Перейти к публикации

Другий гров - кокос , квантум борд , авти Gelato/ Mint jelly від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

4 получения фемок.

ОБРАБОТКА ГИББЕРЕЛЛИНОВОЙ КИСЛОТОЙ

Выберите лучшее женское растение и опрыскайте его (сперва под листьями, потом сверху). Это следует делать за 2 недели до перевода на цветение. Начинать также следует с женских семян/клонов. НЕ КУРИТЕ ШИШКИ ОБРАБОТАННЫЕ, ГИББЕРЕЛЛИНОВОЙ КИСЛОТОЙ! Опрыскайте растение снова, через 2 недели и переведите на 12/12 освещение. Это растение «огермиться» и опылит себя и всех присутствующих дам. Оно не произведёт много пыльцы, как чистый самец, поэтому и семян будет меньше. Однако, эти семена будут 100% женскими.

• Like +1 1

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Вітаю друзі, день 39/40

Температура 21-25° вологість 55-70%

Режим 16/8

Світло 130w 

Потихеньку піднімаю ппм компоту , останній полив 750ппм пш6 без стімів , дренаж 400-420 пш6.5 - апетит  є , кущі ще підросли і  починають зацвітати . Але знову проблеми з бором , на цей раз вологість і і поливи в нормі - я хз що думати . Мене турбує пш дренажу 6.5 чітко у обох , чи не може бути що через такий пш не засвоюється бор ? 

Сьогодні дав по листу бор 1гр/1л . 

Фото вчорашні , сьогодні не фоткав але кущі виглядають гірше(

IMG_20240924_233153578.jpg

IMG_20240924_233215336.jpg

IMG_20240924_233846270.jpg

IMG_20240924_233855090.jpg

• Like +1 8

Поделиться сообщением

@Яр13   КУСТЫ  больщие а в дренаже всего 420 ррм растиШки голодные вот и лезут по этому недостатки

• Like +1 2

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

3 минуты назад, kostia сказал:

@Яр13   КУСТЫ  больщие а в дренаже всего 420 ррм растиШки голодные вот и лезут по этому недостатки

Піднімаю поступово , зрозумів збільшу 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

День 41/42

Температура 21-25° , вологість 55-70% 

Режим 16/8 Світло 150w 

Привіт брази 

поливи : позавчора 850ппм без стімів пш6 дренаж 450-460 пш6.5  , вчора 900ппм пш6 дренаж 500-520 пш 6.5 , сьогодні думаю закалатати 1000ппм 

Кущі підросли ще трохи не зважаючи на стрес а стрес вони отримали добрячий , чесно кажучи хочеться вже сказати "горшочок не вари" 😁 в сенсі не рости) . Ще питання : це  ще передцвіт , чи можна рахувати дні цвіту ? І ще , може їм дати в мінімальному дозуванні Бор , в профілактичних цілях ? 

IMG_20240927_081708104.jpg

IMG_20240927_081909007.jpg

IMG_20240927_082207849.jpg

IMG_20240927_082222807.jpg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

12 минут назад, Яр13 сказал:

Ще питання : це  ще передцвіт , чи можна рахувати дні цвіту ?

ну да, уже вполне понятные завязи) можешь начинать отсчет смело.

13 минут назад, Яр13 сказал:

І ще , може їм дати в мінімальному дозуванні Бор , в профілактичних цілях ?

на сколько я знаю, бор дают до цветения, тем самым его стимулируя.  Он как бы добавляет больше цветов) точек роста хз как описать
Но если с последней обработки прошло 10 дней, то он точно не навредит, как вторая обработка.  Однако, я б уже делал пол дозы. Ну или уже ничего не делал

16 минут назад, Яр13 сказал:

горшочок не вари" 😁

ну бро, еще см 15 думаю будет

• Like +1 2

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

2 минуты назад, boyarskiy сказал:

ну бро, еще см 15 думаю будет

Блін , я думав в 5 літрах вони не будуть рости великими) 

5 минут назад, boyarskiy сказал:

Но если с последней обработки прошло 10 дней, то он точно не навредит, как вторая обработка.  Однако, я б уже делал пол дозы

Ще не пройшло  , понаблюдаю і поки давати значить не буду .  Маю канабіоген дельта9 , пару тижнів назад я вже давав його їм під корінь , може по листу обробити ?

Поделиться сообщением

31 минуту назад, Яр13 сказал:

Маю канабіоген дельта9 , пару тижнів назад я вже давав його їм під корінь , може по листу обробити ?

не приходилось юзать) даже не вникал что такое. Не подскажу

• Like +1 1

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

Все не як недоходять руки пофоткати що вийшло з бхо , а вийшло на момент зважування 3.4грама(пергамент зважений але не фотканий -1.1гр) , якась кількість звичайно  вже скурена) . Цього разу змивав на роботі в нічну зміну) як виявилось самий без палєвний варіант 😁 бо минулого року робив це вдома за хатою  і сусіди сильно напряглися через запах газу ) .

Емальованої посуди ніякої не мав , тому було вирішено змивати в пластмасову миску застелену просиліконеним пергаментом , а миска в ємність з проточною гарячою водою , в загальному все вийшло без ексцесів , залишкі на пергаменті я вимастив перетертою шишкою і отримав ще пятку таких собі казинаків . На цих 190гр листя пішло 5 балонів нюпорта ., до речі минулого року використовував газ сторм Кінг і він був реально смердючий а цей суб'єктивно майже не мав запаху одорантів , але можливо мені тільки так здається 

@синоптик ти був правий на рахунок екстрактора(в тебе глаз алмаз бро)  , 50гр туда входить якщо не трамбувати, перевірив що якщо піздець як плотно застукати то можна вмістити в районі 80гр , але я розділив ці 190гр на 3 змива - вийшло ніби норм , я ще собі думаю що минулого разу листя було погано перетерте а на цей раз я перебив все в пиль і таким чином його можна більше вмістити , напевно)

IMG_20240923_225847093.jpg

IMG_20240923_231027246.jpg

IMG_20240927_153838931.jpg

IMG_20240927_153812530.jpg

IMG_20240927_153738984.jpg

IMG_20240927_172821542.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

День 45 , 4 день цвіту

Температура 21-26° , вологість 60-70%

Режим 16/8 . Світло 100w квантум борд і 2х50w коб лед 

По харчуванню :

1070ппм пш6 без стімів дренаж 740-760ппм пш 6.3 +/- 

1080ппм пш6 без стімів дренаж 780-1100ппм пш6.2 +/-

Бачу підгорівші кінці на листі , може трохи зменшити кампот чи тримати далі ? Але чесно кажучи після всіх проблем на багатьох листках є "підгорілі" місця і зараз взагалі не зрозуміти чи це вже було чи це лізе нова проблема , в загальному кущі виглядають нормально)

Підрізав пару листків і почистив мінімально низи , листя загортаю так щоб середина куща продувалася і освітлювалася , вентилятори у мене підвішені над дівчатами і дують зверху вниз. Все забуваю написати про запахи , пахнуть сильно) Гелато фруктово солодким ням ням , а Мінт Джелі  як мятні цукерки реально ну і травой пахтять досить палівно . 

Похолодало знатно , в приміщенні де гровлю 18 -19° в бокс повісив інфрачервону керамічну лампу на 75w на постійну основу що дає 21-22° коли у дівчат ніч , є ще одна така - повішу як похолодає більше , вони були куплені на заміну 150wатної яка при перевірці почала диміти і була забракована . В підсумку - я гровлю поки є електрика , або поки не прийде повістка , але в любому випадку трава на зиму є) 

Фото вчорашні до підрізки) 

IMG_20240929_234420791.jpg

IMG_20240929_234438257.jpg

IMG_20240929_234518917.jpg

IMG_20240929_234539860.jpg

• Like +1 11

Поделиться сообщением

В 30.09.2024 в 19:23, Яр13 сказал:

День 45 , 4 день цвіту

Температура 21-26° , вологість 60-70%

Режим 16/8 . Світло 100w квантум борд і 2х50w коб лед 

По харчуванню :

1070ппм пш6 без стімів дренаж 740-760ппм пш 6.3 +/- 

1080ппм пш6 без стімів дренаж 780-1100ппм пш6.2 +/-

Бачу підгорівші кінці на листі , може трохи зменшити кампот чи тримати далі ? Але чесно кажучи після всіх проблем на багатьох листках є "підгорілі" місця і зараз взагалі не зрозуміти чи це вже було чи це лізе нова проблема , в загальному кущі виглядають нормально)

Підрізав пару листків і почистив мінімально низи , листя загортаю так щоб середина куща продувалася і освітлювалася , вентилятори у мене підвішені над дівчатами і дують зверху вниз. Все забуваю написати про запахи , пахнуть сильно) Гелато фруктово солодким ням ням , а Мінт Джелі  як мятні цукерки реально ну і травой пахтять досить палівно . 

Похолодало знатно , в приміщенні де гровлю 18 -19° в бокс повісив інфрачервону керамічну лампу на 75w на постійну основу що дає 21-22° коли у дівчат ніч , є ще одна така - повішу як похолодає більше , вони були куплені на заміну 150wатної яка при перевірці почала диміти і була забракована . В підсумку - я гровлю поки є електрика , або поки не прийде повістка , але в любому випадку трава на зиму є) 

Фото вчорашні до підрізки) 

IMG_20240929_234420791.jpg

IMG_20240929_234438257.jpg

IMG_20240929_234518917.jpg

IMG_20240929_234539860.jpg

Бро, а чего ты им швази не делаешь, это очень облегчит их рост?

Поделиться сообщением

1 час назад, LeSt сказал:

Бро, а чего ты им швази не делаешь, это очень облегчит их рост?

Та якось не думав про швазі , було багато проблем на везі , потім довго зацвітала і зараз як зацвіла не хочеться їх знову в ступор вводити . Я по трохи підрізаю майже кожен день , але є бажання зараз підрізати трохи сильніше .

Ти що там бро , бхо робив ?

Поделиться сообщением

1 час назад, Яр13 сказал:

Та якось не думав про швазі , було багато проблем на везі , потім довго зацвітала і зараз як зацвіла не хочеться їх знову в ступор вводити . Я по трохи підрізаю майже кожен день , але є бажання зараз підрізати трохи сильніше .

Ти що там бро , бхо робив ?

Еще нет, не хватило материала, потому что цилиндр взял слишком большой, чуть подкоплю и буду пробовать) Я тебе рекомендую хотя бы на 20й день сделать швази, они пару дней потупят и потом им легче будет)

Поделиться сообщением

1 минуту назад, LeSt сказал:

на 20й день сделать швази

Можна спробувати . Взагалі в мене є мегафол+ від Велагро , бомбіческа штука від стресу , раз по листу до обрізки і раз після - взагалі не затупить , але там азоту багато від нього вона пожене вверх , а в мене максимум ще є 10см запасу , так що не хочеться зараз його використовувати бро . Якщо погортаєш цей реп до початку то можна побачити скільки разів ці растіхі ловили проблеми , але даєш мегафол і раста живе далі , раджу купити є фасовка по 25мл здається і коштує до 50грн навіть менше напевно 

15 минут назад, LeSt сказал:

не хватило материала

Матеріал це шишкі чи листя ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Яр13 сказал:

Можна спробувати . Взагалі в мене є мегафол+ від Велагро , бомбіческа штука від стресу , раз по листу до обрізки і раз після - взагалі не затупить , але там азоту багато від нього вона пожене вверх , а в мене максимум ще є 10см запасу , так що не хочеться зараз його використовувати бро . Якщо погортаєш цей реп до початку то можна побачити скільки разів ці растіхі ловили проблеми , але даєш мегафол і раста живе далі , раджу купити є фасовка по 25мл здається і коштує до 50грн навіть менше напевно 

Мой рецепт от стресса промывка клинером шоб , второй полив калмагом с каннабустером или аминами и третий уже  удобрами) 

Поделиться сообщением

4 минуты назад, Яр13 сказал:

Матеріал це все разом, но у меня первый опыт в этом деле, взял нью порт, тест на зеркале прошел отлично, так что думаю он то что нужно, спасибо за рекомендацию)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, LeSt сказал:

Мой рецепт от стресса промывка клинером шоб , второй полив калмагом с каннабустером или аминами и третий уже  удобрами) 

Та да , буває треба і промити , але все одно візьми собі на замітку цей мегафол , це краще виводить зі стресу ніж канабіоген дельта9 чи Б52

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Яр13 сказал:

Та да , буває треба і промити , але все одно візьми собі на замітку цей мегафол , це краще виводить зі стресу ніж канабіоген дельта9 чи Б52

Это да,Спасибо за совет)  кстати по б52, его в первые недели перевода на цвет и цвета вообще нельзя юзать, потому что он не дает растишкам перейти на цвет, хз чего  так, но это личные наблюдения, + вычитал в паспорте к нему, это так на заметку)

Поделиться сообщением

Только что, LeSt сказал:

Это да,Спасибо за совет)  кстати по б52, его в первые недели перевода на цвет и цвета вообще нельзя юзать, потому что он не дает растишкам перейти на цвет, хз чего  так, но это личные наблюдения, + вычитал в паспорте к нему, это так на заметку)

Читав таке , але один бро на опиті казав що можна зразу як зацвіла . І ще , здається всі бустери пишуть з 2-3 тижня цвіту , але в минулому грові я давав по листу різні бустери і в перший тиждень і все цвіло і наросло норм .

В цьому грові я особливо і не давав по листу , спочатку трохі а потім постійні проблеми з бором були то я юзав в основному мегафол 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Яр13 сказал:

Читав таке , але один бро на опиті казав що можна зразу як зацвіла . І ще , здається всі бустери пишуть з 2-3 тижня цвіту , але в минулому грові я давав по листу різні бустери і в перший тиждень і все цвіло і наросло норм .

В цьому грові я особливо і не давав по листу , спочатку трохі а потім постійні проблеми з бором були то я юзав в основному мегафол 

Лично я сторониик по листу давать только калмагом, раза 3 за весь цикл веги, и 1 на цвете через неделю после 2-го швази, может консервативный подход, но бустеры онли под корень, т.к. в природе растение кроме как через корень, не потребляет бустеры, но это мое имхо. Исключение по листу препараты от вредителей, при необходимости.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

День 49 , 8 днів цвіту 

Температура 21-26° вологість 55-70%

Режим 16/8 , світло 100w + 2×50w 

По харчуванню: трохи зменшив ппм бо горіли кінці листя і почав заливати по 3л кожній , дренаж 1л з кожної . Останні два поливи як і раніше без стімів

1000ппм пш6, дренаж 1100 -1400ппм пш6

1010ппм пш6 дренаж 1200 -1500ппм пш6 

По дренажу , я так розумію що то не засол а "працює" корінева расти на стадії цвіту ? Позавчора обробив світчем .  По трохи підрізаю листя і недорозвинуті гілки , дівчата кущаться особливо Мінт Джелі , в загальному ніби все більш менш)

IMG_20241004_081916300.jpg

IMG_20241004_081936750.jpg

IMG_20241004_081724094.jpg

IMG_20241004_081804686.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Разом з тим бачу що декілька маківок ну ніяк не можуть нормально зацвісти , з обробки бором пройшло вже 10 днів , тому думаю ще раз обробити бором для додаткової стимуляції цвіту , або ще є така штука як "Зав'язь" від Велагро , оф сайт пише що це антистрес збагачений бором націлений на стимулювання процесів цвітіння та зав’язування плодів , може цим обробити ? 

IMG_20241004_083317125.jpg

IMG_20241004_083310438.jpg

IMG_20241003_081604935.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В мене на одній рослині джелатто таке було всі квітли гарно а одна гілочка  слабо відставала  ,але все визріло ,я на цьому якось не зациклювався

Поделиться сообщением

4 часа назад, СэрМюллех сказал:

В мене на одній рослині джелатто таке було всі квітли гарно а одна гілочка  слабо відставала  ,але все визріло ,я на цьому якось не зациклювався

На обох кущах є таких пару гілок , момент такий що самі нижні зав'язі на інших гілках пустили більше стігм чим ці маківки . Почитавши про дефіцит бору зрозумів що першими цю нестачу відчувають верха куща, а на фоні того що з бором були постійні проблеми в мені боряться два бажання - не зачіпати щоб не нашкодити і їбанути бором побачити що буде) . Наблюдаю за цими маківками від початку цвіту і вони ніби завмерли не пускають нових стігм  , так то гілок багато щось дай наросте , але питання з бором хотілося би закрити до кінця 

Поделиться сообщением

День 53 , 12 днів цвіту 

Температура 21-26° вологість 55-70%

Режим 16/8 , світло 100w + 2×50w 

Потихеньку підрізаю джунглі. Позавчора побачив що одна гілка почала в'янути , видимих пошкоджень немає - обробив антистресом "Зав'язь" від Велагро - на слідуючий день нічого не змінилося гілка ще більше всохлася , сьогодні зріжу і розріжу щоб побачити що з нею не так . 

Добрива тримав на рівні 1000ппм , після останньої підрізки трішки зменшив на пару днів бо бачу знову підгоряють кінці листя і місцями стігми на маківках .

1020ппм пш6 - дренаж 1380-1460ппм пш6

930ппм пш6 - дренаж 1400-1500ппм пш6

940ппм пш6 - дренаж 1420-1480ппм пш6

IMG_20241008_075709626.jpg

IMG_20241008_075602122.jpg

IMG_20241008_075807355.jpg

IMG_20241008_075306311.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...