weedjicot 1 271 Опубликовано: 15 июня (изменено) Вітання шановні , маю такі два пш метри нові відкалібровані по інструкції в розчинах але точність це не про ці що мені попались напевно , хто зтикався з таким ? чи може варто купити щось дорожче і якісніше ? розбіжність в 0,3 -0,4 а іноді і більше кому вірити незнаю Изменено 15 июня пользователем weedjicot 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 15 июня Можливо краще вибрати , milwaukee, Adwa ,Hanna? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 921 Опубликовано: 15 июня 50гривень 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня 28 минут назад, weedjicot сказал: Можливо краще вибрати , milwaukee, Adwa ,Hanna? як є гроші, то можна й дорожче брати, як ні, то варіант чудовий отой 1 минуту назад, Бугор сказал: 50гривень Я юзаю полоски і жовтий китаєць. Періодично прикидаю по полоскам на скільки приблизно китаєць бреше і ним міряю потім з урахуванням моїх тестів😬 Він робить вигляд, що показує правду, а я роблю вигляд, що йому вірю 😁 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 345 Опубликовано: 15 июня Завжди раджу рідкий ph тест. Точність до десятих візуально видно, для домашнього грову вистачає. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 goodmaster 4 147 Опубликовано: 15 июня 2 Goodmaster seeds.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 15 июня 3 часа назад, Бугор сказал: 50гривень Бро, але ж полоски тебе приблизно показують чи ні ? 1 час назад, goodmaster сказал: Ну так ще ок ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 goodmaster 4 147 Опубликовано: 15 июня 29 минут назад, weedjicot сказал: Бро, але ж полоски тебе приблизно показують чи ні ? Ну так ще ок ) при слід.калібровкі було з різницею 0.2,а це вже вісомо. Це велика проблема для мене з цим пш. Жовтий при догляді місяць витягає. Мажор до пів року. 2 Goodmaster seeds.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 15 июня 3 часа назад, goodmaster сказал: Зрозуміло , треба було брати відразу дорожчі і все було б ок ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 qwertytools 336 Опубликовано: 15 июня 6 часов назад, weedjicot сказал: Вітання шановні , маю такі два пш метри нові відкалібровані по інструкції в розчинах але точність це не про ці що мені попались напевно , хто зтикався з таким ? чи може варто купити щось дорожче і якісніше ? розбіжність в 0,3 -0,4 а іноді і більше кому вірити незнаю Як зберігаєш електрод? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 15 июня 1 час назад, qwertytools сказал: Як зберігаєш електрод? Друже ще не встиг навіть , тільки розпакував і відкалібруваві Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 049 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июня (изменено) РН метр- це гемор. не рекомендую тратити гроші на дорогі. я за 50 євро злиндив у магазині фірмовий, до цього користувався китайськими. все це шляпа. все одно він начинає брехати, а калібровка не завжди рятує і якщо так, то не надовго. користуюсь краплями зараз, не можу нарадуватись. дуже зручно Изменено 16 июня пользователем romario999 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 345 Опубликовано: 17 июня Клуб любителей жидкого пш тестера здесь)) 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 1 146 Опубликовано: 17 июня 1 час назад, MadRoot сказал: Клуб любителей жидкого пш тестера здесь)) Та да, ну для домашніх цілей цього достатньо на 100%, майже безкоштовно і вірно показує Для промислу то конєшно шляпа ніхто не буде в колбочках ПШ міряти, а ось для домашніх цілей це краса) Хз скільки має коштувати ПШ метр щоб бути реально крутим, щоб працювати років 5. А ще всі ці калібровки, не зручно як на мене, ну кожен по своєму звик) я вже з рідким звик і нормас) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 345 Опубликовано: 17 июня @Mecheniy ну я суто із-за тих калібровок відмовився від електронного. Не потрібен мені пристрій, показникам якого я не можу довіряти. А рідкий, хоч і не супер детально показує, але по кольору свої 5.5-6.0 я завжди зможу наколотити навіть для гідри. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sorted 1 331 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 июня (изменено) https://www.growmart.de/GIB-Industries-KCL-Aufbewahrungsloesung-300ml?etcc_med=PMAX&etcc_par=Google&etcc_cmp=44.00_PMAX_Low_Feed_Only_DE_tROAS=&etcc_bky=&etcc_mty=&etcc_plc=&etcc_ctv=&etcc_bde=c&etcc_var=CjwKCAjwl_XBBhAUEiwAWK2hzrZfSVbxv-6Dk0RtVqSAgo5Oa0sJmUQrBLXXMIqG1NPriOzCihBQVxoCMBoQAvD_BwE&et_cmp_seg1=4018&et_cmp_seg2=&gad_source=1&gad_campaignid=20356397694&gbraid=0AAAAADo3rob1wCmNwVpU9nSums9pdXRkm&gclid=CjwKCAjwl_XBBhAUEiwAWK2hzrZfSVbxv-6Dk0RtVqSAgo5Oa0sJmUQrBLXXMIqG1NPriOzCihBQVxoCMBoQAvD_BwE Изменено 17 июня пользователем Sorted Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 049 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 июня (изменено) Пацаны, я вам отвечаю, забудьте этот геморой! пш капли ил что то на подобии. тест на дальтоника - различи 6 цветов. твой между зеленым и желтым, т.е. 6-7 пш. все! Изменено 17 июня пользователем romario999 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 qwertytools 336 Опубликовано: 17 июня Знаю по пивоварінню про те що електрод пш метру треб зберігати у розчині для зберігання електродів рН метру,потім перейшов на осмотичну воду і программу для розрахунку,тож пш метр втратив свою актуальність. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 049 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 июня (изменено) ось такі юзаю. все видно по кольорах. 2-3 краплі на бірку. купив, спробував і поїхав ще один взяв Изменено 17 июня пользователем romario999 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 19 июня Всім подякував, питання закрито ) купив пш дорожчий відразу все стало на місця) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 июня 3 часа назад, weedjicot сказал: Всім подякував, питання закрито ) купив пш дорожчий відразу все стало на місця) так тоді показав би нам порівняння старих і нового тесту, тему ще рано закривати Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 qwertytools 336 Опубликовано: 20 июня 13 часов назад, weedjicot сказал: Всім подякував, питання закрито ) купив пш дорожчий відразу все стало на місця) У кришку від електрода поролон + рідина для зберігання,бо будеш калібрувати перед кожним виміром,або буде показувати середню температуру в іншій галактиці 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 20 июня 10 часов назад, Shajtan сказал: так тоді показав би нам порівняння старих і нового тесту, тему ще рано закривати Плюсунов, доберусь зроблю фото,) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 catlearned499 5 Опубликовано: 22 июня В 16.06.2025 в 20:15, romario999 сказал: РН метр- це гемор. не рекомендую тратити гроші на дорогі. я за 50 євро злиндив у магазині фірмовий, до цього користувався китайськими. все це шляпа. все одно він начинає брехати, а калібровка не завжди рятує і якщо так, то не надовго. користуюсь краплями зараз, не можу нарадуватись. дуже зручно Поддерживаю. Я знаю пш своей воды и как моя химия его меняет. Этих желтых китайцев кучу выкинул, теперь есть только ппм метр- и всё отлично растёт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Толя 3 009 Опубликовано: 22 июня (изменено) Нормальные приборы, даже тот же бюджетный милуоке хорошо держит калибровку, я калибрую раз за цикл. Какой бы дорогой прибор не был срок службы электрода в среднем до двух лет. Жидкий мож и норм, но как то уж очень по любительски. Изменено 22 июня пользователем Толя @tolya2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 weedjicot 1 271 Опубликовано: 24 июня Сірий новий ) відразу все відкалібрувалось , з жовтим трошки прийшлось повозитись але теж став норм показувати як виявилось а от білий зовсім щось не те показує , то менше на 0,4 то більше на 0,4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
weedjicot 1 271
Вітання шановні , маю такі два пш метри нові
відкалібровані по інструкції в розчинах
але точність це не про ці що мені попались напевно , хто зтикався з таким ?
чи може варто купити щось дорожче і якісніше ?
розбіжність в 0,3 -0,4 а іноді і більше кому вірити незнаю
Изменено пользователем weedjicotПоделиться сообщением
29 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас