Перейти к публикации
  • 0

Ваші питання та пропозиції щодо покращення форуму

Вопрос

Друзі, нарешті ми отримали права і тепер я маю право модерувати і переносити все по форуму. Роботи мені буде, як я вже бачу, багато, томі буду вдячний, якщо ви будете писати мені в ЛС, або сюди в тему, що де треба почистити на форумі, куди що перенести (репорти, теми, повідомлення). А також що загалом треба на форумі змінити, що додати та прибрати. Може хто якісь баги побачить - пишіть сюди. Саме від нашої групової активності будеть залежати майбутнє цього ресурсу! Дякую за увагу! :demon2::perfect:

Кропива.jpeg

• Like +1 15

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Следует зайти в тему лучшие репорты ваши предложения и обновить список лучших...там есть на что посмотреть бро.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Когда на главной нажимаешь сад и огород, в выпадающем меню самая первая группа Бортовой журнал гровера, так вот эта тема выкидывает ошибку, потому что ссылка не правильная, а именно https://jahforum.net/bortovoy-zhurnal-grovera/ , но  видимо БЖГ перенесли в какой-то топик, поэтому верная ссылка:

photo_2024-10-02_21-27-13.jpg

Изменено пользователем LeSt
Добавление
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

завершені репорти перенести у відповідний розділ. провести  загальне прибирання в гілках від москальских заходів та іншим мотлохом

Изменено пользователем jumbojet
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Дуже не вистачає мобільної версії сайту, як раніше.

І репортів купа завершених, гарно би привести то в порядок.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
15 часов назад, Shajtan сказал:

Може хто якісь баги побачить - пишіть сюди

бачу багато непрацюючих підписів:smile:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 03.10.2024 в 09:06, синоптик сказал:

бачу багато непрацюючих підписів:smile:

знайшов і виправив :))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 03.10.2024 в 09:03, X720 сказал:

Дуже не вистачає мобільної версії сайту, як раніше.

І репортів купа завершених, гарно би привести то в порядок.

Я ось два дня з перебоями по електропостачанню просидів, тепер потроху починаю розгрібати

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

@Shajtan бро а можна зробити капчу при регістрації на форумі , по типу :

Слава Україні - пару відповідей ( правильна Героям слава)

Хто путін - пару відповідей (правильна - хуйло )

Чий Крим - пару відповідей ( правильна - Український)

Ідея не моя , але я впевнений що більшість кацапів зламається на цих питаннях і автоматично відсіються 

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0
51 минуту назад, Яр13 сказал:

@Shajtan бро а можна зробити капчу при регістрації на форумі , по типу :

Слава Україні - пару відповідей ( правильна Героям слава)

Хто путін - пару відповідей (правильна - хуйло )

Чий Крим - пару відповідей ( правильна - Український)

Ідея не моя , але я впевнений що більшість кацапів зламається на цих питаннях і автоматично відсіються 

запропоную ваші ідеї, бачив на форумі такі пропозиції, та і сам думав, так що, гадаю, реально

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

пару відповідей

сіла бабка на кульбабку та спитала коника,де той пугач загубив гудзика від дзвоника. 

хотя наверное не каждый украинец  понимает о чем речь:smile: 

Изменено пользователем синоптик

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

більшість кацапів зламається на цих питаннях і автоматично відсіються

зачем такие сложности,форумчане и так их отфильтруют,пусть заходят.какая-никакая разрядка

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, синоптик сказал:

зачем такие сложности,форумчане и так их отфильтруют,пусть заходят.какая-никакая разрядка

Ага тут один Кацап зайшов на днях питав як  рослиу помістити в гроу боксі ! Його зразу так відфільтрували я аж досі регочу )) та в нього бажання сюди заходить  має пропасти ))

Изменено пользователем lenyaelectric

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, lenyaelectric сказал:

Ага тут один Кацап зайшов на днях питав як  рослиу помістити в гроу боксі ! Його зразу так відфільтрували я аж досі регочу )) та в нього бажання сюди заходить  має пропасти ))

Бо цей дурник вказав країну - ₚосія , але ж будуть такі що зашифруються і я хз чи треба на форумі такі юзери 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Яр13 сказал:

Бо цей дурник вказав країну - ₚосія , але ж будуть такі що зашифруються і я хз чи треба на форумі такі юзери 

ну так само можна поставити чекбокс путін-хуйло і теж пройти перевірку, будучи росісіянином

так що, це допоможе лише повних деганів відсіювати

що ж... а решта хайшифрується. Тепер їхня доля косити під українців, як робили багото наших раніше (косили, а хто і досі косить, під росіян)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
19 часов назад, синоптик сказал:

сіла бабка на кульбабку та спитала коника,де той пугач загубив гудзика від дзвоника. 

хотя наверное не каждый украинец  понимает о чем речь:smile: 

Оце так комбо :))

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Shajtan сказал:

ну так само можна поставити чекбокс путін-хуйло і теж пройти перевірку, будучи росісіянином

так що, це допоможе лише повних деганів відсіювати

що ж... а решта хайшифрується. Тепер їхня доля косити під українців, як робили багото наших раніше (косили, а хто і досі косить, під росіян)

Бро ти міряєш кацапів нашими нормами , у них за таке реальна статья , і вони всі сцють в інтернеті таке постити/писати/лайкати 

Поделиться сообщением

• 0

Коли вів репорт, дуже не вистачало калькулятора днів від каски) Особливо круто було б, на мій погляд, якби під час ведення репорту кількість днів підтягувалась в пост.

Я розумію, що це все можна знайти в інеті або додаток якийсь підшукати. Але якщо вже тут хтось буде робити капремонт, то подібна фіча багато місця не зайняла б)

Може це вже є десь реалізовано, я особисто інших форумів не шукав..

Головний баг на форумі - мова інтерфейсу. Можна змінити?)

Я, чесно сказати, ніколи не був залучений до модерацій. Але наразі у мене буває вільний час і якщо є завдання для "маловідомої особи" на форумі, то можу допомогти)

Також у разі збору фонду для призів від форуму - готовий внести свій вклад. 

Изменено пользователем Saintery
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Saintery сказал:

Детальніше?

якби під час ведення репорту кількість днів підтягувалась в пост.

Це вже питання до кодерів. І я щось сумніваюсь, що вони таке зможуть зробити. У форума, на мою думку більше обслуговуючі "кодери", а не "творчі", та я можу помилятися в оцінці їх здібностей 🤔

Поделиться сообщением

• 0

Теж про це думав.

45 минут назад, Shajtan сказал:

Детальніше?

Спільнота здорової людини та, яка здатна до самоорганізації і хоч якоїсь концентрації ресурсу. Тобто скинутися собі на круті ніштяки можуть глядачі й учасники конкурсу, якщо довіряють системі оцінювання. На мій погляд більш сенсу в спільних емоціях і досвіді, уваги інших, спілкуванні. Крутий ніштяк, це просто нагадування, що тут не колом жебраків зібрались і здатні робити пам'ятні речі. 

Але в якому стані зараз знаходиться спільнота форуму мені не відомо. Може спочатку буде корисною допомога з боку бенефіціарів форуму. Доречі, однією з інших ознак здорової спільноти є прозорість. Звісно є межі, але мені, як потенціномй учаниснику було б цікаво знати, хто відповідає за цей інформаційний простір. Інформація навіть рівня - власниками/бенефіціарами/меценатами форуму є команда людей з N осіб, які мають такий собі інтерес. Наприклад розвиток канна культури в Україні. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Я б скинувся на призові учасникам конкурсу. Розумію, що зараз умови не рівні для всіх гроверів, особливо стосується питань світла.

А взагалі, цими темами мали б цікавитись люди, які тут роблять гроші в першу чергу. Я то виростив і пішов курити, а торгові сторінки тут працюють постійно, хоч і з мінливим успіхом..

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Shajtan сказал:

Детальніше?

Це вже питання до кодерів. І я щось сумніваюсь, що вони таке зможуть зробити. У форума, на мою думку більше обслуговуючі "кодери", а не "творчі", та я можу помилятися в оцінці їх здібностей 🤔

Дивись як що  можу спробувати  чимось допомогти то я веб розробник на джаваскрипті )) 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
12 минут назад, lenyaelectric сказал:

Дивись як що  можу спробувати  чимось допомогти то я веб розробник на джаваскрипті )) 

вношу в список, я просто напряму з кодерами не обговорюю що їм потрібно, але шефу написав, що ти є на форумі і ти експорт у джава сквірті :drujba:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
47 минут назад, Saintery сказал:

Я б скинувся на призові учасникам конкурсу. Розумію, що зараз умови не рівні для всіх гроверів, особливо стосується питань світла.

А взагалі, цими темами мали б цікавитись люди, які тут роблять гроші в першу чергу. Я то виростив і пішов курити, а торгові сторінки тут працюють постійно, хоч і з мінливим успіхом..

брати гроші з форумчан на призи для конкурсів для форумчан - якось дивно... :censored:

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, Shajtan сказал:

брати гроші з форумчан на призи для конкурсів для форумчан - якось дивно...

Якщо це пропонувати самостійно - а давайте ви самі собі конкурси зробите, то згоден, дивно виглядає. Якщо це каже сама спільнота, хтось може грошей підкинути, хтось, як FedorKastorkin, обладнання. Команді оргів залишається забезпечити логістику та зберігання ресурсів. Це значно полегшує і децентралізує базові процеси, від швидкості яких, залежить життя спільноти. Конкурси, дискусії, спільні спроєкти - без цього тут сумно і форум використовується як бібліотека. 

Від суму, нервозу війни, значна частина енергії спільноти уходить на гру "трави москаля" і срачі між собою. Хоча можна б було щось корисне робити. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Починати потрібно з налаштування і адаптації форуму та його інтерфейсу. ІМХО, деякі налаштування двіжка форуму дивують своєю недолугістю, серфінг по форуму незручний, а це впливає на активність користувачів. Також потрібно відновити мобільну версію.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...