vladosi4h 3 Опубликовано: 20 декабря, 2024 Всім джа, ребзя у мене два автика, им десь по 1 месяцу від шапки, мене трохи смущае их рост, чи все норм? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 928 Опубликовано: 20 декабря, 2024 1 час назад, vladosi4h сказал: мене трохи смущае их рост А стать вже показали? Можуть ще стрельнуть на перед-цвіті, щоб покращити результат треба покращити умови вирощування: субстрат-добрива, світло-вентиляція і тд. Ще хотів поцікавитись чи перший досвід? 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 vladosi4h 3 Опубликовано: 20 декабря, 2024 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: А стать вже показали? Можуть ще стрельнуть на перед-цвіті, щоб покращити результат треба покращити умови вирощування: субстрат-добрива, світло-вентиляція і тд. Ще хотів поцікавитись чи перший досвід? да перший, а шо маленькие ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 928 Опубликовано: 20 декабря, 2024 26 минут назад, vladosi4h сказал: да перший, а шо маленькие ? Можливо менший ніж хотілося б, та загалом я спитам перший цикл чи ні, бо часто можна почути пораду накшталт "реж под корень, ничего уже не вырастит", та моя думка, що треба доводити цикли до кінця, особливо перші щоб зрозуміти що до чого. Коли рослина покаже стать почнеться ще хвиля роста, кущ буде витягатись вгору-сторони. А по фото не зрозуміло чи автік вже показав що він хлопчик/дівчина чи ні, 30днів, мав вже показати. Та буває трохи довше все це, у твоєму випадку якщо не задоволений розміром мож і краще) 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 926 Опубликовано: 21 декабря, 2024 чупики. если автоцветы, то на раз накурытса. что посеешь, то и пожнешь 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 vladosi4h 3 Опубликовано: 21 декабря, 2024 1 час назад, romario999 сказал: чупики. если автоцветы, то на раз накурытса. что посеешь, то и пожнешь да, автики, а почему так? что там не будет 10 грам шиш, что посоветуешь, чтобы разрозлись? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 FedorKastorkin 422 Опубликовано: 21 декабря, 2024 1 час назад, vladosi4h сказал: а почему так А скажи, это я вроде разглядел луковую и чесночную шелуху в горшке, то там явно что-то еще есть. Огласи полный список, очень интересно. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 544 Опубликовано: 21 декабря, 2024 6 часов назад, vladosi4h сказал: да, автики, а почему так? что там не будет 10 грам шиш, что посоветуешь, чтобы разрозлись? Можеш спробувати обробити гібереліновою кислотою є шанс що трохи стрельнуть і буде не 5 грам а 10-15 якщо пощастить . Але взагалі те що в тебе це не діло , земля напевно з вулиці і горошок на 2-3л ? Яке обладнання які умови ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 vladosi4h 3 Опубликовано: 21 декабря, 2024 1 час назад, Яр13 сказал: Можеш спробувати обробити гібереліновою кислотою є шанс що трохи стрельнуть і буде не 5 грам а 10-15 якщо пощастить . Але взагалі те що в тебе це не діло , земля напевно з вулиці і горошок на 2-3л ? Яке обладнання які умови ? земля огородная из деревни, в перемешку с куриным пометом, горшок да литра 3 . Ну лампа лед большая света хватает сто процентов с головой Шелуха от паразитов помогает, она как антисептик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 926 Опубликовано: 22 декабря, 2024 (изменено) В 21.12.2024 в 13:50, vladosi4h сказал: да, автики, а почему так? что там не будет 10 грам шиш, что посоветуешь, чтобы разрозлись? почему так? - вопрос интересный. земля, свет, полив, кампот - хз. все влияет и определить это можно, но уже месяц прошел. а жизнь у автиков коротка. поэтому фейл. с фотиками можно б было еще что-то думать. подход должен быть, тогда и результат. конечно бывает, что и без подхода вырастает, но это скорее исключение, чем правило. проверенный сидбанк, хорошая покупная земля, свет, как минимум бытовой лэд, приборы для измерения ПШ и ТДС, удобрения проверенные - тогда можно о чем то говорить. а так не повезло гровинг, ИМХО, это не экономия. это хобби, Бро Изменено 22 декабря, 2024 пользователем romario999 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 928 Опубликовано: 22 декабря, 2024 7 часов назад, romario999 сказал: гровинг, ИМХО, это не экономия. это хобби, Бро А який у тебе був перший досвід? Мій перший кущ ріс на підвіконні, зав'язалось декілька шишуль які я зняв значно раніше терміну. І ось коли наче все вийшло, цикл побачив заморочився боксом, удобрами, лампочкой і тд. Хоча до цього все життя вирощував різні культури. В 21.12.2024 в 20:29, vladosi4h сказал: лампа лед большая света хватает сто процентов с головой От, до речі, завдяки цьому кущ виглядає достатньо нормально. Із того що можна зробить - заздалегідь тобто зараз взяти удобри на цвіт і почати годувати. Іще як варіант змінити полив, не зрозуміло чи вони підзалиті чи навпаки трохи засуха у них (нижне листя трохипокручене може бути із за поганої аерації грунту но пересаджувати автік мабуть не варто). Почни один з кущів поливати більше або мене, іноді це прям фактор і може стрельнуть (і спостерігай, змінюй з необхідністю, як реагує рослина). Наступний цикл буде більше бажання про все потурбуватись, на форумі є репорти - почитай подивись які тобі сподобаються по результату, по стилю (земля-гідра, хімія-органіка) і рухайся цим шляхом. Ще гарний задум завести репорт - раз на 7-10 днів кидаєш фоточку в свою тему і детально все описуєш - поради будуть які хочеш)))) Знову ж у тебе було питання малі кущі чи ні, а не що ти робиш не так (а щоб відповітсти на це питання треба знати що було зроблено +/- детально як поливаєш, удобряєш, яке світло, обдув ну вобщем все все) 3 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 926 Опубликовано: 23 декабря, 2024 (изменено) 9 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: А який у тебе був перший досвід? Бро, перший досвід був досить економним але вдалим. Але я все одно перед тим як гровити тут посидів трохи, питав, читав тощо. Я мав на увазі, що це досить трудоємна справа і вона повинна подобатись, захоплювати тебе. Добрива були для квіт, земля покупна, ПШ та ТДС використовував. Ось мій перший стелз-бокс і кущик Изменено 23 декабря, 2024 пользователем romario999 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 928 Опубликовано: 24 декабря, 2024 В 23.12.2024 в 06:25, romario999 сказал: Бро, перший досвід був досить вдалим. На днях накатав оду-лонгрід на твої фоточки і мабуть забув натиснути кнопку - все видалилось. Реально крутезний кущ! Ще спитаю, а зняв у стані як на останньому фото, чи ще потримав?) Це коко? В мене перший був на коко, потім dwc декілька років, а зараз знов на коко повернувся. За землю думав спробувати, тіпа один на коко інший на землі і щоб один стрейн, глянуть на різницю смаку 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 926 Опубликовано: 25 декабря, 2024 (изменено) 17 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: На днях накатав оду-лонгрід на твої фоточки і мабуть забув натиснути кнопку - все видалилось. Реально крутезний кущ! Ще спитаю, а зняв у стані як на останньому фото, чи ще потримав?) Це коко? В мене перший був на коко, потім dwc декілька років, а зараз знов на коко повернувся. За землю думав спробувати, тіпа один на коко інший на землі і щоб один стрейн, глянуть на різницю смаку Дякую, Бро! Це земля універсальна для квітів, овочів тощо. Добрива зовсім прості були, зараз навіть не уявляю, щоб я гровив на такому лайні Ще потримав кілька тижнів. Сорт БігБад Авто від RQS. Непогана дурбала, але не краща. Здається тут ближче до харва фото. Їого ще можна і треба було тримати і радили брази тут, але я тоді в гуртожитку жив і вже почав трохи боятись. З приводу грунту, з моїх спостережень і невилекого досвіду, різниці великої нема. З коко гратись треба більше. Тобто прийшов з праці, часу нема, в землю можна і водички бухнути, а в коко треба з пробірками і мірниками ще бігати Але це профанська думка. Краще зробити як ти кажеш - один сідбанк, умови, різний грунт. Але я завжди в індорі по одному рощу. Не женусь за досягненнями і кількістю ї Изменено 25 декабря, 2024 пользователем romario999 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
vladosi4h 3
Всім джа, ребзя у мене два автика, им десь по 1 месяцу від шапки, мене трохи смущае их рост, чи все норм?
Поделиться сообщением
13 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас