СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 19 апреля (изменено) ВСІМ ПРИВІТ любі друзі ті хто любить вирощувать дітей сонця погода налагодилась і можна приступати до праці.Пішов на своє місце і був розочарований якесь бидло підпалило болото і тепер все видео як на ладонці,погоріли також поливайка і три каністри якіми я поливав,знайшов залишки Мімозара "стовбур",і головне що водички вдосталь і поряд не треба возити все на місті.Вирощувать буду продукцію від побратима Кактуса зробив мені босяцький пігон.Планував свої горішки вкинуть і передумав.А взагалі я не планував аут бо те що наросло в 24 Хвате ,й хвате.Перші замочу фотікі і ранніки,і Мімозар піде два горішка лишилось бо сподобалася дуже ганджа коли пролікувалась огонь.А це трошкі природи моє міце.Пішов замочувать горішкі,всім добра ,і щоб клята війна закінчилась бо рідний брат воює. Изменено 19 апреля пользователем СэрМюллех 19 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 749 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 апреля Успехов тебе бро 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 322 Опубликовано: 19 апреля Со стартом,удачного сезона. Мимозар пролеченый-хорошая дудка,интересно шо скажешь про грааль…если у тебя архивная версия,после пролечки думаю удивишься от силы. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misterdizziness 42 Опубликовано: 20 апреля Рівного грову бро. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 7 913 Опубликовано: 20 апреля 22 часа назад, СэрМюллех сказал: ВСІМ ПРИВІТ , бажаю успіху в Аутдорі-2025! 👍 1 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 967 Опубликовано: 20 апреля з початком бро!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 20 апреля Вчора замочив,сьгодні посадив ,GMO-2 горішка ,Mimozar-2горішка , Kandaharа-1 горішок Граль щось слабше пропостають після завтра посаджу.Що сказати стрьомно ппс все навкруги видно бо хащі спалені ,а сьогодні ще обнаружив що хтось лазив ступні чужі,слід від велосипеда,всеодно посадив що буде то буде 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Цветовод 609 Опубликовано: 21 апреля 13 часов назад, СэрМюллех сказал: Вчора замочив,сьгодні посадив ,GMO-2 горішка ,Mimozar-2горішка , Kandaharа-1 горішок Граль щось слабше пропостають після завтра посаджу.Що сказати стрьомно ппс все навкруги видно бо хащі спалені ,а сьогодні ще обнаружив що хтось лазив ступні чужі,слід від велосипеда,всеодно посадив що буде то буде У меня в черегях было что-то похожее, лет 7 назад, кто-то с миталоискателем прошелся, и ногой прямо в мою лунку наступил, где уже росли 7дневные растихи, из за кропивы чисто не заметил, + еще ям оставил там что-то выкопал походу 😁 в итоге пронесло он даже не заметил шо там плантарь на 10 лунок был)))) Желаю что-бы и у тебя пронесло 🤝 но нужно признать параноился шо спиздят аж до самого харва )) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 947 Опубликовано: 21 апреля Удачі бро 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Grow-SugaR 43 Опубликовано: 21 апреля (изменено) Зі стартом бро, твій аут 2024 був один з найкращих, якщо не найкращий... Рівного грову тобі, буде цікаво спостерігати за твоїми дівчатами... А з часом те що вигоріло відросте, а ось сліди то вже поганенько... можливо рибацюга якийсь зальотний. Изменено 21 апреля пользователем Grow-SugaR 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 902 Опубликовано: 22 апреля Вітаю! Хай ростуть! Але ще якесь нове місце підшукай для підстраховки. Бо здається, минулорічне місце грову не тільки тобі сподобалось) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DzidzioID 144 Опубликовано: 22 апреля @СэрМюллех прислухайся до слів@Louvre. Вже багато років вирощую по кущику в різних місцях. Вдалого та гарного грова 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 23 апреля (изменено) Не спорюсь мо же ви і праві,на щот ще одного місця ,на цій локації вже 4 сезон буде підряд.В мене є локація на якій я 5 років ростив ,але там не подалік військові стоять ,якось стрьомно,є і другі але далеко їздити дай води там немає.На щот що вкрадуть роскажу таку історію лічний опит так сказать,15,16,17 роки,вирощував з так званими "товаришами"і що ви думаїте тіпа хтось лєвий приходив і вирубував все,да й у чувака вдома ростив ,а коли приходив харв він каже батя прийшов і все викосив і спалив облив бензином.Я зрозумів що це їх діло це вони поляни обкрадали,і почав я знову сам ростити як і раніше до до цих років я з 2010 року в ауті вирощую.І більше ні яких друзів знайомих я вці справи не посвящаю тількі сам ,з квітами на одинці вони і я і після 17 року ні чого не пропадає.А на щот того хто підпалив я вже знаю ,знайомий вирішив спалити зілля на городі а вітер як піхватив і пошла жара всі городи вигоріли і на болото перекинулось.Так що ніколи даже найліпших друзів ні кого не посвячуйте в свої справи по вирощуванню прекраснойї рослини.Дивіться фотікі раннікі я висадив,лишилось трохи автів і все,так як в тому році я садити не буду,в травні посаджу ,Щербінські і Мінт джилі ,джелатіка 17 автів Изменено 23 апреля пользователем СэрМюллех 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 265 Опубликовано: 24 апреля цікава і повчальна історія, бро. бляха реально які підлі і гнилі можуть бути люди. ну та ладно хрін з ними у нас теж поля погоріли, все оголилося. а ще поля ці сразу за містом, і короче почали їх забудовувати досить активно останнім часом. гадаю ще цей рік у себе на місцяку проведу, а далі думаю стройка буде наближатися і прийдеться звідти зїжати. чухати кудись в інше місце, писдець як не хочеться жаль хороша була місцина, прям полюбила її)) З початком тебе! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 24 апреля Дякую друзі за підтримку ви неймовірні, ні кому не довіряйте даже ліпшим друзям,заздріть вона така не добра емоція. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 902 Опубликовано: 25 апреля В 23.04.2025 в 07:12, СэрМюллех сказал: вирощував з так званими "товаришами"і що ви думаїте тіпа хтось лєвий приходив і вирубував все,да й у чувака вдома ростив ,а коли приходив харв він каже батя прийшов і все викосив і спалив облив бензином Та шо там "товариші") мені, приблизно, шось подібне родич розказував... До того часу був нормальною людиною і, раптом, через декілька кущів став "казкарем") Тепер також - тільки сам... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 28 апреля Після сьогоднішнього заморозку ,є потєрі поки мінус Мімозар дуже прикро,остача кволі поки наче живі,ось так посадив раніше і поплатився ,в тому році все було накрито обрізаними пляшками ,після пожежі все погоріло.Кандагар дуже слабкий не знаю чи виживе,якщо ще цю ніч буде приморозок то я думаю хана ,в мене горіх повністю чорний стоїть ,ось такі справи ,автікі ще не садив. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 902 Опубликовано: 28 апреля 7 часов назад, СэрМюллех сказал: Після сьогоднішнього заморозку ,є потєрі Сильніші виживуть, а через два тижні вже автомати садити будеш, так шо то - ще не потєрі... Потєрі, то коли якесь мурло за тиждень до харва всі твої старання під корінь зрізає... Так що не переймайся, осінь ще далеко, горіхів тьма, наснага є, врожай буде! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 29 апреля 12 часов назад, Louvre сказал: Сильніші виживуть, а через два тижні вже автомати садити будеш, так шо то - ще не потєрі... Потєрі, то коли якесь мурло за тиждень до харва всі твої старання під корінь зрізає... Так що не переймайся, осінь ще далеко, горіхів тьма, наснага є, врожай буде! Та братику які не є а воно потєрі , бо раннікі і фотікі в мене на них надія хочеться іменно їх підняти да й аут замутив раді них то розумієш кожна втрата дуже болісна 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 902 Опубликовано: 29 апреля 53 минуты назад, СэрМюллех сказал: кожна втрата дуже болісна Так і є... Співчуваю... Але це не саме страшне в житті, хоча дуже неприємно, коли таке з самого початку( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 542 Опубликовано: 5 мая (изменено) Приаіт кана люд ,Поки дві потєрі 1 мімозар і Кандагар Граль поки всі 5 ростуть і ГМО з двох дві ,сьгодні посадив автікі мінт джилі і джелато щербінські,дуже бисро все садив бо з усіх сторін все видно,дуже мені цей аут не подобається ,все поки садити небуду ні чого палівно туди ходити,треба чекати поки все заросте , мені сьлогодняшній забіг тяжко коштував працював як в 18 ну його нахер такі запливи робитиВсім добра фото будуть пізніше хай підротуть удобрами поки не користуюсь поки дощі поливають і це добре,знову приморозок передають,то я за автіки переживаю тількі вилізуть і 9го мороз ппс Изменено 6 мая пользователем СэрМюллех 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 902 Опубликовано: 5 мая 3 часа назад, СэрМюллех сказал: знову приморозок передають,то я за автіки переживаю тількі вилізуть і 9го мороз ппс Треба чимось накрити! Тоді буде шанс, що не змерзнуть. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 76 Опубликовано: 6 мая В 05.05.2025 в 18:37, СэрМюллех сказал: Приаіт кана люд ,Поки дві потєрі 1 мімозар і Кандагар Граль поки всі 5 ростуть і ГМО з двох дві ,сьгодні посадив автікі мінт джилі і джелато щербінські,дуже бисро все садив бо з усіх сторін все видно,дуже мені цей аут не подобається ,все поки садити небуду ні чого палівно туди ходити,треба чекати поки все заросте , мені сьлогодняшній забіг тяжко коштував працював як в 18 ну його нахер такі запливи робитиВсім добра фото будуть пізніше хай підротуть удобрами поки не користуюсь поки дощі поливають і це добре,знову приморозок передають,то я за автіки переживаю тількі вилізуть і 9го мороз ппс Садиш саженцями? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 76 Опубликовано: 6 мая В 05.05.2025 в 18:37, СэрМюллех сказал: Приаіт кана люд ,Поки дві потєрі 1 мімозар і Кандагар Граль поки всі 5 ростуть і ГМО з двох дві ,сьгодні посадив автікі мінт джилі і джелато щербінські,дуже бисро все садив бо з усіх сторін все видно,дуже мені цей аут не подобається ,все поки садити небуду ні чого палівно туди ходити,треба чекати поки все заросте , мені сьлогодняшній забіг тяжко коштував працював як в 18 ну його нахер такі запливи робитиВсім добра фото будуть пізніше хай підротуть удобрами поки не користуюсь поки дощі поливають і це добре,знову приморозок передають,то я за автіки переживаю тількі вилізуть і 9го мороз ппс Купуй зламаний металошукач і ходи з лопатою без паліва,нове хоббі))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 760 Опубликовано: 6 мая (изменено) В 05.05.2025 в 15:37, СэрМюллех сказал: дуже бисро все садив бо з усіх сторін все видно,дуже мені цей аут не подобається ,все поки садити небуду ні чого палівно туди ходити,треба чекати поки все заросте , мені сьлогодняшній забіг тяжко коштував працював як в 18 ну його нахер такі запливи робити Так і є, бро. Раніше кінця травня дуже стрьомно щось починати там робити. Воно і серед літа стрьомно коли зеленки достатньо, стараєшся не відсвічувати, а кінець весни це взагалі як на сцені перед публікою. Ще й з інвентарем, земляними роботами, саджанцями, водою... пздц крч Изменено 6 мая пользователем Warming 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения