Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря Чесно кажучи я приємно здивований результатом - поки це особистий рекорд , пліснява забрала дві жирних коли - відносно не багато не фоткав зразу викинув . Добавимо ще 34грам що я зняв на 6 тижні цвіту , виходить 300 грам сухих гарних шишуль , аж самому не віриться 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря В 11.12.2024 в 21:55, boyarskiy сказал: 231 грамм) Вітаю бро , ти був найближче , ачівка "Глаз-Алмаз" твоя) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 311 Опубликовано: 16 декабря 48 минут назад, Яр13 сказал: Чесно кажучи я приємно здивований результатом - поки це особистий рекорд , пліснява забрала дві жирних коли - відносно не багато не фоткав зразу викинув . Добавимо ще 34грам що я зняв на 6 тижні цвіту , виходить 300 грам сухих гарних шишуль , аж самому не віриться гарних покурів бро 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря 1 час назад, BlueberryMuffin сказал: гарних покурів бро Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 572 Опубликовано: 16 декабря Ніхуя собі 300 це шикарно ))) 3 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря 11 тижнів цвіту харв Мінт Джелі Вчора не встиг все потрімити , так що загальне фото після тріму буде вже завтра 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря Только что, MrHaze сказал: Ніхуя собі 300 це шикарно ))) Дякую бро , сам не очікував , розраховував на менше 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 350 Опубликовано: 16 декабря 34 минуты назад, Яр13 сказал: Дякую бро , сам не очікував , розраховував на менше ЭТО МАГИЯ КОКОСА БРО) 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 6 919 Опубликовано: 16 декабря (изменено) 1 час назад, Яр13 сказал: Дякую бро , сам не очікував , розраховував на менше З харвом друже, гарний результат! Изменено 16 декабря пользователем Kaktuss 5 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 503 Опубликовано: 16 декабря 8 часов назад, Яр13 сказал: Вітаю бро , ти був найближче , ачівка "Глаз-Алмаз" твоя) Салют) Маленькая, но победа)) Поздравляю с результатом)) єх, щас бы угостился шишулей) Сижу на нулях) Вытяни за меня колпачек бро) 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 547 Опубликовано: 16 декабря 10 часов назад, Яр13 сказал: 11 тижнів цвіту харв Мінт Джелі Ну, тепер вже з остаточним харвом!) Гарний результат! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 185 Опубликовано: 16 декабря 11 часов назад, Яр13 сказал: 11 тижнів цвіту харв Мінт Джелі Вчора не встиг все потрімити , так що загальне фото після тріму буде вже завтра Гарні балабахи бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря 12 часов назад, kostia сказал: ЭТО МАГИЯ КОКОСА БРО) І не без магії форуму бро) 11 часов назад, Kaktuss сказал: З харвом друже, гарний результат! Дякую бро , хороший посівний матеріал це вже половина успіху , як мінімум) 2 часа назад, Louvre сказал: Ну, тепер вже з остаточним харвом!) Гарний результат! Дякую друже , криві стежки якими я петляв все таки вивели мене на рівну дорогу , хе-хе) як згадаю скільки всяких бачин було ) і не віриться що і цей раз вдалося розпетляти 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 146 Опубликовано: 16 декабря Бро, поздравляю, это очень хороший результат)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря Только что, LeSt сказал: Бро, поздравляю, это очень хороший результат)) Дякую бро , сам задоволений) ,але чесно кажучи і рахунки за електрику більш жирні) 1 час назад, Legend777 сказал: Гарні балабахи бро! Дякую бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 16 декабря 6 часов назад, boyarskiy сказал: Салют) Маленькая, но победа)) Поздравляю с результатом)) єх, щас бы угостился шишулей) Сижу на нулях) Вытяни за меня колпачек бро) Бро , не задумуючись пригостив би тебе найкращим з того що в мене є , як не повмираєм(від старості 😁) то може ще застанем лігалайз . Я тут бхо сьогодні робив , то я це) вже зняв пробу і за тебе теж бро 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 146 Опубликовано: 17 декабря 9 часов назад, Яр13 сказал: Бро , не задумуючись пригостив би тебе найкращим з того що в мене є , як не повмираєм(від старості 😁) то може ще застанем лігалайз . Я тут бхо сьогодні робив , то я це) вже зняв пробу і за тебе теж бро Бро, красиво, а как ті дальше собираешь е' с бумаги? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 17 декабря (изменено) 9 часов назад, LeSt сказал: Бро, красиво, а как ті дальше собираешь е' с бумаги? Дивись , коли смола ще рідка потрібно максимально дати стікати їй на одну сторону , після того як газ максимально вийшов - бульбашок нема зовсім а смола густа ставиш в морозилку на пару хвилин - дістаєш і далі складуєш бумагу так щоб "пляма" смоли стала в два рази менша , надіюсь зрозуміло) я так роблю 2-3 рази , після кожного загортаня ставиш в морозилку на 2-3хв , весь процес в мене зайняв хвилин 6-7хв з фотографуванням) Ті краплі що не зібрав я просто затер пяткою))) Дивись фоткі знизу вверх , чомусь загрузило навпаки Изменено 17 декабря пользователем Яр13 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 17 декабря В цей раз бхо було з віялового листя що зрізав під час циклу , було 205гр сухого - вага смоли що отримав 2.88гр , як просохне весь трім - буде ще бхо з нього . Чесно кажучи дуже хочеться зробити екстракт з шишок , але назбиралося цього мотлоху з яким треба розібратися і забутися) Дякую всім бразам за привітання , ось ще маю пару фото тріхом перед самим харвом Мінт Джелі , янтарю я так і не діждався 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 992 Опубликовано: 17 декабря 29 минут назад, Яр13 сказал: було 205гр сухого - вага смоли що отримав 2.88гр а скільки вміщує екстрактор і пішло газу? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 513 Опубликовано: 17 декабря 4 минуты назад, синоптик сказал: а скільки вміщує екстрактор і пішло газу? Було три продува , одного балона мало два багато) , приблизно по 1.5 балона на заход - не зручно капец . Не було чим зайнятися якось) перевірив скільки входить в екстрактор , від 65гр якщо просто засипати і до 95 якщо трамбувати ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 992 Опубликовано: 17 декабря 1 час назад, Яр13 сказал: 95 якщо трамбувати необхідно утрамбовувати інакше порожнечі будуть від напору газу . у мене начебто така ж труба, то мені здається 2 балони не багато(на 270мл) ,коли мив бошкі використовував 3*270мл. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 146 Опубликовано: 17 декабря 3 часа назад, Яр13 сказал: Дивись , коли смола ще рідка потрібно максимально дати стікати їй на одну сторону , після того як газ максимально вийшов - бульбашок нема зовсім а смола густа ставиш в морозилку на пару хвилин - дістаєш і далі складуєш бумагу так щоб "пляма" смоли стала в два рази менша , надіюсь зрозуміло) я так роблю 2-3 рази , після кожного загортаня ставиш в морозилку на 2-3хв , весь процес в мене зайняв хвилин 6-7хв з фотографуванням) Ті краплі що не зібрав я просто затер пяткою))) Дивись фоткі знизу вверх , чомусь загрузило навпаки Дякую, бро) я так розумію бумага пергамент в тебе, і чи норм воно відліпляється коли ти її зкладуєш, бо з кераміки шкрябати - це ппц. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 146 Опубликовано: 17 декабря 2 часа назад, Яр13 сказал: Було три продува , одного балона мало два багато) , приблизно по 1.5 балона на заход - не зручно капец . Не було чим зайнятися якось) перевірив скільки входить в екстрактор , від 65гр якщо просто засипати і до 95 якщо трамбувати ) Бро, в тебе новий екстрактор?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 18 декабря В 16.12.2024 в 08:47, Яр13 сказал: Привіт брази, що скажете вже суха) ? VID_20241215_163223604.mp4 Вау ,супер виглядає. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас