X720 968 Опубликовано: 23 апреля, 2024 Вітаю. Підкажіть, чи можна чимось з цього підсвітити розсаду перед аутом? В планах зробити невеличку коробку, де б трохи підросли рослини до потепління. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 377 Опубликовано: 23 апреля, 2024 Купуй світлодіаодні на 3500К,знімай ковпаки і вперед 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 boyarskiy 7 756 Опубликовано: 23 апреля, 2024 Эти лампы будут лучше чем в темноте) но кпд слишком мелкий. Пара ледок 12-15 ватт на растиху будет в самый раз до самой высадки Можешь особо не вкладываться в них. Бери самые дешевые, чисто на досвет пойдет. 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 033 Опубликовано: 23 апреля, 2024 @X720 можна всіми ціма лампами світити спокійно. Хоча канєшно саме такі ледки не найкращий варіант т.к світло розсіюється сильно. Але для розсади на декілька тижнів піде. просто вкручуй все що є під рукою. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 748 Опубликовано: 23 апреля, 2024 Нє ну це не серйозно. На одну рослинку, 10w лед лампочку тре. Це оптимально на перших 2 тижнях. Сама розсада не втягне більше. 3 часа назад, GG19876 сказал: можна всіми ціма лампами світити спокійно та можна і *уя лєску прив'язати) Але якщо робити, то робити хочаб мінімально з умом. Бо той вінігрєт з ламп різного спектру нічо доброго не обіцяє)) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 033 Опубликовано: 23 апреля, 2024 8 хвилин тому, ХаПаZz сказав: Нє ну це не серйозно. На одну рослинку, 10w лед лампочку тре. Це оптимально на перших 2 тижнях. Сама розсада не втягне більше. та можна і *уя лєску прив'язати) Але якщо робити, то робити хочаб мінімально з умом. Бо той вінігрєт з ламп різного спектру нічо доброго не обіцяє)) так а де вінегрет ? Це просто лед лампочки філаментного типу, всі теплий білий 3000к. З 110 лм \вт. якщо додати відбивачі світла то можна розсаду виростити, хоч і не оптимально. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 033 Опубликовано: 23 апреля, 2024 Але так, краще пошукати звичайні, тут я згоден. Але і ці теж не завадять поруч. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 748 Опубликовано: 23 апреля, 2024 9 минут назад, GG19876 сказал: так а де вінегрет ? Це просто лед лампочки філаментного типу, всі теплий білий 3000к. З 110 лм \вт. Та, я щось дивлюся на це все і не вкурюю. Чи то там лед чи там розжарювання. Відвик якось від непопулярних рішень. Я на це дивлюся по своєму. Звісно як грошей нема то и на безрыбьи рак рыба) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 033 Опубликовано: 23 апреля, 2024 3 хвилини тому, ХаПаZz сказав: Та, я щось дивлюся на це все і не вкурюю. Чи то там лед чи там розжарювання. Відвик якось від непопулярних рішень. Я на це дивлюся по своєму. Звісно як грошей нема то и на безрыбьи рак рыба) ледка це. Просто філаментного типу. Їх призначення - світити в кришталевих люстрах які раніше використовувалися з лампами розжарювання. Фішка в тому щоб кришталики відблискували, з звичайними ледками так не канає. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 748 Опубликовано: 24 апреля, 2024 21 час назад, GG19876 сказал: ледка це. Просто філаментного типу. я вже придивився, але все одно мало) 21 час назад, GG19876 сказал: Фішка в тому щоб кришталики відблискували, з звичайними ледками так не канає. я раніше не звертав уваги на ці ноухау як то кажуть "папоротник" влаштовував)) Правда думав, що там якась нить накалу з трансформатором, а по суті це нанесені світлодіоди на прозору скляну підложку. Симпатично "тепло" і гарно дивляться на чорних дротах з цоколями) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
X720 968
Вітаю. Підкажіть, чи можна чимось з цього підсвітити розсаду перед аутом? В планах зробити невеличку коробку, де б трохи підросли рослини до потепління.
Поделиться сообщением
9 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас