gans30 7 831 Опубликовано: Воскресенье в 12:34 Хто користувався елекролітом або ще чим...,для пониження ph. За...вся куплять кислоту. Чи є різниця між ними...? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 1 076 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 14:30 привіт, Бро. В мене БіоБізз ПШдаун вже 5-6 гров, декілька років і майже повна. Так, можливо обсяги поливу невеликі - пару літрів на квітненні, я великі горщики не дуже. Але вистачає 3-4 каплі на ці літри, шоб мій розчин понизити з 7-8 до 6 ПШ. Тому не знаю, що і порадити. Можеш спробувати це Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 831 Опубликовано: Воскресенье в 14:39 (изменено) 9 минут назад, romario999 сказал: привіт, Бро. В мене БіоБізз ПШдаун вже 5-6 гров, декілька років і майже повна. Так, можливо обсяги поливу невеликі - пару літрів на квітненні, я великі горщики не дуже. Але вистачає 3-4 каплі на ці літри, шоб мій розчин понизити з 7-8 до 6 ПШ. Тому не знаю, що і порадити. Можеш спробувати це Бро, розчинів кучу перепробував... Мені цікаво, нахуя заморачуватися, коли може досить електроліта, оцета чи лим кислоти...? Изменено Воскресенье в 14:40 пользователем gans30 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 4 569 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 16:17 купи собі ортофосфорну кислоту харчову 85%, і нею понижуй. Потужно і економно. НА відміну від електролітів, це додатковий фосфор, а не сірка з електроліту. 7 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 olk2026 42 Опубликовано: Понедельник в 07:56 Был ph down, когда закончился стал пользоваться кислотой ортофосфорной. куда уж дешевле? и проблем нет 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 596 Опубликовано: Среда в 10:18 Раніше користувався електролітом, потім почав купувати ортофосфорну в радіо магазах по 100мл, на форумі хлопці писали що вона краще ніж електроліт особливо на цвітінні. Дуже різниці не помітив, думаю можна комбінувати якщо ортофосфорна слабо тримає. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Uchastkoviy 3 160 Трофеи и Медали Опубликовано: Среда в 10:48 В 18.01.2026 в 18:17, ХаПаZz сказал: купи собі ортофосфорну кислоту харчову 85%, і нею понижуй. Потужно і економно. НА відміну від електролітів, це додатковий фосфор, а не сірка з електроліту. Соглашусь Тоже опытные люди советовали купить и париться) и дешевле выходит 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 goodmaster 4 218 Опубликовано: Среда в 13:31 Як дядько Хапаз, порекомендував, так юзаю вже роки 2 точно, нічого іншого не хочу ... чим більше читаю, тим частіше її зустрічаю при гровах, на буржуйних сайтах, та вона бля скізь є, в пепсі і кока-колі теж))) Коли пш метри накриваються,а це часто буває,я все одно знаю скільки крапель треба орф.кислоти для потрібного мені рівня пш) Раніше юзав янтарну к-ту,електроліт) 2 Goodmaster seeds.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CATALYST 71 Опубликовано: 10 часов назад тоже задумывался об этом вопросе, если лимонная кислота еще куда не шла, но электролит (серная кислота) это по факту техническая неочищенная кислота, если серная кислота разрушает органические ткани, не будет ли она вредна для корней? как по мне опасно таким растиху поливать Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
gans30 7 831
Хто користувався елекролітом або ще чим...,для пониження ph. За...вся куплять кислоту. Чи є різниця між ними...?
Поделиться сообщением
8 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас