СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 16 июля Пройшло 10 днів ось такий результат ,1 це граль 3і4 GMO Три ранніка залишилось ,раді них і аут.Одну авто вдову щось підїло засохла 5 це авто вдова сама більша з автів теж надія хочу вижати з неї максимум. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 644 Опубликовано: 21 июля еее, це все що залишилося з 16 квіток? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 3 августа Всім привіт рідко заходжу справ багато ,що сказати погода канешно не радувала дощі,воложно оце тількі третій день як соничко жарить сьогодні підкормив монофосфатом автоквіти ,один джелато щербінські коцнув ,запах мммммм раннікі ге цвітуть ще ,один мінт джилі буде здоровий кустистий,кукіси теж квітнуть і пахнуть 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 4 августа (изменено) В 21.07.2025 в 18:21, jumbojet сказал: еее, це все що залишилося з 16 квіток? Лишилось три ранніка і 19 автіків,з цих 19 два ранніка стали автіками заквітли, ще один я вже зрізав це граль ,лишився один. Так що такі справи ,а з автіків тільки три будуть по вихлопу гарні це одна ww, мінт джилі і скаут а решта маленькі о це так погода робить. Изменено 4 августа пользователем СэрМюллех 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 644 Опубликовано: 4 августа 1 час назад, СэрМюллех сказал: Лишилось три ранніка і 19 автіків,з цих 19 два ранніка стали автіками заквітли, ще один я вже зрізав це граль ,лишився один. Так що такі справи ,а з автіків тільки три будуть по вихлопу гарні це одна ww, мінт джилі і скаут а решта маленькі о це так погода робить. ww, мінт джилі(hsc) також цього сезону вирощую в ауті. побачимо, як пафосне насіння себе покаже..... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 9 августа Пройшло 7 днів і що маємо ,GMO fast ще не цвітуть 2-3 фоткі граль теж ще ні,мо в кого цвіту ь фасти ,щось в цьому році туго. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 226 Опубликовано: 10 августа 7 часов назад, СэрМюллех сказал: Пройшло 7 днів і що маємо ,GMO fast ще не цвітуть 2-3 фоткі граль теж ще ні,мо в кого цвіту ь фасти ,щось в цьому році туго. Нынешние версии грааля(1,2)часто автоматизируются,но изначально,на 48.5 широте,он зацветал в районе 25 сентября.У меня ещё осталось несколько семян архивной версии.Довольно мощная трава,даже имея приличный толер,иногда приходилось припивать винца,шоб собрать мозги до кучи.Стандартной беломорины,хватит шоб на пару часов раскумарились 3-4 курильщика с опытом,за пионеров молчу,с одного хорошего водника,с большой вероятностью можно будет увидеть бледно-зеленого человечека. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 10 августа Хотабич в мене з пяти рослин два автіка,два пропало зараза зїла а один вижив.Я тобі скажу я і мімозара садив зїло теж дві рослини я так хотів мімозара виростить дудка дуже достойна після лікування в мене банка лишилась півторашка закатанаЯ теж хотів да і репорт завів із за Граля ,ну я думаю що в цьому році не вийде ,ночі вже холодні ,а що восени буде ,23і 24 самі зачотні роки 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 271 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 августа та буде ще тепла осінь і все буде гуд 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 8 339 Опубликовано: 11 августа 19 часов назад, СэрМюллех сказал: Хотабич в мене з пяти рослин два автіка,два пропало зараза зїла а один вижив.Я тобі скажу я і мімозара садив зїло теж дві рослини я так хотів мімозара виростить дудка дуже достойна після лікування в мене банка лишилась півторашка закатанаЯ теж хотів да і репорт завів із за Граля ,ну я думаю що в цьому році не вийде ,ночі вже холодні ,а що восени буде ,23і 24 самі зачотні роки Привіт братан! Цей рік аут багатьом нерви потріпав, одних заливає, в інших жодного норм дощу не було.. В мене зараз ростуть авти нові, хоч жари немає,поливати можна не так часто, як перші авти , через кожні два дні)). 1 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 11 августа (изменено) Нас так заливало ,що зібрати пшеницю не давала погода єлі змолотили.Друже а мімозар в тебе лишився ще? Изменено 11 августа пользователем СэрМюллех Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 8 339 Опубликовано: 11 августа 3 часа назад, СэрМюллех сказал: Нас так заливало ,що зібрати пшеницю не давала погода єлі змолотили.Друже а мімозар в тебе лишився ще? Мімозар є з чого робити, та готую не хуже сорти),от тільки не вирішив, що буде, чи спершу фото фем, чи фаст фем. Нарізав клонів, хз чи орда дасть доробити все задумане.. Зараз треба зберегти сорт, якого вже немає в продажі ніде, а в мене його теж нема в насінні, лише мама і клони..) Хотів S1, і декілька нових крестів з ним зробити.. Не буду говорить його назву завчасно, але це сорт якого багато хто хоче, і я в тому числі.)) 5 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 14 августа (изменено) Рєбятулікі вмене гарна новина граль зацвів і ГМО один кущ заквітнув можна рахувати 14 зацвіли.Перша і друга то ГМО третя і четверта граль тількі один авто ,пята мінт джилі ,шоста ГМО дві останні то печенкі скоут кукіс як ці кукіси пахнуть це просто неймовірно якімись жувачками,Було опробовано джелато щербінські норма розкумарює гарно зачот,але той перший джелато що тогорічний да і тататрка потужніші Изменено 14 августа пользователем СэрМюллех 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 271 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 августа 5 часов назад, СэрМюллех сказал: Рєбятулікі вмене гарна новина граль зацвів і ГМО один кущ заквітнув можна рахувати 14 зацвіли.Перша і друга то ГМО третя і четверта граль тількі один авто ,пята мінт джилі ,шоста ГМО дві останні то печенкі скоут кукіс як ці кукіси пахнуть це просто неймовірно якімись жувачками,Було опробовано джелато щербінські норма розкумарює гарно зачот,але той перший джелато що тогорічний да і тататрка потужніші це ВОГОНЬ 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 8 339 Опубликовано: 15 августа 11 часов назад, СэрМюллех сказал: щербінські норма розкумарює гарно зачот,але той перший джелато що тогорічний да і тататрка потужніші Привіт братан! За 2024 рік насіння майже не лишилось, а з нових Old Gelato, то саме з того Gelato, що було в тебе, і ціла лінійка теж з ним, і також Fast Fem By Gelato, теж має його гени в цьому фасті. 2 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 20 августа (изменено) Ні як не можу зібрати автікі які посадив 17 квітня це джелато щербінські бля якийсь аномальний рік ,раніше я збирав автікі в перших числах липня,а це щось коїться ппс ,по раннікам думаю не встигнуть бо ночі дуже в нас холодні це просто єбаторія якась по рівні з тим роком.Ось такаі джелаткі виросли з 17 квітня більше місяця тупили і не росли в загалі,і виросли карликі ,через днів 10 зріжу всі авти. А ww одну ще раніше юо мучниста роса напала.В то у році ww рослі були а в цьому маленькі одна більш менш і на ту мучниста напала Изменено 20 августа пользователем СэрМюллех 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 26 Опубликовано: 20 августа Не тільки в тебе такі фокуси. 20 травня каски скинули, на 8-9 тижні на цвіт тільки пішли. ті що 1 липня каски скинули, то більш менш по плану все, думаю одночасно визріють, ще хз як з погодою буде, ці що пізніше посадив десь як твої. Ті що травневі то метра півтора. Побачимо, але все якось не так 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 22 августа Ребяткі хто ростив такі сорта Fast Version F1 Killer Kush , Fast Version F1 Tropikana poizon 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 619 Опубликовано: 23 августа 15 часов назад, СэрМюллех сказал: Ребяткі хто ростив такі сорта Fast Version F1 Killer Kush , Fast Version F1 Tropikana poizon Killer kush росте зараз, в Tropicana Poison були в минулому році. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 23 августа Та я бачу що в тебе росте ,я питаю хто виростив і конєчний результат чи стоїть ростити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 619 Опубликовано: 23 августа (изменено) 3 часа назад, СэрМюллех сказал: Та я бачу що в тебе росте ,я питаю хто виростив і конєчний результат чи стоїть ростити Про Killer kush ти в курсі але є ще один у знайомого з одної пачки і він в минулу неділю ще не зацвів. В результаті один автік, один зацвів приблизно 13 серпня ну і третій на передцвіті. Щодо Tropicana Poison то в минулому році було 3 рослини також з однієї пачки. У мене зацвіла найпізніше десь 20 серпня і не визріла повністю. У друга почала десь 10-12 серпня і повинна б визріти але якість вийшла не дуже, таке враження, що їй теж не вистачило часу + дефіцит магнію як на мене. А от третя зацвіла десь 20 липня і витримана до початку жовтня була потужною штукою. Шишки просто камінь і сила на рівні. Тільки аромат не дуже сподобався але то вже нюанси бо головне щоб плющило добре. І що дивно тільки в самої ранньої рослини було щось схоже на пурпурові квіти як в описі сорту, а інші дві були просто зелені. Також були в минулому році Papaya Zoap fast version і тут теж цікаво вийшло. У друга зацвіла приблизно 15 серпня і він накосячили з добривами тому важко зробити висновки бо вийшло посередньо. А от моя зацвіла 20 липня і визріла повністю до 20 вересня. Смачна, ароматна і більш сативна ніж та Tropicana і хоч може по силі трішки слабша була але по ефекту і аромату Papaya був фаворитом. І все б добре але таке аномально раннє зацвітання буває раз на багато років. Я прийшов до висновку, що стабільність не дуже. Тому радити нічого не буду, а висновки роби сам. Изменено 23 августа пользователем RustCohle 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yyarik 167 Опубликовано: 23 августа В 22.08.2025 в 17:24, СэрМюллех сказал: Ребяткі хто ростив такі сорта Fast Version F1 Killer Kush , Fast Version F1 Tropikana poizon Мав справу з кілером років 4 назад,ну я так,посадив і забув)харв був 31 жовтня,визрів повністю,50с.ш.достойна масть! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 27 августа (изменено) Всім привіт тільки шо пішов зрізав автікі ,лишились печенькі хочу додержати до янтаря щоб була сильна індюшатина,тоді лишилась одна ww i mint djuli ,в нас теж дубарь да дощі були краще зібрати чим гниль.Граль цвіте ,я думаю днів 7 -5 і порізати всі автіки і більш не ходити туди люблю приходити до фастів через днів 20 тоді і результат видно,ну якщо в вересні морозів не буде то фасти збиру.Печенькі постриг щоб сонечко до шиш попадало краще всерівно вже не наросте,да й вони і готові майже ,можна різати але вирішив хай постоять. Изменено 27 августа пользователем СэрМюллех 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 024 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 августа З харвом =) 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 271 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 августа З харвом, бро! В нас теж холод з дощами і я тому вирішив половину рубонути, а половину почекати ще з недільку... Чекаю на опис відчуття-смаків від покуру 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения