Я так зрозумів,шо @MrHaze корона адміна надавила занадто, бо тягнути мазу за друганів -довбойобів це гониво.
Тим більше піонерів,які для спільноти ніхуя не зробили,бо ніхуя не вміють. Вибач,друже,але ти гониш. Залишишся тут один такими темпами. Це по-перше.
По-друге.
В розрізі реалій, я не розумію будь-якої толерантності до москалів в любих її проявах. Маю на те особисті причини,тому бути частиною спільноти, де адміністрацією починає вітатися терпимість до підорів,шо не люблять свого царя - для мене огидно.
Тож прийшов час прощатися.
Дякую всім,хто допоміг мені навчитися цій цікавій справі!!
Вопрос
Oh-oh-oh 1
Вітаю,шановні форумчани, на цей раз востаннє!
Я так зрозумів,шо @MrHaze корона адміна надавила занадто, бо тягнути мазу за друганів -довбойобів це гониво.
Тим більше піонерів,які для спільноти ніхуя не зробили,бо ніхуя не вміють. Вибач,друже,але ти гониш. Залишишся тут один такими темпами. Це по-перше.
По-друге.
В розрізі реалій, я не розумію будь-якої толерантності до москалів в любих її проявах. Маю на те особисті причини,тому бути частиною спільноти, де адміністрацією починає вітатися терпимість до підорів,шо не люблять свого царя - для мене огидно.
Тож прийшов час прощатися.
Дякую всім,хто допоміг мені навчитися цій цікавій справі!!
Дійсно прикольна спільнота.Була колись...(((
Контакти по насінню і добривам є- на зв'язку.
Хай щастить!
З повагою Neverminder.
Поделиться сообщением
32 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас