сяйво оригінали , завтра підуть в земельку дві штучки вже проросли 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 7 мая, 2024 Всім привіт сьогодні посадив в аут Вдову авто 20шт джелатто авто 20 шт і Біг грейпс 6 шт,Основне висадив залишилось розсада 2 авто північне сяйво і 1 татарка в горщику ростуть. Spase Manky ростуть всі по вилазили полив. Всім добра. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 13 мая, 2024 Всім привіт погода канєшно не радує є потєрі ну що ж це аут,я привик до труднощів,гарно розвиваються це татарка, біг-юа ,Біг гиейпси,і перші 6 шт що посадив джелаткі.Мімозари підмерзли і в дуже плачебном стані хто зна виживуть чи ні,сьогодні посадив останні,дві Північне сяйво ,і одну татарку з горщиків,полив перший раз рост-концентратом дав дві пробки на 6 л води поки так.а там буде видно,холодно дуже в мене в хаті +12.З останньої посадки що сіяв ww з 20-15 ще ждемоо мо вилізуть і джелатто з 20-19 один боєць щось думає а мо виліз і хтось хрумнув. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 972 Опубликовано: 15 мая, 2024 Високосний рік, без втрат ніяк. Але найсильніші виживуть та ще порадують врожаєм! Далі Сонце буде неодмінно) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 24 мая, 2024 Всім доброго растаманський люд,сьогодні був на сонячних полянках удобрив другий раз і позрізав зілля щоб не затіняло ,обробив по листу янтаркою ,скажу свое бачення ростконцентрат працює ,і дуже добре я задоволений.1 фото-Біг-ЮА, 2фото-Джелатто ,3фото-Татарка ,4 фото-Big grapse Всім добра. 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 28 мая, 2024 Рібятюлікі в боротьбу за найсильніший автоцвет ,вступають стрейни від бро Постола Екстріми,Байрактари ,Хард Дей,Дізель,все автівки,дуже жарко стрьмно садити бо сонце спалюе ,підсажував вдову дак с чотирьох тільки дві вилізло а дві згнило не змогли каску скинути,багато успів спасти зубочиской знімав скорлупу.Розсаду мутити не бу не хочу але б це був безпрограшний варік. Завтра піду закину в лунки ,а ті що ще не проросли хай лежать проростають. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Milwaukee 2 313 Опубликовано: 31 мая, 2024 Хорошо выглядят бро! У меня тоже тля жрет и жрет их, какие то блохи тоже жрут, уже штук 5 задвухсотил у себя на делянке Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 5 июня, 2024 (изменено) Всім hi рєбзі сьогодні був на полянці полив рост-концентратом почистив від зілля і взрихлив землю ,де ростуть Від Кріса aвтікі в кількості 11 шт RBX друге фото , і якийсь райдер бонуси від Кріса дві чи одна вижили. А від Shevcheka Spase- Manky на останній фото,в кількості 17 шт і в горщику три шт. Дизелі від Постола бач друже все росте а ти казав згнило у вмілих руках і згнивше оживає так що все тіп топ.Погода радує дощі просто класс тількі вспівай полоть 😑😉 Изменено 5 июня, 2024 пользователем СэрМюллех 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 9 июня, 2024 На першому фото ,авто біг гиейпси,на другому і третьому це Біг-юа, на 4,5,6 це татарки на четвертому видно щось зїло центральну ,а так по багатьом видно то там то там нижню відгризло не вже слимаки?На 7 це Біг юа на певно раннік не проявилося цвітіння з п'яти горішків тількі одна раннік три пвтіка і один загинув на ранніх.Остання фотка це міомазар всі три ранніки у всіх ствол фіолетовий ,Полив пост концентратом,всі автівки зацвіли ,вже буду переходити на удобри для цвітіння через днів 7 ,зілля скошував косою бо дуже заросло було 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 592 Опубликовано: 11 июня, 2024 В 09.06.2024 в 17:54, СэрМюллех сказал: четвертому видно щось зїло центральну А може кто то на пробу взял?)) Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 976 Опубликовано: 11 июня, 2024 Навіщо стільки рослин?:) Отправлено с моего MI 9 через Tapatalk 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 12 июня, 2024 (изменено) Не хай росте,я думаю більшість пропаде перегниє ,дощі льють вологі забагато сумний рік Изменено 12 июня, 2024 пользователем СэрМюллех Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 18 июня, 2024 (изменено) Всім hi растаманам сьогодні перший день без дощу позаливало ,єлі доліз до полянок 1фотка це біг юа раннік ,2ww ,3 джелато це пізня висадка,якась мразота два кущі ww зламало один загинув другий по ки живе але під питанням.10теж джелатто але рання висадка, ось вам і результат це мій опит, що треба раніше садити в квітні поки спеки не має,я думаю що ті маленькі такими не виростуть , 12 це татарка Цитата кущовата і велика буде,предпоследня шишулі джелаткі а остання біг юа сама перша піде під ніж 5фотка то біг грейпс сатівний фен деякі піддобрив рост концетратом для квітучих всім добра не Изменено 20 июня, 2024 пользователем СэрМюллех 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 26 июня, 2024 (изменено) Всім привіт ,питання до тих хто знає ,що за хворь ,звернувся до знайомих на форумі мовчать не відповідають,це вперше такого не було за всі роки що гровлю. Изменено 26 июня, 2024 пользователем СэрМюллех 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MassonTamplier 334 Опубликовано: 27 июня, 2024 Это хищника ,кто то ранил..😀 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 703 Опубликовано: 27 июня, 2024 @СэрМюллех это железо бро,хелат железа и пройдись хорошо с пульвика как на поляне бываешь 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 29 июня, 2024 (изменено) Приві друзі що полив просто водою а біг грейпси добривами для цвіту больні рослини оприскав хелат заліза ,а деякі самі виздороввли чому я радий а ww дуже їх заципило і не відпускає ,буду молитись моливою до джаХочу подякувати тим хто допомагає в біді ,вони знають хто це,друзі дякую,спека неймовірна то що треба Біг юа скоро під ніж,через днів 5 думаю можна ,перетримувати не буду,Що хочу сказати за татарку пахне неймовірно солодко хвоєю таке відчуття нюхав би і нюхав ,а джелатто гомнєцом🤫🤭напала мучниста роса на одтин кущ татарки треба завтра обробити бо буде хана,Як думаїте овердрайвом вже можна поливпть хто такими добривами користувався коли їх застосовувати? Изменено 29 июня, 2024 пользователем СэрМюллех 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 567 Опубликовано: 29 июня, 2024 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 592 Опубликовано: 29 июня, 2024 Сколько дней цветет? Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас