Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря 10 часов назад, LeSt сказал: я так розумію бумага пергамент в тебе Так бро пергамент , уточню що він просиліконений з двох сторін , і бажано найти такий хорошої якості 10 часов назад, LeSt сказал: і чи норм воно відліпляється коли ти її зкладуєш Сенс такий що коли ти складуєш пергамент треба трохи його стиснути щоб воно злиплося - буквально пару секунд в теплі і готово , тоді в морозилку , після морозилкі смола без проблем відліпає від пергаменту, тільки знімати треба швидко бо розтає теж швидко 11 часов назад, LeSt сказал: бо з кераміки шкрябати - це ппц. Я думаю, якщо дути на кераміку , тоді вже в цій кераміці зразу робити декарб 11 часов назад, LeSt сказал: Бро, в тебе новий екстрактор?) Ні , все те саме бро) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря 12 часов назад, синоптик сказал: необхідно утрамбовувати інакше порожнечі будуть від напору газу . у мене начебто така ж труба, то мені здається 2 балони не багато(на 270мл) ,коли мив бошкі використовував 3*270мл. Знаю бро , не зміг забрати з ничкі ще трави , вирішив що буду робити з того що є . На око в кожному продуві не вистало по +/- 5-7гр щоб заповнити екстрактор ,не досип зробив зі сторони балона , прикинув що в трубі буде всеодно створюватись тиск який буде виштовхувати смолу не дивлячись на не велику порожнечу з однієї сторони , думаю головне щоб така порожнина не утворилася десь в середині труби . На рахунок кількості балонів - минулого разу теж було листя але в основному трім і частина віялового , тоді пішло по два балони 300мл на продув , і за 3 заходи я отримав 4+гр смоли , цей раз тільки віялове листя і після прогону 1.5 балона я побачив що газ тече повністю прозорий , так я зрозумів що продувати далі нема сенсу , так і орієнтуюсь поки біжить жовтуватий газ - дую , газ прозорий - значить вже все змив 50 минут назад, Kenny666 сказал: Вау ,супер виглядає. Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 959 Опубликовано: 18 декабря 3 часа назад, Яр13 сказал: по +/- 5-7гр можно ж вторяка додати. сьогодні теж трошки тріма свіжого переробив,буде в кулінарію 15 часов назад, LeSt сказал: кераміки шкрябати - це ппц. прогрів миску і нормально все збирається, як і зі скла. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря 3 минуты назад, синоптик сказал: можно ж вторяка додати Бляха муха , дійсно , оце я завтикав) . Була проскочила думка розпатрошити пачку цигарок і досипати табаку і заодно перевірити що з цього вийде на 1 окремому продуві , але прикинув що все має вийти і без цього 15 минут назад, синоптик сказал: сьогодні теж трошки тріма свіжого переробив,буде в кулінарію Холодна екстракція зі свіжого? Гарно , ням ням Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря @синоптик бро проясни мені бо раніше не курив такого , є кіф з голосів та грааль мікс , курив через водний , на низ сипнув крапаль табаку щоб не просипався кіф , натянув один - жду прихода , а воно такє відчуття що от от зараз як піздане як навалить але не валить і не піздить а якось дивно нагрібає по верху ефектів , прочекав 10хв ну думаю може толєр великий а насипав мало , роблю другу банку - і відчуваю що мені робиться хуювенько , тіпа підбирається блєдний) приход є але не приємний на грані передозу , це типу так і повинно вставляти? З цікавості на слідуючий день я покурив ще і ту траву з якої відбив цей кіф , і ця трава теж тепер дивно вставляє , стала зрозуміло що слабша і ефекти всі по низу ідуть , типу нагружалово і прибиває до землі . Щось я цей кіф не зрозумів) зовсім , до слова , частину цієї відбитої трави я і хотів добавити до бхо 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 959 Опубликовано: 18 декабря (изменено) 21 минуту назад, Яр13 сказал: крапаль табаку спробуй сітку або траву замість тютюна.кіф це ж просто смола, повинна діяти як то з чого зроблена.може при вирощуванні чимось обробляв,та залишилось? я з листя колись теж робив ВНО та ice hash в голодні роки,але не курив,тільки в кулінарію. Изменено 18 декабря пользователем синоптик Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря 5 минут назад, синоптик сказал: спробуй сітку або траву замість тютюна.кіф це ж просто смола, повинна діяти як то з чого зроблена Відчуття що там тільки тгк без терпенів тому так неприємно накриває , з травою 50/50 дуже гарно і плотно криє Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря 27 минут назад, синоптик сказал: я з листя колись теж робив ВНО та ice hash в голодні роки,але не курив,тільки в кулінарію. Розумію про що ти , але бач я ще не балуваний) такими приколами , зараз вже запас трави є , буду робити концентрати з шишок Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 369 Опубликовано: 18 декабря З харвом, бро!! Затишних вечорів!) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 18 декабря Только что, Saintery сказал: З харвом, бро!! Затишних вечорів!) Дякую друже Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 585 Опубликовано: Четверг в 16:23 (изменено) Вітаю, з твоїм PPFD тобі вдалося вийти на 300+ суммарно. Можна тобі видавати академічний ковпак і мантію з бонгом)) І не гвалтуй свої легені кіфом. Маєш купу доброго стафу, а ти порожняком травишся. Неприємних відчутьтів від покурив багато бо там більше нічого нема крім спаленого со2. Компенсувати беди нічим бо кіф пустий. Изменено Четверг в 16:24 пользователем ХаПаZz 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: Четверг в 21:44 (изменено) 5 часов назад, ХаПаZz сказал: Вітаю, з твоїм PPFD тобі вдалося вийти на 300+ суммарно. Можна тобі видавати академічний ковпак і мантію з бонгом)) Дякую бро , без допомоги форуму наврядчи щось вийшло , ну і знаєш є доля везіння звичайно . Як зважимо Мінт Джелі порахуємо грам на ват) , але скажу що розумію - завжди так не вийде) 5 часов назад, ХаПаZz сказал: І не гвалтуй свої легені кіфом. Маєш купу доброго стафу, а ти порожняком травишся. Неприємних відчутьтів від покурив багато бо там більше нічого нема крім спаленого со2. Компенсувати беди нічим бо кіф пустий Ти ж бачиш той кіф лежить не скурений) не пішло мені , хоча мацанка потужно і якісно накривала що з голосів що з Грааль , дивно бо ніби кіф це та сама смола . На твою думку чому він пустий , в чому тут проблема ? терпенів нема ? Изменено Четверг в 21:45 пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: Четверг в 22:08 (изменено) Вітаю брази, трохи запіздало) фото потрімленої Мінт Джелі - шишкі як видно рихлі , об'єму багато але не ваги . Накатав знову з пальців типу мацанкі , натрімився до тошнотіків , втомлений але задоволений) Ну і знову пропоную зробити прогноз на рахунок ваги) в світлі попереднього зважування я думаю що тут 250грам , якщо таке комусь цікаво - пишемо брази) Изменено Четверг в 22:13 пользователем Яр13 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 585 Опубликовано: Четверг в 22:34 44 минуты назад, Яр13 сказал: розумію - завжди так не вийде) Ну чому не вийде, як лампи дозволяють, то все буде. Головне посівний матеріал вгадувати. Розібратися з генетикою яка врожайна, яка ні. І все буде) 45 минут назад, Яр13 сказал: На твою думку чому він пустий , в чому тут проблема ? терпенів нема ? Ну, якщо мається на увазі кіф відроблений з якого витягнуто ніштяки, то тут різні варіанти. Після спиртовий кіф завжди має "брудний" прихід. Після розчинників... тим більше плюхан не адекватний. Я не знаю, яка там історія твого кіфу, але раз стафф став кіфом, значить стафф і сам по собі був бідний. Раз не пре, значить нема тгк) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: Пятница в 07:57 8 часов назад, ХаПаZz сказал: Я не знаю, яка там історія твого кіфу, але раз стафф став кіфом, значить стафф і сам по собі був бідний. Раз не пре, значить нема тгк) Кіф з хорошого стафу , відбитий механічним способом , був зроблений на пробу , не розумію що не так - але ладно, треба ще трохи натрусити з нового стафу і порівняти Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 543 Опубликовано: Пятница в 19:57 22 часа назад, Яр13 сказал: Як зважимо Мінт Джелі порахуємо грам на ват) Бро, це дуже цікаво), а ще дуже цікаво, як там грам на єфект?))) І про Гелато також розкажи... То я, звичайно, шуткую, але незвичайно цікаво!) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 543 Опубликовано: Пятница в 20:00 21 час назад, Яр13 сказал: Обожнюю пухнастиків! Як не подивишся на них, то таке враження, що там релакс на перманенті!))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: вчера в 11:47 В 20.12.2024 в 22:00, Louvre сказал: Обожнюю пухнастиків! Як не подивишся на них, то таке враження, що там релакс на перманенті!))) так бро , котякі знають толк в релаксі) . Цей рижий родився в один день коли голоса і грааль скинули каску , ще тоді подумалось що це хороший знак) , так і забрав його до хати , хороший котик - свої функції чи то обов'язки виконує файно 😁 В 20.12.2024 в 21:57, Louvre сказал: Бро, це дуже цікаво), а ще дуже цікаво, як там грам на єфект?))) І про Гелато також розкажи... То я, звичайно, шуткую, але незвичайно цікаво!) Завтра зважу Мінт Джелі і тріп репорт , попередньо скажу що кущикі потужні по накуру , мій толєр пробивають і ніфіга не слабші за попередні фото стрейни 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 182 Опубликовано: 17 часов назад С харвом. В 20.12.2024 в 09:57, Яр13 сказал: Кіф з хорошого стафу , відбитий механічним способом , був зроблений на пробу , не розумію що не так - але ладно, треба ще трохи натрусити з нового стафу і порівняти Курить у тебя есть шо,зделай масла для разнообразия,без химии и держит будь здоров. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас