Louvre 558 Опубликовано: 8 ноября, 2024 Смачного диму) З харвестом! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rastafaf 2 497 Опубликовано: 10 ноября, 2024 Присоединяюсь, с Харвом, бро! Интересный репорт 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 27 декабря, 2024 Вітаю! Поки на перерві від купіння місяць. Але перед новим роком обов'язково покур'ю) Якраз на чисту тягу і смоук репорт оформлю) Всіх з наступаючим! 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 30 декабря, 2024 (изменено) Ітак, почнемо від позицій бро @OldKyivHills El Curandero - вийшла "мощною" дудкою). По накуру топ. По смаку: відчуваються гашишні і земельні(?) ноти Єдиний сорт, після покуру якого в мене виникала гіпертривожність, хоча не впевнений що це зв'язано. На стадії світіння виділяє ледь відчутних запах - підійде для стелс грову. Cthulhu Cush - мій фаворит цього сезону. Може якщо не по потужності накура, то за смаком - точно. Дуже ароматна Марічка. Присутні нотки мускату і цитруса. На відміну від Курандеро дуже сильно пахне на стадії цвітіння. Я думаю що обидва сорти не дуже вибагливі в догляді, підійдуть новачкам я можуть пробачати помилки гроверу. Як приклад, моя Ктулху, яка повністю була затоплена водою, в рослини згнило коріння, але вона вижила і порадувала врожаєм) Ще раз дякую @OldKyivHillsза надану можливість скуштувати ці смаколики) і за бонуси також велике дякую Далі буде) Изменено 30 декабря, 2024 пользователем X720 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 676 Опубликовано: 30 декабря, 2024 4 часа назад, X720 сказал: Ітак, почнемо від позицій бро @OldKyivHills El Curandero - вийшла "мощною" дудкою). По накуру топ. По смаку: відчуваються гашишні і земельні(?) ноти Єдиний сорт, після покуру якого в мене виникала гіпертривожність, хоча не впевнений що це зв'язано. На стадії світіння виділяє ледь відчутних запах - підійде для стелс грову. Cthulhu Cush - мій фаворит цього сезону. Може якщо не по потужності накура, то за смаком - точно. Дуже ароматна Марічка. Присутні нотки мускату і цитруса. На відміну від Курандеро дуже сильно пахне на стадії цвітіння. Я думаю що обидва сорти не дуже вибагливі в догляді, підійдуть новачкам я можуть пробачати помилки гроверу. Як приклад, моя Ктулху, яка повністю була затоплена водою, в рослини згнило коріння, але вона вижила і порадувала врожаєм) Ще раз дякую @OldKyivHillsза надану можливість скуштувати ці смаколики) і за бонуси також велике дякую Далі буде) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 11 января (изменено) Продовжимо: Позиції від бро @sim Pineapple express auto - дуже смачна Марічка, скурилась вже дуже давно, але спогади тільки хороші) Афган Куш - в мене вийшла цікава історія з цим сортом, адже рослини були як авто, так і ранніками) По смаковим якостям не можу виділити виразні нотки. Стандартна Марічка, накурює на рівні. З плюсів - ранній період зацвітання, і доволі непогані розміри. Дякую бро за підгони, планую звернутися до тебе ближче до сезону за автіками) Изменено 11 января пользователем X720 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 421 Опубликовано: 11 января 1 час назад, X720 сказал: Дякую бро за підгони, планую звернутися до тебе ближче до сезону за автівками) Звертайся Бро, вчора добавив 6 сортів фото фем у тему, 3 індюшних і 3 сативних. Очікуються поповнення авто фемок, також СБД сортів і можливо імпортних. 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения