Яр13 1 570 Опубликовано: 28 декабря, 2024 4 минуты назад, BlueberryMuffin сказал: я знайшов рецепт рафаелок тут на форумі 🙃 жовті щоб відрізнити від звичайних , ще не пробував, 22гр на 200 масла давав звичайні були дуже смачні , прям реально рафаело Ням ням) А 22гр ? Це шишок ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 340 Опубликовано: 28 декабря, 2024 2 минуты назад, Яр13 сказал: Ням ням) А 22гр ? Це шишок ? да найважче виявилось грндером пе все перебити сипанув до речі туди добру порцію кіфа, я його не курю , а тут може зайде 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 570 Опубликовано: 28 декабря, 2024 22 минуты назад, BlueberryMuffin сказал: да найважче виявилось грндером пе все перебити сипанув до речі туди добру порцію кіфа, я його не курю , а тут може зайде Ще і кіф - оце буде потужно , смачного бро Завтра поїду куплю топленого масла і забацаю шоколадних цукерок 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 148 Опубликовано: 28 декабря, 2024 1 час назад, BlueberryMuffin сказал: я знайшов рецепт рафаелок тут на форумі 🙃 жовті щоб відрізнити від звичайних , ще не пробував, 22гр на 200 масла давав звичайні були дуже смачні , прям реально рафаело Бро, а поділись посиланням на рецепт плз) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 340 Опубликовано: 28 декабря, 2024 49 минут назад, LeSt сказал: Бро, а поділись посиланням на рецепт плз) https://jahforum.net/topic/21107-каннарафаелло/ 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 570 Опубликовано: 31 декабря, 2024 Вітаю брази , ось і я до новорічного столу приготував забористих) солодощів . Кому цікаво рецепт , то тут все як казав бро @синоптик тобто просто . Шоколад (у мене молочний мілка 90гр) масло або олія (я найшов кокосову) і концентрат ( у мене смола з віялового листя 6.3гр ) . Концентрат декарбоксилюємо в духовці , духовка старенька температуру видає не стабільно , в моєму випадку від 120 і до 130°+/- на протязі 25хв . Після декарбу смоли залишилось 5.2 гр Тим часом топимо нашу олію і шоколад , олії я взяв 50гр Розмішуємо нашу олію і декарбоксильований концентрат , гарно перемішавши виливаємо це в шоколад і знову розмішуємо до однорідної маси Далі наш шоколад я залив у форму і після холодильника отримав першу партію цукерок Ну а далі маленькі звірятка загортають їх у фольгу))) З цього всього вийшла 21 цукерка ). По приходу - бог дав розуму почати з половинки) і десь через годинку я зрозумів що більше і не треба , штормить добряче 5-6 годин , значить для мене тут 42 порції Користуючись випадком) вітаю всіх бразів з Новим Роком ! Удачі , здоров'я і приємних покурів друзі ! 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 6 951 Опубликовано: 1 января 21 час назад, Яр13 сказал: Удачі , здоров'я і приємних покурів друзі ! Привіт друже З Новим 2025 роком! Гарно все виглядає, і смачно) . Головне, щоб доступ до цукерок був лише в тебе, бо хтось як доберется до них.. Десь уже були історії, як до когось чи теща приїздила, чи мама, та печива наїлась.. Можливо це видумані історія, але)), бувають випадки. 2 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 570 Опубликовано: 1 января (изменено) 1 час назад, Kaktuss сказал: Привіт друже З Новим 2025 роком! Дякую бро 1 час назад, Kaktuss сказал: Головне, щоб доступ до цукерок був лише в тебе, бо хтось як доберется до них.. Десь уже були історії, як до когось чи теща приїздила, чи мама, та печива наїлась.. Можливо це видумані історія, але)), бувають випадки Все так бро , в нас ходить історія як чувак нажарив каши і прихававши забув, так і залишив на плиті - з роботи прийшов його голодний батя ))) і теж нахавався цієї каші ... , але я впевнений що схожі випадкі були , так що на контролі В новому році поповнення асортименту плануєш ? Сам не знаю чи буду гровити але цікавість є) Изменено 1 января пользователем Яр13 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 6 951 Опубликовано: 1 января 52 минуты назад, Яр13 сказал: Дякую бро Все так бро , в нас ходить історія як чувак нажарив каши і прихававши забув, так і залишив на плиті - з роботи прийшов його голодний батя ))) і теж нахавався цієї каші ... , але я впевнений що схожі випадкі були , так що на контролі В новому році поповнення асортименту плануєш ? Сам не знаю чи буду гровити але цікавість є) Напиши в лс, що саме цікавить, фото, фаст, авто, - індика, сатіва? 1 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 3 января В 31.12.2024 в 17:33, Яр13 сказал: штормить добряче 5-6 годин Привіт, бро! А теоретично, ти міг би їх розтопити і додати шоколаду? Це я питаю щоб не мати вдома такого сильного яду) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 570 Опубликовано: 3 января (изменено) 1 час назад, Saintery сказал: Привіт, бро! А теоретично, ти міг би їх розтопити і додати шоколаду? Це я питаю щоб не мати вдома такого сильного яду) Привіт бро, типу розтопити ще раз і добавити шоколаду ? Та я думаю без проблем . Ще скажу що все такі треба як і казав бро Синоптик брати чорний шоколад він краще замаскує присмак самого концентрату Взагалі з того що мені попадало на очі , пишуть і кажуть) в 1гр концентрату від 8 і до 15 порцій , але це говорилося за концентрати з квітів , я не знав як воно буде з мотлоху) , але десь так і є в 1гр 8-10 порцій Изменено 3 января пользователем Яр13 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас