Перейти к публикации

Другий гров - кокос , квантум борд , авти Gelato/ Mint jelly від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

10 часов назад, LeSt сказал:

я так розумію бумага пергамент в тебе

Так бро пергамент , уточню що він просиліконений з двох сторін , і бажано найти такий хорошої якості 

10 часов назад, LeSt сказал:

і чи норм воно відліпляється коли ти її зкладуєш

Сенс такий що коли ти складуєш пергамент треба трохи його стиснути  щоб воно злиплося - буквально пару секунд в теплі і готово , тоді в морозилку , після морозилкі смола без проблем відліпає від пергаменту, тільки знімати треба швидко бо розтає теж швидко 

11 часов назад, LeSt сказал:

бо з кераміки шкрябати - це ппц.

Я думаю, якщо дути на кераміку , тоді вже в цій кераміці зразу робити декарб 

11 часов назад, LeSt сказал:

Бро, в тебе новий екстрактор?)

Ні , все те саме бро)

Поделиться сообщением

12 часов назад, синоптик сказал:

необхідно утрамбовувати інакше порожнечі будуть від напору газу . у мене начебто така ж труба, то мені здається 2 балони не багато(на 270мл) ,коли мив бошкі використовував 3*270мл.

Знаю бро , не зміг забрати з ничкі ще трави , вирішив що буду робити з того що є . На око в кожному продуві не вистало по +/- 5-7гр щоб заповнити екстрактор ,не досип зробив зі сторони балона , прикинув що в трубі буде всеодно створюватись тиск який буде виштовхувати смолу не дивлячись на не велику порожнечу з однієї сторони , думаю головне щоб така порожнина не утворилася десь в середині труби . 

На рахунок кількості балонів - минулого разу теж було листя але в основному трім і частина віялового , тоді пішло по два балони 300мл на продув , і за 3 заходи я отримав 4+гр смоли , цей раз тільки віялове листя і після прогону 1.5 балона я побачив що газ тече повністю прозорий , так я зрозумів що продувати далі нема сенсу , так і орієнтуюсь поки біжить жовтуватий газ - дую , газ прозорий - значить вже все змив

50 минут назад, Kenny666 сказал:

Вау ,супер виглядає.

Дякую бро 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, Яр13 сказал:

по +/- 5-7гр

можно ж вторяка додати. 

сьогодні теж трошки тріма свіжого переробив,буде в кулінарію IMG_20241218_100850.thumb.jpg.ad4aafddae161e77dde46779582b4964.jpg

15 часов назад, LeSt сказал:

кераміки шкрябати - це ппц.

прогрів миску і нормально все збирається, як і зі скла.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 минуты назад, синоптик сказал:

можно ж вторяка додати

Бляха муха , дійсно , оце я завтикав) . Була проскочила думка розпатрошити пачку цигарок і досипати табаку і заодно перевірити що з цього вийде на 1 окремому продуві , але прикинув що все має вийти і без цього

15 минут назад, синоптик сказал:

сьогодні теж трошки тріма свіжого переробив,буде в кулінарію

Холодна екстракція зі свіжого? Гарно , ням ням 

Поделиться сообщением

@синоптик бро проясни мені бо раніше не курив такого , є кіф з голосів та грааль мікс , курив через водний , на низ сипнув крапаль табаку щоб не  просипався кіф , натянув один - жду прихода , а воно такє відчуття що от от зараз як піздане як навалить але не валить і не піздить а якось дивно нагрібає по верху ефектів , прочекав 10хв ну думаю може толєр великий а насипав мало , роблю другу банку - і відчуваю що мені робиться хуювенько , тіпа підбирається блєдний)  приход є але не приємний на грані передозу , це типу так і повинно вставляти? 

З цікавості на слідуючий день я покурив ще і ту траву з якої відбив цей кіф , і ця трава теж тепер дивно вставляє , стала зрозуміло що слабша і ефекти всі по низу ідуть , типу нагружалово і прибиває до землі . Щось я цей кіф не зрозумів) зовсім , до слова , частину цієї відбитої трави я і хотів добавити до бхо 

IMG_20241218_152250896.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

21 минуту назад, Яр13 сказал:

крапаль табаку

спробуй сітку або траву замість тютюна.кіф це ж просто смола, повинна діяти як то з чого зроблена.може при вирощуванні чимось обробляв,та залишилось?

я з листя колись теж робив ВНО та ice hash в голодні роки,але не курив,тільки в кулінарію.

Изменено пользователем синоптик

Поделиться сообщением

5 минут назад, синоптик сказал:

спробуй сітку або траву замість тютюна.кіф це ж просто смола, повинна діяти як то з чого зроблена

Відчуття що там тільки тгк без терпенів тому так неприємно накриває , з травою 50/50 дуже гарно і плотно криє 

Поделиться сообщением

27 минут назад, синоптик сказал:

я з листя колись теж робив ВНО та ice hash в голодні роки,але не курив,тільки в кулінарію.

Розумію про що ти , але бач я ще не балуваний) такими приколами , зараз вже запас трави є , буду робити концентрати з шишок

Поделиться сообщением

З харвом, бро!!

Затишних вечорів!)

Поделиться сообщением

Только что, Saintery сказал:

З харвом, бро!!

Затишних вечорів!)

Дякую друже 

Поделиться сообщением

Вітаю, з твоїм PPFD  тобі вдалося вийти на 300+ суммарно.  Можна тобі видавати академічний ковпак і мантію з бонгом)) 

І не гвалтуй свої легені кіфом. Маєш купу доброго стафу, а ти порожняком травишся.  Неприємних відчутьтів від покурив багато бо там більше нічого нема крім спаленого со2. Компенсувати беди нічим бо кіф пустий. 

Изменено пользователем ХаПаZz
  • Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

5 часов назад, ХаПаZz сказал:

Вітаю, з твоїм PPFD  тобі вдалося вийти на 300+ суммарно.  Можна тобі видавати академічний ковпак і мантію з бонгом)) 

Дякую бро , без допомоги форуму наврядчи щось вийшло , ну і знаєш є доля везіння звичайно . Як зважимо Мінт Джелі порахуємо грам на ват) , але скажу що розумію - завжди так не вийде) 

5 часов назад, ХаПаZz сказал:

І не гвалтуй свої легені кіфом. Маєш купу доброго стафу, а ти порожняком травишся.  Неприємних відчутьтів від покурив багато бо там більше нічого нема крім спаленого со2. Компенсувати беди нічим бо кіф пустий

Ти ж бачиш той кіф лежить не скурений) не пішло мені , хоча мацанка потужно і якісно накривала що з голосів що з Грааль , дивно бо ніби кіф це та сама смола . На твою думку чому він пустий , в чому тут проблема ? терпенів нема ?

Изменено пользователем Яр13

Поделиться сообщением

Вітаю брази, трохи запіздало) фото потрімленої Мінт Джелі - шишкі як видно рихлі , об'єму багато але не ваги . Накатав знову з пальців типу мацанкі , натрімився до тошнотіків , втомлений але задоволений)

Ну і знову  пропоную зробити прогноз на рахунок ваги) в світлі попереднього зважування я думаю що тут 250грам , якщо таке комусь цікаво - пишемо брази)

435016103_IMG_20241219_2057170962.jpg

IMG_20241219_205624642.jpg

PXL_20241217_130633257.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 7

Поделиться сообщением

44 минуты назад, Яр13 сказал:

розумію - завжди так не вийде) 

Ну чому не вийде, як лампи дозволяють, то все буде. Головне посівний матеріал вгадувати. Розібратися з генетикою яка врожайна, яка ні. І все буде)

45 минут назад, Яр13 сказал:

На твою думку чому він пустий , в чому тут проблема ? терпенів нема ?

Ну, якщо мається на увазі кіф відроблений з якого витягнуто ніштяки, то тут  різні варіанти. Після спиртовий кіф завжди має "брудний" прихід.  Після розчинників... тим більше плюхан не адекватний. Я не знаю, яка там історія твого кіфу,  але раз стафф став кіфом, значить стафф і сам по собі був бідний. Раз не пре, значить нема тгк) 

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

8 часов назад, ХаПаZz сказал:

Я не знаю, яка там історія твого кіфу,  але раз стафф став кіфом, значить стафф і сам по собі був бідний. Раз не пре, значить нема тгк) 

Кіф з хорошого стафу , відбитий механічним способом , був зроблений на пробу , не розумію що не так - але ладно, треба ще трохи натрусити з нового стафу і порівняти 

Поделиться сообщением

22 часа назад, Яр13 сказал:

Як зважимо Мінт Джелі порахуємо грам на ват)

Бро, це дуже цікаво), а ще дуже цікаво, як там грам на єфект?))) І про Гелато також розкажи... То я, звичайно, шуткую, але незвичайно цікаво!) :rasta_peace:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

21 час назад, Яр13 сказал:

PXL_20241217_130633257.jpg

Обожнюю пухнастиків! Як не подивишся на них, то таке враження, що там релакс на перманенті!)))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 20.12.2024 в 22:00, Louvre сказал:

Обожнюю пухнастиків! Як не подивишся на них, то таке враження, що там релакс на перманенті!)))

:smile: так бро , котякі знають толк в релаксі) . Цей рижий родився в один день коли голоса і грааль скинули каску , ще тоді подумалось що це хороший знак) , так і забрав його до хати , хороший котик - свої функції чи то обов'язки виконує файно 😁 

В 20.12.2024 в 21:57, Louvre сказал:

Бро, це дуже цікаво), а ще дуже цікаво, як там грам на єфект?))) І про Гелато також розкажи... То я, звичайно, шуткую, але незвичайно цікаво!) :rasta_peace:

Завтра зважу Мінт Джелі і тріп репорт , попередньо скажу що кущикі потужні по накуру , мій толєр пробивають і ніфіга не слабші за попередні фото стрейни

I4NY.gif

• Like +1 5

Поделиться сообщением

С харвом.

В 20.12.2024 в 09:57, Яр13 сказал:

Кіф з хорошого стафу , відбитий механічним способом , був зроблений на пробу , не розумію що не так - але ладно, треба ще трохи натрусити з нового стафу і порівняти 

Курить у тебя есть шо,зделай масла для разнообразия,без химии и держит будь здоров.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...