X720 969 Опубликовано: 17 июля, 2024 EL Curandero 80 ДВК 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 17 июля, 2024 Cthulhu cush 76 ДВК На одній шкідники пошкодили верхівку. Вийшло як топпінг) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 17 июля, 2024 Пересаджена авган куш авто , Чи раннік, чи то фотік, хз як її називати 90 ДВК Те саме насіння, але 34 ДВК наблюдаю, статі поки що не видно 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 859 Опубликовано: 17 июля, 2024 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 18 июля, 2024 12 часов назад, X720 сказал: Пересаджена авган куш авто , Чи раннік, чи то фотік, хз як її називати 90 ДВК Можливо при пакуванні насіння раніка мікс упаковано помилково, за авто афган вже раніше мені відписували що норма стать показали, але потрібно щоб відписали хто отримав авто афган у бонус як у них з проявом авто. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 25 июля, 2024 Одну з ктулху відправив на квіт і прибрав майже всі великі лопухи 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 306 Опубликовано: 25 июля, 2024 3 минуты назад, X720 сказал: Одну з ктулху відправив на квіт і прибрав майже всі великі лопухи За який час зацвіла? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 25 июля, 2024 27 минут назад, Сын-Джа сказал: За який час зацвіла? 7 днів 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 859 Опубликовано: 25 июля, 2024 6 часов назад, X720 сказал: 7 днів Швидко зацвіла бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 26 июля, 2024 Зайшов подивитись на ктулху, котру вважав мертвою, аж ні, вона жива 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 28 июля, 2024 2 афган куш авто (?) в бегах виявились мужиками. Залишилась одна дівчинка, здорова, пересаджена І два екземпляри у відкритому грунті по 43 ДВК. На одній розгледів дівчину, на іншій поки що ні. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 28 июля, 2024 Одна з el Curandero теж переведена на квіт. Різниця між переводом з ктулху, про котру писав вище - 5 днів. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 28 июля, 2024 А ну із хороших новин на останній із крестів розгледів стать. Всі 3 дівчинки. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 607 Опубликовано: 28 июля, 2024 3 минуты назад, X720 сказал: 2 афган куш авто (?) в бегах виявились мужиками. Буває і таке, бо то не автофем) У авторегуляра так і повинно бути. Лотерея) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 28 июля, 2024 Только что, Louvre сказал: Буває і таке, бо то не автофем) У авторегуляра так і повинно бути. Лотерея) Та тут зрозуміло, просто питання в тому, що це авто, чи що?) бо в мене там екземпляр є з цієї ж партії - якому 100 днів і котрий так і не зацвів ще. Так от мені все ж таки цікаво, це просто збій в генетиці, чи переплутали просто насіння. Я от все чекаю, що може хтось відпише, хто також садив ці авган куш авто регули від бро @sim Але от поки шось ніхто не відписує 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 28 июля, 2024 10 минут назад, X720 сказал: Та тут зрозуміло, просто питання в тому, що це авто, чи що?) бо в мене там екземпляр є з цієї ж партії - якому 100 днів і котрий так і не зацвів ще. Так от мені все ж таки цікаво, це просто збій в генетиці, чи переплутали просто насіння. Я от все чекаю, що може хтось відпише, хто також садив ці авган куш авто регули від бро @sim Але от поки шось ніхто не відписує Бро, спираюсь на те що попутав насіння, так як при упаковках замовлень були авто і ранніки регулярні у бонус, які давав до кожного замовлення та роздачі. На жаль не всі на форумі можуть відписувати, мені пишуть що їхні повідомлення не появляються у темі, можливо і у цій темі схожа проблема. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 607 Опубликовано: 28 июля, 2024 Завжди вважав, що авторегуляр повинен переходити на цвіт, як фотоперіод. Тобто на мою думку повинно зацвісти, коли день зменшиться і сонце поверне на осінь. Але, можливо, я помилився) Ну, люди с більшим досвідом, підкажуть врешті-решт. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 28 июля, 2024 4 минуты назад, sim сказал: Бро, спираюсь на те що попутав насіння, так як при упаковках замовлень були авто і ранніки регулярні у бонус, які давав до кожного замовлення та роздачі. Так а хіба оці півні у бегах не повноцінно цвітуть? Чи як це в мужиків відбувається, Я не знаю. Хіба якщо це прям раннік, то він би оце так в кінці липня міг заквісти? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 28 июля, 2024 1 минуту назад, X720 сказал: Так а хіба оці півні у бегах не повноцінно цвітуть? Чи як це в мужиків відбувається, Я не знаю. Хіба якщо це прям раннік, то він би оце так в кінці липня міг заквісти? Так Бро, раннік мікс регулярний з 20 липня приблизно починає переходити на цвіт, залежить від регіону. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 28 июля, 2024 14 минут назад, Louvre сказал: Завжди вважав, що авторегуляр повинен переходити на цвіт, як фотоперіод. Тобто на мою думку повинно зацвісти, коли день зменшиться і сонце поверне на осінь. Але, можливо, я помилився) Ну, люди с більшим досвідом, підкажуть врешті-решт. Бро, регуляр це коли чоловічі та жіночі рослини з насіння, приблизно 50 - 50, в основному 70% жіночих 30% чоловічих, буває і навпаки. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 213 Опубликовано: 28 июля, 2024 2 часа назад, Louvre сказал: Завжди вважав, що авторегуляр повинен переходити на цвіт, як фотоперіод. Тобто на мою думку повинно зацвісти, коли день зменшиться і сонце поверне на осінь. Але, можливо, я помилився) Ну, люди с більшим досвідом, підкажуть врешті-решт. Та не бро,авто рег.,ведет себя как обычный автик,с той лишь разницей,шо может вылезти мужское растение(посконь).Принято считать,шо мужики проявляют пол,чуть раньше девок. 2 часа назад, X720 сказал: Так а хіба оці півні у бегах не повноцінно цвітуть? Чи як це в мужиків відбувається, Я не знаю. Хіба якщо це прям раннік, то він би оце так в кінці липня міг заквісти? Тут прям путаница какая то,с этими семками.Тот куст,которому 100 дней,явно не автик,а причину(сбой генетики или ошибочно втюханый ранник)ты узнаешь через несколько дней.Если девки,которым по 43 дня,не зацветут,то вся эта пачка ранники,ведь автики как не крути,в течении 35-50 дней обязаны зацвести. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 969 Опубликовано: 28 июля, 2024 4 часа назад, sim сказал: Так Бро, раннік мікс регулярний з 20 липня приблизно починає переходити на цвіт, залежить від регіону. Але тоді чому деякі представники в мене заквітла через 45 днів на початку літа? Там була дівчинка і півень. В цьому пості є повідомлення від 2 червня. Там дівчина починає квітнути. Нажаль там місце було таке собі і на 3 тижні цвіту її хтось спиздив, тому я про неї і не підписував, бо і забув Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 607 Опубликовано: 28 июля, 2024 6 часов назад, sim сказал: Бро, регуляр це коли чоловічі та жіночі рослини з насіння, приблизно 50 - 50, в основному 70% жіночих 30% чоловічих, буває і навпаки. Так, це я поняв про регуляр) А що таке авторегуляр? Він зацвітає, як автофем не зважаючи на фотоперіод 12/12 тільки при цьому можуть бути чоловічі і жіночі - вірно зрозумів чи ні?) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 607 Опубликовано: 28 июля, 2024 3 часа назад, Хотабыч сказал: Та не бро,авто рег.,ведет себя как обычный автик,с той лишь разницей,шо может вылезти мужское растение(посконь).Принято считать,шо мужики проявляют пол,чуть раньше девок. То есть авторегуляры зацветают без привязки к фотопериоду 12/12, но в отличии от автофемов могут быть кусты, как мужские так и женские. Я всё правильно понял? Режим 12 на 12 для них пофиг? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 28 июля, 2024 9 минут назад, Louvre сказал: авторегуляры зацветают без привязки к фотопериоду 12/12, но в отличии от автофемов могут быть кусты, как мужские так и женские. Я всё правильно понял? Режим 12 на 12 для них пофиг? Все вірно Бро. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения