Перейти к публикации
  • 0

Пів-року бану за образу адміна або приїхали...

Вопрос

Вітаю,шановні форумчани, на цей раз востаннє!

Я так зрозумів,шо @MrHaze корона адміна надавила занадто, бо тягнути мазу за друганів -довбойобів це гониво.

Тим більше піонерів,які для спільноти ніхуя не зробили,бо ніхуя не вміють.  Вибач,друже,але ти гониш. Залишишся тут один такими темпами. Це по-перше.

По-друге.

В розрізі реалій, я не розумію будь-якої толерантності до москалів в любих її проявах. Маю на те особисті причини,тому бути частиною спільноти, де адміністрацією починає вітатися терпимість до підорів,шо не люблять свого царя - для мене огидно.

Тож прийшов час прощатися.

Дякую всім,хто допоміг мені  навчитися цій цікавій справі!!

Дійсно прикольна спільнота.Була колись...(((

Контакти по насінню і добривам є- на зв'язку.

Хай щастить!

З повагою Neverminder.

• Like +1 1
  • Не понравилось 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 1

до того ж, питань до самого автора репорта не було в хлопців, вони тупо срали один на одного. От вам і ситуація. Прийшло двоє українців в хату (репорт) до москаля і почали у того на очах пісюнами мірятися та обсірати один одного

І ви пишете, що це адекватні люди?

Та все ж, вони теж мають право на вираження власної думки. Але в рамках правил форуму

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Oh-oh-oh сказал:

Вітаю,шановні форумчани, на цей раз востаннє!

Я так зрозумів,шо @MrHaze корона адміна надавила занадто, бо тягнути мазу за друганів -довбойобів це гониво.

Тим більше піонерів,які для спільноти ніхуя не зробили,бо ніхуя не вміють.  Вибач,друже,але ти гониш. Залишишся тут один такими темпами. Це по-перше.

По-друге.

В розрізі реалій, я не розумію будь-якої толерантності до москалів в любих її проявах. Маю на те особисті причини,тому бути частиною спільноти, де адміністрацією починає вітатися терпимість до підорів,шо не люблять свого царя - для мене огидно.

Тож прийшов час прощатися.

Дякую всім,хто допоміг мені  навчитися цій цікавій справі!!

Дійсно прикольна спільнота.Була колись...(((

Контакти по насінню і добривам є- на зв'язку.

Хай щастить!

З повагою Neverminder.

Бан до 24 грудня змінили. А з питань відношення до москалів, я сам не розумію до кінця. Але якщо власник форуму не дав розпоряджень банити всих підряд русаків, то ми вирішили умовно "хороших" поки лишати, а справжніх гівнюків банити з перших повідомлень. Якщо не справедливо - давайте піднімими питання і проведемо форум на форумі стосовно подібних правил

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Прочитав - перша думка: Костя вже переніс би у Обсуждение дій адміністрації чи Флуділку. Друга думка: блін, і він забанений... Знов іронія. Зараз шукаю оцей розділ і щось не можу знайти.... може мені наснилось (або прибрали колись)....

@Shajtan @Neverminder

Оцей наратив, щодо того що всі погані фактично ввела наша влада, казали так: зразу перемога потім будем розбиратись хто не був винен. Особисто мені це відразу не сподобалось, адже багато російських інфлюенсерів виступили проти вторгнення назвавши все своїми іменами і закликавши весь світ допомагати Україні. Та мій знайомий який тікав(переселявся) від війни ще у 14му році так мені написав лс "коли біля тебе розірветься 155 міліметровий снаряд ти більше такого писати не будеш". Скажу так,  коли люди побували в пеклі вже нічо не змінить їх думку.

З ін сторони зараз у суспільства значна незадоволеність владою, тобто всіми тими діями що вони чинили. Тобто це частково торкається і питання вище. А щодо наративу, то сама ж влада його порушила пригрівши певних відомих діячив, ну просто на власни розсуд. Зрозуміло вони були на нашій стороні але ж було багато і тих хто робив значно більше і до них взагалі протилежне відношення.  + в самій федереції є боротьба, і люди які там борються проти кривавого карліка піддають себе більшій загрозі ніж я та більшість моїх знайомих. Але ж наче їх теж треба зневажати виходячи з першого наратіва влади до якої на сьогодні забагато питань.

Щодо форума, російськомовне населення світу 250 млн, україномовне 40 млн, разом було ком'юніті ~300 млн, якщо кожного хто пише російською цькувать форум почне помирать, вже активність зменшилась в 10 раз ніж була рік тому. Якось писали скільки коштує цей форум підтримувати і щось це прям зовсім дорого.

Щодо моєї позиції, навряд найближчі роки зможу спілкуватись з росіянами. Хоча знову ж протирічча. Ті хто палить траву навряд за війну та навряд проти свободи загалом. З моєї точки зору все їх суспільство так чи інакше має відповідальність за це. А яка наша відповідальність? Країною керую людина яку ніхто не обирав (Е-к), від заяв верховного у мене їде дах, бо кожна нова суперечить попередній, корупції не має звичайно, то вороги родіни розганяють.... 

Про дії адміністрації, вони перезавантажують форум, чистять від негативу, тобто тут війни не має (хто за війну їх банять, хто сіє негатив банять).  Який результат буде від цих дій? Як на мене для форума тільки позитивний. 

Мені все це  не подобається.  Може і краще було б більш вузьке ком'юніті.  Паралельна думка: росіяни загалом можуть писати що вони з України просто балакають російською, як це перевірити? Можна дійти до абсурду.

Поделиться сообщением

• 0
11 часов назад, Oh-oh-oh сказал:

корона адміна надавила занадто, бо тягнути мазу за друганів -довбойобів це гониво.

Не ту у меня короны  никакой бро... ты видел сколько у тебя предупреждений? Вот я и решил по взрослому тебя наказать.Но Шайтан решил иначе и как по мне зря...Вот ты опять его низашто долбоебом назвал...Измени свой стиль общения бро,мат запрещен на форуме,тем более в адрес форумчан...Мир бро,Не обижайся и оставайся.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Яким треба бути бивнем щоб досі так і нічого не зрозуміти... Сієш хейт, образи, порушуєш писанні правила форуму, а винні у всьому адміни :facepalm:

@Shajtan , бро навіщо вся ця лояльність, скорочення терміну бану і т.д. В правилах які ти сам і прописав є пункти заборонених дій 1, 2, 6, 7, 8 які цей персонаж неодноразово порушував. Він не бачить і не признає ніколи своєї вини. 

Тіп навіть тут встиг обісрати мене, адміна @MrHaze . Чому ти це ігнориш? Невже тепер є виключення з правил?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
20 минут назад, MrHaze сказал:

Не ту у меня короны  никакой бро... ты видел сколько у тебя предупреждений? Вот я и решил по взрослому тебя наказать.Но Шайтан решил иначе и как по мне зря...Вот ты опять его низашто долбоебом назвал...Измени свой стиль общения бро,мат запрещен на форуме,тем более в адрес форумчан...Мир бро,Не обижайся и оставайся.

Дивуюсь твоїй витримці, бро. Навіть після образ шукаєш шляхи примирення. Достойна поведінка зрілої людини

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Людині яка пише кожен день, веде репорти, всім допомагає і живе нашою справою навіть доба бану буде нормальним щелчком по носу, далі тиждень як варінат. Моя думка.

• Like +1 1
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0
24 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Людині яка пише кожен день, веде репорти, всім допомагає і живе нашою справою навіть доба бану буде нормальним щелчком по носу, далі тиждень як варінат. Моя думка.

Ты видишь он даже в жалобе на свой бан,умудрился заслужить бан:bayan: 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

тому я на тиждень і змінив, бо в нас не так багато активних людей, щоби і їх ще виганяти з форуму (бо бан на пів-року, це, факточно сказати людині "йди на..."

якби мене посилали, я би так само дав попереджень кілька, а потім лише бан і то на тиждень. Якщо людина - довбой...б, то потім можна виписувати вже і місячні і рокові бани. Neverminder завжди був токсиком, але це, в той же час - актив форума. І це, в той же час, наш бро. Комусь, може не подобається моя політика. Але я хочу примирення, а не війни (не в політиці, а на форумі). По великому рахунку, тут люди курять шмаль і в голові може багато чого бути, тому кого як криє, як-то кажуть. Когось - по-доброму, когось по-злому. І якщо банити за кожен загон, то хоча б не на пів-року.

А це шо ви пишете комусь (хоч, навіть і тому ж Кості), що типу "корона адміна давить". Звичайно тавить на мізки та корона ,коли ти розгрібаєш срач на форумі, коли баниш спамерів, коли чистиш і переносиш теми. Вам, можливо, за замовчуванням, всі, хто має більше влади за вас - априорі гівнюки?

2 часа назад, Legend777 сказал:

Дивуюсь твоїй витримці, бро. Навіть після образ шукаєш шляхи примирення. Достойна поведінка зрілої людини

так ми всі повинні так себе вести, бо це форум і лише слова. Ніхто тут тобі в кишеню не лізе і пістолетом в обличчя не тицяє. Якщо в тебе горить від троля, то треба лікувати психіку 

Поделиться сообщением

• 0

@Shajtan договорились бро...значит за оскорбление бан 5 дней. 

Я просто подумал что если его на пол года забаню то придет порядок навсегда...извиняйте коль неправ:rasta_peace:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, MrHaze сказал:

Я просто подумал что если его на пол года забаню то придет порядок навсегда...извиняйте коль неправ.

та я і не хотів би, щоби наші з тобою дії адміністрації виносились на огляд. Я написав людині, що його срок скоротили і все. А ти вже починаєш чи виправдовуватись, чи ще щось. Просто забий. Якщо тобі не приємно, що я твоє рішення оскаржив - так і напиши. Якщо ти згоден зі мною, можна навіть не обговорювати це на форумі. Якщо тобі дали модерку - значить ти на форумі один з найадекватніших людей. Так що сиди в короні і не парся :)) (жартую за корону, звичайно)

Інколи треба злодій на форумі, щоби супергероям було з ким битися, от і Neverminder був людиною-пінгвіном для Кості :)) З ким їм ще сратися. Як не лізиш в їх срач, то вони один одного по колу можуть тижнями осмоктувати. Мені лише не подобалося, що це вони роблять не в окремій темі чи в лс, а в чужих репортах, котрі мені тоді ще треба сидіти і чистити. І мені за це ні Костя ні Невермайндер не платять (а могли б :)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Я думав до 24го, бо 25 Різдво.   :jumping:  :jumping:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
10 минут назад, MrHaze сказал:

Я просто подумал что если его на пол года забаню то придет порядок навсегда...извиняйте коль неправ.

про бани, раз тут вже пишем, може й в правила треба буде правки внести.

Як на мене, то система така

Якщо просто мати чи образи інших учасників форуму - дається попередження... друге попередження... бан на 5-7 днів. Якщо вийшов з бана і продовжує - ще попередження... попередження.... бан на місяць... А як не допомагає, то можна на 3-6 місяців давати потім.

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Я думав до 24го, бо 25 Різдво.   :jumping:  :jumping:

ну і я так подумав, що на празники люди будуть курити-бухати і на форумі щось писати :demon2:Якби тільки не срачі. До речі, сратися можете йти в Тг канал, там я вас банити не буду за срач, якщо той холі вар не буде тривати днями :drujba:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
5 минут назад, Shajtan сказал:

про бани, раз тут вже пишем, може й в правила треба буде правки внести.

Як на мене, то система така

Якщо просто мати чи образи інших учасників форуму - дається попередження... друге попередження... бан на 5-7 днів. Якщо вийшов з бана і продовжує - ще попередження... попередження.... бан на місяць... А як не допомагає, то можна на 3-6 місяців давати потім.

Бро давай за оскорбление сразу бан на неделю...? Пожалуйста :rasta_biggrin:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, MrHaze сказал:

якби на форумі сиділо 500 активних юзерів, то я би видавав би бани всим сумнівним користувачам і хай би думали. А так, якщо за один мат, фактично, будуть давати бан на тиждень, то активність форума взагалі просяде.

Поделиться сообщением

• 0

попереджень і так можеш видати їм преред баном, як правило ,протягом 10 хвилин, якщо срач ведеться активно

Поделиться сообщением

• 0

А де тема про ці всі питання, чи вже потеряли? Шо вже не поділили? 

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, Shajtan сказал:

якби на форумі сиділо 500 активних юзерів, то я би видавав би бани всим сумнівним користувачам і хай би думали. А так, якщо за один мат, фактично, будуть давати бан на тиждень, то активність форума взагалі просяде.

Понял бро

Поделиться сообщением

• 0
21 минуту назад, Shajtan сказал:

Але я хочу примирення, а не війни (не в політиці, а на форумі).

Для примирення потрібні дві сторони. А по ньому не видно було щоб він хотів примирення, чи помилки свої визнавав.

22 минуты назад, Shajtan сказал:

Neverminder завжди був токсиком, але це, в той же час - актив форума.

А це взагалі дивна аргументація... Може саме через таких персонажів низький актив на форумі? Люди заходять, бачать неадекватів, розвертаються і йдуть. Форум це типу лице нашої каннакультури в Україні. Чи я помиляюсь?

І ще про активність хочу додати. Її потрібно підтримувати іншими способами, наприклад цікавими конкурсами як це роблять забугорні форуми, а не толеруванням токсичних персонажів, бо щось там пишуть... ІМХО

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Kaktuss сказал:

Ты все пропустил старина:rasta_biggrin:

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Shajtan сказал:

Neverminder завжди був токсиком

Веселий жвавий хлопець, чув від нього тільки хороше.

2 часа назад, Kaktuss сказал:

а зверху лонгрід читав?)

2 часа назад, Legend777 сказал:

А це взагалі дивна аргументація... Може саме через таких персонажів низький актив на форумі? Люди заходять, бачать неадекватів, розвертаються і йдуть. Форум це типу лице нашої каннакультури в Україні. Чи я помиляюсь?

питання тільки в тому хто не адекват) ну в сенсі відношення до сусідів. Не знаю в кого які справи тут на форумі може хто за кордоном або взагалі чекає на "вічливих чоловічків", та стільки горя скільки вони нам принесли у кожну родину..  війна швидко приходить, та лишається на довго.

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Kaktuss сказал:

я приховав срач, це вже й раніше відбувалося в репорті одного русачка, котрого ми не банимо

Поделиться сообщением

• 0

@CannabisDoomOcculta ти думаєш наше ГУР чи СБУ не працює з москалями, не вербує невдоволених режимом? чи от ті всі диверсії українці роблять на чужій території ризикуючи своїм життям? Про Легіон "Свобода Росії" не чув, рейди на бєлгородщину?

Всі хто має клепку розуміють важливість таких людей. Спецура наша благо не зборище інфантилів і працює правильно.

То хто вони: вороги чи союзники? Це так для подумати тобі. Бо оці закиди твої в мою сторону навіть не твої думки, а взяті зі срачу.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Legend777 сказал:

Бо оці закиди твої в мою сторону навіть не твої думки

Я не радий росіянам, вибач.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...