Перейти к публикации

Бюджетний гроу😁😁😁авто синдерелла Джек,авто крем карамель сильвер,авто супер сканер сильвер,і одна ліва.😁😁

Рекомендованные сообщения

В 17.04.2024 в 17:16, Kenny666 сказал:

:bayan:

В 17.04.2024 в 17:16, Kenny666 сказал:

З чого всі взяли що я не зробив діри на глечику?🥲я навіть не згадував про це.Я теж поржу днів через 70 

С чего взяли?-Наверно сделали предположение с увиденного и решили на всякий случай упомянуть об этом.По большому счету всем поебать,но так как форум создан для обмена информацией,помощи советом и т.д.,то по моему логично,шо тебе стараются подсказать.Если тебе это не нужно,ради бога,ни кто не навязуется,только тогда не понятно зачем этот репорт,ведь в большинстве их заводят ради помощи.Есть конечно репорты,в которых люди делятся опытом,но там по подходу всё понятно,да и в другом разделе пишут.

Ну и на счет 70 дней полного цикла…особо на этот срок не стоит надеяться(даже если так указано производителем)а учитывая от кого у тебя семена и подавно,уж очень много было отзывов,когда эросы присылали фотики,вместо автиков,но поймёшь это,только дней через сорок.А так,среднестатистический автик,имеет цикл 85-100 дней.Курить конечно можно и после месяца цвета,но это как есть недоготовленную еду,тоесть сьедобно,только вкус далек от должного.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

13 хвилини тому, Хотабыч сказав:

С чего взяли?-Наверно сделали предположение с увиденного и решили на всякий случай упомянуть об этом.По большому счету всем поебать,но так как форум создан для обмена информацией,помощи советом и т.д.,то по моему логично,шо тебе стараются подсказать.Если тебе это не нужно,ради бога,ни кто не навязуется,только тогда не понятно зачем этот репорт,ведь в большинстве их заводят ради помощи.Есть конечно репорты,в которых люди делятся опытом,но там по подходу всё понятно,да и в другом разделе пишут.

Ну и на счет 70 дней полного цикла…особо на этот срок не стоит надеяться(даже если так указано производителем)а учитывая от кого у тебя семена и подавно,уж очень много было отзывов,когда эросы присылали фотики,вместо автиков,но поймёшь это,только дней через сорок.А так,среднестатистический автик,имеет цикл 85-100 дней.Курить конечно можно и после месяца цвета,но это как есть недоготовленную еду,тоесть сьедобно,только вкус далек от должного.

Думаю декому буде всеж цікаво що з такого може вийти😁😁якщо я закину цей репорт то да,але хтось подивиться може ,може виросте щось годне,ніхто не знає,на форумі є іриска вирощена в 2 л тетра праці мега бомбезна,😁на ерорсів незнаю чому всі жаліються ,ні разу небуло від них найо,завжди автоквітам приходили,й більшість була реально пані.

Поделиться сообщением

Ерорси, пацюче гуано,керамзит в дренажі....вангую,шо все подохне за два тижні))):eyes:

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 18:07, andriyko сказав:

Ага, я теж так казав поки на досвіді не зрозумів скільки це гемору)

Бро, у мене зараз в одному боксі 3 фотіка: одинь день від каски, два тижні, місяць веги:giggling: Але дві індюхі,тож ,сподіваюсь, усі влізуть:eyes:

Оце збочення)))

Поделиться сообщением

Доречі,я чув,шо гуано летючих пацюків - нормальна тема на добрива. Так от: може приїбашити до цього пацюка крила або літати навчити - гуано,наче,корисніше і ближче до теми буде...

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

2 години тому, Neverminder сказав:

Бро, у мене зараз в одному боксі 3 фотіка: одинь день від каски, два тижні, місяць веги:giggling: Але дві індюхі,тож ,сподіваюсь, усі влізуть:eyes:

Оце збочення)))

У мене зараз два фотіка цвітуть, один з них вегу місяць відстояв, інший два, ну от той що старший довелося рази в два зрубувати щоб місця вистачало, мабуть таким більше не займатимусь, шкода рослин. Або коротка вега і більше рослин, або довга вега і одна

Сподіваюсь тій що місяць не сатіва)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 година тому, Neverminder сказав:

Доречі,я чув,шо гуано летючих пацюків - нормальна тема на добрива. Так от: може приїбашити до цього пацюка крила або літати навчити - гуано,наче,корисніше і ближче до теми буде...

Гуано морських свинок,у них в раціоні лише трава ,овочі і фрукти

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 хвилин тому, andriyko сказав:

У мене зараз два фотіка цвітуть, один з них вегу місяць відстояв, інший два, ну от той що старший довелося рази в два зрубувати щоб місця вистачало, мабуть таким більше не займатимусь, шкода рослин. Або коротка вега і більше рослин, або довга вега і одна

Сподіваюсь тій що місяць не сатіва)

але ж кожні 2 тижні харв - то мрія:cool:

і сорти різні

і фотики і автики

і врожаї по 200+ грамів

І пиздець...все к єбєням засадив би ганжубасом!!!:giggling::eyes:

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

День 5 від каски,почувають себе добре

Крем карамель пересадив в більший глечик

Зранку попили трохи води грам по 50 

Корінчики помаленьку доходять до дна😁скоро поростуть перші листики☺️☺️ура

IMG_20240419_155112_302.jpg

IMG_20240419_155120_652.jpg

IMG_20240419_155127_283.jpg

Изменено пользователем Kenny666
Недодав картинки☺️

Поделиться сообщением

Ростуть потихеньку 7 день,полив сьогодні зранку по 100 грам води 

IMG_20240421_213231_977.jpg

IMG_20240421_213226_783.jpg

IMG_20240421_213221_971.jpg

Поделиться сообщением

8день,зранку порадувала синдерелла ,та і інші😁😁сьогодні вони без полива за хорошу поведінку

IMG_20240422_113735_608.jpg

IMG_20240422_113725_990.jpg

IMG_20240422_113718_233.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Дядько  не мучай рослин, купи добрива нормальні))  За світло більше заплатиш, дешевше буде у бариг купити вже готове)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 хвилин тому, Технотопарь сказав:

Дядько  не мучай рослин, купи добрива нормальні))  За світло більше заплатиш, дешевше буде у бариг купити вже готове)

бро,тут людина має на меті всіх нас на сраку посадити через 70 днів.

Ми дуже уважно спостерігаємо за експериментом...

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В 23.04.2024 в 14:40, Neverminder сказав:

бро,тут людина має на меті всіх нас на сраку посадити через 70 днів.

Ми дуже уважно спостерігаємо за експериментом...

Та ні,я просто хочу виростити для себе скільки вийде,і нікого я на кувалду ставити не збираюся😁😁старий мені просто цікаво от і все.гровив раніше з 50 ват в такій коробці і з 2 квітів 40 г отримав,тут зарас 100 ват,цікаво мені скільки під 100 ват зарас буде🙂🙂не обіжайся на мене якщо ти неправильно щось подумав🙂

• Like +1 3

Поделиться сообщением

3 години тому, Kenny666 сказав:

Та ні,я просто хочу виростити для себе скільки вийде,і нікого я на кувалду ставити не збираюся😁😁старий мені просто цікаво от і все.гровив раніше з 50 ват в такій коробці і з 2 квітів 40 г отримав,тут зарас 100 ват,цікаво мені скільки під 100 ват зарас буде🙂🙂не обіжайся на мене якщо ти неправильно щось подумав🙂

все добре,бро:drujba:

Поделиться сообщением

3 години тому, Kenny666 сказав:

Інтрига є :D

Поделиться сообщением

В 25.04.2024 в 14:05, Kenny666 сказал:

мені просто цікаво от і все.гровив раніше з 50 ват в такій коробці і з 2 квітів 40 г отримав,тут зарас 100 ват,цікаво мені скільки під 100 ват зарас буде

А зачем в один горшок две растихи втулил,?пока мелкая пересади.

Поделиться сообщением

7 годин тому, Хотабыч сказав:

Хочу впевнитися що щось вийде

Поделиться сообщением

День 10 продовжують ріст,радує синдерелла Джек вже у 2 поверх,через 4 дні почну давати на вегу з магаза атб🙂😁😁😁🙏води не переривають.

IMG_20240427_153010_539.jpg

IMG_20240427_153007_728.jpg

IMG_20240427_153003_037.jpg

Поделиться сообщением

Бро :drujba:рослини гарні, але убери те гівно аж не приємно дивитися плюс може зацвісти (гівно) чи ще щось заведеться, воно тобі треба? Для менших в землі є все нпк, а старшій прикупи щось на вегу в районі 50 грн воно коштує....

Поделиться сообщением

2 часа назад, elldorado сказал:

приємно дивитися

а ти уяви що то декоративні камінці

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 4

Поделиться сообщением

11 день, починається стадія веги.завтра подають водички з ранку.😁😁😁🌝

IMG_20240428_164614_190.jpg

IMG_20240428_164605_003.jpg

IMG_20240428_164600_939.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

7 годин тому, elldorado сказав:

Бро :drujba:рослини гарні, але убери те гівно аж не приємно дивитися плюс може зацвісти (гівно) чи ще щось заведеться, воно тобі треба? Для менших в землі є все нпк, а старшій прикупи щось на вегу в районі 50 грн воно коштує....

Старий це гімно морських свинок,😁😁вони ровесниці всі,синдерелла якогось дуже скоровимахує.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 25.04.2024 в 14:05, Kenny666 сказал:

Нікого не слухай,поставив ціль-добився.Самому цікаво що вийде

Поделиться сообщением

15 часов назад, Kenny666 сказал:

11 день, починається стадія веги.завтра подають водички з ранку.😁😁😁🌝

IMG_20240428_164614_190.jpg

IMG_20240428_164605_003.jpg

IMG_20240428_164600_939.jpg

поливаєш кранухою?Видно по кількості осаду на грунті і ще ніби сухувато там в тебе,раджу завжди тримати вологим верхній слой грунту за допомогою пульвіка але щоб не дуже,щоб не стікало в середні і нижні слої,тоді буде диво в тебе)

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...