Перейти к публикации
  • 0

Зламана кола 50/50

Saintery

Вопрос

Усім добрий день, товариство!

От у мене ніби третій гров іде, але враховуючи паузи в два роки між ними, руки встигають зкривитись)

В пориві хазяйновитості та креативу під час загинання рослини (зранку, коли тургор був максимальним :fool:) я надломив центральну колу, точніше її найвищу точку. Якби то фотік, я б вас не турбував) А у мене автік, якому сьогодні 21 день від каски. Після надлому, навіть листя не підв'яло. Я примотав колу як раніше робив, але там зараз точка росту і навряд з тими підв'язками воно приживеться.

Підкажіть, чи маю час до передцвіту щоб її прибрати з найменшим стресом? Чи може нехай так живе, а вже як розвинеться так і буде?

Взагалі хотів обох дівок нагнути щоб вирівняти бокові пагони під один скрог.

photo_2024-10-06_12-49-58.jpg

photo_2024-10-06_12-49-55.jpg

photo_2024-10-06_12-49-45.jpg

• Confused 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

якщо як ти пишеш не привяла то має бути все норм - ну виросте трохи менша, але ніхто ж не знає, яка вона мала б бути без аварій. підкинь вітамінок типу мегафолу, щоб полегшити їй життя

Изменено пользователем jumbojet
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Заросте як на собачі) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Бро, укрепи её чем-то, и очень хорошо в таких случаях помогает самый обычный мед, мажешь им место перелома, закрепляешь, и она норм ввостанавливается, не перживай, заживет)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 12:50, LeSt сказал:

Бро, укрепи её чем-то, и очень хорошо в таких случаях помогает самый обычный мед, мажешь им место перелома, закрепляешь, и она норм ввостанавливается, не перживай, заживет)

Показать больше  

Дякую! Зараз із медом спробую.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 11:29, jumbojet сказал:

якщо як ти пишеш не привяла то має бути все норм - ну виросте трохи менша, але ніхто ж не знає, яка вона мала б бути без аварій. підкинь вітамінок типу мегафолу, щоб полегшити їй життя

Показать больше  

Дякую за пораду!

З цими вітамінами у мене тут не так просто... Але рослини від початку на Б-52, а також я тричі підливав "укорінювач". Можу помилятись, але з цим засобом розростання кореневої йде в рази швидше. Та й вітамін там з головою) Буду чекати і споглядати далі)

photo_2024-10-06_15-15-04.jpg

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 13:11, Saintery сказал:

Дякую! Зараз із медом спробую.

Показать больше  

мед з"їшь :)

Якшо вже час (декілька годин) пройшов і не в"яне = то розслабся, усе добре. Відразу треба просто замотати тейпом (медичним, ізоляційним - пох).

То, що на фото - має і так прирости, але краще таки примотати.

• Джа Пре +1 1

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 13:20, FedorKastorkin сказал:

мед з"їшь :)

Якшо вже час (декілька годин) пройшов і не в"яне = то розслабся, усе добре. Відразу треба просто замотати тейпом (медичним, ізоляційним - пох).

То, що на фото - має і так прирости, але краще таки примотати.

Показать больше  

Та я її одразу перемотав, вузьким скотчем канцелярським, але той за дві години відклеївся...

Вона так стоїть два дні і не в'яне. Дивина та й годі.. Ввечері як "розслабиться" спробую зробити якусь шину) Головне самому не надто розслабитись до того часу) :eyes:

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 13:19, Saintery сказал:

Дякую за пораду!

З цими вітамінами у мене тут не так просто... Але рослини від початку на Б-52, а також я тричі підливав "укорінювач". Можу помилятись, але з цим засобом розростання кореневої йде в рази швидше. Та й вітамін там з головою) Буду чекати і споглядати далі)

Показать больше  

укорінювач на старті це добре, але згідно з рекомендаціями виробника. справа в тому, що фітогормони, які є там орієнтують рослину на розвиток кореневої. якщо загратися з цим, то може статися так, що рослина весь ресурс кине на кореневу і по закінченні вегетації може вийти чупік 20 см зате з ох. розвиненою кореневою системою

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 13:34, jumbojet сказал:

укорінювач на старті це добре, але згідно з рекомендаціями виробника. справа в тому, що фітогормони, які є там орієнтують рослину на розвиток кореневої. якщо загратися з цим, то може статися так, що рослина весь ресурс кине на кореневу і по закінченні вегетації може вийти чупік 20 см зате з ох. розвиненою кореневою системою

Показать больше  

Угу, зрозумів, буду знав)

Мої чупіки затримались, бо я ніяк лампу не вивчу) То вони перли як не в себе в першому грові, тепер трохи я затримався із підняттям лампи. Але реакція на висоту є, бокові пагони вже пробиваються поруч із великими листами. Сподіваюсь, що часу ще досить і стрибок в рості перед цвітінням вирівняє моїх монстрів) А нє, то замочу ще дві))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 10:55, Saintery сказал:

Після надлому, навіть листя не підв'яло.

Expand   Показать больше  

даже якщо зав'яне листя, почекай ще декілька днів, повинно відновитись 👌

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@bioaccessory та на шо там вже чекати - дві доби тому він надломив. Вже заросло усе :)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0

на майбутнє , зразу фіксуй в місці перелому і все ок буде 

• Like +1 1

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

• 0

Я зазвичай шину накладую

Беру зламане місце мотаю ізолентою разок, потім підкладаю з двох-трьох протилежних боків палички (зубочистки/шпажки) і намотую ще норм так ізолентою і все гул зрощується

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...