БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января Привіт друзі, я вирішив перший раз спробувати індор, до цього гровив тільки в ауті. Расті 10 днів від каски, мені здається що вона маленька на свій вік та чомусь у неї загинає листя вниз як кігті Вирощую в звичайній землі під лед лампою 50 ват, раста від лампи приблизно 30 см поливаю раз у два дня Скажіть будь ласка чи нормально розвивається моя растішка? Та чи немає якихось проблем.. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 MrHaze 17 344 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 января Этот свет неочем бро,они тупят поэтому. Купи квантум борд и будет тебе счастье =) 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января Поряд в цьому ж горшку росте ще одна растішка і в неї так листя не скручує, обидаві растішки це авто супер сканк від ерорс сідс Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января До речі забув сказав та растішка в якої листя не крутить по віку меньша їй 7 днів від каски Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января Дякую бро, ну в мене така лед панель типу, на той борд грошей в мене немає) А на рахунок скручених листочків це що може бути? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 4 586 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 января (изменено) а що за грунт? лампа лампою, добре перші тижні росте і під 10ваттними ледками. Я допускаю, що навіть 50ватт на відстані 30см, то задуже для крихітки в землі. Я би підняв світло ще вище. Переконайся, що ти поливаєш водою або розчином з пш в діапазоні 6.0-6.5 - це найважливіший момент. І при цьому, якщо грунт суховатий та плотний, варто як раз зменшувати прямий вплив світла. Для адаптації та нормальної аспірації, потрібні спокійні умови. В даному випадку, в потоку ппфд фотонів більше ніж молекул хлорофілу в рослині. А забракнути лампи може, коли рослина збільшиться до до місячної +- Изменено 6 января пользователем ХаПаZz 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января 20 минут назад, ХаПаZz сказал: а що за грунт? лампа лампою, добре перші тижні росте і під 10ваттними ледками. Я допускаю, що навіть 50ватт на відстані 30см, то задуже для крихітки в землі. Я би підняв світло ще вище. Переконайся, що ти поливаєш водою або розчином з пш в діапазоні 6.0-6.5 - це найважливіший момент. І при цьому, якщо грунт суховатий та плотний, варто як раз зменшувати прямий вплив світла. Для адаптації та нормальної аспірації, потрібні спокійні умови. В даному випадку, в потоку ппфд фотонів більше ніж молекул хлорофілу в рослині. А забракнути лампи може, коли рослина збільшиться до до місячної +- Дякую брат, земля звичайна з города, ph не знаю в мене немає приладів для вимірювання. А коли я лампу піднімав ше вище тоді ростки дуже витягувалися і я опустив назад і підсипав землі ще. Мене дуже цікавить чому листя так загинається і це тільки на одному росточку так.. я думаю чи це я перелив чи може сухо їм дуже, температура деколи досягає 30 градусів у боксі якщо закриті дверки Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января 2 минуты назад, БогданРастаман сказал: Дякую брат, земля звичайна з города, ph не знаю в мене немає приладів для вимірювання. А коли я лампу піднімав ше вище тоді ростки дуже витягувалися і я опустив назад і підсипав землі ще. Мене дуже цікавить чому листя так загинається і це тільки на одному росточку так.. я думаю чи це я перелив чи може сухо їм дуже, температура деколи досягає 30 градусів у боксі якщо закриті дверки Земля до речі доволі швидко висохає, може і справді підніму ще трохи лампу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января Підняв лампу ще на 5 см, потім буде видно що воно і як буде Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 4 586 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 января 53 минуты назад, БогданРастаман сказал: Мене дуже цікавить чому листя так загинається і це тільки на одному росточку так.. я думаю чи це я перелив чи може сухо їм дуже, температура деколи досягає 30 градусів у боксі якщо закриті дверки Проблеми з диханням в рослини, от і загинаються. Грунт плотний, верхній слой вже пересох, корінева в такої манюні там ледве ледве. І навіть скромний підлив, буде переливом. Температура так, це спекотно, рослині важко охолоджуватися. Я скажу більше, при нормальній температурі і при низькому ппфд, рослина швидко приходть до тями навіть по при кривий пш (зазвичай рослини керуються внутрішніми коріневими ексудатами, щоб виправити пш локально довкола прикоріневої зони) але, коли умови над то агресивні, а рослина мала, її сил не вистачає на таку регуляцію. 54 минуты назад, БогданРастаман сказал: Земля до речі доволі швидко висохає, може і справді підніму ще трохи лампу По нормальному, її варто прикрити мульчею з камінців (кремнію наприклад) шмати та картони не годяться, бо парник утвориться. 27 минут назад, БогданРастаман сказал: Підняв лампу ще на 5 см, потім буде видно що воно і як буде Підійми вище, нічого рослині не станеться, почне тягнутися то і добре, це нормально. Варто пам*ятати що кожна така манюня по своєму особлива. Одна може навалювати коріневу в агресивних умовах, інша ні. 1 час назад, БогданРастаман сказал: ph не знаю в мене немає приладів для вимірювання Це погано. Адже рівний пш, це реально саме головне. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 6 января 10 минут назад, ХаПаZz сказал: Проблеми з диханням в рослини, от і загинаються. Грунт плотний, верхній слой вже пересох, корінева в такої манюні там ледве ледве. І навіть скромний підлив, буде переливом. Температура так, це спекотно, рослині важко охолоджуватися. Я скажу більше, при нормальній температурі і при низькому ппфд, рослина швидко приходть до тями навіть по при кривий пш (зазвичай рослини керуються внутрішніми коріневими ексудатами, щоб виправити пш локально довкола прикоріневої зони) але, коли умови над то агресивні, а рослина мала, її сил не вистачає на таку регуляцію. По нормальному, її варто прикрити мульчею з камінців (кремнію наприклад) шмати та картони не годяться, бо парник утвориться. Підійми вище, нічого рослині не станеться, почне тягнутися то і добре, це нормально. Варто пам*ятати що кожна така манюня по своєму особлива. Одна може навалювати коріневу в агресивних умовах, інша ні. Це погано. Адже рівний пш, це реально саме головне. Дякую, я зрозумів. А що можна зараз зробити щоб корням було краще дихати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 4 586 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 января 8 минут назад, БогданРастаман сказал: Дякую, я зрозумів. А що можна зараз зробити щоб корням було краще дихати? Умови грунту вже не змінити, можна просто зробити "хмару" або тінь над рослиною прикривши пряме випромінювання. Бокове ппфд дозволить рослині стабілізуватися та адаптуватися до цих умов і наростити потенціал. Рекомендую додати дальній обдув, щоб тріки колисало рослину (але не обвітрило) але мулючу тоді треба, бо верхній слой буде сохнути ще більше. На ніч давати воду по листу з рівним пш. (під прямим освітленням не обробляти в жодному разі) І не думай робити аерацію землі цвяхом, це може сильно пошкодити коріневу на даному етапі. Булоб не погано зробити легкий живильний розчин з додаванням гуматів, це би допомогло впорядкувати проблеми з дисбалансами пш. Є така закономірність, при намірному ппфд, листя не багато, а при мінімальному, листя багато, щоб більше вхоплювати світла. Тож "тіньок" дозволить рослині звісно і витягнутися і наростити масу. В землі процеси йдуть повільніше ніж в кококосі, + витягування це одна з основ доброго врожаю ( просто витягування буває пропорційне росту, а є розтягування клітинних вакуоль під дією стимуляторів та над то плотної землі) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 7 января 11 часов назад, ХаПаZz сказал: Умови грунту вже не змінити, можна просто зробити "хмару" або тінь над рослиною прикривши пряме випромінювання. Бокове ппфд дозволить рослині стабілізуватися та адаптуватися до цих умов і наростити потенціал. Рекомендую додати дальній обдув, щоб тріки колисало рослину (але не обвітрило) але мулючу тоді треба, бо верхній слой буде сохнути ще більше. На ніч давати воду по листу з рівним пш. (під прямим освітленням не обробляти в жодному разі) І не думай робити аерацію землі цвяхом, це може сильно пошкодити коріневу на даному етапі. Булоб не погано зробити легкий живильний розчин з додаванням гуматів, це би допомогло впорядкувати проблеми з дисбалансами пш. Є така закономірність, при намірному ппфд, листя не багато, а при мінімальному, листя багато, щоб більше вхоплювати світла. Тож "тіньок" дозволить рослині звісно і витягнутися і наростити масу. В землі процеси йдуть повільніше ніж в кококосі, + витягування це одна з основ доброго врожаю ( просто витягування буває пропорційне росту, а є розтягування клітинних вакуоль під дією стимуляторів та над то плотної землі) Дякую бро, я все зрозумів, сьогодні зроблю все що зможу та через тиждень загружу сюди нові фото рослин Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Uchastkoviy 3 215 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 января Если нужна лампа то продаю 150w Квантум, на радиаторе и термопаста Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 047 Опубликовано: 7 января Судячи з фото лампи - вона юзабельна. Можеш не міняти, проблема в іншому. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 7 января 3 часа назад, Uchastkoviy сказал: Если нужна лампа то продаю 150w Квантум, на радиаторе и термопаста Дякую, але мені поки не потрібна і цієї хватає 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 7 января 40 минут назад, GG19876 сказал: Судячи з фото лампи - вона юзабельна. Можеш не міняти, проблема в іншому. Так, вже наче краще стає, друга пара листя я замітив доволі швидко вилазить, може це було якесь старе насіння та й воно так тупить бо це бонусний авто супер сканк, я коли заказував фотіки в аут дали ще ці дві насінини Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 haps 4 348 Опубликовано: 7 января (изменено) Та норм для 10 дней к цвету только советую добавить ещё хотя бы 50 и кстати какой размер бокса ? Изменено 7 января пользователем haps Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 8 января 11 часов назад, haps сказал: Та норм для 10 дней к цвету только советую добавить ещё хотя бы 50 и кстати какой размер бокса ? Приблизно 40х40х60, картонна коробка обліплена фольгою матовою стороною назовні, стоїть два кулера один вдуває повітря всередину інший витягує на зовні Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 8 января Только что, БогданРастаман сказал: Приблизно 40х40х60, картонна коробка обліплена фольгою матовою стороною назовні, стоїть два кулера один вдуває повітря всередину інший витягує на зовні Там ще вирізане дно якщо дуже розростеться то я коробку підійму вище а горшок буде нижче, але я планую лст робити кустам, так то другого варіанта зробити кращий бокс в мене немає поки що Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 6 837 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 января ГАдаю, що буде діло, хлопці понаписували вже, нічого й додати. Заводь репорт, ми хором по ходу тобі допоможемо порадами Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 9 января 2 часа назад, Shajtan сказал: ГАдаю, що буде діло, хлопці понаписували вже, нічого й додати. Заводь репорт, ми хором по ходу тобі допоможемо порадами Добре, вже завтра почну репорт, але не знаю як правильно його вести) тому якщо що не так поправте мене :) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 10 января Всім привіт, здається я зрозумів чому вони так погано ростуть.. я поливав водою з аптеки "малюк" і я тільки но дізнався що в неї ph 7.5-8.5 і як я розумію це багато для ганджі, сьогодні почали жовтіти сім'ядолі.. хотів як краще аьвийшло навпаки :( тепер питання чи можна це якось виправити тепер? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 10 января Только что, БогданРастаман сказал: Всім привіт, здається я зрозумів чому вони так погано ростуть.. я поливав водою з аптеки "малюк" і я тільки но дізнався що в неї ph 7.5-8.5 і як я розумію це багато для ганджі, сьогодні почали жовтіти сім'ядолі.. хотів як краще аьвийшло навпаки :( тепер питання чи можна це якось виправити тепер? Пам'ятаю коли робив розсаду для аута в стаканчиках та поливав водою з колодязя тоді на 10 днів вони були набагато більші а ці геть маленькі наче і не ростуть Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БогданРастаман 93 Опубликовано: 10 января Ось так вони виглядають, правда на камеру не видно пожовтіння сім'ядоль. Одному 14 днів іншому 11. Чи можу я сьогодні дати їм легкий розчин добрива з нпк 20-20-20? Зробив легку аерацію зубочисткою але не глибоко меньше пів см в глубину Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Tatianna2005 591 Опубликовано: 10 января 5 часов назад, БогданРастаман сказал: Чи можу я сьогодні дати їм легкий розчин добрива з нпк 20-20-20? Приветики.Сорян с самого начала вс ене перечитывала.Если земля покупная с пакета то ничего подкармливать не нужно, растихи не айс выглядят на такой возраст как пишешь.Фиолетовое это свечение тоже какбы навивает прошлое..Но опять же таки даже такое фиолетовое свечение тоже там разные моменты могут быть, у меня когдато была панель, вега изумительная была, на цвете уже не хватало.А видела както ленты диодные тип вешал и вот чтото похожее росло, тоже так не очень нравился свет растениям..Если земля четкая, не заливаешь в болото , проветриваешь комнату где бокс пару раз в день, то трабл в свете..хз ПИС 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
БогданРастаман 93
Привіт друзі, я вирішив перший раз спробувати індор, до цього гровив тільки в ауті.
Расті 10 днів від каски, мені здається що вона маленька на свій вік та чомусь у неї загинає листя вниз як кігті
Вирощую в звичайній землі під лед лампою 50 ват, раста від лампи приблизно 30 см поливаю раз у два дня
Скажіть будь ласка чи нормально розвивається моя растішка? Та чи немає якихось проблем..
Поделиться сообщением
52 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас