Револьвер 425 Опубликовано: 18 ноября, 2024 (изменено) Всіх вітаю BULK Auto Caramel King 62 дні з посадки, закінчився 3й тиждень як квітне Advanced Nutrients pH Perfect базові Big Bud Coco B52 Plagron coco Полив: UA Voda z-pid kranu 8.2, 230ppm Люстра 150w побутові led Osram Шось от почали вигоряти листочки з середини, а не з країв, як раніше в мене було при передозуванні добривами Підкажіть порадою на що вам схоже і як покращити, бо ніби все добре, але не можу знайти де я більше дурень Всім мир Так виглядає Скрытый текст Отак годував: Скрытый текст Изменено 18 ноября, 2024 пользователем Револьвер зайву картінку кинув 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 926 Опубликовано: 18 ноября, 2024 (изменено) я б зменшив раціон. слабкий розчин РК добрив (якшо по твоїм замірам, то хай буде 500-600 і пролити добре, щоб вилилось літри 2-3. великих проблем поки не бачу особисто. хіба підстригти трохи. але після повної впевненості у розвитку рослини. пізніше Изменено 18 ноября, 2024 пользователем romario999 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 610 Опубликовано: 18 ноября, 2024 Маєш трохи накопиченого засолу. Якщо промиєш 10ма літрами осмосу, то азот знов розблокується і почнеться ріст. Б-52 вже давати не треба. Бігбад коко при регулярних поливах рекомендую по 1мл на 1л. Верхні кінцівки листів мають признаки залужнення субстрату (калій та кальцій фосфатами) З іншого боку це автомат і 62 день,а шишки виглядають доволі сформованими. І йому ну тижня 2-3 ще можна сидіти в горщику. Хоча при пролонгації цвітіння азотом, цей процес можна розтягувати доволі довго. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Револьвер 425 Опубликовано: 19 ноября, 2024 @romario999 @ХаПаZz Дуже дякую! 12 часов назад, ХаПаZz сказал: Якщо промиєш 10ма літрами осмосу не маю доступа до осмосу, маю флору клін, застосую її в пропорції 2мл\л, полью 5л води я шось навпаки боявся шо то дефіціити так полізли, але коли побачив ознаки хім.опіків сконфузився 🤔 @ХаПаZz бро, підкажи яку б концентрацію добрив ти радив після промиву, моя гадка що по 1мл\л з pH 6-6.5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 610 Опубликовано: 19 ноября, 2024 7 часов назад, Револьвер сказал: яку б концентрацію добрив ти радив після промиву як я казав це 62ий день. Базу МГБ даєш собі по 1.(0,5)1 і додаєш бігбад. Так і їдеш. До кінця. Будеш навалювати блум, будуть засоли. Азот теж не більше ніж 0.5мл на 1л. Більше там нічого не треба. Хіба що ріпен підійде, для повного блокування азоту і витягування всіх соків з листя. Тому ці всі опіки, передози і дефиціти на цій стадії, вже не критичні. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Револьвер 425
Всіх вітаю
BULK Auto Caramel King 62 дні з посадки, закінчився 3й тиждень як квітне
Advanced Nutrients pH Perfect базові
Big Bud Coco
B52
Plagron coco
Полив: UA Voda z-pid kranu 8.2, 230ppm
Люстра 150w побутові led Osram
Шось от почали вигоряти листочки з середини, а не з країв, як раніше в мене було при передозуванні добривами
Підкажіть порадою на що вам схоже і як покращити, бо ніби все добре, але не можу знайти де я більше дурень
Всім мир
Так виглядає
Отак годував:
зайву картінку кинув
Поделиться сообщением
4 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас