Перейти к публикации
  • 0

фітоверм на цвітінні.

Вопрос

я в хуйовому психологічному і психіатричному стані. інакше так не булоб.

другий гров. граблі номер раз дубль два. цвітіння. фотікі.  від травня. діло йде до фініша. 4 рослинки. 2 здорових деревця і 2 маленьких кущики. 

на одній гілочці одної рослинки знахожу павутикового кліща. (характерно плямками листочки, на суцвіттях павутина.  ну іду беру фітоверм. і блять оббризкую все.

і тут пропадає запах.  повністю. абсолютно.  а так штиряло шо по вулиці ідеш і цей запах тебе переслідує. відчиняєш двері в гроурум і пів дня вивітрюєш. і все одно не проходить.

ну от. побризкав - запах пропав. шишки майже зовсім не пахнуть. і головне шо минулого разу я ставав на ці граблі. з тимже ефектом. на цвітінні.  одне деревце того разу 

дало прийнятної сили урожай. 

хтось може пояснить шо я зробив?  чи тільки запах (терпени) убив чи і тгк ?  аргументи або досвід або якісна теорія.

хто шо може сказать? 

20251117_063209.jpg

20251123_204453.jpg

20251123_204508.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

@глядачПривіт бро! Обробляю схожими препаратами беру 35мл/л, була жостка епідемія кліща, всі шишки як в готічном фільмі  були в павутині і тд. Оце з горем пополам вивів. 

Але, по перше треба обробляти все в хаті, всі квіти на підвіконні, всі кущі, а ще краще і рослини навколо дому. По друге в інструкії написано робити це на веге, якби ти зробив 3-4 обробки на веге то і проблеми б такої не було. У мене зараз кущі квітнуть 30д від вусика - вчора пшикав для профілакт і сьогодні буду оброблять, умовно останні обробки.  Щодо запаху чи ефекту то замічав що він пропадає якщо багато шкідників, того ж кліща можна побачити на зворотній стороні листа навіть оком, або під лупою. Шкідники з грунта розносять патогени плісняви по всій рослині, їдять її і тд.  Якщо їх прям багато дні через 3 зроби ще обробочку і вже читай харв. Як варіант можна додавати препарат в робочий розчин і проливати грунт разом з добривами.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@CannabisDoomOcculta тобто ти теж на цвітінні обробляв?  і шо по результату було? (мене цікавить не кліщ, шоб він здох) мене цікавить тгк. 

пахнуть терпени. вони в тріхомах. раз пахнуть перестало то туди проник препарат.

минулого грову була таж історія. запах зник. але після зрізання/просушки з'явився. ну і результат в шишках теж був.може слабше ніж мав бо то був барнеусфарм, переможець конкурсу.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@глядачтак щодо запаху я питання не розкрив, у мене з цим трабли навіть операцію робив під загальним наркозом щоб краще відчувати аромати і на 100% воно все одно не повернулось як було раніше, та по прущості на мою думку це не повинно вплинути. Скільки вона квітне? візуально досить молода, шишулі будуть рости, ще набере!

Поделиться сообщением

• 0

Само тгк никак не пострадало. Действующее вещество аверектин C  стресануло растение что временно сказывается ароматических свойствах. + Пленка препарата мешает ароматам взлетать и долетать до носа.  Как шишло просохнет, то все  будет нормально.

• Like +1 2

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to->  frosted.png.cb21bdfd8fe6dc5a3eeb3b4a4718b2a9.pngclick to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz хух.... гора з плеч.
@CannabisDoomOcculta четвертий місяць цвітуть. але фотікі.  

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...