Перейти к публикации
  • 0

Нужен совет по декарбоксилированию.

Вопрос

Шановні пані та панове потрібна Ваша порада.
У мене кішка захворіла, можна сказати вже двома лапами в могилі, дохопила якусь заразу у ветклінеці. Перестала їсти, хочу декарбоксилювати гашиш щоб дати їй усередину. Для підняття апетиту. Мені потрібно знати скільки часу і за якої температури проходить дана процедура? Заздалегідь велике спасибі шановні! Слава Україні !!!

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

@Аспара  оптимально +/- 100С але не більше 120С і протягом 30-40хв. Тут питання полягає більше в дозуванні, яке потрібно визначити в міліграмах на вагу тіла. Щоб не нашкодити ще більше

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
22 минуты назад, Warming сказал:

@Аспара  оптимально +/- 100С, но не более 120С и в течение 30-40мин. Здесь вопрос заключается больше в дозировке, которую нужно определить в миллиграммах по весу тела. Чтобы не навредить еще больше

Велике спасибі Бро. Дай тобі Бог міцного здоров'я та душевної рівноваги! Дозу визначатиму з методики Ріка Сімпсона для онко хворих, він рекомендував починати з розміру рисового зерна, думаю почати з чверті сірникової головки, гашиш забійний сам по собі.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
25 минут назад, Warming сказал:

Щоб не нашкодити ще більше

Зі слів ветеренара вона вже не желець, це наш останній шанс надії. Україна не здається проклятому ворогові і ми з кішкою наслідуємо її приклад ! :rasta_peace:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Бро, а зачем же психотропы?   дай ей КБД масла и не изобретай велосипед. Его раковым больним дают для снижения боли, стимуляции аппетита, уменьшения рвотных позывов  и т.д

А то кошка заторчит только, и не факт что так разбудишь аппетит.  Все таки психотропы. 

• Like +1 2

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0

Собак, кішок і т.д. ТГК гребе потужно

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
23 минуты назад, boyarskiy сказал:

Бро, а зачем же психотропы?   дай ей КБД масла и не изобретай велосипед. Его раковым больним дают для снижения боли, стимуляции аппетита, уменьшения рвотных позывов  и т.д

А то кошка заторчит только, и не факт что так разбудишь аппетит.  Все таки психотропы. 

Понимаешь Бро, я даже сейчас 1 доллар не поставлю что она проживет 2-3   дня , КБД масла нет , гашиш есть , решение нужно принимать быстро . Боль ТГК не снимает , проверенно , черт лысый меня дернул один раз дунуть когда болит зуб , ощущения ещё те , хотя может тут индивидуально . ))) А вот стимуляция аппетита то что нам сейчас нужно . И если ей суждено Джа душу отдать в ближайшие день -два , то пусть это под кайфом сделает , мне так будет спокойней, но в любом случае мы не сдаёмся  ... Борітеся — поборете ! Шевченко. Т.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0

аккуратней с запахом, я однажды декарбоксилировал шишку в квартире, воняло аж на лестнице и это с включённой вытяжкой

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Аспара сказал:

знати скільки часу і за якої температури

Screenshot_2024-05-09-21-41-22-392_com.android.chrome.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

У кошек почки слабое место из того, что люди их чаще как попало кормят и воду дают слишком богатую солями карбонатов. Шишку он хочет кошке, что бы бедолага еще больше промучилась.  Для стимуляции аппетита колют витамин б-12 в холку.  Кормят из шприца смесями.  Антибиотик ей вколоть нужно. Цифтриаксон. Но колоть нужно   2 раза в день в паре с б-12.   Слюни капают? сколько лет кошке?

Изменено пользователем ХаПаZz
  • Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0

Тримайся бро, сам досі переживаю подібну ситуацію, врачі навіть дали канна масло, але.......:upset:реву кожного дня.

Поделиться сообщением

• 0
В 09.05.2024 в 14:07, Аспара сказал:

дохопила якусь заразу у ветклінеці

Так а діагноз є? від чого ти плануєш лікувати її ТГК?

В 09.05.2024 в 15:10, Аспара сказал:

Зі слів ветеренара вона вже не желець

Це з цієї клініки? я б порадив звернутись до інших фахівців і все ж таки визначити причину недугу.

В 09.05.2024 в 14:07, Аспара сказал:

Перестала їсти

Роблять узі та різні аналізи щоб дізнатися причину. Та якщо у моєї починаються проблеми з травленням даю Malt-soft Gimcat Extra - якщо котик щось з'їв не те, проблеми з виведеням шерсті і тд. часто допомагає у подібних випадках коли зникає апетит.  Розумію ти переживаєш, та з того що ти написав вище взагалі нічого не зрозуміло.

Є така думка, що для тварин вживання mj як катування, бо починаються галюни, а вони не розуміють що це через те що вони щось з'їли і загалом це тортури і знущання. Тому я для такаго способу лікування також дуже обережно відносився б. трава не панацея.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
В 10.05.2024 в 18:55, CannabisDoomOcculta сказал:

Так а діагноз є?

та він так лікувати хоче...

В 10.05.2024 в 18:55, CannabisDoomOcculta сказал:

Є така думка, що для тварин вживання mj як катування

Я тобі скажу, в мене 3 кота і лише 1 кіт проявляє інтерес до  марьки. Ну чисто в боксі полазить і листя понадкушує. Періодично проситься в бокс. Як наїсться то, краще спить, заспокоюється і взагалі добре виглядає. Але це сире листя з хлорофілом, то трохи інше. В сирому вигляді ефект інакший.

• Like +1 3

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
В 09.05.2024 в 17:07, Аспара сказав:

Шановні пані та панове потрібна Ваша порада.
У мене кішка захворіла, можна сказати вже двома лапами в могилі, дохопила якусь заразу у ветклінеці. Перестала їсти, хочу декарбоксилювати гашиш щоб дати їй усередину. Для підняття апетиту. Мені потрібно знати скільки часу і за якої температури проходить дана процедура? Заздалегідь велике спасибі шановні! Слава Україні !!!

Бро,береш коте і їдеш по інших клініках. Мого піздюка одні коновали одразу приговорили ще коли воно котеням було - знайшов мале,майже подихало. Поїхав до нормального ветеринара - зараз 5.5 кг котячого нахабного щасття.

Їдь по лікарях!

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
В 11.05.2024 в 16:19, ХаПаZz сказал:

Я тобі скажу, в мене 3 кота і лише 1 кіт проявляє інтерес до  марьки.

У домашніх умовах більшість котиків прояляють інтерес до наших квітів, так як вони бачать що люди приділяють цим рослинам багато уваги.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 27.05.2024 в 17:51, CannabisDoomOcculta сказал:

У домашніх умовах більшість котиків прояляють інтерес до наших квітів, так як вони бачать що люди приділяють цим рослинам багато уваги

Ну от і кажу,  всі то бачать, а лише 1ому то інколи треба))

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...