Перейти к публикации

Самые Мощные сорта марихуаны 2025

Рекомендованные сообщения

3 часа назад, Kaktuss сказал:

На такі питання можуть дати відповідь люди, яким на кінець Афганської війни було хоча 13 років, або ті хто там воював, а якщо війна була з 1979-1989,то це люди близько 1976 року народження

тобто я можу :) Я і відповів ))) Моя думка - не пройобана з часом генетика, а то, що зараз роблять значно крраще - добра праця велічезної купи брідерів, котрі увесь час змагаються між собою, як скажені борсуки. А то, що в мене 35 років тому краще пісюн стояв (значно краще) - то я був молодий, і усе інше з того часу теж пов"язую с "раніше було краще". Бо був молодий та жуже жадібний на враження. А зараз вже - все бачив, все куштував, нічим не вразишь.

Але жигуля все одно не хочу. І перебите листя коробками теж.

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

10 минут назад, Legend777 сказал:

Бро, він у барабахи тариться

от зараз молодь пішла. У наши часи такого не було, бо усі були ввічливі. Бо якщо людину ніхто не питає, а у неї язик дуже довгий та й потрібно чесати, та вона усе одно відповідає на питання до іншої людини... Скажу так - якщо люди дуже толеранті до всякіх язикатих (але у наш час таких не було майже, як і слова такого - толерантність) то могли просто ввічливо на хер послати, шоб не ліз не у свою справу.

Але зараз у ціх ваших інтернетах молодь за базаром не слідкує і за нього відповідати не хоче. Що не йде не користь.

Ні, раніше багато чого було краще.

Поделиться сообщением

10 минут назад, FedorKastorkin сказал:

от зараз молодь пішла. У наши часи такого не було, бо усі були ввічливі. Бо якщо людину ніхто не питає, а у неї язик дуже довгий та й потрібно чесати, та вона усе одно відповідає на питання до іншої людини... Скажу так - якщо люди дуже толеранті до всякіх язикатих (але у наш час таких не було майже, як і слова такого - толерантність) то могли просто ввічливо на хер послати, шоб не ліз не у свою справу.

Але зараз у ціх ваших інтернетах молодь за базаром не слідкує і за нього відповідати не хоче. Що не йде не користь.

одними стежками ходимо, а ти неповагу десь тут угледів

але раз тебе так це заділо - то вибачай, я не зі зла, просто підказав бро, бо знаю в кого такий каталог як ти описав

Изменено пользователем Legend777

Поделиться сообщением

2 часа назад, FedorKastorkin сказал:

тобто я можу :) Я і відповів ))) Моя думка - не пройобана з часом генетика, а то, що зараз роблять значно крраще - добра праця велічезної купи брідерів, котрі увесь час змагаються між собою, як скажені борсуки. А то, що в мене 35 років тому краще пісюн стояв (значно краще) - то я був молодий, і усе інше з того часу теж пов"язую с "раніше було краще". Бо був молодий та жуже жадібний на враження. А зараз вже - все бачив, все куштував, нічим не вразишь.

Але жигуля все одно не хочу. І перебите листя коробками теж.

А з якої ти частини України? В вас щось визріває з фотіків в ауті? Я в ті роки коли курив з аута, то навіть слова індор не знав)). Все це прийшло пізніше, з появою інтернету, нові знання), купа люду зі схожим хоббі, і постійно якісь нові сорти), і щось нове.  

Изменено пользователем Kaktuss

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Ну хз, мене і Чіз цьогорічний непогано пре і кожного разу як час дунути - рука до нього більше тягнеться. А різного роду новинки все частіше стають схожими самі на себе - пруха звісно є, але беземоційно і однотонно. Як концентрати. Лемон хейз позаминулого року був топом з усього асортименту, сканки попадаються злющі, від Хінді Куш нещодавно був в захваті хоча явно сорт по силі не рекордсмен але пруха кайфова радісна. В травці головне не сила, а психоделіка, щоб портал відкривався. Пам'ятаю під Калі Міст біля вікна 40хв стоїш з поглядом внікуди і сам з собою базариш. Все рідше зараз таке попадається, але в старих сортах ще можна пошукати відрив башки, буває вистрілює

• Like +1 3

Поделиться сообщением

5 часов назад, Warming сказал:

але беземоційно (зараз - ред)

сам з собою базариш

Все рідше зараз таке попадається, але в старих сортах ще

Вітаю, ти теж у клубі старих пер (закреслено) олдов!

:positive:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

17 часов назад, Kaktuss сказал:

Доброго вечора шановне панство! Цікаве питання, чи була раніше краща трава?) На такі питання можуть дати відповідь люди, яким на кінець Афганської війни було хоча 13 років, або ті хто там воював, а якщо війна була з 1979-1989,то це люди близько 1976 року народження.

був я  в дра 88-89 роки - служив строкову службу окупантом....півтора довгих тупих смердючих роки..... траву вперше там спробував.... звичайна сонтрава..... після служби не шмалив до 45 років(наразі жалію).....то ж вважати "афганку" за щось гарне думаю не варто - по теперішнім стандартам це сіно звичайне. звісно були ентузіасти, які вбивалися гашем, який в основному шмалили місцеві.....

дякую топікстартеру, що підняв таку тему, бо кожного року думаєш, що ж посіяти та містеру fedorkastorkin за те, що ділиться інформацією. на найближчий сезон купив у гамбольдтів газзлерс та джеллідонатс - може репорт заведу навіть....

стосовно  бмв в ф-кузові, то час цього кузову минув, хоча і вважається дуже вдалим. 

photo_2023-05-29_13-29-36.jpg

photo_2024-12-31_12-06-21.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

14 часов назад, FedorKastorkin сказал:

наразі виросло ціле покоління, яке думає "раз це інтернет, можна послати на#уй". але іноді ці тіла заграються та забувають, що вони не в інеті.... і починаються обісцяні ноги та тілесні ушкодження. це бісить

• Like +1 1

Поделиться сообщением

9 минут назад, jumbojet сказал:

наразі виросло ціле покоління, яке думає "раз це інтернет, можна послати на#уй". але іноді ці тіла заграються та забувають, що вони не в інеті.... і починаються обісцяні ноги та тілесні ушкодження. це бісить

Бан же не поставиш,а за базар треба гудіти))))

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Мені сподобався Гагарін. Реально тьмарилося в очах й тіло займало горизонтальне положення (падав та сідав на сраку якісно кілька разів). Але то з водного. З бонгу ще той самий стрейн не курив,але помітив,що такого приходу як з водного у бонга нема. Але на плюєшся смолою за те). Зайшов лорік ще,але такого потужного приходу як від Гагаріна я поки не зустрічав

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, jumbojet сказал:

купив у гамбольдтів газзлерс та джеллідонатс

Газлерз нормальний, а от джеллидонатс бракований. На нормальному не має бути слова  Auto. То, мабуть, фейк якийсь!

:giggling:

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

33 минуты назад, FedorKastorkin сказал:

Газлерз нормальний, а от джеллидонатс бракований. На нормальному не має бути слова  Auto. То, мабуть, фейк якийсь!

:giggling:

автоквіт купив для аута - хочу побачити, як себе проявить насіння від пафосного виробника....

Поделиться сообщением

Мо хтось ростив  з вас , не знаю  але  мій знайомий сказав це огняная  маріхуанна високого гатунку ,є бажання спробуйте Goofiez² от compaund genetics , Tropicozz от perfect tree 

Изменено пользователем СэрМюллех

Поделиться сообщением

36 минут назад, jumbojet сказал:

як себе проявить насіння від пафосного виробника....

оба вже ростив (фото), досить добре враження

Поделиться сообщением

Permanent Marker, сейчас его поднимаю, по заявлению производителя в нем 34% ТГК

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 14.01.2025 в 06:06, FedorKastorkin сказал:

Вітаю, ти теж у клубі старих пер (закреслено) олдов!

:rasta_cool::giggling:

Поделиться сообщением

В 12.01.2025 в 17:04, MrHaze сказал:

АК - 47 от серьезных если не курил еще то очень советую,мощщщщщь!=)

Также G13 Haze от барни супер сатива.

А новые немного пробовал,сильнее АК пока небыло...но Wedding Cake от барни больше всех из новых понравился.

Похвально,за перші два сорта!!!

дж 13 хейз може визвати історику,а ак 47 кувалда по голові,10хв хай і грузево калбасево,голова на колінах,ось це та сама ак 47 за яку йдеться!!!

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 14.01.2025 в 13:32, Neverminder сказал:

Мені сподобався Гагарін. Реально тьмарилося в очах й тіло займало горизонтальне положення (падав та сідав на сраку якісно кілька разів). Але то з водного. З бонгу ще той самий стрейн не курив,але помітив,що такого приходу як з водного у бонга нема. Але на плюєшся смолою за те). Зайшов лорік ще,але такого потужного приходу як від Гагаріна я поки не зустрічав

однозначно воднік,тільки водніком можна прочухати силу прихода,так з детства привик!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, goodmaster сказал:

однозначно воднік,тільки водніком можна прочухати силу прихода,так з детства привик!

бро,я водний пошмалив 2 рочки і почав випльовувати таке, наче знову палити начав. А бонг...бля,пішов водний мутити)))

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 14.01.2025 в 22:24, SpiceHero сказал:

ага,в елітного клона цього сідбанка,так!!! З якого вони вирощують шишки на чемпіонат)

Но не в насінню,яке вони продають),но надія є,1 з 1000 кущів себе так проявить,я тобі як селлєр  говорю),таке тобі мало хто скаже)))

Ти будеш думати ,що куриш самі круті сорта,а сусід в дворі опустить тобі два водніка джек хелера від сенсі,і скора забере,така правда життя!!!Так що,поакуратніше з виводами)))

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Neverminder сказал:

бро,я водний пошмалив 2 рочки і почав випльовувати таке, наче знову палити начав. А бонг...бля,пішов водний мутити)))

я сіг не курю вообще,водним 12 років курив напастой,зараз в перемєшку від ситуації і місцезнаходження)))і нічого не випльовував,возможно в кожного своя реакція)

Самий безпечний спосіб куріння це вапор(вапорайзер),хороший стоїть до 300дол...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, goodmaster сказал:

я сіг не курю вообще,водним 12 років курив напастой,зараз в перемєшку від ситуації і місцезнаходження)))і нічого не випльовував,возможно в кожного своя реакція)

Самий безпечний спосіб куріння це вапор(вапорайзер),хороший стоїть до 300дол...

Я палив 25 років.Кинув 5 років тому. Тож організм трохи до смол так-собі. А впор я пробував -тут огляд робив. То переводняк,бро. Оте з нього виколупуєш і з банки нормально ще вбиваєшся. Що в тебе потужне з автіків зараз є?

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, Neverminder сказал:

Оте з нього виколупуєш і з банки нормально ще вбиваєшся.

нічо не виколупує, на 240-260 С нормально випалює :rasta_cool:

2 часа назад, goodmaster сказал:

хороший стоїть до 300дол...

в Україні, так.

Самий безпечний спосіб куріння це вапор

куріння так, а що до вживання?)

ага,в елітного клона цього сідбанка,так!!! З якого вони вирощують шишки на чемпіонат)

Но не в насінню,яке вони продають),но надія є,1 з 1000 кущів себе так проявить,я тобі як селлєр  говорю),таке тобі мало хто скаже)))

Ти будеш думати ,що куриш самі круті сорта,а сусід в дворі опустить тобі два водніка джек хелера від сенсі,і скора забере,така правда життя!!!Так що,поакуратніше з виводами)))

аж захотілось купить у тебе насіння))))

Що в тебе потужне з автіків зараз є?

Гуд, якщо будеш відповідати на цей ))))оффтоп)))) то і у мене питання є, чи продаєш роздріб?

В 14.01.2025 в 20:24, SpiceHero сказал:

:perfect:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Я палив 25 років.Кинув 5 років тому. Тож організм трохи до смол так-собі. А впор я пробував -тут огляд робив. То переводняк,бро. Оте з нього виколупуєш і з банки нормально ще вбиваєшся. Що в тебе потужне з автіків зараз є?

Auto Cinderella Jack XXL fem, Auto Lemon AK fem, ну це мій вибір)

Не,ну вапор дуже виручає,у кого з легенями проблем....

47 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

нічо не виколупує, на 240-260 С нормально випалює :rasta_cool:

в Україні, так.

куріння так, а що до вживання?)

аж захотілось купить у тебе насіння))))

Гуд, якщо будеш відповідати на цей ))))оффтоп)))) то і у мене питання є, чи продаєш роздріб?

:perfect:

нє нє,в мене опт і оптові ціни,від 10шт одного сорту)

Якщо тобі буде треба не тест,тих пару сєм я тобі і так відправлю,званіє тестеровщік не зря дали)))

Як будуть фотоперіоди індорні(не фаст),тоді да,ну да)і про це ти будеш в курсі,може якісь роздачі будуть)))

Що до вживання.....,ну якщо в міру,то можна і до глубокої старості)))Он як Сервантес чи Майк Тайсон))

О.кстаті бачив вже сорта в продажі,, ilon X,, ,,auto Taison fem,,но там ТГК шо прабабі років))))оце піар ход,комерція на вищому рівні!!!)))І це діє,бо піонер він і в Африці піонер,скажи там більше тгк дають,біжать,ккпують і думають що саму круту траву ростять,ахахахахха....пам'ятаю така ж історія була  від барніків з Tangerine Dream ,як тільки цей сорт вийшов,такого тгк ще ніхто не бачив,а потім опитні дядьки писали на каннафесті курили одну траву,купили насіння там же,а виросла совсєм другая по качеству)Ну я вище описав чому так!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

37 минут назад, goodmaster сказал:

оце піар ход,комерція на вищому рівні!

Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20, думаю, це більше комернійно вигідно, особисто уважно дивлюсь в цю сторону. А високий ТГК, перепрошую, та це для самих самих новачків. Зазвичай, якийсь хлопах з рейтингом 1-10 пише порадьте самий самий міцний сорт, в темі пише що досвід 10 років, та зрозуміло що людина взагалі не в темі. не всіх це касається звичайно, та більшість випадків саме такі. Ага і цієї теми це не касається)

От ще хочеться додати що вся трава на всіх по різному впливає, когось одна розйобує, когось інша. Не так давно палив не дуже міцну і потім зі стільця не міг встати. Такий кароче здивований був))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...