Бабайка420 1 Опубликовано: 16 октября (изменено) Чи можна замовити насіння канабісу з-закордону, і чи не буде в мене проблем з законом? Изменено 16 октября пользователем Бабайка420 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BorisTvarina 32 Опубликовано: 16 октября Ні, проблем не буде. Оборот насіння канабісу не контролюється й не обмежується. Особисто я на своє ім'я й адресу не замовляю. Хтозна, може на олівець візьмуть, а через 2-3 місяці приїдуть у гості))). Наприклад, на митниці бачать твою посилку. Записують твої данні, а потім через знайомих менеджерів банку перевіряють, що в тебе є. Якщо ти не "цікавий", то й сенсу займатись тобою немає, а якщо "цікавий", то тут вже може бути інша ситуація. Я розумію, що це параноя, але в мене до війни у банках були гроші й нерухомість є, тому не ризикував 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 16 октября 1 час назад, BorisTvarina сказал: Записують твої данні, а потім через знайомих менеджерів банку перевіряють, що в тебе є. Якщо ти не "цікавий", то й сенсу займатись тобою немає, а якщо "цікавий", то тут вже може бути інша ситуація Нічособі. Прикинувся віником - і гровиш без напряга Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бабайка420 1 Опубликовано: 17 октября 12 часов назад, BorisTvarina сказал: Якщо ти не "цікавий", то й сенсу займатись тобою немає, а якщо "цікавий", то тут вже може бути інша ситуація У яких випадках я можу стати "цікавим" для поліції? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BorisTvarina 32 Опубликовано: 17 октября Только что, Бабайка420 сказал: У яких випадках я можу стати "цікавим" для поліції? Якщо вони побачать, що тебе можна буде на гроші розвести, або якщо купиш багато горіхів, тобто потенціальної тебе можна буде притягнути до у головної статті, тобто вирощуєш більше 10 рослин Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Krystina 694 Опубликовано: 17 октября Мабуть вже 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бабайка420 1 Опубликовано: 17 октября 15 минут назад, Krystina сказал: Мабуть вже Хе-хе... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BorisTvarina 32 Опубликовано: 17 октября 39 минут назад, Бабайка420 сказал: У яких випадках я можу стати "цікавим" для поліції? Зроби замовлення на друга, в якого на хаті все чисто. Хіба це велика проблема? Я б не радив й в українських магазинах вказувати своє ім'я й адресу. Ти хтозна кому дав адресу, де щось мутиться... Нічого протизаконого ти не купуєш, але це +1 до параної, коли до харву залишилось 2 тижні. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бабайка420 1 Опубликовано: 17 октября (изменено) 5 часов назад, BorisTvarina сказал: Я б не радив й в українських магазинах вказувати своє ім'я й адресу. Ви з яких сідшопів/сідбанків замовляли насіння? Изменено 17 октября пользователем Бабайка420 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 boyarskiy 7 503 Опубликовано: 17 октября думаю всем похуй если ті купишь и вірастишь пару кустов для себя. если трепаться друзьям не будешь и позаботишься о запахе - никто так и не узнает. Само собой Баріжіть не нужно. Ровно как и угощять кентов. если будешь придерживаться простіх правил - можешь не париться. Тем более с двумя кустами которіе в горшках ті вообще никому не интересен) за бугра тоже не обязательно заказівать. Бери по месту у бридеров с форума. Заведи специальную симку для єтого и заказівай на відуманое имя. Будешь получать на почте по приложению ( тоесть без доков ) и оплачивать наличніми. все 3 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 288 Опубликовано: 17 октября у місцевих продавців можна знайти який хоч сорт і банк не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 1 127 Опубликовано: 17 октября 57 минут назад, boyarskiy сказал: думаю всем похуй если ті купишь и вірастишь пару кустов для себя. если трепаться друзьям не будешь и позаботишься о запахе - никто так и не узнает. Само собой Баріжіть не нужно. Ровно как и угощять кентов. если будешь придерживаться простіх правил - можешь не париться. Тем более с двумя кустами которіе в горшках ті вообще никому не интересен) за бугра тоже не обязательно заказівать. Бери по месту у бридеров с форума. Заведи специальную симку для єтого и заказівай на відуманое имя. Будешь получать на почте по приложению ( тоесть без доков ) и оплачивать наличніми. все бро вже є поштомати під підїздами- вийшов вночі в капцях та халаті взяв ганжу насіння і поволочив до нори 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бабайка420 1 Опубликовано: 17 октября 5 минут назад, jumbojet сказал: бро вже є поштомати під підїздами- вийшов вночі в капцях та халаті взяв ганжу насіння і поволочив до нори Як ви оплачували замовлення: банківською карткою чи криптовалютою? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 1 127 Опубликовано: 17 октября 1 минуту назад, Бабайка420 сказал: Як ви оплачували замовлення: банківською карткою чи криптовалютою? шляхом поповнення гаманця Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бабайка420 1 Опубликовано: 17 октября 1 минуту назад, jumbojet сказал: шляхом поповнення гаманця Як гаманець називається? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 boyarskiy 7 503 Опубликовано: 17 октября 4 минуты назад, Бабайка420 сказал: Як ви оплачували замовлення: банківською карткою чи криптовалютою? с терминала по реквизитам магазина. само собой для подтверждения операций на терминале имеем левую симку, о которой я уже упоминал -- в поштомате не вариант забирать, так как посілку надо оплатить. А в отделении можно дать наличку что б не светить карту шо тут сложного) Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 270 Опубликовано: 17 октября Брази, ви ,як партизани)))) Кому ви потрібні із своїми трьома кущами? Я беру матеріал у місцевих - перевірено роками і є таке,шо отим магазам і не снилося. Не бариж,бо наркомани й здадуть і все буде добре 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BorisTvarina 32 Опубликовано: 19 октября В 17.10.2024 в 18:22, Бабайка420 сказал: Ви з яких сідшопів/сідбанків замовляли насіння? Особисто я замовляв лише 4 рази. Перші 3 на errors seeds. Зараз замовив на https://www.royalqueenseeds.com Магазин в Іспанії, а seedbank США. Але з замовленням були трабли. Вислали інше насіння. Я замовляв асорті 5 горіхів в одному блістері. В них цієї позиції не було, як я собі уявляю. Вони мені вислали 10 горіхів, але там не співпадали деякі сорти. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Kaktuss 6 919 Опубликовано: 19 октября 2 часа назад, BorisTvarina сказал: замовленням були трабли. Вислали інше насіння. Я замовляв асорті 5 горіхів в одному блістері. В них цієї позиції не було, як я собі уявляю. Вони мені вислали 10 горіхів, але там не співпадали деякі сорти Гарний магазин.., нічого і добавити. 1 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 393 Опубликовано: 19 октября 5 часов назад, BorisTvarina сказал: Особисто я замовляв лише 4 рази. Перші 3 на errors seeds. Зараз замовив на https://www.royalqueenseeds.com Магазин в Іспанії, а seedbank США. Але з замовленням були трабли. Вислали інше насіння. Я замовляв асорті 5 горіхів в одному блістері. В них цієї позиції не було, як я собі уявляю. Вони мені вислали 10 горіхів, але там не співпадали деякі сорти. RQS відправляє в Україну? Круто! Особливо якщо замовляєш відсутню позицію і отримуєш в два рази більше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BorisTvarina 32 Опубликовано: 19 октября 1 час назад, Warming сказал: RQS відправляє в Україну? Круто! Особливо якщо замовляєш відсутню позицію і отримуєш в два рази більше Спіймали))) Я замовив на знайомих в Австрії. А вони вже привезли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 LeSt 136 Опубликовано: 19 октября Да закажи к примеру у барабашки, оплати через терминал им на карту или по реквизитам и забери на поштомате, из-за 5-10 семок мне кажется вообще не стоит париться, ты же не вес по почте отправляешь. А ради такого кол-ва ты вряд ли кому-то будешь интересен, так как есть коммерческие гроверы, которые я думаю им будет интереснее намного. И то, если ты для себя пару кустов поднимаешь, особенно на фоне легала по мед СБД, то вообще не стоит париться. Главное на левую симку зарегай НП и по приложухе в поштомате как бро сверху говорил забирай и ппц. А заказывать на кентов - не самый лучший варик, так как они первые же скажут кому, что и куда. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Бабайка420 1
Чи можна замовити насіння канабісу з-закордону, і чи не буде в мене проблем з законом?
Изменено пользователем Бабайка420Поделиться сообщением
21 ответ на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас