Перейти к публикации
  • 0

Зламана кола 50/50

Saintery

Вопрос

Усім добрий день, товариство!

От у мене ніби третій гров іде, але враховуючи паузи в два роки між ними, руки встигають зкривитись)

В пориві хазяйновитості та креативу під час загинання рослини (зранку, коли тургор був максимальним :fool:) я надломив центральну колу, точніше її найвищу точку. Якби то фотік, я б вас не турбував) А у мене автік, якому сьогодні 21 день від каски. Після надлому, навіть листя не підв'яло. Я примотав колу як раніше робив, але там зараз точка росту і навряд з тими підв'язками воно приживеться.

Підкажіть, чи маю час до передцвіту щоб її прибрати з найменшим стресом? Чи може нехай так живе, а вже як розвинеться так і буде?

Взагалі хотів обох дівок нагнути щоб вирівняти бокові пагони під один скрог.

photo_2024-10-06_12-49-58.jpg

photo_2024-10-06_12-49-55.jpg

photo_2024-10-06_12-49-45.jpg

• Confused 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

якщо як ти пишеш не привяла то має бути все норм - ну виросте трохи менша, але ніхто ж не знає, яка вона мала б бути без аварій. підкинь вітамінок типу мегафолу, щоб полегшити їй життя

Изменено пользователем jumbojet
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Заросте як на собачі) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Бро, укрепи её чем-то, и очень хорошо в таких случаях помогает самый обычный мед, мажешь им место перелома, закрепляешь, и она норм ввостанавливается, не перживай, заживет)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, LeSt сказал:

Бро, укрепи её чем-то, и очень хорошо в таких случаях помогает самый обычный мед, мажешь им место перелома, закрепляешь, и она норм ввостанавливается, не перживай, заживет)

Дякую! Зараз із медом спробую.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, jumbojet сказал:

якщо як ти пишеш не привяла то має бути все норм - ну виросте трохи менша, але ніхто ж не знає, яка вона мала б бути без аварій. підкинь вітамінок типу мегафолу, щоб полегшити їй життя

Дякую за пораду!

З цими вітамінами у мене тут не так просто... Але рослини від початку на Б-52, а також я тричі підливав "укорінювач". Можу помилятись, але з цим засобом розростання кореневої йде в рази швидше. Та й вітамін там з головою) Буду чекати і споглядати далі)

photo_2024-10-06_15-15-04.jpg

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, Saintery сказал:

Дякую! Зараз із медом спробую.

мед з"їшь :)

Якшо вже час (декілька годин) пройшов і не в"яне = то розслабся, усе добре. Відразу треба просто замотати тейпом (медичним, ізоляційним - пох).

То, що на фото - має і так прирости, але краще таки примотати.

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
Только что, FedorKastorkin сказал:

мед з"їшь :)

Якшо вже час (декілька годин) пройшов і не в"яне = то розслабся, усе добре. Відразу треба просто замотати тейпом (медичним, ізоляційним - пох).

То, що на фото - має і так прирости, але краще таки примотати.

Та я її одразу перемотав, вузьким скотчем канцелярським, але той за дві години відклеївся...

Вона так стоїть два дні і не в'яне. Дивина та й годі.. Ввечері як "розслабиться" спробую зробити якусь шину) Головне самому не надто розслабитись до того часу) :eyes:

Поделиться сообщением

• 0
11 минут назад, Saintery сказал:

Дякую за пораду!

З цими вітамінами у мене тут не так просто... Але рослини від початку на Б-52, а також я тричі підливав "укорінювач". Можу помилятись, але з цим засобом розростання кореневої йде в рази швидше. Та й вітамін там з головою) Буду чекати і споглядати далі)

укорінювач на старті це добре, але згідно з рекомендаціями виробника. справа в тому, що фітогормони, які є там орієнтують рослину на розвиток кореневої. якщо загратися з цим, то може статися так, що рослина весь ресурс кине на кореневу і по закінченні вегетації може вийти чупік 20 см зате з ох. розвиненою кореневою системою

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
Только что, jumbojet сказал:

укорінювач на старті це добре, але згідно з рекомендаціями виробника. справа в тому, що фітогормони, які є там орієнтують рослину на розвиток кореневої. якщо загратися з цим, то може статися так, що рослина весь ресурс кине на кореневу і по закінченні вегетації може вийти чупік 20 см зате з ох. розвиненою кореневою системою

Угу, зрозумів, буду знав)

Мої чупіки затримались, бо я ніяк лампу не вивчу) То вони перли як не в себе в першому грові, тепер трохи я затримався із підняттям лампи. Але реакція на висоту є, бокові пагони вже пробиваються поруч із великими листами. Сподіваюсь, що часу ще досить і стрибок в рості перед цвітінням вирівняє моїх монстрів) А нє, то замочу ще дві))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Saintery сказал:

Після надлому, навіть листя не підв'яло.

даже якщо зав'яне листя, почекай ще декілька днів, повинно відновитись 👌

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@bioaccessory та на шо там вже чекати - дві доби тому він надломив. Вже заросло усе :)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0

на майбутнє , зразу фіксуй в місці перелому і все ок буде 

• Like +1 1

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

• 0

Я зазвичай шину накладую

Беру зламане місце мотаю ізолентою разок, потім підкладаю з двох-трьох протилежних боків палички (зубочистки/шпажки) і намотую ще норм так ізолентою і все гул зрощується

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...