Перейти к публикации
  • 0

Заміна агроперліта в ауті.

Вопрос

Всім добра. Питання до аутдорщиків: чим замінити агроперліт(дорогий сука) щоб зробити землю більш пухкою і вона не перетворювалась на камінь?

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Пінопласт. Сам користуюсь не один рік

Поделиться сообщением

• 0

Пінопласт, але це діло не кожному зайде, його кришити. Ще можно соломи порубати лопатою і заміксувати. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, sanja2020 сказал:

агроперліт(дорогий сука)

image.png.ac2869a18a53d522334755ef0009baa6.png

шо, все так плохо?? 

• Like +1 1

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0
Тільки що, boyarskiy сказав:

image.png.ac2869a18a53d522334755ef0009baa6.png

шо, все так плохо?? 

таки да

Поделиться сообщением

• 0
11 минут назад, sanja2020 сказал:

таки да

печаль бро. Ну тогда кроши пенопласт. Хотя он тоже не бесплатный, если у тебя не валяется нигде. 

• Like +1 2

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0

щось не дуже еко-френдлі :giggling:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Моху сфагнуму купи пару літрів. ТАм 1л 20грн.  А пінопласт то до пізди. Він весь вспливе.

Изменено пользователем ХаПаZz
  • Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
23 часа назад, sanja2020 сказал:

таки да

Перегноя только не однолетнего (с ним можно перегнуть) соломы, листвы, все зависит от местности если дома то органика под ругой) Если на входе то ищи место в кропиве там земля вкуная)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Колись використав трухлявий пень було файно.

Поделиться сообщением

• 0
10 годин тому, ХаПаZz сказав:

Моху сфагнуму купи пару літрів. ТАм 1л 20грн.  А пінопласт то до пізди. Він весь вспливе.

вспливе ? Багато років вже пінопласт в кокосій замішую на дно, шариковий. Не вспливає 

Поделиться сообщением

• 0
13 часов назад, GG19876 сказал:

Багато років вже пінопласт в кокосій замішую на дно, шариковий. Не вспливає

В мене вспливав. Але, я не на дно його клав. Я теж ті кульки з землею перемішував, але вийшла херня. Повноцінно перліт ця фігня не замінює, бо пінопласт щей синтетичний і тримає електричний заряд. Тому до всього липне.  З самого дна думаю нічо не вспливе. 

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0

Пінопласт з верхніх шарів грунту при поливах таки вимивається, але й Х з ним, це лиш жменька, всередині він лишається. Дешевий, нейтральний, легкий для транспортування. Свого часу повиносив з дому всі пінопластові упаковки з-під пральних машин, холодильників і т.п., і все в землю, в землю... :fool: Замахався кришити його кожного разу, шукати, возити - перестав давати в заміс і різниці не помітив. Простіше назбирати прям на місці грунту з поверхні з пересохшим листям, соломою і гілочками і дрібно перебити весь субстрат в однорідну суміш

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Warming сказал:

Пінопласт з верхніх шарів грунту при поливах таки вимивається, але й Х з ним, це лиш жменька, всередині він лишається. Дешевий, нейтральний, легкий для транспортування. Свого часу повиносив з дому всі пінопластові упаковки з-під пральних машин, холодильників і т.п., і все в землю, в землю... :fool: Замахався кришити його кожного разу, шукати, возити - перестав давати в заміс і різниці не помітив. Простіше назбирати прям на місці грунту з поверхні з пересохшим листям, соломою і гілочками і дрібно перебити весь субстрат в однорідну суміш

Какой то троллинг пошел , у типа гектар под посев где нужно 10 тонн либо смотрит фильмы для поднятия рейтинга

Поделиться сообщением

• 0
36 минут назад, Андреа сказал:

Какой то троллинг пошел , у типа гектар под посев где нужно 10 тонн либо смотрит фильмы для поднятия рейтинга

Який тролінг. Візьми підніми в дикому ауті хоча би з п'ять нормальних фотоперіодів, підготуй лунки, землю, воду забезпеч, пошурши півроку. Потім сам будеш тролити :fool:

В піску або в глині

Поделиться сообщением

• 0

В аут краще не сипати багато перліту ,для россади можна дати а для ялинки 3метрової толку з того мало і якшо впаде то коріння вилізе бо земля буде рихлою.Якшо поляна з кропивою то старе коріння чудово спрацює як перліт.або камиш рублений і воду втримає і кисню дасть.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
22 години тому, ХаПаZz сказав:

В мене вспливав. Але, я не на дно його клав. Я теж ті кульки з землею перемішував, але вийшла херня. Повноцінно перліт ця фігня не замінює, бо пінопласт щей синтетичний і тримає електричний заряд. Тому до всього липне.  З самого дна думаю нічо не вспливе. 

ну, не зовсім з дна. Я сиплю на дно і в нижню половину горщика. Потім засипаю просто кокосом. 

А от те що липне - так, це проблемно. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Я в ауте делаю так ,лунку засыпаю слоями грунт -мелкие палочки или комыш и так каждый слой .

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...