Перейти к публикации
  • 0

Куди всі зникли?!

Shajtan

Вопрос

Друзі, я тут давно не заходив на форум. Ностальгія за минулим мене накрила і от я тут з бажанням допомогти форуму підняти актив і відновити мунулі об'єми в обговореннях. (чи як це описати). Коротше. Перше питання в мене до тих, хто тут ще активний. Напишіть, куди всі поділись, і де їх знайти? А то дуже нудно. Одна відповідь за день в топіку... Це - печаль, брозери та сістери.

• Like +1 9

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
В 27.09.2024 в 21:24, bioaccessory сказал:

та же фигня, бро ( смотрю на результаты форумчан и слюни пускаю))

а я по причинам бокпостів в аут вирішив не лізти, на літо зібрав палатки в яких гровив і пішов на канікули, думав літом нічого не буду ростити, а там, як вийде далі з індором. Коли на тобі! На початку серпня проклюнувся самосів із тих насінин ,котрі я ростив для магазину. Там де я викинув земельку засолену з горшків були насінинки. так от вони і вирішили мені зробити аут. Прийшлось гімнастикою займатись і зв'язувати їх та гнути ближче до землі :demon2:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Shajtan сказал:

Так а що їх дивитися?

наглядно подивитись воно краще , я нічого не пам'ятаю і до того ж ні разу не гровив шруми

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

• 0
17 часов назад, BlueberryMuffin сказал:

наглядно подивитись воно краще , я нічого не пам'ятаю і до того ж ні разу не гровив шруми

Треба ресурс, котрий дозволяє заливати подібні ресурси, або залити на гугл диск. На джа форум 15 гб грибів хз чи заллється та і забивати форум такою кількістю не варто, як на мене

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
16 часов назад, Shajtan сказал:

або залити на гугл диск

Вітаю. так а що заважає? гугль диск чудово, скачаємо переглянемо, заливай! :drujba:

• Like +1 1

si vis pacem para bellum | 1&2 репорт | Третий репорт | 4 репорт |

Поделиться сообщением

• 0

хочу поднять тему конкурсов) 
именно они будут стимулировать движ и появление нового качественного контента
Сам был победителем пару раз. Интересно было учавствовать... НО

затрону тему призов) в то время как еще до войны на олк в качестве приза было 200 баксов и пачка семок, то у нас футболка.
Надеюсь дальше расписывать не нужно) мотивации с такими призами будет НОЛЬ. Важно что б админы это взяли во внимание. 

Почему так ? приз должен стоить усилий.
Не забываем так же, что сейчас индорить тяжело. Света не будет, обстрелы, переезжают люди часто, ну и банально кучу гроверов уже бусифицировали.
Отсеяли русню с форума - и осталось тут хуй да нихуя. Расчет на новых юзеров и кучку олдов.
При этом - тут половина уже пересралась друг с другом.

Короче я к чему, если решите заниматься форумом - то занимайтесь. Бо тенденция такова, что сюда потом палкой не загонишь никого.
и это я еще не затронул тему безопасности. Ну реально, после хака на форум от админов ноль пояснений. Что сделали? что спиздили? какие данные юзеров ушли? Короче я думаю что половина потералась только после этого, бо теперь не ясно кто админ форума) може русня вообще? ) тьфу-тьфу
А так админов не нарисуешь) даже некому репорт в завершенные перенести.

• Like +1 5

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0

ах да, раздачи, раздачи и еще раз раздачи семок!  за репорты

• Like +1 3

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0

раз уж меня понесло, есть третий аспект жизни форума - русня
они будут суда приходить из поиска полюбому.
Решите, надо оно вам или нет, так как встречать тут их будут жестко, что в целом и будет влиять на обстановку на форуме

избавиться от них можно просто. Либо закрыть выдачу на рашку, либо:
- В списке стран переименовать рашку на ПИДАРАСИЯ
- делайте капчу - Кто путин, что было в 22м году, и чей крым. Нормальная версия, мне нравится) регаются только те, кто отвечает правильно
- все довольны

• Like +1 7
  • Джа Пре +1 1

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, boyarskiy сказал:

Сам был победителем пару раз

крайний конкурс вроде был в 20году, можно глянуть где ты был победителем (конечно если это не тайна графа де ля фэра)

не то чтоб не верю,интересно когда я пропустил

Изменено пользователем синоптик

Поделиться сообщением

• 0
В 25.09.2024 в 21:22, Shajtan сказал:

Перше питання в мене до тих, хто тут ще активний. Напишіть, куди всі поділись, і де їх знайти? А то дуже нудно. Одна відповідь за день в топіку

Бро, проблема ще у тому що багато хто не може відписувати у темах, тому це також на мою думку впливає на активність.

Це сталось після атаки на форум, мабуть поставили якесь обмеження тим у кого рейтинг не великий.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
32 минуты назад, sim сказал:

Це сталось після атаки на форум, мабуть поставили якесь обмеження тим у кого рейтинг не великий.

Точно не пам'ятаю, але для публікації без модерації потрібно мати 100 чи 150 дописів , виходить якщо нема модера то всі ці люди і їхні дописи просто "зависли" 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, Яр13 сказал:

Точно не пам'ятаю, але для публікації без модерації потрібно мати 100 чи 150 дописів , виходить якщо нема модера то всі ці люди і їхні дописи просто "зависли" 

Сьогодні Бро з +82 у приватні написав що не проходять його повідомлення у тему, раніше мені таке неодноразово писали інші Бро.

Изменено пользователем sim

Поделиться сообщением

• 0
17 минут назад, sim сказал:

Сьогодні Бро з +82 у приватні написав що не проходять його повідомлення у тему, раніше мені таке неодноразово писали інші Бро.

Глянь скільки у нього публікацій на форумі , якщо є 150 значить дійсно з'явилися ще якісь обмеження по репутації 

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, Яр13 сказал:

скільки у нього публікацій на форумі , якщо є 150 значить дійсно з'явилися ще якісь обмеження по репутації 

36 публікацій

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
11 минут назад, sim сказал:

36 публікацій

Значить справа в модерації бро 

Поделиться сообщением

• 0

Адміни форума не русня - це 100%. Просто ситуація розрулюється досить повільно. Я зі своєї сторони намагаюсь допомогти чим можу. Сподіваюсь найближчими днями щось піде-поїде. Чекаю на старт конкурсів і...

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• 0

Так , форум потрібно хоч трішки підлатати . вже  займаємся . 
який конкурс самий цікавий ? 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
21 минуту назад, Kesh сказал:

Так , форум потрібно хоч трішки підлатати . вже  займаємся . 

Здравствуй бро:drujba:

Предлагаю вернуть для начала фото конкурс.

• Like +1 6

Поделиться сообщением

• 0

@Kesh , кілька думок.
Для початку добре б повернути фото місяця, з деякими правилами (наприклад 1учасник-1 фото, фото раніше не публікувалося), переможцю приз, хто не заради призу може відмовитися на користь "фонду", як з ним потім бути можна придумати.

новорічна ялинка само собою, хулі тут залишилося.

конкурс на найкращий девіз для улюбленого форуму(чи вже такий є? а може не треба форуму девізу?) 

тварини та коноплі,

оригінальна страва з тгк (тільки реальні фото та рецепти, включаючи фото "чарівної добавки" та спосіб її приготування).

а більш серйозні типу "гровер года"  чи "у кого самі волохаті груди":rasta_biggrin: при такій відвідуваності напевно сенсу немає проводити.як гадаєте,шановне товариство?

а взагалі найбільша відвідуваність була (поправ якщо я помиляюся) коли на форумі було (сорян за тавтологію)більше грибників. не знаю з чим це пов'язано, може просто совпадєніє?нє думаю 🙃 Було (знову це було,мабуть пора на процедури)більше живого спілкування, зворотного зв'язку

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 9

Поделиться сообщением

• 0
9 часов назад, sim сказал:

Бро, проблема ще у тому що багато хто не може відписувати у темах, тому це також на мою думку впливає на активність.

Можливо, так і є. Пам'ятаю, як намагався додати повідомлення в твою тему і доводилося чекати дві доби, поки те повідомлення пройде модерацію. Та дві доби то в кращому випадку, одного разу чекав цілий тиждень) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
9 часов назад, Яр13 сказал:

Теж не пам'ятаю скільки саме, але 50 чи 100 дописів потрібно мати, щоб повідомлення проходили без модерації . Та й правила вже не подивишся скільки саме. Але пам'ятаю, що це не додавало оптимізму та бажання, коли чекаєш то добу, то дві щоб додали твій допис. Але з іншого боку гров це таке хобі саме для тих, хто вміє чекати)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Kesh сказал:

які небудь робіть, буде цікаво)

і щоб усі бажаючі могли приєднатись:rasta_peace:

Поделиться сообщением

• 0
В 30.09.2024 в 10:51, синоптик сказал:

крайний конкурс вроде был в 20году, можно глянуть где ты был победителем (конечно если это не тайна графа де ля фэра)

не то чтоб не верю,интересно когда я пропустил

собственно єто хороший вопрос. так как даже не обращал внимания. В профиле отметка об єтом пропала. Так же как и кубок под авой.
но будь уверен бро, я не пиздабол.
єто только дополняет мою теорию. Форму посіпался, одминов лишили прав, послетали все звания и награді. 

upd: вот если что, ссылка на конкурсную фотку
https://jahforum.net/competition/entry/670-blue-auto-mazar-12-chasov-do-harva/
правда все удалено. 

конкурс был в январе 2021 года. И после него тоже были.. где я занимал толи второе то ли третье место. Короче бро, у меня 2 футболки точно было. Дальше не помню

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0

Мир всем бразеры.

Давненько не был тут.

С мобильного пиздец как не удобно в браузере гонять?!

@MrHaze , @Uncleben салют бразеры.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
40 минут назад, cnakouHbIu сказал:

Мир всем бразеры.

Давненько не был тут.

С мобильного пиздец как не удобно в браузере гонять?!

@MrHaze , @Uncleben салют бразеры.

Приветствую бро) рад видеть,заходь почаще :drujba:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, boyarskiy сказал:

уверен бро

я не сомневался, просто стало интересно, когда пропустил два конкурса. я правильно понял,это был конкурс "фото месяца"? и еще..то что дальше написано к тебе имеет отношение не больше чем ты к Констанции🙂 ,не сомневаюсь что ты заслуженно победил оба раза.

насчет футболки..сейчас на олк приз за фотомесяца- 2 упаковки семян от Xseeds. и место призовое одно.не помню ,чтоб там каждый месяц 200$ и семки впридачу давали .но и не утверждаю что такого не было,кто в курсе,напишите. :smile:хотя я не против конечно каждый месяц такого приза,но сам понимаешь,с такой посещаемостью это нереально, да еще и победить можно из 18 проголосовавших пятью голосами и те свои.и еще,не знаю заметил ли ты но обычно (ну или очень часто) конкурсы не объединяют форум а разделяют. т.к имеет место голосование по просьбе,по знакомству и в итоге победителем часто незаслуженно становится товарищ с посредственными успехами в выращивании,который часть призов потом раздает за голоса. и это есть наверное на любом форуме.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...