Перейти к публикации

Outdoor 51° Killer kush fast (Sweet Seeds) Gorilla glue fast, Tropicana Cookies fast (Fast Buds)

Рекомендованные сообщения

1 минуту назад, RustCohle сказал:

Якщо погода не підведе то обов'язково)

При любом розкладі курить буде шо)))))Вересень самий волнітельний момент,якщо йдуть дощі то аж на душі погано))))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Потужні дракони ростуть :1351969117_50:, бажаю вдачі довести до харва! :1616184799_yeahcopy:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

46 минут назад, Shajtan сказал:

Потужні дракони ростуть :1351969117_50:, бажаю вдачі довести до харва! :1616184799_yeahcopy:

Дякую бро 🤝

Поделиться сообщением

В 02.08.2025 в 12:47, RustCohle сказал:

І не кажи бро. Нажаль саме через неї я відмовився від автіків бо щоб дотримати їх в болоті до повного дозрівання потрібне диво. Ну або ж як і минулому році 4 місяці без дощу але таке буває ой як рідко. Хоча в знайомого бувало навіть перетримував і плісняви майже не було хоч теж в болоті ростить. Хз чому так

Сьогодні зібрав killer kush f.v,два падла оказались автоцвітами,багато цвілі,мабуть не стабільний сорт,або може стресанули,як думаєш?

Поделиться сообщением

23 часа назад, Sergioss сказал:

Сьогодні зібрав killer kush f.v,два падла оказались автоцвітами,багато цвілі,мабуть не стабільний сорт,або може стресанули,як думаєш?

Не думаю, що вони и стали автами через стрес. Я кілька фастів вирощував від Sweet seeds і ні один до цього не ставав автіком. Скоріше щось накосячили з сортом на мою думку. Та і якщо вже так подумати то це не Killer kush auto бо в описі вказано ( OG Kush × Cream Caramel auto ) от і думай, що це виросло. 

Поделиться сообщением

В мене таке колись було з сортом від Dutch passion,passion 1,але вони визріли на днів двадцять раніше,і були під 2м.ростом!Якось ми натрапили на плантації там було соток 20 мабуть,і був такий цікавий сорт який ріс до 2м,і повністю визрівав до 10 чисел вересня!

Поделиться сообщением

27 минут назад, Sergioss сказал:

В мене таке колись було з сортом від Dutch passion,passion 1,але вони визріли на днів двадцять раніше,і були під 2м.ростом!Якось ми натрапили на плантації там було соток 20 мабуть,і був такий цікавий сорт який ріс до 2м,і повністю визрівав до 10 чисел вересня!

Дуже дивно, що Passion #1 у тебе став автіком бо це ж регуляр родом ще напевно з 80х років... Мені взагалі таке неможливим здається. А плантація технічної була чи хтось на тих 20 сотках чи щось толкове?

Поделиться сообщением

9 минут назад, RustCohle сказал:

Дуже дивно, що Passion #1 у тебе став автіком бо це ж регуляр родом ще напевно з 80х років... Мені взагалі таке неможливим здається. А плантація технічної була чи хтось на тих 20 сотках чи щось толкове?

Та така була убойна шо кабзда,я ще з тих семок шо були два роки хорошу травку піднімав!Розумієш вони як фотоперіоди,ростом,урожай хороший,а до 10 вересня встигав визрівати!Там не поле було,а плантарікі не великі,з переходами,я й до кінця не доходив,боявся шо ще забють!Туди їздили всі хто не лінувався,стільки її було))))

А років 4 назад ,біля мого плантаріка,за метрів 100 засадили технічну коноплі,то мої растіхі так позапиляло,семок було більше чим бошок)))

Поделиться сообщением

4 минуты назад, Sergioss сказал:

Та така була убойна шо кабзда,я ще з тих семок шо були два роки хорошу травку піднімав!Розумієш вони як фотоперіоди,ростом,урожай хороший,а до 10 вересня встигав визрівати!Там не поле було,а плантарікі не великі,з переходами,я й до кінця не доходив,боявся шо ще забють!Туди їздили всі хто не лінувався,стільки її було))))

А років 4 назад ,біля мого плантаріка,за метрів 100 засадили технічну коноплі,то мої растіхі так позапиляло,семок було більше чим бошок)))

Це passion 1 ,нажаль більшу частину коцнули!

В 28.12.2023 в 17:59, STAFFТГК сказал:

Думаю, Отвод лепил кореш!, как думаешь или все  прояснилось! 

В 07.08.2025 в 20:06, RustCohle сказал:

Доброго дня аутмени:852988024_hi50:
80 днів від каски
Йшов на галявину з надією, що хоч на одній ялинці побачити передцвіт бо вже пора наче. Повноцінного цвітіння поки не спостерігається але рослини всі вже вийшли на передцвіт. За 6 днів змін у рості майже не відбулося, добавили максимум 5-10см і зупинились, що теж свідчить про початок зацвітання чому я дуже радий. Здивувала Tropicana Cookies в позитивному плані бо при попередньому відвідуванні на ній навіть не було натяку на передцвіт, а зараз здається, що вона вже випереджає інших. На Killer kush зламались ще 2 гілки, якийсь дуже ламкий сорт... Нижня почала в'янути тому зрізав, а іншу просто підпер бо далі зрізати вже нікуди і так південна сторона поріділа сильно. Авто Killer kush планую потримати ще тиждень поки нема дощів. Пліснява нікуди не ділась але її не дуже багато і тому зрізав заражених шишок трішки менше ніж минулого разу. Полив автік чистою водою. Фасти политі по старій схемі 20-25л під кущ: 10-15 чистої  + 10л з Калійним Рост концентратом дозування 25мл/10л. Також зробив нові підпори для рослин і для деяких нижніх гілок які можуть зламатись. Тепер починається найцікавіша пора для аутдорщика) Далі буде.

1000008369-01.jpeg

1000008367-01.jpeg

1000008361-01.jpeg

1000008375-01.jpeg

1000008381-01.jpeg

1000008387-01.jpeg

IMG_20250807_141107.jpg

IMG_0157.thumb.JPG.e205010f8dae8f24c298afaa44f4514b.JPG

• Like +1 5

Поделиться сообщением

1 час назад, Sergioss сказал:

IMG_0157.thumb.JPG.e205010f8dae8f24c298afaa44f4514b.JPG

Не знаю що це за сорт але ще до війни багато людей з форуму вирощували ранніки від Nucleon які визрвіали десь в цей період. Але я не ростив їх ніколи тому це тільки припущення.

Изменено пользователем RustCohle
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

4 часа назад, RustCohle сказал:

Не знаю що це за сорт але ще до війни багато людей з форуму вирощували ранніки від Nucleon які визрвіали десь в цей період. Але я не ростив їх ніколи тому це тільки припущення.

У Нуклеона было много разных мастей,как автиков,так и так называемых ранников,которые довольно часто автоматизировались.Было много разных версий на счет генетики.Кто то говорил датская,кто то-шо это суперавтики,третьи -шо это фотики,т.к. можно клонировать и зацветают при смене светового режима.К общему мнению так и не пришли.Семки Нуклеона,в основном хвалили северяне 50-56 широта,я пробовал выращивать(3 или 4 сорта)-ничего особенного,хотя возможно не попал на толковый фенотип,а их,как я понял по отзывам,было немало.Зацветали у всех по разному,отчасти из-за время высадки,в зависимости от региона,отчасти из за автоматизации.Юрец и Валерджан их садили постоянно.Вызревали они(которые действительно можно было назвать ранниками)к середине-концу сентября.

У меня есть семки ,похожие по созреванию на Нуклеоновские.Брал как супер авто-ранник,начинают зацветать через 60-70 дней,вне зависимости от светового режима,но проскакивал и автомат.Вообще у Шкипера есть тема,как это все генетически происходит,мне зашло почитать.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

16 часов назад, Хотабыч сказал:

У Нуклеона было много разных мастей,как автиков,так и так называемых ранников,которые довольно часто автоматизировались.Было много разных версий на счет генетики.Кто то говорил датская,кто то-шо это суперавтики,третьи -шо это фотики,т.к. можно клонировать и зацветают при смене светового режима.К общему мнению так и не пришли.Семки Нуклеона,в основном хвалили северяне 50-56 широта,я пробовал выращивать(3 или 4 сорта)-ничего особенного,хотя возможно не попал на толковый фенотип,а их,как я понял по отзывам,было немало.Зацветали у всех по разному,отчасти из-за время высадки,в зависимости от региона,отчасти из за автоматизации.Юрец и Валерджан их садили постоянно.Вызревали они(которые действительно можно было назвать ранниками)к середине-концу сентября.

У меня есть семки ,похожие по созреванию на Нуклеоновские.Брал как супер авто-ранник,начинают зацветать через 60-70 дней,вне зависимости от светового режима,но проскакивал и автомат.Вообще у Шкипера есть тема,как это все генетически происходит,мне зашло почитать.

Скажи бро шо з чим мені зхрестить шоб отримати раннік такий шоб на початку вересня визрів?

Поделиться сообщением

В 01.08.2025 в 22:20, RustCohle сказал:

Вітаю друзі:852988024_hi50:
74 дні від каски
Минув ще один тиждень і прийшов час для невеликого планового оновлення. Загалом з рослинами все добре але втратив ще 4 гілки десь по 1м. Хз чи то вітер зламав чи ще щось. 2 на  Killer kush і 2 на Tropicana Cookies. Одна вже була суха, а інші лежали на землі і в принципі росли і можна було б заморочитись з підпорами але не став нічого придумувати і просто зрізав їх. Також із негативного авто Killer все таки схопив плісняву через високу вологість. Харвити ще рано бо ще близько 40 днів цвітіння і хотілося ще б хоч 10 потримати але все буде залежати від погоди. Звісно є частково і позитивний момент бо те що повирізав піде на покур) Шишки капець які липкі наче клей. Фасти добре додали в рості і об'ємі. Tropicana Cookies - 2.4м( в неї втрачен кілька нижніх гілок) Gorilla Glue 2.3м, а Killer kush близько 1.9м( в нього втрачені 3 гілки з південної сторони). Нажаль цвітіння поки не спостерігається але по  Gorilla і Killer вже, що вже скоро, а от на Tropicana ніяких натяків. Полив стандартний по старій схемі 20-25л під кущ тільки автік отримав чисту воду, а всі інші чисту + Калійний рост 25мл/10л. Також провів останню обробку інсектицидами, а далі вже треба потроху думати про захист від плісняви хоча ще напевно ранувато. Мульчу вже не обновляв. Також трішки планово прорідив низи. Що ж тепер тільки б зацвіли якнайшвидше... Далі буде.

1000008289-01.jpeg

1000008339-01.jpeg

1000008285-01.jpeg

IMG_20250801_174629.jpg

1000008311-01.jpeg

1000008313-01.jpeg

1000008319-01.jpeg

Ти використовуєш rost 5.10.15?скільки ти даєш розчину розбавленого під один кущ?

Поделиться сообщением

8 часов назад, Sergioss сказал:

Скажи бро шо з чим мені зхрестить шоб отримати раннік такий шоб на початку вересня визрів?

Не уверен,шо есть смысл заморачиваться с непонятной генетикой.У меня на 48.5 широте,сейчас так дичька выглядит.
В моем понимании ранник,это фотик,с более ранним сроком зацветания,тоесть привязанный к световому режиму.А для того,чтоб получить вызревшее растение(в начале сентября),нужно чтобы оно зацвело в начале июля,когда световой день ещё очень велик,в раене 15-16 часов и как показывает практика,мало у кого из известных(популярных)сидбанков есть нечто похожее.Не знаю на сколько это соответствует действительности,но Шкипер пишет,шо такое возможно,но этому предшествует энное количество скрещиваний.По большому счету,бери автик с удлиненной вегой,сади в начале-конце мая,получишь желаемый срок вызревания.Либо сативный вариант автика,с долгим цветом,будет примерно тоже.Можешь попробовать посадить дипфорест от доктора,возможно есть ещё у кого то подобное.У меня растёт(если не утянут или не поломают)покажу,небыл на том плантаре в районе месяца(может чуть меньше),на тот момент растение было в начальной фазе зацветания.Думаю цветёт уже недели три полноценно.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 10.08.2025 в 16:50, Хотабыч сказал:

У Нуклеона было много разных мастей,как автиков,так и так называемых ранников,которые довольно часто автоматизировались.Было много разных версий на счет генетики.

На 54 в начале августа все зацвели 23 мая каска, недельными высаживал, микс рег ранних , Durban Chem fem от нуклеона
Тоже пара кустов из микса на 75 день готовы были, ну такие ххl авто, большинство же через 2 месяца зацветать начали, и размеры 2-2.5

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 11.08.2025 в 18:33, Sergioss сказал:

Ти використовуєш rost 5.10.15?скільки ти даєш розчину розбавленого під один кущ?

Так, Калійний Рост той, що з червоною етикеткою. Як правило розбавляю 25мл/10л води. Зразу виливаю відро чистої, а потім ще одне з добривом. 

Поделиться сообщением

В 11.08.2025 в 23:18, Хотабыч сказал:

Не уверен,шо есть смысл заморачиваться с непонятной генетикой.У меня на 48.5 широте,сейчас так дичька выглядит.
В моем понимании ранник,это фотик,с более ранним сроком зацветания,тоесть привязанный к световому режиму.А для того,чтоб получить вызревшее растение(в начале сентября),нужно чтобы оно зацвело в начале июля,когда световой день ещё очень велик,в раене 15-16 часов и как показывает практика,мало у кого из известных(популярных)сидбанков есть нечто похожее.Не знаю на сколько это соответствует действительности,но Шкипер пишет,шо такое возможно,но этому предшествует энное количество скрещиваний.По большому счету,бери автик с удлиненной вегой,сади в начале-конце мая,получишь желаемый срок вызревания.Либо сативный вариант автика,с долгим цветом,будет примерно тоже.Можешь попробовать посадить дипфорест от доктора,возможно есть ещё у кого то подобное.У меня растёт(если не утянут или не поломают)покажу,небыл на том плантаре в районе месяца(может чуть меньше),на тот момент растение было в начальной фазе зацветания.Думаю цветёт уже недели три полноценно.

У меня deep forest зацвел 1 августа, получается после 2 месяцев веги

• Like +1 1

Поделиться сообщением

43 минуты назад, yyarik сказал:

У меня deep forest зацвел 1 августа, получается после 2 месяцев веги

Я уже у кого-то в репе писал,до 70 дней может Вега быть у него,но попадался и как автик,дней 35-40 и зацвел.

Ты первый раз поднимаешь или уже выращивал?,мне понравился,вкусный и пахучий,вставляет не плохо.

Поделиться сообщением

6 часов назад, Хотабыч сказал:

Я уже у кого-то в репе писал,до 70 дней может Вега быть у него,но попадался и как автик,дней 35-40 и зацвел.

Ты первый раз поднимаешь или уже выращивал?,мне понравился,вкусный и пахучий,вставляет не плохо.

впервые ,начитался за него на различных ресурсах,все хвалят,трава начала 2000х

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, yyarik сказал:

впервые ,начитался за него на различных ресурсах,все хвалят,трава начала 2000х

Мне особо без разницы,каких годов масть,абы вставляла по людски,запах и вкус,-второстепенно.Я бы с удовольствием растил и курил,старые легендарные масти,если бы кто-то из местных,делал толковые копии,по разумной цене.Конечно по приколу поднять и покурить шось новое,но оригиналы,а меня интересуют ранники,стоят дорого,при этом не факт,шо описание совпадет с реальностью,и можно проибатся сезон,а вырастить дорогого бадыля.

Поделиться сообщением

Всім привіт растамани:852988024_hi50:
90 днів від каски
Пройшло 10 днів з останнього оновлення репорту тому пора ознайомити вас з даним станом справ. За цей час побував вже двічі на ділянці. Вирішив сходити не за планом у вівторок бо вночі був дощ та і  температура  аж ніяк не літня 12-14° тому боявся, що автік може сильно постраждати від плісняви і пішов раніше. В принципі даремно панікував бо плісняви майже не було але все ж захарвив верхівку авто кіллера бо й покурити свіженького хочеться, а низи залишились дозрівати. Фасти просто полив з добривом як звичайно. Хотів обновити фото але якось руки не дійшли. А вчора було так сказати планове відвідування. Можна вважати, що почали цвісти Killer kush і Tropicana Cookies які випереджають Gorilla Glue днів на 5-7 і це дивно трохи бо ще 10 днів тому фаворитом була саме вона, а Tropicana Cookies взагалі нічого не показувала але он як вийшло. Хоча Gorilla Glue теж вже можна сказати зацвіла але на фото погано видно. Також здивувало, що Tropicana Cookies ще немало додала в рості хоча здавалось, що вже зупинилась і зараз це гігант 3м висотою. Gorilla Glue зупинилась десь на 2.6м, а Killer kush 2м. У кіллера знову відломились 2 гілки одну з яких вже не міг врятувати нажаль. Фігово, що подібна проблема намітилась і у Gorilla Glue бо гілки, що по мені по груди всі явно прогнулись і тільки питання часу коли вони відламаються. І це ще ж на них нічого не наросло. Тому замість півгодини витратив дві щоб підперти всі проблемні гілки. На Tropicana Cookies підпер тільки нижні, а з іншими проблем наче немає бо в неї форма крони зовсім інакша і гілки ростуть під більш гострим кутом в порівнянні з іншими. Цього разу повноцінно не вистачило Рост концентрату тому розділив на трьох, що було. Залишки автіка полив тільки чистою водою і думаю харвити через тиждень. Тепер надія тільки на хорошу погоду...

1000008563-01.jpeg

1000008520-01.jpeg

1000008485-01.jpeg

1000008552-01.jpeg

1000008571-01.jpeg

1000008554-01.jpeg

1000008528-01.jpeg

1000008556-02.jpeg

1000008542-01.jpeg

1000008534-01.jpeg

1000008558-01.jpeg

1000008546-01.jpeg

1000008536-01.jpeg

• Like +1 10

Поделиться сообщением

С харвом старина,ну и с началом цвета =)

• Like +1 3

Поделиться сообщением

1 минуту назад, MrHaze сказал:

С харвом старина,ну и с началом цвета =)

Дякую бро🤝

Изменено пользователем RustCohle
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

дерева прям виростив цього сезону, все гарно виглядає :1371049992_harvest50:

я би ще порадив "павука" плести, всі гілки між собою і стволом шнурком переплітати, так надійніше буде, вітер не обломить)

і з харвом тебе також) смачного диму :1996710226_bong50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Респект бро! Дуже круті кущі! Той що зрізав верхівку, низа на довго не залишай, бо можуть хворіти почати скоро) Теж з харвом вітаю, а фотіки в тебе взагалі монстри потужні, краса👍🏻

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

• Создать...