Kenny666 91 Опубликовано: 16 апреля, 2024 1.Бокс(коробка картонова з епіцентру)80х40х40 2.2 лампи з епіцентру по 50 ват лед. 3.Дуйка з Епіцентру за 300 грн 4.Земля з магаза квіткового 🤔 Ну і собственно зернята.Всі від ерорсів крім одної. 5.глечики на 5 л і 2 по 2 л. ПЕРШИЙ ЕКСПЕРЕМИНТАЛЬНИЙ ГРОУ😁 Вода буде крануха настояна, Добрива тваринні какахи Режим 15 на 9,коли 9 будуть спати.На результат мега огромний не очікую,але подивимося що з цього вийде)))) Погнали Пані Картман,пані Брофловскі,пані Марш,і пані Маккормік 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 16 апреля, 2024 Привіт , в горщиках є дренаж ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 16 апреля, 2024 Привіт,так дренаж купував ,й кокосової стружки ,трохи перемішав з землею Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 16 апреля, 2024 5 hours ago, Kenny666 said: Добрива тваринні какахи Скільки грам/л будеш мішати на розсаду? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jkldfksqk 258 Опубликовано: 16 апреля, 2024 5 годин тому, Kenny666 сказав: Добрива тваринні какахи В індоре? ! Бро гівно не все підходить тварине, тим більш для цієї культури, тим паче для індору. Гівно потрібно щоб перегнило, тоді подбирають більш менш робочу дозу. Бачив різне але щоб так жостко..., якщо не секрет хто спонсор добрива? 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 16 апреля, 2024 2 години тому, Kenny666 сказав: Привіт,так дренаж купував ,й кокосової стружки ,трохи перемішав з землею А який дренаж ти купував ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 16 апреля, 2024 3 години тому, BurtSimpson сказав: В індоре? ! Бро гівно не все підходить тварине, тим більш для цієї культури, тим паче для індору. Гівно потрібно щоб перегнило, тоді подбирають більш менш робочу дозу. Бачив різне але щоб так жостко..., якщо не секрет хто спонсор добрива? Гівно свіже,спонсор гризун. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 16 апреля, 2024 3 години тому, Яр13 сказав: А який дренаж ти купував ? Самий звичайний в квітковому магазі.Коричневі камінці Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 16 апреля, 2024 3 години тому, kotoamatsukami сказав: Скільки грам/л будеш мішати на розсаду? Пацюк гранулами гадить,буду пару гранул ставити й поливати🥲 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 454 Опубликовано: 17 апреля, 2024 11 година тому, BurtSimpson сказав: хто спонсор добрива Я! 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 апреля, 2024 8 хвилин тому, Neverminder сказав: Я! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 апреля, 2024 День 3 від каски,полив по 50 грам води ,роздивляються територію 🥲 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 17 апреля, 2024 13 години тому, Kenny666 сказав: Самий звичайний в квітковому магазі.Коричневі камінці Бро тут тебе стібуть , але я серйозно - якщо в горщику нема дірок для стоку води (дренаж) - їм буде пізда 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 213 Опубликовано: 17 апреля, 2024 23 часа назад, Kenny666 сказал: ПЕРШИЙ ЕКСПЕРЕМИНТАЛЬНИЙ ГРОУ Нужно было хоть немного изучить теорию.Отверстия в дне горшка обязательны(штук семь гвоздем соткой)и желательно ближе к дну по боковой стенке столько же.Камешки(судя по всему это керамзит),которые ты перемешал с грунтом,работают по другому.Их укладывают на дно,слоем в пару см,но это не лучший варик,лучше наломать пенопласта кусочками по 2-3см.Какахи используют птичьи,коровьи,коняки(крысиные не видал ни разу)их настаивают с водой,потом поливают.На твой размер «бокса»,садят одно растение,но если ни чего не собираешься менять,то наверно влезут все твои будущие «елки». П.с. С таким подходом,толкового совета наврядли получишь,а заходить будут чисто поржать. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 апреля, 2024 1 година тому, Хотабыч сказав: З чого всі взяли що я не зробив діри на глечику?🥲я навіть не згадував про це.Я теж поржу днів через 70 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 апреля, 2024 1 година тому, Хотабыч сказав: Нужно было хоть немного изучить теорию.Отверстия в дне горшка обязательны(штук семь гвоздем соткой)и желательно ближе к дну по боковой стенке столько же.Камешки(судя по всему это керамзит),которые ты перемешал с грунтом,работают по другому.Их укладывают на дно,слоем в пару см,но это не лучший варик,лучше наломать пенопласта кусочками по 2-3см.Какахи используют птичьи,коровьи,коняки(крысиные не видал ни разу)их настаивают с водой,потом поливают.На твой размер «бокса»,садят одно растение,но если ни чего не собираешься менять,то наверно влезут все твои будущие «елки». П.с. С таким подходом,толкового совета наврядли получишь,а заходить будут чисто поржать. 4 різних сортів краще в меншому обйомі для мене ,як куча одного й того самого сорта .😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 17 апреля, 2024 48 хвилин тому, Kenny666 сказав: 4 різних сортів краще в меншому обйомі для мене Ага, я теж так казав поки на досвіді не зрозумів скільки це гемору) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 17 апреля, 2024 Cinderella jack herer о це інтірєснєнько. Це якийсь новий хіт на ринку. Вивели його очевидно дойч пешшн. Буду подивитися, як воно піде. В 16.04.2024 в 14:59, Kenny666 сказал: Добрива тваринні какахи Чоловіче, це все мусить перегнити пів року, перш ніж з цього всього буде якась користь. Тут треба мати добрива під рукою. З над до доступних на ринку є гумати + мікроелементи ну реально 14грн пачка то при грамотному розведенні, можна гровів 10 провести, а там 100г. Називається "чарівна грядка" там в купі і мікро елементи є і вітаміни групи Б і деякі амінокислоти + нпк і кілька видів азоту. Якщо сподобишся купити таке, розповім як дозувати. В 16.04.2024 в 14:59, Kenny666 сказал: Вода буде крануха настояна, Вона певно лужна (якщо накипу писля кип'ятіння багато) то таку воду необхідно підкислювати. Фосфорною кислотою, електролітом, тощо. Органічні кислоти типу лимонної дуже швидко роспадаються тому не годяться для підкислення, + лимонний сік залужнює середовище після роспаду. Пш метр рекомендую бо без нього нічого не буде. 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 апреля, 2024 (изменено) 29 хвилин тому, ХаПаZz сказав: Cinderella jack herer о це інтірєснєнько. Це якийсь новий хіт на ринку. Вивели його очевидно дойч пешшн. Буду подивитися, як воно піде. Чоловіче, це все мусить перегнити пів року, перш ніж з цього всього буде якась користь. Тут треба мати добрива під рукою. З над до доступних на ринку є гумати + мікроелементи ну реально 14грн пачка то при грамотному розведенні, можна гровів 10 провести, а там 100г. Називається "чарівна грядка" там в купі і мікро елементи є і вітаміни групи Б і деякі амінокислоти + нпк і кілька видів азоту. Якщо сподобишся купити таке, розповім як дозувати. Вона певно лужна (якщо накипу писля кип'ятіння багато) то таку воду необхідно підкислювати. Фосфорною кислотою, електролітом, тощо. Органічні кислоти типу лимонної дуже швидко роспадаються тому не годяться для підкислення, + лимонний сік залужнює середовище після роспаду. Пш метр рекомендую бо без нього нічого не буде. Без добрив на вегу й цвітіння не обійтися)В епіку баклахи хороші є для веги й для цвітіння роз.😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.Азот,калій всі діла.🤓ніяких пш метрів небуде.😁все по хардкор від якого у багатьох буде око сіпати від мого репорту Изменено 17 апреля, 2024 пользователем Kenny666 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 апреля, 2024 Головне для мене зняти через 70 днів тих нещасних грам 40 .🥲приємлемо.Не розчаруюся навіть якщо одна з них насипле всього 5 грам на пробу.😁чекаю з нетерпінням 66 днів приблизно залишилося.Але не факт що небуде петуха .Один точно буде😁😁маю чуйку. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 18 апреля, 2024 9 годин тому, ХаПаZz сказав: Пш метр рекомендую бо без нього нічого не буде. А чому не буде бро? Жодного разу не користувався і якось росло, не так як у тебе правда, але результат який я і хотів здебільшого. Справді сильно так пш впливає на врожай? Згадав що пару разів тільки пробував понижати пш і міряв його рідким метром, то листя одразу давали якісь ознаки хвороб і я забив на те 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 18 апреля, 2024 День 4 від каски, авто супер сканк нарешті роздуплився й виліз в світ ,авто синдерелла Джек росте більшою й швидше,що я замітив за 4 дні😁😁😁🥲🥲🥲🥲сьогодні без полива.Нехай не стресують ніколи.Земля ще трохи волога.Авто супер сканк посадив в білий горщик із лівою квіткою,чи то мазар чи газар чи Макар,незнаю якийись такий сорт.😁😁кіт в мішку,якщо роздуплиться авто супер сканк ,то рішення буде прийняте залишити 3 рослини від ерорсів.так як 4 просто з купленої шихи.🥲🥲🥲можливо навіть не автик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 18 апреля, 2024 А може і залишу ,і буду їх переплітати в формі ДНК,подивимось🥲😥😥☺️ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 18 апреля, 2024 7 часов назад, andriyko сказал: А чому не буде бро? В початківців із цим завжди проблеми) Без мш метра, можна на городі) з бочкі відром зачерпнув, додав там може якесь добриво і полив квадратуру. 7 часов назад, andriyko сказал: Справді сильно так пш впливає на врожай? Звісно бро. В разі залужненого середовища, рослина змушена їсти те що є. Тобто їй на цвітінні треба багато аніонів кислотних, на томість вона буде поглинати лужні катіони і вивільняти також лужний залишок який не сприє поглинанню фосфора. А без доступного фосфору важко отримати великий врожай. Фосфор - це енергія. 7 часов назад, andriyko сказал: Згадав що пару разів тільки пробував понижати пш і міряв його рідким метром, то листя одразу давали якісь ознаки хвороб і я забив на те Або закислий розчин утворювався, або вміст магнію та кальцію початково мінімальні, як у воді так і в грунті. Я сам, без пш метра не можу дізнатися на око, який розчин зробився, коли, я додав більше нових компонентів. Тому бро, пш метр це штука дуже потрібна. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 18 апреля, 2024 17 часов назад, Kenny666 сказал: все по хардкор від якого у багатьох буде око сіпати від мого репорту та то не хардкор, а дармова втрата часу та грошей) але діло твоє бро) 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас