Яр13 1 797 Опубликовано: вчера в 08:41 Вітаю брази , хочу прикупити на обдув пару хороших вентів , цікавить чи варто переплачувати за брендові , як вони по довговічності ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 468 Опубликовано: 23 часа назад Привіт! Я ,за порадою бро @ХаПаZz, накупив вентиляторів від микрохвильовок. Дешево,безхвідмовна конструкція (все лікується ВД-40), дме просто агонь! Він ставить 2 на бокс. Мені вистачає по одному 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 797 Опубликовано: 22 часа назад 44 минуты назад, Neverminder сказал: Привіт! Я ,за порадою бро @ХаПаZz, накупив вентиляторів від микрохвильовок. Дешево,безхвідмовна конструкція (все лікується ВД-40), дме просто агонь! Він ставить 2 на бокс. Мені вистачає по одному Привіт, я також такі маю , два , теж підглянув у бро Хапаза . Але оце два цикли хватаю плісняву , думаю може зробити їм ураган на новий цикл . Я брав два дешеві WimpeX по 500грн на акцію то вони пройшли по 2500 годин +/- і дохнуть . Цікаво скільки живуть брендові 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 858 Опубликовано: 19 часов назад 2 часа назад, Яр13 сказал: Але оце два цикли хватаю плісняву в тебе друже габарити боксу не великі, а при плотній засадці, рослини будуть гірше провітрюватися. Кучність та плотність суцвітть в маленькому боксі = висока вологість. 2 пропеллери може бути замало, в мене і то 3, інколи 4. Як мінімум 2 продувають низи. 3 часа назад, Яр13 сказал: Цікаво скільки живуть брендові Менше ніж від мікрохвильовки. Мотор від мікри можна застопорити і обмотка не згорить навіть за добу, хоч і нагріється. В підшипники буває набивається пил з волосінню, ну почистив змазав і вйо. По нормальному треба великий пропеллер, який чіпляється на стелю і той просто засмоктує повітря з центру і викидає зверху через края. Та навіть для мого боксу такий буде за великий. 3 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 545 Опубликовано: 18 часов назад 5 часов назад, Neverminder сказал: накупив вентиляторів від микрохвильовок 4 часа назад, Яр13 сказал: я також такі маю , два 1 час назад, ХаПаZz сказал: в мене і то 3, інколи 4 Брази, а в якому вигляді ви тримаєте ці вентилі? В розібраному з котушкою і всім причандаллям назовні чи придумали якийсь корпус? Було б цікаво глянути, може хтось міг би показати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 545 Опубликовано: 17 часов назад 13 минут назад, Яр13 сказал: Вони бувають з пластмасою за яку можна прикріпити Серйозно )) У нових упаковка пластикова, можна в ній і тримати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 797 Опубликовано: 13 часов назад 3 часа назад, Warming сказал: Серйозно )) У нових упаковка пластикова, можна в ній і тримати Певно я не так тебе зрозумів, чомусь подумав що ти про те як воно в бокс зберігаєтьсяі накурений і не уважний . 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 468 Опубликовано: 12 часов назад 5 часов назад, Warming сказал: Брази, а в якому вигляді ви тримаєте ці вентилі? В розібраному з котушкою і всім причандаллям назовні чи придумали якийсь корпус? Було б цікаво глянути, може хтось міг би показати я б/в накупив. 3 по боксах стоїть і один запасний валяється в шухляді 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 858 Опубликовано: 12 часов назад 5 часов назад, Warming сказал: в якому вигляді ви тримаєте ці вентилі? Вид простий. Пара звисають на шнурках, бо вібрують. Інший стоїть внизу на пружинній підставці зробленій на колінці. 4 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 545 Опубликовано: 10 часов назад 1 час назад, Neverminder сказал: 3 по боксах стоїть Ну так, при таких габаритах можна ставити хоч 5 )) Тому і зацікавився бо дешеве, компактне, просте, витривале 1 час назад, ХаПаZz сказал: стоїть внизу на пружинній підставці зробленій на колінці. Також використовую ці підвіси, з них можна наробити різних павуків. Ставив на радянський ВН-2 але він все одно взлітає, прийшлося прикручувати гвинтами до 6мм стальної площадки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 858 Опубликовано: 10 часов назад 23 минуты назад, Warming сказал: можна ставити хоч 5 )) Та можна і 20) Але вони теж електрики просять) Я їх ціную за безшумність, вітру багато і тишина) 24 минуты назад, Warming сказал: але він все одно взлітає так причіпи якогось м'яса залізного, грам на 300-400, буде м'ягонько так гойдатися) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 545 Опубликовано: 9 часов назад 1 час назад, ХаПаZz сказал: так причіпи якогось м'яса залізного, грам на 300-400 так кажу ж: Цитата прийшлося прикручувати гвинтами до 6мм стальної площадки Він дує просто пздц як мощно, але нажаль надто шумно. Подумую чи не зробити з нього канальник на чердаку ) 1 час назад, ХаПаZz сказал: Але вони теж електрики просять Скільки? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 858 Опубликовано: 8 часов назад 13 минут назад, Warming сказал: Він дує просто пздц як мощно, але нажаль надто шумно. шумно? вперше чую, щоб з мікрухи шумів) Він часом не кожусі? Чи він відкритий так шумить? 14 минут назад, Warming сказал: Скільки? В середньому 30ватт на душу. В мене є два по 30 доволі добре пхають, а на підлозі 20ватт, ну він трішки лайтовіший. На 40ватт може в тебе, якщо ти кажеш, що його самого здуває) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POSTAL 4 288 Опубликовано: 1 час назад Вентсы на промах центробежные ходят 8+ лет 24/0 Если не юзать фильтра можно и обычные. Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 797 Опубликовано: 1 час назад 7 часов назад, ХаПаZz сказал: шумно? вперше чую, щоб з мікрухи шумів) Він часом не кожусі? Чи він відкритий так шумить? В середньому 30ватт на душу. В мене є два по 30 доволі добре пхають, а на підлозі 20ватт, ну він трішки лайтовіший. На 40ватт може в тебе, якщо ти кажеш, що його самого здуває) цікаво , я думав що вони +\- одинакові , мої по 16-18 ват через ват метр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 797 Опубликовано: 1 час назад 16 минут назад, POSTAL сказал: Вентсы на промах центробежные ходят 8+ лет 24/0 Если не юзать фильтра можно и обычные. Привіт бро , а які вентилятори ти юзаєш на обдув ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POSTAL 4 288 Опубликовано: 1 час назад 3 минуты назад, Яр13 сказал: Привіт бро , а які вентилятори ти юзаєш на обдув ? Вітаю ! Звичайні напольні , тільки переробленні , або ті що на стіну. Бувать і великі і малі. Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 797 Опубликовано: 53 минуты назад 3 минуты назад, POSTAL сказал: Вітаю ! Звичайні напольні , тільки переробленні , або ті що на стіну. Бувать і великі і малі. я брав звичайні дешеві WimpeX 707 то їх хватило приблизно на цикл і сдохли - не стартують , оце думаю чи мені не пощастило чи дійсно в таких дешевих малий ресурс роботи . Взагалі думаю купити типу брендові під наше діло , поворотні Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POSTAL 4 288 Опубликовано: 24 минуты назад 28 минут назад, Яр13 сказал: я брав звичайні дешеві WimpeX 707 то їх хватило приблизно на цикл і сдохли - не стартують , оце думаю чи мені не пощастило чи дійсно в таких дешевих малий ресурс роботи . Взагалі думаю купити типу брендові під наше діло , поворотні Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ? Прикол у втулках, дешеві на втулках , дорожчі на підшипниках. Твій можно розібрати, та шліфонути вал )) Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 797 Опубликовано: 6 минут назад 7 минут назад, POSTAL сказал: Прикол у втулках, дешеві на втулках , дорожчі на підшипниках. Твій можно розібрати, та шліфонути вал )) Думаю якщо я розберу ті китайські венти то там не буде вже що збирати) бро , але якось можна спробувати подивитись що там зламалось . По ідеї на підшипниках повинні ходити довго , певно візьму як і думав пару брендових вентів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Яр13 1 797
Вітаю брази , хочу прикупити на обдув пару хороших вентів , цікавить чи варто переплачувати за брендові , як вони по довговічності ?
Поделиться сообщением
19 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас