Kaktuss 6 907 Опубликовано: 23 сентября 4 получения фемок. ОБРАБОТКА ГИББЕРЕЛЛИНОВОЙ КИСЛОТОЙ Выберите лучшее женское растение и опрыскайте его (сперва под листьями, потом сверху). Это следует делать за 2 недели до перевода на цветение. Начинать также следует с женских семян/клонов. НЕ КУРИТЕ ШИШКИ ОБРАБОТАННЫЕ, ГИББЕРЕЛЛИНОВОЙ КИСЛОТОЙ! Опрыскайте растение снова, через 2 недели и переведите на 12/12 освещение. Это растение «огермиться» и опылит себя и всех присутствующих дам. Оно не произведёт много пыльцы, как чистый самец, поэтому и семян будет меньше. Однако, эти семена будут 100% женскими. 1 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 25 сентября Вітаю друзі, день 39/40 Температура 21-25° вологість 55-70% Режим 16/8 Світло 130w Потихеньку піднімаю ппм компоту , останній полив 750ппм пш6 без стімів , дренаж 400-420 пш6.5 - апетит є , кущі ще підросли і починають зацвітати . Але знову проблеми з бором , на цей раз вологість і і поливи в нормі - я хз що думати . Мене турбує пш дренажу 6.5 чітко у обох , чи не може бути що через такий пш не засвоюється бор ? Сьогодні дав по листу бор 1гр/1л . Фото вчорашні , сьогодні не фоткав але кущі виглядають гірше( 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 317 Опубликовано: 25 сентября @Яр13 КУСТЫ больщие а в дренаже всего 420 ррм растиШки голодные вот и лезут по этому недостатки 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 25 сентября 3 минуты назад, kostia сказал: @Яр13 КУСТЫ больщие а в дренаже всего 420 ррм растиШки голодные вот и лезут по этому недостатки Піднімаю поступово , зрозумів збільшу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 27 сентября День 41/42 Температура 21-25° , вологість 55-70% Режим 16/8 Світло 150w Привіт брази поливи : позавчора 850ппм без стімів пш6 дренаж 450-460 пш6.5 , вчора 900ппм пш6 дренаж 500-520 пш 6.5 , сьогодні думаю закалатати 1000ппм Кущі підросли ще трохи не зважаючи на стрес а стрес вони отримали добрячий , чесно кажучи хочеться вже сказати "горшочок не вари" 😁 в сенсі не рости) . Ще питання : це ще передцвіт , чи можна рахувати дні цвіту ? І ще , може їм дати в мінімальному дозуванні Бор , в профілактичних цілях ? 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 441 Опубликовано: 27 сентября 12 минут назад, Яр13 сказал: Ще питання : це ще передцвіт , чи можна рахувати дні цвіту ? ну да, уже вполне понятные завязи) можешь начинать отсчет смело. 13 минут назад, Яр13 сказал: І ще , може їм дати в мінімальному дозуванні Бор , в профілактичних цілях ? на сколько я знаю, бор дают до цветения, тем самым его стимулируя. Он как бы добавляет больше цветов) точек роста хз как описать Но если с последней обработки прошло 10 дней, то он точно не навредит, как вторая обработка. Однако, я б уже делал пол дозы. Ну или уже ничего не делал 16 минут назад, Яр13 сказал: горшочок не вари" 😁 ну бро, еще см 15 думаю будет 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 27 сентября 2 минуты назад, boyarskiy сказал: ну бро, еще см 15 думаю будет Блін , я думав в 5 літрах вони не будуть рости великими) 5 минут назад, boyarskiy сказал: Но если с последней обработки прошло 10 дней, то он точно не навредит, как вторая обработка. Однако, я б уже делал пол дозы Ще не пройшло , понаблюдаю і поки давати значить не буду . Маю канабіоген дельта9 , пару тижнів назад я вже давав його їм під корінь , може по листу обробити ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 441 Опубликовано: 27 сентября 31 минуту назад, Яр13 сказал: Маю канабіоген дельта9 , пару тижнів назад я вже давав його їм під корінь , може по листу обробити ? не приходилось юзать) даже не вникал что такое. Не подскажу 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 27 сентября (изменено) Все не як недоходять руки пофоткати що вийшло з бхо , а вийшло на момент зважування 3.4грама(пергамент зважений але не фотканий -1.1гр) , якась кількість звичайно вже скурена) . Цього разу змивав на роботі в нічну зміну) як виявилось самий без палєвний варіант 😁 бо минулого року робив це вдома за хатою і сусіди сильно напряглися через запах газу ) . Емальованої посуди ніякої не мав , тому було вирішено змивати в пластмасову миску застелену просиліконеним пергаментом , а миска в ємність з проточною гарячою водою , в загальному все вийшло без ексцесів , залишкі на пергаменті я вимастив перетертою шишкою і отримав ще пятку таких собі казинаків . На цих 190гр листя пішло 5 балонів нюпорта ., до речі минулого року використовував газ сторм Кінг і він був реально смердючий а цей суб'єктивно майже не мав запаху одорантів , але можливо мені тільки так здається @синоптик ти був правий на рахунок екстрактора(в тебе глаз алмаз бро) , 50гр туда входить якщо не трамбувати, перевірив що якщо піздець як плотно застукати то можна вмістити в районі 80гр , але я розділив ці 190гр на 3 змива - вийшло ніби норм , я ще собі думаю що минулого разу листя було погано перетерте а на цей раз я перебив все в пиль і таким чином його можна більше вмістити , напевно) Изменено 27 сентября пользователем Яр13 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 30 сентября (изменено) День 45 , 4 день цвіту Температура 21-26° , вологість 60-70% Режим 16/8 . Світло 100w квантум борд і 2х50w коб лед По харчуванню : 1070ппм пш6 без стімів дренаж 740-760ппм пш 6.3 +/- 1080ппм пш6 без стімів дренаж 780-1100ппм пш6.2 +/- Бачу підгорівші кінці на листі , може трохи зменшити кампот чи тримати далі ? Але чесно кажучи після всіх проблем на багатьох листках є "підгорілі" місця і зараз взагалі не зрозуміти чи це вже було чи це лізе нова проблема , в загальному кущі виглядають нормально) Підрізав пару листків і почистив мінімально низи , листя загортаю так щоб середина куща продувалася і освітлювалася , вентилятори у мене підвішені над дівчатами і дують зверху вниз. Все забуваю написати про запахи , пахнуть сильно) Гелато фруктово солодким ням ням , а Мінт Джелі як мятні цукерки реально ну і травой пахтять досить палівно . Похолодало знатно , в приміщенні де гровлю 18 -19° в бокс повісив інфрачервону керамічну лампу на 75w на постійну основу що дає 21-22° коли у дівчат ніч , є ще одна така - повішу як похолодає більше , вони були куплені на заміну 150wатної яка при перевірці почала диміти і була забракована . В підсумку - я гровлю поки є електрика , або поки не прийде повістка , але в любому випадку трава на зиму є) Фото вчорашні до підрізки) Изменено 30 сентября пользователем Яр13 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 126 Опубликовано: 4 октября В 30.09.2024 в 19:23, Яр13 сказал: День 45 , 4 день цвіту Температура 21-26° , вологість 60-70% Режим 16/8 . Світло 100w квантум борд і 2х50w коб лед По харчуванню : 1070ппм пш6 без стімів дренаж 740-760ппм пш 6.3 +/- 1080ппм пш6 без стімів дренаж 780-1100ппм пш6.2 +/- Бачу підгорівші кінці на листі , може трохи зменшити кампот чи тримати далі ? Але чесно кажучи після всіх проблем на багатьох листках є "підгорілі" місця і зараз взагалі не зрозуміти чи це вже було чи це лізе нова проблема , в загальному кущі виглядають нормально) Підрізав пару листків і почистив мінімально низи , листя загортаю так щоб середина куща продувалася і освітлювалася , вентилятори у мене підвішені над дівчатами і дують зверху вниз. Все забуваю написати про запахи , пахнуть сильно) Гелато фруктово солодким ням ням , а Мінт Джелі як мятні цукерки реально ну і травой пахтять досить палівно . Похолодало знатно , в приміщенні де гровлю 18 -19° в бокс повісив інфрачервону керамічну лампу на 75w на постійну основу що дає 21-22° коли у дівчат ніч , є ще одна така - повішу як похолодає більше , вони були куплені на заміну 150wатної яка при перевірці почала диміти і була забракована . В підсумку - я гровлю поки є електрика , або поки не прийде повістка , але в любому випадку трава на зиму є) Фото вчорашні до підрізки) Бро, а чего ты им швази не делаешь, это очень облегчит их рост? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 4 октября (изменено) 1 час назад, LeSt сказал: Бро, а чего ты им швази не делаешь, это очень облегчит их рост? Та якось не думав про швазі , було багато проблем на везі , потім довго зацвітала і зараз як зацвіла не хочеться їх знову в ступор вводити . Я по трохи підрізаю майже кожен день , але є бажання зараз підрізати трохи сильніше . Ти що там бро , бхо робив ? Изменено 4 октября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 126 Опубликовано: 4 октября 1 час назад, Яр13 сказал: Та якось не думав про швазі , було багато проблем на везі , потім довго зацвітала і зараз як зацвіла не хочеться їх знову в ступор вводити . Я по трохи підрізаю майже кожен день , але є бажання зараз підрізати трохи сильніше . Ти що там бро , бхо робив ? Еще нет, не хватило материала, потому что цилиндр взял слишком большой, чуть подкоплю и буду пробовать) Я тебе рекомендую хотя бы на 20й день сделать швази, они пару дней потупят и потом им легче будет) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 4 октября 1 минуту назад, LeSt сказал: на 20й день сделать швази Можна спробувати . Взагалі в мене є мегафол+ від Велагро , бомбіческа штука від стресу , раз по листу до обрізки і раз після - взагалі не затупить , але там азоту багато від нього вона пожене вверх , а в мене максимум ще є 10см запасу , так що не хочеться зараз його використовувати бро . Якщо погортаєш цей реп до початку то можна побачити скільки разів ці растіхі ловили проблеми , але даєш мегафол і раста живе далі , раджу купити є фасовка по 25мл здається і коштує до 50грн навіть менше напевно 15 минут назад, LeSt сказал: не хватило материала Матеріал це шишкі чи листя ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 126 Опубликовано: 4 октября 1 минуту назад, Яр13 сказал: Можна спробувати . Взагалі в мене є мегафол+ від Велагро , бомбіческа штука від стресу , раз по листу до обрізки і раз після - взагалі не затупить , але там азоту багато від нього вона пожене вверх , а в мене максимум ще є 10см запасу , так що не хочеться зараз його використовувати бро . Якщо погортаєш цей реп до початку то можна побачити скільки разів ці растіхі ловили проблеми , але даєш мегафол і раста живе далі , раджу купити є фасовка по 25мл здається і коштує до 50грн навіть менше напевно Матеріал це шишкі чи листя ? Мой рецепт от стресса промывка клинером шоб , второй полив калмагом с каннабустером или аминами и третий уже удобрами) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 126 Опубликовано: 4 октября 4 минуты назад, Яр13 сказал: Можна спробувати . Взагалі в мене є мегафол+ від Велагро , бомбіческа штука від стресу , раз по листу до обрізки і раз після - взагалі не затупить , але там азоту багато від нього вона пожене вверх , а в мене максимум ще є 10см запасу , так що не хочеться зараз його використовувати бро . Якщо погортаєш цей реп до початку то можна побачити скільки разів ці растіхі ловили проблеми , але даєш мегафол і раста живе далі , раджу купити є фасовка по 25мл здається і коштує до 50грн навіть менше напевно Матеріал це шишкі чи листя ? Матеріал це все разом, но у меня первый опыт в этом деле, взял нью порт, тест на зеркале прошел отлично, так что думаю он то что нужно, спасибо за рекомендацию) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 4 октября 1 минуту назад, LeSt сказал: Мой рецепт от стресса промывка клинером шоб , второй полив калмагом с каннабустером или аминами и третий уже удобрами) Та да , буває треба і промити , але все одно візьми собі на замітку цей мегафол , це краще виводить зі стресу ніж канабіоген дельта9 чи Б52 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 126 Опубликовано: 4 октября 2 минуты назад, Яр13 сказал: Та да , буває треба і промити , але все одно візьми собі на замітку цей мегафол , це краще виводить зі стресу ніж канабіоген дельта9 чи Б52 Это да,Спасибо за совет) кстати по б52, его в первые недели перевода на цвет и цвета вообще нельзя юзать, потому что он не дает растишкам перейти на цвет, хз чего так, но это личные наблюдения, + вычитал в паспорте к нему, это так на заметку) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 4 октября Только что, LeSt сказал: Это да,Спасибо за совет) кстати по б52, его в первые недели перевода на цвет и цвета вообще нельзя юзать, потому что он не дает растишкам перейти на цвет, хз чего так, но это личные наблюдения, + вычитал в паспорте к нему, это так на заметку) Читав таке , але один бро на опиті казав що можна зразу як зацвіла . І ще , здається всі бустери пишуть з 2-3 тижня цвіту , але в минулому грові я давав по листу різні бустери і в перший тиждень і все цвіло і наросло норм . В цьому грові я особливо і не давав по листу , спочатку трохі а потім постійні проблеми з бором були то я юзав в основному мегафол 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 126 Опубликовано: 4 октября 1 минуту назад, Яр13 сказал: Читав таке , але один бро на опиті казав що можна зразу як зацвіла . І ще , здається всі бустери пишуть з 2-3 тижня цвіту , але в минулому грові я давав по листу різні бустери і в перший тиждень і все цвіло і наросло норм . В цьому грові я особливо і не давав по листу , спочатку трохі а потім постійні проблеми з бором були то я юзав в основному мегафол Лично я сторониик по листу давать только калмагом, раза 3 за весь цикл веги, и 1 на цвете через неделю после 2-го швази, может консервативный подход, но бустеры онли под корень, т.к. в природе растение кроме как через корень, не потребляет бустеры, но это мое имхо. Исключение по листу препараты от вредителей, при необходимости. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 4 октября День 49 , 8 днів цвіту Температура 21-26° вологість 55-70% Режим 16/8 , світло 100w + 2×50w По харчуванню: трохи зменшив ппм бо горіли кінці листя і почав заливати по 3л кожній , дренаж 1л з кожної . Останні два поливи як і раніше без стімів 1000ппм пш6, дренаж 1100 -1400ппм пш6 1010ппм пш6 дренаж 1200 -1500ппм пш6 По дренажу , я так розумію що то не засол а "працює" корінева расти на стадії цвіту ? Позавчора обробив світчем . По трохи підрізаю листя і недорозвинуті гілки , дівчата кущаться особливо Мінт Джелі , в загальному ніби все більш менш) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 4 октября Разом з тим бачу що декілька маківок ну ніяк не можуть нормально зацвісти , з обробки бором пройшло вже 10 днів , тому думаю ще раз обробити бором для додаткової стимуляції цвіту , або ще є така штука як "Зав'язь" від Велагро , оф сайт пише що це антистрес збагачений бором націлений на стимулювання процесів цвітіння та зав’язування плодів , може цим обробити ? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 5 октября В мене на одній рослині джелатто таке було всі квітли гарно а одна гілочка слабо відставала ,але все визріло ,я на цьому якось не зациклювався Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 5 октября (изменено) 4 часа назад, СэрМюллех сказал: В мене на одній рослині джелатто таке було всі квітли гарно а одна гілочка слабо відставала ,але все визріло ,я на цьому якось не зациклювався На обох кущах є таких пару гілок , момент такий що самі нижні зав'язі на інших гілках пустили більше стігм чим ці маківки . Почитавши про дефіцит бору зрозумів що першими цю нестачу відчувають верха куща, а на фоні того що з бором були постійні проблеми в мені боряться два бажання - не зачіпати щоб не нашкодити і їбанути бором побачити що буде) . Наблюдаю за цими маківками від початку цвіту і вони ніби завмерли не пускають нових стігм , так то гілок багато щось дай наросте , але питання з бором хотілося би закрити до кінця Изменено 5 октября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 8 октября День 53 , 12 днів цвіту Температура 21-26° вологість 55-70% Режим 16/8 , світло 100w + 2×50w Потихеньку підрізаю джунглі. Позавчора побачив що одна гілка почала в'янути , видимих пошкоджень немає - обробив антистресом "Зав'язь" від Велагро - на слідуючий день нічого не змінилося гілка ще більше всохлася , сьогодні зріжу і розріжу щоб побачити що з нею не так . Добрива тримав на рівні 1000ппм , після останньої підрізки трішки зменшив на пару днів бо бачу знову підгоряють кінці листя і місцями стігми на маківках . 1020ппм пш6 - дренаж 1380-1460ппм пш6 930ппм пш6 - дренаж 1400-1500ппм пш6 940ппм пш6 - дренаж 1420-1480ппм пш6 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас