Перейти к публикации
  • 0

Гриби golden teacher

BingoBongoo

Вопрос

• Салам, ростуть в мене гриби, купив з німеччини готовий кроу кит, є спецфалісти які скажуть чи це вони чи ні?В гуглі дивився на фото то вони не такі грубі як у мене

Screenshot_20241222_141457_Gallery.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 22.12.2024 в 13:51, BingoBongoo сказал:

вони не такі грубі як у мене

Показать больше  

Зовнішній вигляд грибів дуже  залежить від умов і харчування. також є ймовірність що це клон(скоріш за все) ,продавцю такий вигляд більше сподобався

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 22.12.2024 в 13:51, BingoBongoo сказал:

купив з німеччини готовий кроу кит

Показать больше  

Жесть. наче це дуже незаконно, ну все одно що шишуль кинуть поштою.  Виглядають прикольно, сила в ніжках т.щ.))))

Поделиться сообщением

• 0
  В 22.12.2024 в 20:26, CannabisDoomOcculta сказал:

Жесть. наче це дуже незаконно, ну все одно що шишуль кинуть поштою.  Виглядають прикольно, сила в ніжках т.щ.))))

Показать больше  

Та тут можна любе голубе поштою замовити як і в нас в Україні)

Ладно, чекаю ще тиждень, і буду зривати, до речі знаєш щось за регідрацію

В 22.12.2024 в 20:26, CannabisDoomOcculta сказал:

Показать больше  

?)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 22.12.2024 в 17:05, синоптик сказал:

Зовнішній вигляд грибів дуже  залежить від умов і харчування. також є ймовірність що це клон(скоріш за все) ,продавцю такий вигляд більше сподобався

Показать больше  

Я поклав біля йолочки, думаю хай дихає хорошим киснем😀імітація лісу

20241223_065058.jpg

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 23.12.2024 в 05:13, BingoBongoo сказал:

?)

Показать больше  

ну блін... береженого бог береже))  Безпечний метод - придбати відбиток це легально і далі все робити самому, простіше ніж мар'ю піднімати))

В 23.12.2024 в 05:13, BingoBongoo сказал:

чекаю ще тиждень, і буду зривати

Показать больше  

грибаси робив давненько, ну мабуть ще декілька днів, вони швидко лізуть. Потім поставиш на регідрацію, як збереш першу волну (заливаєш водою кейк і ставиш в холодне місце можна холодильник на декілька годин, а потім знов на плодоношення). для плодошення 18-20 С наче зе бест.

Поделиться сообщением

• 0
  В 23.12.2024 в 08:51, CannabisDoomOcculta сказал:

грибаси робив давненько

Показать больше  

ще залишилися запаси чи наївся й немає бажання ні  їсти ні вирощувати? чи стоїть баклажка десь в схованці🙂?

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 23.12.2024 в 10:27, синоптик сказал:

ще залишилися запаси чи наївся й немає бажання ні  їсти ні вирощувати? чи стоїть баклажка десь в схованці🙂?

Показать больше  

Зламалась мультіварка.  І вобщем я міг би її сам полагодить но нема часу, а кудись нести чи брать нову скупий бо можу сам))) ну така отмаза згоден що не дуже....

Як почалась війна трохи боявся грибів, ну вовка боїся в ліс не ходи, якщо є страх краще не їсти, а зараз навпаки наче і хочеться, може созрію найближчим часом)) можна і на плиті зерно підготувать. відбитки від @SkyShiva зе бест, по 5-10% знімав спорів на 6 банок міцу, куча різних відбитків є.

Я ж раніше по простому робив, а оце купив і обігрівач і кучу різного, як в книжці можно зробить. Тільки сильне бажання треба щоб стартонуть)

Поделиться сообщением

• 0

ти май на увазі, що хоч і кажуть, що суперечки 🙂  зберігаються мало не вічно - насправді це не так. як пощастить, як зберігалися (краще у холодильнику) і на якому матеріалі зроблено відбиток. я сам так думав-зробив прінти, а через 10 років повторив, але реальність показала, що не все так просто. останній раз я ростив гриби в 19, зібрав тоді під 100грам панів сухими, цього сам розумієш надовго.а матеріал зберігав в основному на агарі,ну і прінти робив .. тільки в 22 прийшли "освободітєлі" і винесли навіть парник,залишилося в шухляді 3 прінта незрозумілого віку,років по 5 точно. Місяць я з ними порався, і так нічого і не добився, пани камбоджа показали ознаки життя, але дуже погано розвивалися. так що давай, діставай рукавички, маску та інші інструменти-

гриби хочуть рости, а не в пакеті всихати.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 23.12.2024 в 15:17, синоптик сказал:

тільки в 22 прийшли "освободітєлі" і винесли навіть парник

Показать больше  

піздец бро... реально піздец... у мене в Харкові квартира - одні стіни лишились, такий піздец.....співчуваю і розділяю.

В 23.12.2024 в 15:17, синоптик сказал:

3 прінта незрозумілого віку,років по 5 точно

Показать больше  

я принти не робив, до війни пара відбитків Скайшиви насправді показали слабкий ріст, тож їм було багатенько, я думав що це із за температурного режиму, а інші  стрейни прям взагалі норм, зерно обростало за 2-3 тижні як завжди у мене.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...