Яр13 827 Опубликовано: 18 мая Вітаю бро та сіс , дружина хоче посадити огірків до мене в бокс) , є залишок зарядженого кокосу на ньому і буде рости , питання такі : - чи підійдуть огіркам добрива для расти ( в мене двох компонентне coco kit від флора гровінг ) ? - чи підійдуть для кокосу добрива для огірків з садового магазину ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 синоптик 4 695 Опубликовано: 18 мая (изменено) 3 часа назад, Яр13 сказал: чи підійдуть для кокосу добрива для огірків з садового магазину так, ось наприклад це 3 часа назад, Яр13 сказал: чи підійдуть огіркам добрива для расти ( в мене двох компонентне coco kit від флора гровінг ) ? так ,якщо з NPK калькулятором товаришуєш, огірки полюбляють більше азота і калію,NPK співвідношення для різних стадій краще подивитись на форумах гідропонікі Изменено 18 мая пользователем синоптик 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 14 064 Опубликовано: 18 мая Огурцы ахуеют от твоей щедрости) 1 6 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 18 мая 15 хвилин тому, MrHaze сказав: Огурцы ахуеют от твоей щедрости) Бро , я надіявся що ти напишеш що підходять звичайні огіркові добрива 🤣 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 14 064 Опубликовано: 18 мая 16 минут назад, Яр13 сказал: Бро , я надіявся що ти напишеш що підходять звичайні огіркові добрива 🤣 Еслиб на земле то да... а на кокосе нужны комплексные 2 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 18 мая 17 хвилин тому, MrHaze сказав: Еслиб на земле то да... а на кокосе нужны комплексные Може , поливати огірки дренажем від растішок ? 500-600ппм , можна розвести трохі на початку 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 boyarskiy 7 343 Опубликовано: 18 мая да начни просто, а там будет видно, чего просят. Того и добавишь) и запасись парой пакетиков Плантафола. Его дают по листу. Огурци очень хорошо принимают листовую подкормку) 3 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Loko 9 Опубликовано: 18 мая 1 hour ago, Яр13 said: Вітаю бро та сіс , дружина хоче посадити огірків до мене в бокс) , є залишок зарядженого кокосу на ньому і буде рости , питання такі : - чи підійдуть огіркам добрива для расти ( в мене двох компонентне coco kit від флора гровінг ) ? - чи підійдуть для кокосу добрива для огірків з садового магазину ? Кокосій 60%, грунт 20%, перліт 20%. На TriPart від TA та на їх таблицях політ нормальний. Іноді як залишаеться розчин від конопель для обризкування, то даю по розсаді теж. Завтра поїдуть на дачу жити. П.С. Хочу на зиму окремий бокс для огірка та томата черрі на двох, питання тільки з опиленням. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 14 064 Опубликовано: 18 мая 34 минуты назад, Яр13 сказал: Може , поливати огірки дренажем від растішок ? 500-600ппм , можна розвести трохі на початку Попробуй 1 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 18 мая 19 хвилин тому, boyarskiy сказав: да начни просто, а там будет видно, чего просят. Того и добавишь) и запасись парой пакетиков Плантафола. Его дают по листу. Огурци очень хорошо принимают листовую подкормку) Плантафол+ вже є ) , бачив що ти користуєшся і рекомендуєш його . Так десь і подумав , якщо що то по листу орієнтуватись 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 19 мая 13 години тому, синоптик сказав: так, ось наприклад це так ,якщо з NPK калькулятором товаришуєш, огірки полюбляють більше азота і калію,NPK співвідношення для різних стадій краще подивитись на форумах гідропонікі Оце ти бро підсобив , дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 19 мая 15 годин тому, Loko сказав: питання тільки з опиленням 3 години тому, VladIsLove сказав: Я кисточкой опылял вручную когда-то помидоры в индоре, и клубнику тоже) Так ніби є огірки тепличні , які чи то самозапилюються чи щось таке 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 19 мая 4 години тому, VladIsLove сказав: С точки зрения места подумай бро, огурцам надо места не мало и света им нужно в меру. Я сам хочу и помидоры черри попробовать на кокосе, а огурцы по идее будут места занимать ого-го, ну и подвязывать надо будет) Пока что знаю только что салаты растут на кокосе, укроп петрушка норм, перец. Остальное думаю тоже, хотя капуста которая за 55 дней доходит почему-то не росла у знакомого Мені самому не дуже хочеться , але . Це буде експеримент , думаю натягнути між стійками дріт і по ньому заплітати огірки думаю не більше 2 штук , якраз буде менше світла . З місцем все просто - якщо не вистачатиме , буде без огірків ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Loko 9 Опубликовано: 20 мая On 5/19/2024 at 7:45 AM, VladIsLove said: Я кисточкой опылял вручную когда-то помидоры в индоре, и клубнику тоже) І як зав'язь на томатах та плоди? Мені дружаня у якого багато теплиць, поїздив по вухам, шо там треба з бубном танцювати, щоб опилення пройшло. Температура, вологіть та інше грают велику роль 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 827 Опубликовано: 20 мая 1 година тому, Loko сказав: І як зав'язь на томатах та плоди? Мені дружаня у якого багато теплиць, поїздив по вухам, шо там треба з бубном танцювати, щоб опилення пройшло. Температура, вологіть та інше грают велику роль А для чого бро ? Якщо є самозапильні гібриди , думається мені що і томати такі є 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Яр13 827
Вітаю бро та сіс , дружина хоче посадити огірків до мене в бокс) , є залишок зарядженого кокосу на ньому і буде рости , питання такі :
- чи підійдуть огіркам добрива для расти ( в мене двох компонентне coco kit від флора гровінг ) ?
- чи підійдуть для кокосу добрива для огірків з садового магазину ?
Поделиться сообщением
14 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас